40038
-
izb #1210 Ha ez neked jól hangzik,akkor menj el fülészhez....... -
izb #1209 Gyerekek ne legyetek sügérek.
Ez az egész arról szól,hogy nem fogod tudni futtatni a free programokat dvd rippereket és egyéb finomságokat,mert ahoz hogy fussanak,a microsoft engedélye szükségeltetik.És természetesen nem fogja ezeknek a progiknak megadni....
Eljő a kutya világ.........
Szerintetek ez jó lesz? -
Newfronter #1208 Szerintem az Omega-ra gondol. Akkor joggal felteszem a kérdést: Eltűnik az Omega? Vagy licenszeli a driver-ét? Jobb esetben az utolsó fog megtörténni... -
FLeK0 #1207 ati.com-rol szedettnel nem hiszem hogy ilyet csinalna. -
#1206 Erről jut eszembe.. nekem az Ati Radeon driver telepítésénél is azért "sipákol" az XP, hogy nincs digitálisan aláírva... és hogy a telepítés instabilitást okozhat...
ez miért van?
Amugy teljesen egyetértek a MS döntésével! -
Newfronter #1205 Meglátjuk mi lesz belőle, de jól hangzik... -
#1204 Helyes! :) -
#1203 A Microsoft közzétette, hogy az új operációs rendszerük a Vista, csak elektronikus aláírással rendelkező driver programokat fog elfogadni. Ez eddig is volt, de senki nem használta, mivel a nélkül is települt az új hardware (hangkártya, vagy bármi más), de itt a Vista aláírás nélkül nem telepíti fel a drivet, mivel az ronthatja a stabilitását. Az MS közzétette, hogy az ő aláírásuk nem kerül pénzbe, de ha már a hardware dobozán fel van tüntetve a Vista név, akkor már $500 kell fizetni a gyártónak egy évre, hogy a dobozokon lehessen a felirat (22-es csapdája, mivel ha nincs a dobozon, sokan nem veszik meg hardwaret, és így mégis fizetnek az MS-nek az aláírásért). Az aláírásuk elnyerése sem lesz egyszerű, mivel az operációs rendszer magjába történő bejegyzéshez, kell még 2 db másik hitelesítéssel is rendelkezni az oda települni kívánó drivernek, ami az bizonyítja, hogy hangi és képi védelemre alkalmasak, avagy nem lehet a gépről történő másolásra használni (avagy, VGA kimenetre csatlakoztatott asztali DVD író használatát akadályozó védelemmel, vannak ellátva). Ezek azért szükségesek a Microsoft-nak, mert a Vista-t úgy hirdetik, mint „Legbiztonságosabb és legstabilabb operációs rendszer!”-t.
Forrás 1 Forrás 2 -
#1202 calm down fool -
#1201 "agyatlan barmok" - tobb eszuk van mint neked, aki ugy mond ilyet, hogy kozbe fingja nincs semmirol! Az, hogy adnak neki egy nevet, hol jelenti, hogy mar dolgoznak a kodon? -
#1200 Na te aztan jol megmondod a frankot... -
#1199 értem -
#1198 nem dolgoznak rajta, csak terv -
#1197 amugy már vagy 2 éve ismert volt a Blackcomb mint Longhorn utáni windows kódneve,,, ez még nem jelenti hogy dolgoznak rajta,, de tervek már biztosan vannak. -
#1196 MicroSoftnak az a lényeg, hogy mindig szerepeljen a hírekben. -
#1195 még a visztát se adták ki, és már a következőn dolgoznak? agyatlan barmok -.- -
#1194 Kódnevet váltott a Vista utóda... a "Blackcomb" nevet "Viennára" cserélte a Microsoft.
Forrás
Gondoltam hátha valakit érdekel.. -
#1193 én is -
#1192 Na akkor most már ezt is tudom. -
#1191 TAP nagyobb szintu, pl ok megkaptak az 5260-as (ha jol emlexem ez az) buildet. altalaba elobb kapnak meg mindent (sot, ha jol tudom ok a fizetos tesztelok, de ebbe nem vagyok biztos). En CTP-s vagyok mint te :) -
#1190 Tudtommal CTP, invitációs levél segítségével jutottam be. Mi a különbség a kettő között? -
#1189 :) CTP, vagy TAP? -
#1188 ja -
#1187 Te is tesztelo vagy? :-) (marmint HIVATALOS) -
#1186 Az 5293-as nincs kiadva a tesztelőknek... csak amolyan "házon belüli" build :)
-
#1185 így igaz. -
#1184 Jelenleg az 5270-est teszteljuk. -
#1183 szar
firefox rulz^^ -
dragon #1182 Azt hiszem megtaláltam: http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/47757/47757.html -
dragon #1181 Sziasztok
Hol tudom kikapcsolni, a biztonsagi figyelmezteteseket? pl mikor a control panelt nyitom meg.
Köszi Drag
-
#1180 Az ikonok szépek, az elrendezés ronda. -
#1179 A következő Vista előzetes a tervek szerint Február 17-én jön, ami már "code complete" lesz, tehát minden újdonságot tartalmazni fog... jelenleg a 5293-as Build tesztelése folyik...
Addig is egy friss IE7 kép(build 5291):
forrás: WindowsITPro -
#1178 Azt nem tudod esetleg hogyan lehet formázás nélkül eltávolítani a Vista filejait a winyóról? -
#1177 Nem tudom mit vártok egy újságírótól. Az hogy nincs benne olyan szinten az informatikában még nem baj. A baj ot kezdődik hogy az ilyen cikkeket nem szakemberek írják. Ha kiváncsiak vagytok milyen az új windows, inkább ITT nézelődjetek. -
#1176 De be van love, csak valami olyan ember irta a cikket / fenykepezte, akire inkabb nem mondanek jelzoket! -
#1175 hát elég iq light-os megoldás -
#1174 de a legjobb az egészben hogy képesek voltak digifényképezővel fényképezni a Vistát O_O print screen funciója még nincs belőve tán a Vistában? -.- -
FLeK0 #1173 "a vírusokat meg a tavaly év végén bemutatott OneCare Live irtja ki, amelyet Windows XP-n már ki lehet próbálni, de a Vista aktuális bétájában nem szériatartozék." -
#1172 "Kezeink közé került a Microsoft Windows Vista operációs rendszer második próbaváltozata" - lehet, hogy tevedek, de szerintem ez eleg tag fogalom. CTPkre biztos nem erthette mert abbol van min 4, beta 2 meg meg meg sem jelent, ergo erdekes "teszter" (inkabb csak letoltotte) irhatta ezt a cikket, aki azt sem tudja, mit hasznalt eppen. (nem olvastam el a magat a cikket, mert baromira nem erdekelt, ezert javitsatok ha tevednek). A masodik kerdesem, amiben tobb mint valoszinu, hogy tevedek, de azt irta, hogy benne lesz alap a OneCare. Idaig ugy tudtam, hogy az kulon fizetos program lesz, es szerintem az tuti nem lesz bent alapbol, de erre kivancsi leszek. -
#1171 Aki nem hülye annak már az XP-vel sincsenek biztonsági problémái...