Europa 1400 - The Guild
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki olvassa még ezt a topikot? Lenne egy-két kérdésem az Europa 1400 gold-dal kapcsolatban.
The Matrix has you...
Tisztan irja csak indisd el a jatekot.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.

A medve nem játék.
A master-ek felvételében viszont csalódtam, nem menedzselik jól az üzletet. Vag pedig lopnak a kasszából..😊

A medve nem játék.
Bármivel -> kereskedés
fejleszd az épületeket -> új lehetõségek -> jobb, drágább árut tudsz elõállítani
piac -> kereskedés -> raktárban eltárolni - ha rabló vagy pl. - késõbb drágábban eladni. stb ...
A medve nem játék.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A rangok adományozása mitõl függ inkább: az uralkodó favor-jától, vagy az eltelt idõtõl?
A döntéshozáshoz pénz+pénz+pénz kell, fõleg a magasabb posztokhoz, meg nem árt jól le fizetni a társakat a tanácsban, legalább a fele társaság +1 fõ, mert néha a pénz sem elég és ellened szavaznak, pedig jelzi, hogy lefizetés alapján a te embered - magyarul nem árt a rethorika sem, de a pénz a lényeg, ugyanis kõbunkókból is lehet politikus, ha van elég pénzük (mint a való életben). Az sem árt, ha makulatlan emberke vagy - templomban bûneidért bûnbocsánatot nyerhetsz. A rablás is fõleg akkor igaznán kifizetõdõ, ha tiéd mind a 3 tanya, + te vagy az õrzõ védõ is - kis erdõben van - ilyenkor nem igazán kell számítani a sikertelen rablási kisérletekre. Érdemes a jó pénzes posztokra hajtani, ahol nem a poszt bevétele, hanem a kenõpénz a jó, pl: Customs officer, builder stb. Nekem likvidálnom TELJESEN még senkit sem sikerült - se párbaj, se gyilok útján -, de olyan Rómeó és Júlia (M&C) féle háborút már robbantottam ki, ami egymás cégei és házai felrobbantásában ki is merült. A végén szépen bocsánatot kértünk egymástól ... Jótanács: tûz esetén felesleges hp pontokat felhasználni a tûzoltáshoz. Gyorsan kialudtak eddig még mindig a lángok ... Aki tapasztalta a tüzet, az tudja mirõl beszélek ...
A medve nem játék.
Van egy csomó épület, amiket meg lehet venni, de úgy tûnik, hogy semmi hasznuk sincs: pl workors hut(vagy valami ilyesmi), amibe csak be lehet menni, egy szoba, és nincs ott semmi. Illetve: landloard vagyok, a házamban tudok fejleszteni 3 készséget, de a rethoric-hoz pl sehol nem jutok hozzá, és az fontos a politikai beosztésok megszerzéséhez. Illetve még egy kérdés: a rethoric-on kívül mivel tudom befolyásolni a döntéshozókat, hogy engem válasszanak?
nagyon fontos lenne, mert így xar a multi része =(
Steam: [HUN]Feriggno
Itt megvan, csak a 17-es file hiányos.
tud valaki egy biztos címet? (isoban kéne)
Ilyen jo jatekot reg nem jaccotam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha kocsmaros vagyok de mar a legnagyobb erdemmel Innkeper vagy es van egy bazi nagy fogadom meg minden hozza... a kerdesem az hogy amit lent termelek a pinceba azaz sort meg kajat vagy mit aszt csak eladni lehet a piacon vagy aszt hasznaja maga a barpult is hogy a vendegeket kiszolgajam?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Ujból én vagyok abba is tudna nekem vki segiteni hogy hol tudok megnösülni a játékon belül? Nagyon kezdö vagyok pls vki segicsen. Thx mégegyszer
Segicsetek pls nemtudom hogy a Master Craftsmen mire jo aki tud az segicsen pls. Elöre is thx
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Remélem lesznek új városok, mert ez kurva kicsi.
www.hagentur.de/theguild
gamertag: kenobita