40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • abonyitomz
    délután már a Vista lesz a gépemen :)
  • Rasti
    Na ja ,csak egyáltalán van e értelme feltenni ?
  • geri15
    ok htxvm ^^
  • geri15
    végülis az se sok, ha azt nézzük hogy a 5048-as bulid az 2 órán át telepített fel 830 megából 5 gigát ez legalább fennlesz 30 perc alatt :)
  • Rasti
    Nem nem ez valami fejlesztök Csomag

2.5 GB-s a vista ugyhogy azt keressed
  • Mr Manson
    nem ... ez csak kieg
    a torrent 2,45GBra rug. álltólag!
  • geri15
    Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.Developers.Kit-WinBeta.torrent

ez lenne az? csak 370 mega
  • Mr Manson
    torrenten lehet már szedni... direct link még nincs
  • geri15
    hubazmeg ez gyors volt :D Akkor már csak idő kérdése és kinn van torrentspyon is
  • NuCLEARScoRp
    nforce-on már kinnvan!! Eléggé meghízott a kicsike....

• geri15
    /OFF

ott a pont. attól h vki ezeket megnézi még nem kevesebb ember, sőt. nem csak a műanyag világ szar műanyat világ dolgai vannak ezen a világon, hiába akarják ezt elhitetni a multik.

/ON
  • agyhalál
    off:
    Nem egészen, én is néha-néha ellátogatok arra az oldalra, leginkább a kiváncsiság hajt. Nem árt szembesülni ezekkel a dolgokkal se, hiszen ez is az életünk része, mégha nem is vidám dolgok ezek sajnos
    Mégsem érzem magam az általad említett típusnak.
  • NuCLEARScoRp
    OFF:

Egy köcsög miatt kaptam a büntetést... eldurrant az agyam eztán persze én szívtam meg ST nagy igazságosztónak köszönhetően,,,

Ilyen mocskot csak az eltorzult, elmebajos seggfejek néznek!!

Na mindegy nem dühítem magam...
  • alph4
    Nem ismered?! Egy qrva régi oldal, amin mindenféle gunsztustalan kép van (többnyire emberekről, akik már nem élnek. elég durva képekről van szó :P)
  • janos666 #236
    Mi az a rotten link? Ismerős de nem ugrik be. (ha már 3 kitüntetésed is van megnéztem mire kaptad)
  • geri15
    kira
  • NuCLEARScoRp
    Ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre még ott a kérdőjel a mondat végén...

Ha nem is ma, csak napok kérdése és kint lesz a neten...

• geri15
    és honnan lehet leszedni? torrenten, és DCn még nem láttam
  • NuCLEARScoRp
    Ma érkezik a Windows Vista első bétája?

Nagyon jó cikk érdemes elolvasni!! A Vista újításairól is írnak...
  • alph4
    Érdekelne a fizetős (privátba elküldenéd, mik vannak és mennyiért), mert már tököm ki van a torrentezéssel! :P Ki sem birom használni a max sávszélt.
  • Darkboy
    Microsoft Virtual Machine
  • Darkboy
    hát így sajnos ti se, mert fizetős, privát...

de keresek a kedvedért :)
  • alph4
    Akkor mondjad mellé az elérést is!!! mert így hogy beírtad hogy ftp még nem tudja senki leszedni!
  • Darkboy
    ftp és kész :)
  • geri15
    lesznek itt még ilyenek :D
  • Bandee1987
    egyébként nemtom, hogy tudjátok -e, de volt ezzel a Vista névvel egy kis probléma is, ha jól tudom, akkor a litván Microsoftosok panaszkodtak, mivel a vista az ő nyelvükön csirkét jelent :DDDD
  • geri15
    Hát akkor DC-t és Torrentet ajánlom figyelmedbe XDD
  • Darkboy
    az kell nekem thx :D
  • geri15
    Olyan van hogy Microsoft Virtual Machine, és azzal értelemszerűen egy újabb gépet indíthatunk a már futó gépen, és mindent csinálhatunk vele: oprendszer telepítése stb, csak veszettül eszi az tápot, mer egy izmosabb gép is soxor kevés hozzá.

Viszont a kérdésedre válaszolva: nincs.
  • Darkboy
    nem tudtok valami oprendszer szimulálót?
  • geri15
    nem :) mivel még nem raktam újra, de nem is fogom, majd ha augusztusban kijön az első béta, akkor azt felrakom, sajnos ez a verzió tényleg CSAK tesztelésre alkalmas, a hibák kiszűrésére, amiből sajnos még sok van benne :/
  • 2XP
    Hát egy alfa verzióban ez előfordul... Gondolom nem okozott nagy terhet újrakni :)
  • 2XP
    "Ennyi a legfontosabb belőle."

Te aztán rendesen letesztelted Ránéztél, megállapítottad, h olyan mint az xp, és h még nincs hozzá driver (mert persze egy alfa verziónak már teljes ellátottsággal kellene kiszivárognia). De semmi vélemény az új feljesztésekről...
  • agyhalál
    Így igaz, az eddigi windowsok egyikét se a neve miatt szerettük, vagy éppen utáltuk, nem a név a lényeg, felesleges erről vitatkozni. Főleg, hogy úgy néz ki, ez már egy végleges név. Feleljen meg a kor elvárásainak legalább 4 évig és örökölje, az XP stabilítását, ha lehet lekörözve azt.
  • NuCLEARScoRp
    Na azért ez nem teljesen így van, egy része benne van igen.... de teljes egészében
    csak a 2. beta-ban lesz benne...
  • geri15
    Elrettentésül:

A #210-es hozzászólásban lévő linkek található egy leírás amivel elvileg előcsalogatható az a bizonyos nyálcsorgatásra érdemes része a Vistának, de figyelmeztetek mindenkit NE használja! Az én és a szomszédom gépén már kb 10 napja fel van rakva és használva van a Vista tesztelés okán, de most ez összeomlasztotta, és utána el sem indult rendesen. Lehetséges hogy csak mi jártunk így, de mindenkit óvatosságra intek!
  • PeeTeR
    nem tok mindegy mi a neve? mukodjon rendessen es lehetoleg hasznalhato legyen.
  • geri15
    Ott a pont.
  • agyhalál
    Vistanak azért mégiscsak több a mondanivalója, mint Longhornnak, bár tény, hogy Longhorn jobban csengett magyar füllel.
  • geri15
    azért mert sztem sokkal jobban hangzik a longhorn név, mint a vista, kb ennyi. az persze egész más hogy mire megjelenik az első retal, azaz jövő júliusban akkorra már mindenkinek annyira természetes lesz a vista, mint most az xp. csak hát fura