40038
-
#330 Nem, nekem egyedül a hanggal vannak gondok, de azzal nagyon, minden más pöpecül megy, ami meg nem megy még az meg a hang miatt nem m1 nálam. :) Mondjuk én már most teletettem Linux alól konvertált progikkal de azok is remekül egyet értenek a rendszerrel, szóval nincs nagy gond, csak a hang lenne jó...
Ha bárki tud a hangra valamit segítsen legyenszives, a hangkátyám: Sound Blaster Audigy LS -
#329 Gondolom feltettél egy olyan progit ami nem tetszik a rendszernek. -
#328 Namost feltettem én is, fasza meg minden, de a második indítás után irreálisan belassult a rendszer és nem tudom miért
Senkinek nem volt ilyen jellegű gondja? -
#327 AC 97 IC-t felismeri a Vista? -
FLeK0 #326 korulneztem a kedvencek menuben levo linkek kozott, es meg is lett a phishing filter elso aldozata :)
-
#325 Windows Vista 64bit -
Newfronter #324 Találtam egy kis érdekességet: TweakVista
Innen tölthető: Phazeddl
Csak keressetek rá a Vista szóra.
Nekem most jött lett az oprendszer, húztam tesztelni... -
#323 Akinek esetleg még nem sikerült volna leszedni torrentrol v egyébb helyről: http://www.cdrsoft.cc/ -
#322 Ez igaz, egy vírus sem oprendszer függő de azzá vállik :) Mivel ha egy rendszer más alapon fut akkor a más elrendezés miatt a víros nemtud kárt tenni benne. Pont ezért vállik egy egyébként tényleg nem oprendszer függő azzá. Természetesen csoportosítva. Mert egy átlag vírus kárt tud tenni a 95-ben, egy másik a 98-98SE-ME-ben, a többi XP, 2000-ben, és persze vannak amik ezeket keverve csinálják, de az átlag csoportosítás ez. A Vista sokban eltér az elődeitől ahogy nézegetem, ez új csoportba sorolható. S ha végre megcsinálják a jogosultsági rendszer onnantól előjön a tipikus Linuxos eset, hogy az ember pár évente lát egyet-egyet, ami gondot nem okoz, csak megjelenik egy felirat h ellett távolítva :) -
#321 Kövezzetek meg ha nem így van, de szerintem egyetlen vírus sem oprendszer függő. Szóval vírusírtó erre sem árt, ha netezel is rajta.
Én elővigyázatosságból inkább csak Microsoft Virtual PC-re, vagy VMware Workstation-re rakom fel. Így is tudom használni a netet, hálót és ott nem számít, ha benyelek valami vírust. Bár így a driverekkel más jellegü gondok lesznek, ha lesznek egyáltalán. -
FLeK0 #320 valoszinuleg nem. -
#319 Nekem Norton 2005 és Zone Alarm 6 van! Az akkor elvileg megy!? Köszi -
Alblink #318 Ugy ahogy elvileg kene setup,aztan yes yes..finish es muxik.
amugy olyat mint a control panel hogy lehtne bealitani hogy legyen vagy ahoz hasonlo progit tud valaki mondani?meg audigy control panelt se lehet feltenni megoldas van ra vagy hasonlo progi?elore is thx.
amugy egy gamet kiprobaltam muxik rendesen sebbeseg romlast nem tapasztaltam xp-hez kepest.
-
#317 hehe, a logból kiderült miért, nem támogatja a kártyát, a vistanak meg nincs defaultja :) lol, na akkor mostmeg várhatok egy hivatalos sb driverre, ami az sb-t ismerve soha nem fog megtörténni :D -
#316 hogy telepítetted te fel h neked menjen? :) Nekem hazavágta a Vista-t :D -
Alblink #315 Thx,nalam muxik az utolso verzio is.
a power dvd-t nem lehet felrakni mert kiirja hogy nem jo a 2000/xp-es verzio. -
#314 nekem meg teljesen kinyírta a Vista-t, a Safe mód és egy régebbi állapot betöltés kellett neki h ismét menjen :D -
FLeK0 #313 Non-Microsoft Security Applications
Non-Microsoft firewall, filtering, and antivirus products might not function properly in this release of "Longhorn" versions of Windows. Products known to have issues include the following:
BlackICE PC Protection 3.6 CRJ
eTrust EZ Antivirus 2005 6.2
eTrust EZ Armor 2005 2.3
F-Secure Antivirus Client Security 5.52
MacAfee Personal Firewall Plus 2004
Norton SystemWorks Professional 2004
Panda Titanium Antivirus 2004
Symantec Antivirus Corporate Edition 9.0
Trend Micro PC-cillin Internet Security 2004
ZoneAlarm Security Suite 5.0.590.043
Other products might also be affected.
Check with your non-Microsoft software vendors for updated versions of their products. -
#312 Értelek! Már csak azért érdeklődöm, mert nem akarnám, hogy meghaljon a jelenlegi rendszer! De ha megy, akkor minden oké!!:-) Köszi
Ja és még 1 kérdés: Mit tudtok, Zone Alarm működik a Vistán? -
vg #311 "Elhiheted, hogy mint altalaban minden MS termek televan buggal, ez sem kivetel.
Ha egy vegleges XP-ben tobb mint 1000 kritikus hibat fedez fel a kodban egy fuggetlen szakertocsapat, akkor elhiheted hogy egy beta "BUG"HALMAZ."
Te nem vagy normális... -
FLeK0 #310 Nekem siman felment xp melle, es mukodik mindketto. -
#309 Sziasztok!
Én is töltöm lefelé a Vistát! Az lenne a kérdésem, hogy XP mellé teszitek fel másik particióra vagy XP helyett? Én úgy szándékozom majd, hogy külön vinyóra, ami a rackben van! Úgy fog menni? Mert olvastam, hogy valaki másik particióra rakta az XP mellé és behalt neki az XP!? Köszi -
#308 Állítólag a KX audio alternatív driverrel érdemes próbálkozni, bár nekem az utolső vezió szintén hibát írt ki. -
#307 Az utolsó Alcohol verziót próbáltam. Valami dll regisztrációs hibát írt ki egy fájlra és azt a fájlt nem is telepítette fel. De a telepítés végigviszi azért.
Sokat nem erölködtem aztán vele - ki sem próbáltam hogy így megy-e, mert ez csak egy rövid próba volt - hogy egyáltalán lássam milyen. ( Most már WIN2000 alól írok )
Nerot pl.: felrakja, de a nero info tool is valami hibára panaszkodik. -
#306 Aki esetleg talál a neten vagy valahogy megoldotta hogy a Creative Sound Blaster Audigy kártyák menjenek, legyenszives szoljon és tegye közzé a linket vagy a tudományát, köszi előre is -
#305 Alcohol mit csinál? -
#304 Játékokkal lehetnek gondok, neroval is meg sok egyéb progival. A telepítője teljesen más, de ez még szerintem változni fog. -
Alblink #303 A bitspirit nevu torrent program nem muxik rajta,meg nekem is az audigy driverem nem muxik rajta ha rajon vagy talal valaki hozza szoljon,meg en is szolok.
Kiprobalok egy gamet rajta hogy hogyan viseli az uj win-em:D. -
#302 Már miért ne lenne virus. Ha meg tűzfal se kellene akkor nem lenne benne alapból és nem lenne bekapcsoalva. A tűzfaltól meg simán bejöhet a virus. -
Newfronter #301 Sziasztok!
Nekem az a lényeg hogy menjen a Daemon Tools, Nero, és a játékok, azt tudtam eddig hogy jobban kezeli az oprendszer a gammákat is. Ha ezek a progik mennek akkor teljesen leváltom az xpmet a Vista bétára, azután meg majd jön a béta2 :)
Ja és milyen a telepítője? Még mindig kék képernyővel indul ahogy az xp? -
#300 nemtom, ilyeneket felesleges feltenni alá. :) Erre a rendszerre még nincs vírus, tűzfal sem kell :D Majd később, de mondjuk a Sygate tűzfalat én feltettem annak semmi baja nem volt. Ha meg az fennvan akkor vírus nem jön be, szóval erről ennyit, az nem is kell :D
Viszont a hangkártyát h nem simeri fel eléggé idegesít :D Lassan kellene vmi jó driver ami tetszik neki :D -
norti #299 "ne is várd hogy a symantec és egyéb rendszer progik működnek vista alatt..." mármint az xp/xp64/2k3 alá megjelentek -
norti #298 ne is várd hogy a symantec és egyéb rendszer progik működnek vista alatt...
mondjuk azt meg el lehetne már várni így lassan 2006ban, hogy egy oprendszer, ha csak alapszinten is, de kezelje a raid vezérlőket + a hangkártyákat... mer azt vazze, hogy pci multimadia cardom meg pci raid controllerem van, oprendszer nélkül is tudom... még a bios is intelligensebb. most lehet azt mondani hogy béta, amiatt van... dehát akkor is elég gáz...
a másik dolog: minek kezd rögtön friss telepítés után első indításkor indexelni? ráadásul kérdezés nélkül és még csak le se lehet állítani... -
#297 Első ránézésre - béta 1 hez képest nagyon meggyőző - bár úgy általában xp-nél szerintem 10-20%-kal több vasat eszik. Mondjuk alkalmazás indításban meg talán gyorsabb.
Ablakkezelése nagyon látványos - már annak aki azt szereti.
Sztem elég jónak tűnik ahhoz hogy rövid időn belül ( 1-2 hónap) kijavítsák az esetleg nem jól működö alkalmazásokat hozzá. ( nálam pl: Avasttal és Alcohollal is gondok vannak, nincs sblive driver )
Szvsz a végleges lazán verni fogja az xp-t -
#296 kirah :) én meg rászántam 200 ft-ot, és elkezdtem szedni a wanadoo-ról, mert nem bírok ki még 3 napot Vista nélkül :D -
#295 Hát nekem voltak gondjaim a progikkal keményen. pl: symantec antivirus copr ed., norton internet security 2005, symantec clinet security 3.0. Drivereknél meg az audigy 2-es hangkártáyval és az alaplapi raid vezérlővel. Ezeket leszámíva nagyon tetszik a Vista -
#294 hát figy, relatív :)
nekem pl 1 óra alatt telepítette fel a rendszert, de ehhez hozzákell tenni hogy az ajánlott gépigénynél sokkal szarabb gépem van. :) A rendszer kb. 2-3 sec-el gyorsabann indul mint az XP. :)
Gyorsaságra, mosthogy már megvannak a VGA driverek a Vistahoz, nagyon gyors, preciz.
Eddig 2x fagyott ki program de a Vista rögtön reagált ahogy észrevette, s nem d9glődött mint ahogy az Xp szokta, de mind az én hibámból történt, s az XP-s programok szinte mind telepíthető erre a rendszerre is, szóval elvan látva ez mindennel :) Még a XP-s driverek is felmennek, szóval tényleg semmi ok a panaszra!
Nekem bejön, tényleg jó lett, már most jobb mint az XP szerintem. -
#293 nektek emberek? :) hmm nem akarom magam fényezni, de csak én mondtam meg :DD
tényleg jobb? kirah, akkor érdemes várni rá :) -
#292 köszönöm nektek emberek, olyan balfasz voltam átnyomtam Classicra a kontroll panelt erre meg nemtaláltam meg a magyar billt, thx a segítséget, egy pár óra kemény gyötrelemtől szabadítottatok meg, thx :D
Egyébként rövid vélemény: már most jobb mint az XP :D -
#291 Na pls tapasztalatokat :) Driverek ellátottsága? Hogy megy? mennyi idő alatt indul? lassabb-gyorsabb mint az SP2-es XP?