40038
-
#370 Ennyit a Vistáról...
Szerinted az a Vista hibája, hogy a DivX codec nem kompatibilis vele, elvégre azt nem ehhez fejlesztették.
Szerintem a Vista-t nem kifejezetten filmnézésre adták ki, hanem tesztelésre, talán nem véletlen, hogy az első béta még nem nyilvános. Ha nem teszteled akkor tök fölösleges felrakni, mert csak szopni fogsz vele. Szvsz ebből alakul ki a "szaravinfos" hozzáállás.
Majd a későbbiekben biztosan meg fog jelenni hozzávaló codec, addig is ajánlott másik partícióra rakni az XP mellé és szintén ajánlott a Ghost használata.
-
#369 Én holnap készülök feltenni, remélem bírja két-három napig, amíg átnézem:P -
#368 A Vistárol ennyit, nekem a harmadik indítás után megadta magát! (atomkékhalál, pedig csak DivX, meg XviD kodeket raktam fel filmnézéshez...) Lehet hogy csak Microsoftos programokat lehet később már csak felrakni :DDD Úgyhogy most ismét XPzem :)) -
#367 De a Media Player 10 DVDt is játszik, nem? A Divx, Xvid, AC3 kodekek felmennek rá? -
Janek81 #366 NOD32, Kerio, VLC, MSN Plus!, BitComet, StrongDC <== ezek közül van, ami nem megy rajta? -
#365 nm -
#364 thx -
#363 TCP8W-T8PQJ-WWRRH-QH76C-99FBW -
#362 kulcsa van valakinek hozzá? -
Alblink #361 En nalam ezek mukodnek:winrar,kepnezok,msn,daemon,bitcomet,flash get,stb.
a lejatszo oprogik nem akarnak mukodni pl:power dvd,ami eleg nagy baj de meg probalok mast nezni hatha megy rajta. -
#360 htx -
Alblink #359 a temaknal van olyan hogy tulajdonsagok es advence es azon belul lehet alitani aszem az asztalon levo iconok meretet. -
Alblink #358 Nekem aszem alapbol az ha bealitod hogy aero glas vagy valami hasonlo temat hasznaljon -
#357 nem azok, hanem amik kinn vannak az asztalon.. -
#356 #321 Mindkettő virtuális PC. Felrakod azok közül valamelyiket, csinálsz velük egy meghajtót és arra telepíted fel. -
Nadi #355 Hali! Szeretném már kipróbálni én is a Vistát, de emiatt nem szeretnék formázni. Hogy lehetne megoldalni?
Köszi előre is! -
#354 ezt rakd fel: http://www.nvidia.com/object/winvista_75.03.html -
#353 Az ablakok bal felső részén van a nézetbeállító ikon. Ha lenyitod a nyíllal, lesz egy csúszka, amivel folyamatosan lehet állítani az ablakban lévő ikonok méretét. Bár ez nem oldja meg az asztalon lévőket. -
#352 Hol lehet beállítani hogy a ablakok széle áttetsző és árnyékolt legyen? -
#351 Ja, meg mit kell allitani hogy ne valtsa at mindig EN -re a bill gombok kiosztását? -
#350 engem is érdekelne... 1280x1024-ben mintha kicsit nagynak hatnának.. -
#349 Ezeket a bazi nagy ikonokat hogy kell kisebbre allitani? -
#348 A billentyűzet kérdés megoldódott, csak újra kellett indítani. Viszont van mégegy gondom. Az ATA100-as vinyót nem látja és a driverét nem tudom feltelepíteni. Mindjárt a telepítés elején kellett volna, de valami hibával nem sikerült a telepítés.(HPT370 ata 100). Erre nincs valakinek ötlete, mert így nem látom a vinyóim felét. -
#347 kösz,megy
pedestrlan: Töröld ki az angol billentyűzet kiosztást, és jó lesz. Mert programoknként lehet állitgatni, h milyen kiosztást használjon. -
#346 Hi mindenkinek. Feltettem en is. Nekem tetszik. 2 kerdesem lenne. Atallitottam a billentyuzetet magyarra, es pl egy wordpad dokumentumban mukodik is, de itt pl nem. A masik , hogy lehet atlatszova tenni az ablakok felso reszet, ahogy az a kepeken latszik. -
#345 Bakker hogy a hangra nincs semmi, mennyire utálom a rohadt sound blaster készítőit, hogy ülnek a seggükön és sz*rnak bele mindenbe (és ez nem csak most igaz, mindig a hangal voltak a gondok mert az SB-sek f*szok) :) -
FLeK0 #344 Probald meg ezt, nekem ment ezzel is tokeletesen (nforce2) mielott kiadtak volna a hivatalosat. -
#343 64bit-es Vista:
szépen megy vele ATI driver
MSN 7.0
és nagyon praktikus lett az intéző meg ilyenek!
Pár 64 bites cucc kéne még! -
#342 Az operációs rendszer nem program, hanem operációs rendszer. Win3.1 még nem operációs rendszer hanem csak egy program.
más: nforce-os driver nem akar felmászni, így ethernet sem megy. nektek sikerült felrakni? -
#341 SP4es nem megy vele:( -
#340 Talán az SP-vel, de nem vagyok benne biztos. -
#339 tudom hogy nem ide tartozik a kérdés, de nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne megoldani hogy a Windows 2000 kezelje a 128gb-nél nagyobb partíciókat? -
#338 Syiasytok valaki probált már winrart rakni a rendszerre és ha igen akkor ment?
Egyébként a progik hány százaléka megy a rendszeren? -
#337 Állisd defaultra (alapértelmezetre) a magyar billentyüzet kiosztást a területi beállításoknál -
Rain1 #336 Értem :) Azt tudom, hogy jóval bonyolultabb, de akkor is egy program :)
Más:
1.Nem tudja valaki, hogy hogyan kell lekicsinyiteni az ikonokat? Most akkorák mintha MacOS-t néznék
2.Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne cserélje meg az Z és a Y-t? Mert hiába állítottam magyarra a bill-t (Hungarian 101-key), akkor se jó. -
#335 Nem, ebben igazad van, az oprendszer is egy program, csak némivel komplexebb, és bonyolultabb, mint az általános szóhasználatban vett program :) teccikérteni? :) -
Rain1 #334 Aha! Mért, a oprendszer nem program? Akkor biztos egy hardver :)) -
#333 Progi? Te most mire gondolsz konkrétan? A Windows Vistára? :)) -
Rain1 #332 Most telepítettem fel a progit. 2perce van fent, és már 2szer indult újra úgy, hogy nem tom mért..
Elöször akkor fagyott le amikor bezártam az IE7ben egy tabot, és 2szor meg akkor amikor a Firefoxban akartam megváltoztatni a kezdőlapot.
Amúgy nagyon tetszik a progi :) Ha kijavítják ezeket a kisebb hibákat, és javítanak a sebességén, akkor nagyon király lesz. (2GHZ Celeronon, néha egy kicsit akad) -
#331 Igen sajnos erre én is rájöttem, és sejtem is hogy mi volt az: Agnitium Firewall Pro. Ezt ne tegyétek fel, mert mielőtt végigérne a telepítés lefagy, és nem lehet csinálni vele semmit.
Azért vagyok biztos benne hogy ez okozta a hibát, mert megnéztem Task managerrel, és egy progi ment végig 100%-os prociterheléssel, méghozzá a SVCHOST.exe, ami ugye a netkezelésért felelős a windowsban. Namost a tűzfal progi féligmeddig belenyúlt sztem a windows lelkivilágába, és azóta nem nyugszik meg...
sztem reinstall, lényeg az hogy ezt ne tegyétek fel