40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • EvilDevil
    Mininova.com-ról már szedhető ;)
  • BaziJoe
    Örülök neki,hogy ez az oldal igy kikupálodott pár éve még emlékszem csak normális emberek jártak ide akik nem kioktatták az embereket hanem arra válaszoltak amit kérdeztek!!!! És nem ugy kezdődöt minden oldal,hogy WAREZ itt nem téma!!!!
  • EvilDevil
    ne tőlem kérdezd, még le sem töltöttem :)
  • Extraboy
    Hogy lehet a sidebart igy megcsinalni? Mert lehet, hogy en vagyok hulye, de nekem egy egyenes vonal hatarolja, ott meg szepen atmegy "arnyekosan" az asztalra. Any help? :)
  • Extraboy
    Igen, megvarod meg megjelenik es majd letoltod. Hulyeseget ne kerdezz legyszives... ez nem warez oldal, ahol linket adnak!
  • Mr Manson
    MS oldal
  • BaziJoe
    Sziasztok letölteni lehet valahonnan???
  • FLeK0
    Otodik probalkozas utan jo lett, valahogy most nem csinalta azt a mozgo sarkifeny cuccot a hatterben, es a vegen tovabbment.
  • FLeK0
    nekem nem indul, hattervalasztas utan fekete marad a kep (nem vartam fel orat, hogy kideritsem csinal-e vmit, de nem ugy tunt).
  • Extraboy
    nekem meg elvileg 20 perc korul, es lentvan, de en meg ma kiirom, holnap ugysincs sok dolgom, es igy van eselyem olyan bugot talalni amit meg nem fedeztek fel :D :)
  • EvilDevil
    Egy nagyfelbontású kép a legújabb Build-ból:

• bon
    Leért már irom is kifelé, ha minden jó megy holnap már rakhatom is fel. :)
  • FLeK0
    Te is mazlista vagy, en csak az unexpected error uzeneteket latom egyelore :)
  • Extraboy
    mazlista... bar mondjuk ezt utalom az egeszbe, hogy annak van eselye olyan bugot kuldeni amit meg nem fedeztek fel, aki elobb le tudja tolteni :S Nem tudom miert nem lehet azt csinalni, hogy 2 nappal elotte mar elinditjak a letoltest es a CD keyt a megjelenes napjan nezhetjuk meg.
  • EvilDevil
    Szerintem holnap kinntlesz torrenten is ;)
  • bon
    Nekem 72%
  • Extraboy
    enis szedem, 30% :'(
  • EvilDevil
    ezek a méretek:

FebCTP_5308_64bit_Main_Staged_DVD.iso, 3,675.94MB
    FebCTP_5308_32bit_Main_Staged_DVD.iso, 2,780.79MB
  • bon
    Én már szedem. Szép mérete van az elözőhőz képes kicsit meghízott.
  • Extraboy
    Fentvan a feb CTP connecten, viszont nem lehet elerni :D annyian probaljak :(
  • Mr Manson
    már igen ...
  • bon
    Igen elvileg optimalizálás, hibajavítások. Én is úgy halottam, hogy nem lesz beta2 hanem valmi más néven emlegették az áprilisit. De már egyre nehezebb követni.
  • TothLaci
    Kicsit félreértettem a cikket :)
  • Newfronter
    Lehet hogy igaz :) Nagy a kuszaság, vagy nemtom pontosan....
    Viszont ezen CTP-től kezdve mostmár optimalizálás lesz ugye? (Mivel már nem raknak bele újabb technológiákat)
  • EvilDevil
    én meg ugy tudom hogy beta 2 mint önálló kiadás nem is lesz.... ezt a MS mondta :)
  • Newfronter
    Eddig is CTP-k voltak. Éppen az lesz a beta2, amelyik már nem CTP lesz :)
    Áprilisban várható kb. a beta 2.
  • TothLaci
    de

CTP az már BETA2-be tartozik.
  • FLeK0
    nem
  • TothLaci
    Vagyis elérkezett a Beta2 korszaka...
  • EvilDevil

Windows Vista February CTP Due Today

According to many industry analysts and rumours posted to our Forums the Feb CTP is due today.

With a build tag expected to be 5308.x86fre.winmain_idx01.060217-2200 the CTP is likely to be near feature complete.

Microsoft yesterday invited press to a conference call at 6:30pm GMT today to talk about the Windows Vista development process. It's expected that shortly after the conference Microsoft will announce the availability of the February CTP.

Microsoft is targetting a release this year and it's widely expected to be an event that will coincide with the 5 years that have passed since Windows XP was released. Although the company has not confirmed this officially, the next CTP is expected to be released in April.

Ez a cikk 3 órája készült, tehát már biztos, hogy ma letölthető lesz az új Vista :)
  • Extraboy
    Jaja, jo lenne, meg vegre megcsinalhatnak, hogy a laptopom ne fagyjon meg amint a WiFi-t engedelyezem... mert kene elegge :)
  • bon
    Én is remélem, remélem használható váltózat lesz, mint a jelenlegi.
  • Extraboy
    remeljuk :]
  • EvilDevil
    Vista February CTP Due Wednesday

By Nate Mook, BetaNews
    February 21, 2006, 1:56 PM

Microsoft on Wednesday is expected to make available the third CTP, or Community Technology Preview, of Windows Vista. The February release has been scheduled to be the first feature-complete build of Microsoft's next-generation operating system and will showcase for the first time the Windows Sidebar.

Redmond officials are hosting a conference call early Wednesday to discuss the status of Vista development. Microsoft has held two previous calls: one if November to announce that no public CTP would be release, and another before Christmas to herald the arrival of the December CTP. A broader Beta 2 release of Windows Vista is still expected in the first half of 2006.

ezekszerint holnap jön :)
  • Extraboy
    hat mostmar kezdek annak is orulni, ha ezen a heten kijon... attol fuggetlen checkolom mindig a connect oldalt.
  • bon
    Most olvastam már egy holnapi dátumot is.
  • bon
    majd február 28-án fog megjelenni esetleg.
  • Mr Manson
    remélem én is, és még melóidőben :P itt gyorsabban jönne
  • Extraboy
    Szerintem ma megkapjuk, mert idaig alt mindig hetfon adtak ki.
  • Mr Manson
    jaja, és remélem hamar a kezünkben lehet az uj build