28
-
Naranek #28 "Naranek: az ms nem fog senkit sem perelni, orul, ha valaki smartphone-t rak a telefonjara,"
Az eddigi pereskedesekbol vontad le ezt a kovetkeztetest?
"amit jelenleg egy komoly gyarto sem tesz meg."
Azert a Samsung eleg komoly gyartonak szamit.. -
Naranek #23 "Naranek: nekem van egy compaq PocketPC-m es van rajta start menu. Mit ronthattam el? :)"
Haat, az nem egeszen ugyanaz :))
"ugyanis tobbek kozott nincsen benne java, es tesznek bele"
Ez nem hackolas, egyszeruen telepitenek egy alkalmazast, ami futtato kornyezetet nyujt a java appleteknek.. A hackolas az, amikor a rendszer lenyeges reszeit eltavolitjak, es/vagy atirt reszeket helyeznek bele, ami rontja az eredeti rendszerhez kepesti stabilitast..
Mindenesetre megnezem azt a szolgaltatot, vagy gyartot, aki bele mer nyulni az MS szoftverebe, meg a gatyajat is leperelnek rola..
Jusson eszedbe, hogy a PC-forgalmazoknak meg az sincs megengedve, hogy a forgalmazott gep desktopjara sajat alkalmazasaik ikonjat kitegyek..
"A pocket internet explorer pedig egyenesen hasznalhatatlan"
Hat ezt nem tudom elhinni.. Igaz en ugy teszteltem anno a PocketIE-t, hogy a dokkban csucsulo iPaq a PC-n keresztul latta a netet, de gyors volt es nem "renderelt" semmit, hanem kipakolta kepet es kesz..
"A frissitesrol meg annyit, hogy biztos sok geek van, aki szivesen szorakozik ilyesmivel, de a nagy tobbseg megveszi a keszuleket es hasznalni szeretne."
Itt igazabol nem szoftverfissitesrol van szo, hanem egy uj rendszer telepiteserol..
A PocketPC es a PocketPC2002 kozotti kulonbseg nem mondhato frissitesnek, ha megis, akkor a Win98 a Win95 frissitese es nem az utodja :)))
Aki meg nem meri feltolteni a megvasarolt uj rendszert, az beviszi a szervizbe, es ott megteszik neki..
-
Naranek #16 Ha megmutatod nekem, hogy PPC-n, vagy az emlitett Smatphone-kon hol van startmenu....
Ezeknek annyi kozuk van a Windows-hoz, hogy a MS adja ki oket es konvertalas nelkul felismerik a Win-es fileformatumokat..
"Nem kell felni a smartphoneos telefonoktol, egyik nagy mobilgyarto (nokia, motorola, sony-ericsson) sem erdeklodik iranta. Symbianal nyomjak..."
Azert fagynak ezerrel..
Meg azert mert a kedves Nokia meghackolta a Symbian platformot, mert az neki nem volt jo ugy ahogy eredetileg kitalaltak, neki muszaly volt lebutitani es sajat nev alatt licenszeltetni a tobbi gyartoval.. UNDORITO... -
#13 Nekem nagyon tetszenek, és még nem is annyira drágák. Ha Windows CE lesz benne akkor semmi baj nincs, az egy stabil rendszer. -
Naranek #10 Ezek nem Windows alapu telefonok, hanem PocketPC alapuak, aki latott mar PPC-s PDA-t, az tudja, hogy stabil es megbizhato mukodesu OS..
Attol, hogy hasonlit a Windows-ra attol meg nem az.. -
J@no #9 az a baj, mivel valószínüleg windowsos alapon nyugszik, könnyen lehet hackelni, ha akár nem is fagy........... -
#8 kokas
-
#7 Nem nagyon bízok microsoft-os telókba... Nem elég, hogy gépezéshez nyugtatót kell lassan szedni, még keressem meg a CTRL+ALT+DEL-t, a telefonon? Külön reset gomb van rajta, vagy aksi-t le, és vissza? :o)))))))))))) -
magyar ember 2 #6 Jon a kek kepernyo telefonra is. :) -
magyar ember 2 #5 Jon a kek kepernyo telefonra is. :) -
sabe #4 És még az életben is jól néz ki... a nyáron volt szerencsém a Techeden megtapizni egy ilyet. A legnagyobb gond a tápellátás lesz - zabálja az akkut, de erről mély kuss van. -
hugi_0 #2 LOL -
#1 Ez a Sendo királyul néz ki... vajon ezek a telcsik is annyit fagynak majd, mint a windows-ok? :-)