40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • lck
    Ja Ja. Ezt most Vistában írom: ŰÁÚÜÖÓÍY - minden a helyén.
  • geri15
    Control Panel -> Local Settings -> add hozzá a "HU" billentyű kiosztást. ennyi :)
  • Max Damage
    Hali skacok, erdekelne kurvara h hogy tudom beallitani (najo azt nem lehet), inkabb honnan lehet(ne) leszedni egy magyar bill kiosztast a vista beta 1-hez, mert ez az 1 nagy es idegesito hibaja van, aki esetleg tudja pls segitsen!
  • geri15
    Mert ez csak angol IE6-ra megy rá. Szedj le egy angol IE6-ot, és arra tedd fel.
  • Rain1
    Sikerült már valakinek felrakni a IE7 beta 1 -t magyar XPhez? Nekem ezt a hibaüzit adja:
  • geri15
    ezek már fennvoltak a GS-en is, egész pofás képek
  • alph4
    Itt vannak képek az os-röl
  • TothLaci
    Érdekes a neve. Tényleg Vistáról nekem is a bankkártya jutott eszembe. Emlékszem, anno XP sem mondott nekem semmi újdonságot. Jobb lett volna az, ha Windows 2005 névvel jött volna ki. Most sokan belémkötnétek, hogy akkor miért nem 2006, de szerintem ehhez a Windowshoz 2005 sokkal jobban illett volna.
  • Alblink
    ha valaki tudja ay eljet hogy kell feltenni ay irja le magyarul thx,
    http://www2.ati.com/drivers/ATI_BETA1_OTB_Install_Instructions.txt
    Es ha sikerult feltenni valakinek sb hangkartya drivert azt hogyan csinalta?

• geri15
    Nekem az előző builddal nem volt szerencsém, mert nem volt mellé semminemű driver támogatás, ezért kényelmesebb volt az XP-nél maradni... a Vista beta1-hez már kijött az ATI-s Catalyst, erre mostmár nagyon kíváncsi vagyok, nem kizárt hogy váltok is :)
  • Alblink
    Jelenleg win visita rendeszeren netezek,nekem iszonyat tetcik a 5048/ot nagyon stabil,semmi bugal nem talalkoztam rengeteget fejlodott lehet maradok mar most a beta 1/nel,ha sikerul feltenem par drievert,ha valaki tud segitsen par dolgot nem tudok benne,elore is thx.
    a billentyut hol tudom magyarra atalitani?a controlnal nem tudtam.drivereket nem enged feltenni,alapbol ay sb audigy hangkartyam nem ismerte fel es instalnal ezt irja ki,ugynugy pl ati istalnal is,es igz nem tudom a control panelt hasznalni mas tudja?es hogyan erte el?
    Try to setup zour display adapter with a standart vga driever befor running setup.es hangkartya instalnal is hasonlot ir ki.

ja es ha nem akarom latni a videok kepenek elejet az iconnal azt melyik bealitasal lehet bealitani?
    Es a exp7 sokkal gyorsabb es keyelhetobb is,a gepigenye nagy de nagyon jol bealithato a te configodra.
  • abonyitomz
    próbáltad te egyáltalán ? vagy csak a lepcses szád jár öreg ?
  • janos666 #278
    Van aki az előző kilopott buildokat is jpbb szerette mint az XP-t és használta is otthon szólóba. Van akinél el se indul...
  • Mr Manson
    nekem is jó lenne
  • geri15
    Nekem 1 napja jön, és már 75%-nál tart, a TorrentSPY-ról, ha minden jól megy akkor ma este már ki is próbálhatom :) Kiváncsi vagyok, de nagyon, mert egyesek csak rosszat írtak róla, egyesek meg csak jót...
  • janos666 #275
    Mivel felénk csak most hétfőn lesz sávszélemelés így addig nincs kedvem SMS-t küldni vagy FTP-re befizetni (meg nincs is sok film mostanában ami érdekelne) ezért most a torrentet kínzom. Úgy 3 napja 2%-ig jutott el a vista a torrentspy-d trackerről, ha magyar trackerről töltök akkor jön a sávszél ~85%-ával. Valaki linkelne magyar trackeres torrent filet a vistához?
  • Mr Manson
    Nem szabad egy lapon emlegetni öket...
    amugy torrent állítólag rohadt lassu, igaz?
  • FLeK0
    nem hinnem, hogy osszehasonlithato lenne a ketto fejlesztese.
  • [Jakuza]
    Elhiheted, hogy mint altalaban minden MS termek televan buggal, ez sem kivetel.
    Ha egy vegleges XP-ben tobb mint 1000 kritikus hibat fedez fel a kodban egy fuggetlen szakertocsapat, akkor elhiheted hogy egy beta "BUG"HALMAZ.
  • vg
    Azért mert a te gagyi gépeden lefagy még nem jelenti azt, hogy "ISZONYAT BUGOS és LASSÚ is".
  • abonyitomz
    [b] Nem ajánlott leszedni ezt a béta1-et , mivel nekem az ujraindítás után kékhalál jött be és többet NEM indult el!!! EZ MÉG ISZONYAT BUGOS és LASSÚ is! olyan mint egy build-os verzió... [b]
  • Zrasf
    ...mármint h had kisérletezzenek.
  • Punkerwork
    hagy kisérletezzenek :)
  • [Jakuza]
    Mit szenvedtek ilyen beta szarokkal ?
    Meg a 64bites XP-re is alig van support ami vegleges, akkor ez milyen gyenge ellatotsagu lehet.
  • Mr Manson
    ATI Catalyst meghajtó Windows Vista Beta 1-re

Letöltés

Gyorsan megvolt!
  • geri15
    nekem jön le, kemény 10%-nál tart... torrentspy-on 14 db készforrás van, ami kurvakevés, nézve azt ha valaki leszedte akkor rögtön kiesett a megosztók közül mert ment windowst telepíteni... nekem perpill 5 napot ír hátralévő időnek...
  • Partyface
    majd írjatok már légyszi konkrét tapasztalatokat milyen programok futnak vagy nem futnak mennyire stabil stb. ... köszi előre is
  • Rasti
    Senki nem jutott még tesztelési fázisba ?
  • Rain1
    Ezt keresd:
    Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.64Bit.DVD.READ.NFO-WinBeta.torrent
  • Rain1
    A #259 ben lévő linken ott van a 64bites verzió.
  • Mr Manson
    64bites nincs még?
  • NuCLEARScoRp
    Szedhető torrentspy-ról!! Ahogy nézem seeder is van dögivel...

Windows Vista

A 32 bites verzió 2.5 giga, a 64 bites 1.8 Gb...

• t0Mi
    Endlessen mikor lesz fent vajon? :P
  • Mr Manson
    hm... direct link nincs?
  • Rasti
    Én már huzom legelé Bithumenröl :)
  • NuCLEARScoRp
    Bithumenen már fenntvan... csak sajna rossz az arányom ezért nem tudom tölteni...

Torrentspy-on is fenntvan de onnan még nem lehet egyelőre...
  • Mr Manson
    jaja... kiváncsi vagyok... nekem is kéne egy ilyen beta1
  • NuCLEARScoRp
    Meglepetést okoz a Windows Vista bétája

A legnagyobb "meglepetés" talán az, hogy a cikk szerint már tartalmazza az Avalon-t, amit csak a beta 2-be ígértek...

• Rasti
    Tapasztalatokat azért majd irjad :)
    XP-s drivereket eszi e ,programok-játékok,hogy futnak,stb...
  • Punkerwork
    sok sikert :)