Windows XP vagy Windows 2000

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Win98SE-t WinMe-re cseréltem.
A WinME mondjuk szimpibb, de lassú, nagyon lassú.
És gyakrabban fordul elõ "bug".

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Milyen hibába estél???
Taranov
akkor jó, ennek örülök, mert az XP vagy 17 ezer forinttal olcsóbb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem tudom, csak azt tudom, hogy van egy Server nevû program, elég drága, az árát éna www.qwerty.hu-ról néztem!
Asszem 60 és 100 ezer között van, de nem esküszöm meg rá, nem akarok hülyeséget mondani.

XP alatt sokkal jobban mint win2k alatt.
Taranov
És a játékok nem tudod, hogy támogatják-e az XP-t?

Taranov
NEM! NEM! NEM! Én pont ebbe a hibába estem!

Nekem kb fél évig volt 2000-em es elegge meg voltam vele elégedve. Kicsit lassu volt foleg a 98 után, de stabilabb is, meg biztonságosabb is, így elfogattam (na persze mellé fel is raktam egy Suse Linuxot 😊 ). Utána meghalt eccer a vinyóm és formázni kellett a gépet, és gondoltam, hamár telepiteni kell kipróbálom az XP-t. Stabilitásra olyan mint a 2000 (kicsivel jobb is még), de gyorsabb! Memórikzelésre is jobb egy kicsit az XP, dinamikusabban szabadítgajta fel a nemhasznált MEM-et.

Egyetlen hátránya lehet a 2000-el szemben, hogy még nincs meg minden hardwer-hez megfelelõ driver hozzá, én is nemrég szereztem be az utcsó kártyámhoz is az XP-s driver-t. De az új driverekkel már jobban mûxik.

Pl egyéni tapasztalat PC TV RAVE tuner XP alatt sokkal szebb képet ad (XP-s driver miatt fõként), a IO Magic Webkamerámnak is tisztább, és világosabb lett a képe. Pedig a gyártótól szettem le 2000-alá is meg XP-alá is a drivereket.

Még egy apróság, ami szerintem jobb, az XP alatt, bár nemtom mennyire volt ez meg 2000-ben, hogy XP jobban konfigurálható a rejtett kis programokkal (amik pl nincsenek benne a 2000-ben), mint pl: msconfig.exe, gpedit.msc, stb.
Laalee
egyiket sem 😄

es en maradok 2k nal meg nt rendserek sp2 tol kezdenek hasznalhatoak lenni 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Shep
Srácok szerintetek, érdemes win98SE helyett winME -ot felrakni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

XP... nem is érdemes errõl vitázni, hamár újra van ilyen fórum... 😊
Pheel
Na mégegy fórum. Gratula! 😞(((
Taranov
Várom a véleményeket, a téma: Win XP kontra Win 2000

← ElőzőOldal 2 / 2