40038
-
abonyitomz #250 délután már a Vista lesz a gépemen :) -
Rasti #249 Na ja ,csak egyáltalán van e értelme feltenni ? -
#248 ok htxvm ^^ -
#247 végülis az se sok, ha azt nézzük hogy a 5048-as bulid az 2 órán át telepített fel 830 megából 5 gigát ez legalább fennlesz 30 perc alatt :) -
Rasti #246 Nem nem ez valami fejlesztök Csomag
2.5 GB-s a vista ugyhogy azt keressed -
#245 nem ... ez csak kieg
a torrent 2,45GBra rug. álltólag! -
#244 Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.Developers.Kit-WinBeta.torrent
ez lenne az? csak 370 mega -
#243 torrenten lehet már szedni... direct link még nincs -
#242 hubazmeg ez gyors volt :D Akkor már csak idő kérdése és kinn van torrentspyon is -
#241 nforce-on már kinnvan!! Eléggé meghízott a kicsike....
-
#240 /OFF
ott a pont. attól h vki ezeket megnézi még nem kevesebb ember, sőt. nem csak a műanyag világ szar műanyat világ dolgai vannak ezen a világon, hiába akarják ezt elhitetni a multik.
/ON -
#239 off:
Nem egészen, én is néha-néha ellátogatok arra az oldalra, leginkább a kiváncsiság hajt. Nem árt szembesülni ezekkel a dolgokkal se, hiszen ez is az életünk része, mégha nem is vidám dolgok ezek sajnos
Mégsem érzem magam az általad említett típusnak. -
#238 OFF:
Egy köcsög miatt kaptam a büntetést... eldurrant az agyam eztán persze én szívtam meg ST nagy igazságosztónak köszönhetően,,,
Ilyen mocskot csak az eltorzult, elmebajos seggfejek néznek!!
Na mindegy nem dühítem magam... -
#237 Nem ismered?! Egy qrva régi oldal, amin mindenféle gunsztustalan kép van (többnyire emberekről, akik már nem élnek. elég durva képekről van szó :P) -
#236 Mi az a rotten link? Ismerős de nem ugrik be. (ha már 3 kitüntetésed is van megnéztem mire kaptad) -
#235 kira -
#234 Ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre még ott a kérdőjel a mondat végén...
Ha nem is ma, csak napok kérdése és kint lesz a neten...
-
#233 és honnan lehet leszedni? torrenten, és DCn még nem láttam -
#232 Ma érkezik a Windows Vista első bétája?
Nagyon jó cikk érdemes elolvasni!! A Vista újításairól is írnak... -
#231 Érdekelne a fizetős (privátba elküldenéd, mik vannak és mennyiért), mert már tököm ki van a torrentezéssel! :P Ki sem birom használni a max sávszélt.
-
Darkboy #230 Microsoft Virtual Machine -
Darkboy #229 hát így sajnos ti se, mert fizetős, privát...
de keresek a kedvedért :) -
#228 Akkor mondjad mellé az elérést is!!! mert így hogy beírtad hogy ftp még nem tudja senki leszedni! -
Darkboy #227 ftp és kész :) -
#226 lesznek itt még ilyenek :D -
#225 egyébként nemtom, hogy tudjátok -e, de volt ezzel a Vista névvel egy kis probléma is, ha jól tudom, akkor a litván Microsoftosok panaszkodtak, mivel a vista az ő nyelvükön csirkét jelent :DDDD -
#224 Hát akkor DC-t és Torrentet ajánlom figyelmedbe XDD -
Darkboy #223 az kell nekem thx :D -
#222 Olyan van hogy Microsoft Virtual Machine, és azzal értelemszerűen egy újabb gépet indíthatunk a már futó gépen, és mindent csinálhatunk vele: oprendszer telepítése stb, csak veszettül eszi az tápot, mer egy izmosabb gép is soxor kevés hozzá.
Viszont a kérdésedre válaszolva: nincs. -
Darkboy #221 nem tudtok valami oprendszer szimulálót? -
#220 nem :) mivel még nem raktam újra, de nem is fogom, majd ha augusztusban kijön az első béta, akkor azt felrakom, sajnos ez a verzió tényleg CSAK tesztelésre alkalmas, a hibák kiszűrésére, amiből sajnos még sok van benne :/ -
#219 Hát egy alfa verzióban ez előfordul... Gondolom nem okozott nagy terhet újrakni :) -
#218 "Ennyi a legfontosabb belőle."
Te aztán rendesen letesztelted Ránéztél, megállapítottad, h olyan mint az xp, és h még nincs hozzá driver (mert persze egy alfa verziónak már teljes ellátottsággal kellene kiszivárognia). De semmi vélemény az új feljesztésekről... -
#217 Így igaz, az eddigi windowsok egyikét se a neve miatt szerettük, vagy éppen utáltuk, nem a név a lényeg, felesleges erről vitatkozni. Főleg, hogy úgy néz ki, ez már egy végleges név. Feleljen meg a kor elvárásainak legalább 4 évig és örökölje, az XP stabilítását, ha lehet lekörözve azt. -
#216 Na azért ez nem teljesen így van, egy része benne van igen.... de teljes egészében
csak a 2. beta-ban lesz benne... -
#215 Elrettentésül:
A #210-es hozzászólásban lévő linkek található egy leírás amivel elvileg előcsalogatható az a bizonyos nyálcsorgatásra érdemes része a Vistának, de figyelmeztetek mindenkit NE használja! Az én és a szomszédom gépén már kb 10 napja fel van rakva és használva van a Vista tesztelés okán, de most ez összeomlasztotta, és utána el sem indult rendesen. Lehetséges hogy csak mi jártunk így, de mindenkit óvatosságra intek! -
#214 nem tok mindegy mi a neve? mukodjon rendessen es lehetoleg hasznalhato legyen. -
#213 Ott a pont. -
#212 Vistanak azért mégiscsak több a mondanivalója, mint Longhornnak, bár tény, hogy Longhorn jobban csengett magyar füllel. -
#211 azért mert sztem sokkal jobban hangzik a longhorn név, mint a vista, kb ennyi. az persze egész más hogy mire megjelenik az első retal, azaz jövő júliusban akkorra már mindenkinek annyira természetes lesz a vista, mint most az xp. csak hát fura