40038
-
#450 felmegy, válasszad a Silent Install-t, nekem úgy feltette :D De ha nincs semmi kipipálva akkor visszadobott meg akkor is ha a Logged mod is bevolt, csak a Silent legyen akkor felfog menni. -
#449 A linux nem azért nem lassul be mert nem tudsz annyi programot feltenni, hanem azért mert már alapból fennvan gyakorlatilag minden, szóval eleve nem is nagyon kell mellé bármit is feltenni. :) A win-nél meg igen, minél több program kerül fel annál lassabb, és hát hogy az ember tudjon rajta bármit csinálni, telepítés után csak feltesz az ember kb. 40 progit :) -
#448 De jó, hogy Daemon tools nem megy fel... :/ -
Newfronter #447 Mostmár világos...Bocs hogy beszóltam, csak tudod még reggel van, na jó elég a spamből
Egyébként hogy lehet csinálni virtuális könyvtárat, tudja valaki? -
#446 épp hazért, mondtam hogy nagyon ért ő is hozzá, mivel nem vette észre hogy az egy fix és nem maga az OS! Látom senki sem tud olvasni, csak írni -
Newfronter #445 Miért szerinted az a link az oprendszer?
Te sem tudsz olvasni. -
#444 A hozzáérttők.... -
Newfronter #443 Kösz szépen most már vágom, remélem ezt megcsinálják majd a full verzióval is :)
Ja amúgy sajna nem akar felmászni a 3ds max az oprendszerre.
Nembaj majd jön a beta2-ecske... -
FLeK0 #442 Windows Product Activation -
Newfronter #441 De ez egy FIX!!! Nem maga az oprendszer. Meg a WPA mit jelent? -
izb #440 Beta windows vista op rendszer.
Nagyon beta.
Tudod az új:)) -
Newfronter #439 A link lemaradt: Beta 1 FIX -
izb #438 Olyan hozzáértők mint mondjuk amilyen te is vagy.
Te sem tudsz mit kezdeni vele....
"mert arra nem lehet sok játékot programot felrakni, mert ezek okozzák hogy az XP halálát..."
ehhhhhh
-
Newfronter #437 Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.FIX-ANTIWPA
Ez mi? Főleg a WPA érdekelne... -
#436 Vagy fordítva Mert aki nem ért hozzá, az nem is igazán tud vele mit kezdeni. -
Neophyte #435 Szerintem meg inkább a hozzánemértés okozza az XP halálát... -
Norbyte #434 Hali.
Én is kipróbáltam.
Hát a beígért 15 perces telepítés az 45 perc volt és közben 4-szer lefagyott.
A nálam sorozatosan felbukkant hiba pont a tiéd ellenkezője volt.
Nem lehet újraindítani, mert kijelentkezéskor egyszerűen lefagyott és csak a RESET segített (vagy nem vártam eleget???).
Az indulás tényleg pikk-pakk, a progik is gyorsan indultak.
Mondjuk az fura volt, hogy miután feltettem az Ati Vista drivert, onnétól 3D gyorsítás az nem volt és az istenért sem akarta visszatenni az eredeti Vista-s drivert.
Kipróbálásra jó volt. Kb 3 órát volt fennt, aztán 3,5perc és újra az XP-t nyüstöltem. A Deploy Center szinte csodákra képes.
Várom a Beta 2-t. -
Newfronter #433 Az aktiválást azért mondtam hogy kb annyit fog érni, mint a másolásvédelem vagy mi a szösz :)
Próbáljátok ki hogyha kb 24 IE ablakot megnyittok akkor bebugosodik az Avalon és szép csíkos lesz az ablak, ja és a lapozófájl nálam elérte az 1,34 GB-ot :) -
izb #432 mert arra nem lehet sok játékot programot felrakni, mert ezek okozzák hogy az XP halálát...
Nem mondod????? -
#431 Nekem volt olyan napom mikor 6x raktam fel az XP-t! (mindenfajt verzsönbe home/prof sp1/sp2 /eng/hun) de mindíg lelassult és szétment :DDD Lehet az ártott meg hogy telepítés útán mindíg felraktam 50-100 progit (újraindítás nélkül) és sokszor be sem töltödött (max a kék hiba képernyőig :D) A linux azért stabil mert arra nem lehet sok játékot programot felrakni, mert ezek okozzák hogy az XP halálát... -
Neophyte #430 Ez hülyeség nálam is majdnem egy éves a Win és semmi probléma vele... a gyorasággal és a stabilitásal sem.
Egyátálán hogy érted azt hogy meghal??? lelassul??
Egy pár fontos dolog: Legalább hetente ellenőrizd a registry-t valami progival Registry Mechanic 5 a legjobb erre... időnkénti töredezettségmentesítés.
NOD32 + Agnitum Outpost Firewall Nálam ez a recept bevállt... meg nem árt valami ütős kémprogikergető sem... bár mióta Firefoxot használok már szinte nem is jön be semmi... -
#429 Mint ahogy én meg már sok helyen írtam, Linux párti vagyok. :) Azt nem kell cserélgetnem, az nem hal meg alattam, sajnos a win nem szereti a hozzám hasonló türelmetlen embereket. :D Bár már kb. 1 éve rájöttem hogy lehet nálam 1 win élettartamát felhúzni az előbb említett 30 napról kb. fél évre, a megoldás hogy minden dolgot ami a Win-be bennevan letiltom SyGATE-el! :) Ezért vannak csak olyan progik nálam hogy FireFox, Mozilla, MPlayer, OpenOffice (mind Linux alá készített cuccok), és gyakorlatilag minden amiben a Microsoft szó bennevan tiltásra kerül (Office, IE, Media Player...). Plussz még néhány hasonló, pl.: mIRC helyett X-Chat, MSN helyett GAIM, meg hasonló dolgok. :) Így nálam is jól bírja a rendszer, mert ami általában tönkremegy hamar, annak a helyére egy stabil program kerül... :D -
Neophyte #428 Üssél rá egy kék izéval és eltünnek.. -
csizi3 #427 akkor visszlát. -
csizi3 #426 senki sem tudja?? -
csizi3 #425 Az uw-n nekem minden parancs előtt kiírja, hogy /par mit tegyek, hogy eltűnjenek???
-
izb #424 Ugyanazon problémák miatt.
Max alaplapnál vagy proci cserénél kell új win,vagy kényelemből. -
Garfield #423 (Nem link, csak elszúrtam.) -
Garfield #422 Ugyanis nálam az a 30 nap pont ideális win élettartam.
Nem tudom, te mit csinálsz a géppel, de én ezzel a 30 nappal nem nagyon dicsekednék. Hogy egy mostanában a Win vs. Linux vitákban elterjedt szólással éljek: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás.
Nálam volume licenszes XP van fent és csak hardvercserék esetében teszem újra, mert nincs kedvem mókolni vele. (Ez azt jelenti, hogy 6-12 havonta rakom újra a Win-t, akkor is csak kényelemből.) -
#421 Ne már, az a kedvencem. :) Emléxem mindig 30 naponként tettem új windowst mert figyelmeztetett hogy még 3, még 2 nap van hátra. :) Mondjuk megjegyzem én ennek nagyon örültem és mindig olyan wint tettem fel (direkt) amin ez a funkció megvolt, mert olyan erősen figyelmeztet arra hogy ha az lejár már amúgy is tönkrement, lelassult, kiterjeszkedett, túlterhelődött a rendszer - itt az ideje újat felenni. :) Ugyanis nálam az a 30 nap pont ideális win élettartam. :D Szóval ne bántsad, az hasznos dolog, bár mondjuk kb. 3 kattintással meglehet tőle szabadulni ha eredetid van, ha nincs. :D -
Garfield #420 Nomen est omen.
Legközelebb tessenek tájékozódni.
A korlátozás olyan felvételekre vonatkozik, melyek szerzői jogvédettek. -
Newfronter #419 Kíváncsi vagyok én arra hogy egyáltalán rá fog-e jönni arra a windows hogy az mp3 legális-e vagy sem....vagy netán a filmek. Szerintem ez kb olyan lesz mint annak idején a windows aktiválás :) -
Neophyte #418 Prohardver fórumban nagy sikered lenne... tele van ilyen jogszabály tisztelő, feddhetetlen emberekkel mint te..
Bármit is találnak ki az zene/filterjesztés ellen ugyesem érnek el vele semmit..
Én azt mondom kapitalizmus = szabadrablás. A kiadók ígyis 1000 szeres hasznot húznak mindenből... akkor én is ugy szerzem be a játékokat,progikat,filmeket... ahogyan tudom -
#417 Egyenlőre a 32bit-es verzióval próbálkozom, mert új gépem csak kb. 2-3 hét múlva lesz, addig pedig ezzel kell beérnem, de szerintem ez így is elmegy a bétához képest, szóval nem lesz ok panaszra másfél év múlva :) -
#416 Én nem tettem fel a DX9.0c-t, szerintem ez van fenn alapból. :) -
FLeK0 #415 Valoszinuleg olyan jogon, hogy te ezt tudomasulvetted es megengedted neki amikor (feltetelezem illegalisan) feltelepitetted a rendszert, es elfogadtad a vegfelhasznaloi szerzodest. -
#414 Tisztában vagy te a beta fogalmával?
Ez a "skin" meg tényleg durva volt:) -
tudatlanka #413 Lehet....de milyen jogon korlátoz engem abban hogy a saját felvételeimet lejátszam mert az nem rendelkezik ilyen koddal...vagy az MS a wmv akarja elterjeszteni mindneképp???? -
Nadi #412 Pár nap alatt feltörik sztem... -
tudatlanka #411 A fene még se olyan rózsás lesz a helyzet???