40038
-
#490 Én egyedül amiatt tettem vissza az XP-t, mert nem mentek fel a video és audio kodekek. A Divx még hadján, a media player alapból (vagy nem láttam hogy automatikusan letöltött-e valamit netről ; és jut eszembe, a VGA kártyám on-chip videoprocesszora már hardweresen hivatott Xvid/Divx-et beleértve, MPEG4-et is oda-vissza kódolni, csak a widows frissítés kell hozzá ami lehet hogy eleve bennevan a Vistában) lejátszotta őket, de AC3 kodek nélkül baszhattam az 5.1-et, és hirtelen változásban nyomorúságosnak tűnt a mélynyomó elvesztése. -
#489 Ok. Köszi a választ. Inkább hagyom még egy ideig. -
#488 tesztereknek esetleg ... amugy még csak olvasni érdemes róla -
#487 Ahhoz hogy egy fix rendszernek, hosszútávon használd még túl kezdetleges - szerintem. Majd talán a következő beta. -
#486 Sziasztok. Már megven a szoftver, de nincs dvd íróm. Olvasok itt pozitívumot és negatívumot is egyaránt. Kérdésem, hogy érdemes-e dvd írót keresnem és feltelepítenem? -
L3oN #485 meglehet oldani a vistába hogy ne legyen idökorlátos? -
tygryss #484 legyen igazad ... de az a driver mar jo lenne
a masik egetrengeto problemam a Sound Blaster Audigy 1 -et hogy tudom mukodesre birni Vista-ban ? -
#483 A 75.03 dátumra nagyon is új driver, újabb még a 80.40-nél is, az a probléma vele hogy ez az első LDDM-el bélyegzett driver, így egyenlőre még mentes minden nvidia optimalizáció alól (hogy gond nélkül elsőre megkapja a béjeget Vistához és elmondhassák hogy gyorsabbak voltak az ATI-nál), ezért futnak lassabban és néha hibásan a játékok. Szerintem nemsoká lesz új driver amibe már bekerülnek a szokasos optimalizációk és alkalmazáskompatibilitásért felelős dolgok is, netán LDDM és WHQL címke nélkül, de Avalon kompatibilisen. (nálam CS:S-ben a víz és a sötétebb textúrák feketébe villództak át ezzel a 75.03-al) -
tygryss #482 nekem a fo problemam az hogy amit nv kiadott driver azzal szem az UI
de a jatekok nem mennek ... mivel 75.03 kicsit regi 77.xx-nel tartanak -
#481 Sziasztok egy olyan problémám lenne a vistaval hogy amikor felraktam az op rendszert utána az istenek se indult el ötletek?elöre is köszi! -
#480 L3oN: haaaat... :) jelentkezz a MS oldalan mint teszter es szepen lehuzhatod magadnak..:) Amugy meg torrent mond valamit? keress ra batran... 2.5Giga hipphopplejon.. -
L3oN #479 Honnan lehet letölteni? nekem ezt mondjátok meg. bármi jó csak honnan lehet letölteni? -
#478 Csak keszulgessen szepen. Ujabb kerdes: Vista ujdonsaga a virtualis mappak kezelese. Barmilyen browser ablakban mindig ott terpeszkedik bal oldalon a virtualfolder lista. Nem lehet leszedni oket onnan? sehogy sem sikerult.. egem nagyon zavarnak, es uccse hasznalnam semmire... -
Már készül a DirectX 9L és a DirectX 10 -
#476 Ok. koszi.. DX 10 mikor jon? -
#475 A driectx-et kár piszkálni a Vistában. A legfirsebb van benne. Inkább a videókrátya driver-t kéne lecserélni, mondjuk azzal amit az nvida csinált a beta1-es Vistahoz. Hátha jó lesz. -
#474 Manson: de ne azt amit a Vista utolg pakol fel maganak ugye? Mert van valami Video/Halo kartya updater progi. Azt felragktam de szart se er.. Pedig tok jol felismerte a 6800GT-t:) AKkor a Betas NVdia kell ugye? megprobalom..
A DX hibara megoldas? :) CS se megy visat alol.. kekhalal helybol... -
#473 VIsta-hoz vista-s driver kell!
NV driverrel probald amit kiadtak a beta1 hez! -
#472 Olle!
Udv mindenki! Felraktam Csodaprogram B1 valtozatat, de tobb problemaba utkoztem. Az elso, szegeny SB live-omat nem talalta meg a gyari telepitoprogi. Ezt meg siman megoldottam, egy manualis installal. De masik gaz a videokartyaval van. Vagyis sztem a directX-el. Az nvidia panel 8as DX verziot jelenit meg, a dxdiag is csak DX7-8 testeket kepes lefuttatni. A dx filelistabol vagy 6-7 hianyzik. Ugyanez volt a korabbi Longhorn verzional is. Probaltam rarakni dx-et de nem igazan ment:) Registryben is turkaltam, visszairogattam 8asra, hatha igy ramegy de semmi. Hogy lehetne mukodesre birni a dx9-et benne? Igy nem latom az aero Glass-t, amiert felraktam. :) Az nvidia lapjarol leszedett Visat B1 driver segit a gondomon? Rememelem igen, ma delutan kiprobalom. Elore is koszi! -
#471 Ez melyik daemon tools verzió, mert a4.47-esben nincs silent install, keressek régebbit, mondjuk a 3.44-et? (azthiszem ezt említette valaki) -
#470 CloneDrive emuláló progi működik Vistán. -
#469 ATIval minden rendben! -
#468 2. kérdésemre a válasz: Egyedül a 75.03-as driver viszi az aero glasst, de abban nincs semmiféle teljesítményoptimalizálás (játékhoz használhatatlan). A 77.52 jó driver ami Vista kompatibilis (olyan WHQL módra béjegezve). Vagyis várni kell rá egy kicsit amíg a kettőt összehozzák. -
#467 Sikerült 2X egymás után kinyírnom a Vistát. Minden drivert be tudok üzemelni hagkártyától, TV-tunerig, egyedül a videókodekekkel van probléma. És még nagyobb gondot okoznak az emulál programok. Feltettem a daemon tools 3.47-et, majd Vista reinstall után inkább az alkohol 120%-ot, de amint végetér a telepítés és leokézom, hogy telepítheti a nemWHQL drivert felugrik egy buborék hogy "PnP BIOS Extenion" és kékhátteres okosság még safe módban való indítás után is Páran írták hogy megy a daemon tools, ti engedtétek hogy az emulált DVD-ROM-okhoz feltegye a driverét? Vagy csak régebbi verzióval megy?
Másik dolog hogy a Longhorn kompatibilis Nvidia driverrel (amit magától rak fel) nem úgy tűnik hogy rendesen menne az Aero, mert semmi áttűnés vagy hasonló, olyan mint egy XP... A control panelben pedig DX8.1-et lát a driver. Hol lehet beállítani vagy menézni hogy úgy fut-e ahogy kéne? -
tygryss #466 nekem az a problemam, hogy elszaltak az effektek (atlatszosag, meg ilyek)
hogy tudom javitani a hibat ? -
#465 Azért ha több a hely az jót tesz a sebességnek + a töredezettségnek is.
Sztem próbáld ki hogy elfér-e. Atán ha látod milyen, eltudod dönten hogy konvertálsz e. -
#464 aha mert 5gb a particiom akkor elég lesz ezek szerint mert már át akartam nagyobra konverttálni:) -
#463 Akkor olyan négy giga körülit legalább bezabál. -
#462 512-öm van -
#461 Ha sok ramod van majdnem annyi. -
#460 sziasztok én azt akarom kérdezni tényleg HDD: 6gb+ hely kell neki mint az infoban van vagy csak elirták???? -
#459 Nekem az az Evaluation Copy sor nincs is. -
#458 Látom törölték a hozzászólások közül a kulcsot. Elküldené nekem valaki privátban?
Köszi előre. -
Newfronter #457 Na akkor meg nem is kell... ezzel is megoldódott egy probléma.
Mivel felraktam a VIA drivert XP módban így felülírhatott valamit amit nem szabadott volna és elszálltak az effektek, akkor megpróbáltam a Standard VGA drivert visszarakni, restart után fekete képernyő fogadott. A Vista betöltődött de viszont én nem láttam semmit a monitor zölden világított, a csökk.mód sem volt másképp, így jön a reinstall :( -
Rain1 #456 Én nem raktam fel semmi FIXet, és mégis 2006 szept 30 este 5 ig jó:
-
Newfronter #455 A beta1 30napig használható és ennek a FIX-nek a segítségével meghosszabbítható ez a használati idő. -
#454 Én olyat nem találtam rajta. Megpróbáltam még1x, a telepítés befejezése után leállt a vinyó, a VGA. Áramtalanítottam, aztán vissza, és elküldtem MicroSoftnak a hibajelentést, hagy örüljenek neki :D -
#453 ez mi pontosan? -
#452 Ma reggel megadta magát a fél éves XP SP2-m. Ideális alkalom lett volna a beta tesztre, de mivel még csak 78%-ig jött le a Vista így tehettem fel megint XP-t hogy holnap még ismét win installal kezdhessek. -
Neophyte #451 " A win-nél meg igen, minél több program kerül fel annál lassabb "
Már ne is haragudj de ez egy idióta baromság...
Leírom milyen progik vannak a gépemen: Adobe Photoshop CS2, Corel Draw 12, Dance E-jay7, 3DS Max 7,MS Office 2003, ECDL vizsga CD, Spyware doctor 3.2, Registry Mechanic 5, NOD32,Outpost, Winwap 3.2, Firefox, Everest, Total Commander, Ace Codec Pack, WinRAR, Camtasia Studio 3, BitComet, LimeWire, Xara 3D6, MSN 7, Winamp... és ezek csak a fontosabbak... + kb 30 játék
A gép nem sok progitól lassul be, hanem attól hogy nem pucolod ki a registryt.
Ha tele van érvénytelen bejegyzésekkel az tényleg belassítja... nameg a töredezettségmentesítés is ajánlott néha
Na de elég az off-ból...