40038
-
#1290 Nem beta2, csak teszterek szamara jon ki (mint az osszes tobbi... kiv beta2) es feature complete lesz -
#1289 Ez nem beta2 lesz. Valami más váltózat nem ugrik be így hirtelen a neve. Az meg, hogy mindneki számára elérhető lesz kétlem. Legalábbis ez a változat szinte bizotos csak tesztelőknek lesz elérhető. -
#1288 ez a jó URL -
#1287 http://www.eweek.com/article2/0,1895,1928053,00.asp Ha holnap kijőn az új verzió,az vajon csak a teszterek számára elérhető?(Ez még nem a béta2?) -
#1286 Pedig szerintem ez ahhoz hasonlatos mint egy driver támogatás a CPU-hoz. Nem aszerint kell vistát venni hogy milyen VGA van a gépben, akkor ahhoz se illene változtatgatni hogy milyen CPU. De minegy, én megvenni úgyse fogom. -
#1285 Már van ilyen. Így működik a Suse linux telepítője is.
Ms hülye lenne ha ezt tenné. Inkább vegyék meg a 32 bitest majd később ha gépet fejlesztettek akkor a 64 bitest. Így 2x húzhatja le a bőrt a népről. -
#1284 aki vesz egy original Vistat az, már azt is tudja szerintem, hogy 32 vagy 64 bites
rendszeren fogja használni.... tehát felesleges -
#1283 Szerintem az lenne "igazságos" ha adott változatoknál egy DVD korongon jönne a 64 és 32 bites verzió is és a telepítő döntené el hogy a gépednek melyik kernelt nyomja fel. -
#1282 Aki kiváncsi a Vista változatok összehasonlítására itt minden megtalál (angolul):
Vista változatok összehasonlítása! -
#1281 Reméljük végre használható támogatással nem úgy mint a 64 bites xp, mert így nincs sok haszna... -
Aspyrin #1280 Bizony, itt az sg-s cikk. Azért annak örülök, hogy alapból lesz 64 bit-es változat is. -
#1279 -
#1278 Összesen nyolc Windows Vista változat várható
Úgy néz ki, már véglegesnek tekinthető, hogy a szoftveróriás a következő Windows generációból az alábbi változatokat adja ki:
* Windows Starter 2007
* Windows Vista Home Basic
* Windows Vista Home Basic N
* Windows Vista Home Premium
* Windows Vista Business
* Windows Vista Business N
* Windows Vista Ultimate
* Windows Vista Enterprise
Részletesen még nem lehet tudni, hogy az egyes csomagok pontosan miben különböznek egymástól, csak az biztos, hogy az "N" jelzősek az Európai Közösség részére kiadott, Media Playertől megfosztott Windowsok lesznek.
A lista alapján a Windows XP Media Center Edition és a Windows XP Tablet PC Edition megszűnik mint különálló kiadás, és beleolvadnak valamelyik másik címbe. Valószínű azonban, hogy lesz még egy Windows Vista Small Business Edition is, illetve mindezek 64 bites változata.
Forrás: Software Journal
-
#1277 megoldódott -
#1276 Inkabb hetfore tippelek, 5231 es az 5270 is akkor lett kiadva, ha jol emlekszem :) -
#1275 Intra-Site Automatic Tunnel Addressing Protocol (ISATAP)ezzel van a gondom -
#1274 Valószinűleg csak kedden vagyis február 21-én... -
#1273 Végül jön akkor most ki február 17.-ei build? -
#1272 Hello köv gondom van:adsl kapcsolatot nem tudok létrehozni vmi ISATAP adapter miatt Vista beta1(5112) van meg.Ha valaki tud valamit azt megköszönném. -
FLeK0 #1271 "It was previously known by its codename Longhorn, after the Longhorn Saloon, a popular bar in Whistler, British Columbia" -
#1270 Igy igaz, ekkora hulyeseget nem kene :D
de ez mindent visz: "Mellesleg a Longhorn Hosszúszarvat jelent, ugyhogy maximum az indián törzsfőnök jelenthette fel" -
#1269 "Longhorn lett volna a neve igen, de valamelyik feljelentette a Mic...céget, mert ez a név már foglalt, mint Longhorn, én ezt halottam és ezért lesz Vista a felhasználói számítógépekre készülő új Oprendszer"
Ekkora baromságot már régen láttam, ne égessed már magad... :D
Mellesleg a Longhorn Hosszúszarvat jelent, ugyhogy maximum az indián törzsfőnök jelenthette fel
-
#1268 "Longhorn lett volna a neve igen" - longhorn a kodneve... csak arra az idore szol ameg fejlesztik, hogy ne keljen elkapkodni a nevadast stb... -
Newfronter #1267 Nem az asztali oprendszerre mondtam hanem a Serverre, mert ugyebár azt évszámmal jelölik (pl. Windows Server 2003).
Programozó....tanuló. -
#1266 aszondja
nemértek hozzá
Mióta jelölik meg az XP-t évszámmal? tudomásom szerintem Microsoft Windows XP, nemde? akkor a Vista is nem Micro...2007, hanem Microsoft Windows Vista lesz a neve. Csaknemolyan jó, amit leírtál te
betőltődéskor van az évszám, hogy mikortók-mikorig fejlesztették!
-
Longhorn lett volna a neve igen, de valamelyik feljelentette a Mic...céget, mert ez a név már foglalt, mint Longhorn, én ezt halottam és ezért lesz Vista a felhasználói számítógépekre készülő új Oprendszer
Egyébként te milyen szakterületen dolgozól/tanulsz? -
Dodo55 #1265 120ezer??? -
#1264 nem 17? vagy csak en vagyok hulye? :D :-) -
#1263 Február 21-én jön a Februári CTP előzetes... szerintem vár meg azt! ;) -
#1262 msdn.microsoft.com - fizetsz egy evre ~120e FT-ot es maris van Vistad :P
(meg egy csomo mas MS-es progid) -
baca01 #1261 jah az más..akkor majd leszedem bittorrenttel :D -
#1260 Mert csak a tesztelők férnek hozzá. -
baca01 #1259 felmásztam arra az oldalra, bejelentkeztem de a vistát nem találtam...
-
#1258 -
FLeK0 #1257 connect.microsoft.com -
feca8 #1256 Sziasztok.
Érdekelne hogy nonnan lehetne letölteni a vistát?
-
ent #1255 Hi
Raid0 ra feltette már vki a vistát? -
#1254 az ok, hogy nem ertesz hozza, de akkor miert kell mast kinevetni? A topic meg jo ugy ahogy van... -
Newfronter #1253 Hát nem.
Longhorn a kódneve volt a Windows Vista-nak, csak most már megkapta a Vista nevet.
A Servernek se Longhorn lesz a neve, az is csak kódnév, valszeg évszámmal jelölik mint eddig. -
#1252 aszondja
Windows Vista (Longhorn) :DDDDDD
A Vista Személyi számítógépekre, a Longhorn pedig szervergépekre készűlt, nemde? :D
a Topci inkább így nézhetne ki: Windows Vista & Longhorn -
#1251 Várom már nagyon :)