330
Szal...
-
Lirian #330 Játszik valaki az amerikai verzión,és ha igen melyik szerveren? -
amadeus1992 #329 Hy csak azt szeretném kérdezni hogy megvan a Király visszatér eredeti cd.-be oszt a telepítőkód beírása után megpróbálom elindítani a telepítést de valamiért beszarik az egész azt írja hogy az "Autorun.exe. hibát észlelt ezért leállt ."
Nem tudtok rá valami megoldást?
Vagy ez a cd.-hibája? -
#328 Az én haveromnál is ugyanez volt komolyan. -
#327 Korábban sem volt az sp2 fenn (meg sincs) .
Az egyedüli ujdonság talán a grafikus kártyám (G6800).
Emiatt telepítettem mindent frissre.
-
#326 SP2 fenn van? Hátha... ;-) -
#325 Na ideírok még1x,hátha vki erre jár.Szal miért nem indul el egyáltalán a játék?????????????? -
#324 Ugyan én már anno végigjátszottam a Fellowship-et,de most,hogy újra elővettem,sajna telepítés után nem indul el.Fekete marad a képernyő és ennyi.Fent van a patch is, a codecet is telepítettem.Volt vkinek hasonló problémája?Plz help -
Gandibá #323 És ezt miért nem lehetett a Return of the King topicba írni? Amúgy meg 3as CD DEVIANCE változata kell, azzal jó. -
Gandibá #322 Hát.. nekem nem jött be. -
#321 mozs szejtem le a war of the ringet azt nemtom megéri-e felrakni
sztetek ? -
Derszubal #320 A haveromnál próbáltam feltenni a Return of the kinget de a crack fájlt nem olvassa neki (nálam semmi baja nem volt), és ha cd-n akarom vinni, a másolásnál adatot veszt, nem működik. Ha valakinek van crack-je, vagy Url-je írjon a [email protected], (vagy bármiféle segítséget nyújthat). Előre is köszi (küldd el légyszi és hálánk a sírig követni fogGGGG) -
#319 Amikor a fa lecsap az öklével csapkodd a kezeit, ezt egy párszor ismételd meg, ennyi. -
Gumbo #314 mindegy már megsereztem -
Gumbo #312 Senki se segít?? -
Gumbo #311 Valaki segítsen honnan tudnám leszedni(egyebkent hány CDs?) -
Gumbo #310 nekem tetszett és még minig kéne!
és nekem megér annyit -
Braveheart #308 Sztem hagyd a francba... hidd el nem éri meg szenvedni... személyes tapasztalat -
Gumbo #307 Hi!! HONNAN TUDNÁM LESZEDNI A JÁTÉKOT??? NAGYON KÉNE!!!! -
Kobe1111 #295 A sárkányt csak egyszerűen le kell szedni az íjjal? -
Kobe1111 #293 A balrogos résznél hogy jussak tovább, mert állandóan tüzet köp,én meg kinyúvadok? -
Kobe1111 #291 Jöhet akkor az angolnyelvü leírás -
Kobe1111 #289 bocs négy kőlap -
Kobe1111 #288 Tudsz valahol valami leírást? Nem emlékszel, a többiek azt mondják keressem meg a kivezető utat, addig ők feltartják a két kőgólemszerűséget. Aztán megyek előre ott egy szobor, amellett két kőlap és ha az egyikre rálépek behoz egy kis bejátszást, hogy a kék fénycsóva az egyik kristályról áttükröződik a másikra. Ha így sem emlékszel rá, akkor má nem tudom jobban elmagyarázni -
Kobe1111 #286 Amikor a többiek két kőgólem szerűséggel harcolnak, te pedig mész előre, van ott egy szobor mellette négy kő. Attól függ melyikre lépsz rá, mert oda megy az a kék fénycsóva. Az a küldetés hogy szabaduljak ki a 21. vagy a 23. emeltről. Már morionban van, abban a barlangban. Na milyen sorrendben lépjek rá a kőlapokra? -
eminemrap14 #284 Milyen barlangba.Ilyen rész nincs is.Mond már el értelmesen hogy hol is vagy valojában. -
Kobe1111 #283 Hogy kell megoldani azt a részt amikor a 21. emeleten vagy a barlangban gandalffal, és rá kell lépkedni a kövekre? Mliyen sorrenben kell a kövekre rálépni? -
eminemrap14 #282 Na most végre tovább jutottam.Kinyuvadt a Balrog és utána végigvittem a játékot.Kifujt.
Egyébként sirály. -
eminemrap14 #280 B-Bird a villám az melyik.Mi a neve? -
eminemrap14 #279 1:Nem kell megölni őket hanem addig kell hadonászni a fáklyával amig le nem lépnek.Elég sok idő.
2:Állj Frodó közelébe. -
Kobe1111 #278 Amikor megsebesül frodo, és aragornnal mész,hogy kell megölniazt a 6 dark knightot? Mert énnekem míg egyet sikerül megölnöm, addig kinyírják frodót -
eminemrap14 #276 haha.
-
eminemrap14 #274 De nekem nem adagolja.Vagy egyáltalán csak leteszi a földre és nekem kell felvennem? -
eminemrap14 #272 És hogy győzzem le.Mert ha közel megyek hozzá akkor a kardjával kinyír. -
eminemrap14 #271 Aha csak az a baj hogy a mannám is elfogyott. -
eminemrap14 #269 B-Bird.Itt vagy? -
eminemrap14 #268 Egyébként nem ismerjük mi egymást?Mondj már pár olyan honlapot ahol te a forumba is sokat irsz.Érted? -
eminemrap14 #267 Viszont van egy kis probléma.Gandalffal majdnem hogy minimumon vagyok és olyan varázsitalom sincs.Tehát a Balrog 2 olyan tűzbombával kinyirt.
Most mit tegyek?Csak azt ne mond hogy kezdhetem előről Moriát. -
eminemrap14 #266 kössz. -
eminemrap14 #264 itt tudod hogy mit kell csinálni? -
eminemrap14 #263 Na most ott vagyok hogy Moria közepén kb.
Most Frodóval megyek és Gimli követ.És van egy ajtó ami csukva van.Akkor visszamentem és rááltam a platformra vagy mire.Arra a kőre ami besüpped.Akkor kinyilt.De ahogy leszálltam róla rögtön becsukódott.És itt nem tudok tovább menni.Tehát mivel lehet kitámasztani?vagy valami