40038
-
#1370 Nem akartam én újabb driverral kisérletezgetni (sőt amit felraktam az még régi is) hanem nem ismerte fel a Vista a hangkártyát és mivel magától se talált semmit így kényszerültem a creativ driver-ral kisérletezgetésre. -
Aspyrin #1369 Hehe, bocsi az indexről ugrott a link én pedig kissé figyelmetlen voltam :) -
#1368 nem erdemes uj drivereket felrakni, ha a regi bevalt... es ha mukodik vista alatt (nekem osszes mukodik) akkor inkabb azt valasztom. -
#1367 Húha, akkor az újraindítással nem szabad foglalkozni :) -
#1366 Álltalánoságban megvagyok elégedve a Vista ezen váltózatával. A semebbége jobb mint az elözőé. Most újraindításkor volt az első jelentősebb hiba egy csúnya kékhalál. -
#1365 Ok akkor majdmegnézem. Én a Creative oldalán lévő Vista beta driverral próbálkoztam. -
FLeK0 #1364 Nekem a cd-n adott driverrel tokeletesen megy. -
#1363 Pontosabban prohardveren... a gépigényről meg annyit, hogy fel kell újítani a régi gépeket, vagy ki kell kapcsolni az aero glass-t.... akkor nem kell "erőműŰ".... ennyi -
#1362 Nekem az Audigy 2-es hangkártyámmal továbbra is gond van, sikerült felrakni de nem elsőre, de őgyanaz a helyzet mitn az elöző váltózatban, hogy vagy sol vagy nem esetleg recseg. A Vista mókődését nézve idági nins jelentősebb próblémám. -
Aspyrin #1361 Érdekes cikk az indexen. -
#1360 most meg nem mondom neked.... melóba vagyok, notebookon meg nincs Vista.
nem is tudom feltegyem-e.
Otthon megnézem... -
#1359 Igyvan :) Hat remelem, hogy ez most jo lesz. Azt nem tudod veletlen, hogy az "Administrator" fiokba hogy lehet bejelentkezni? Mert en nem talalom a "log on as other user" feliratot, igy meg eleg idegesitoek a security uzenetek, hogy engedelyezzek minden szart. -
#1358 Félre nem érts, nem kötekedni akartam ... csak megjegyeztem.
Amugy nagyon érdekes volt, hogy cirka 40-45 perc alatt kaptam egy teljesen müködö rendszert.
De a java most jön!
-
#1357 Az lehet, de az teny, hogy idaig semmi baj nem volt vele, es telleg nagyon kicsi, tobbnyire grafikai bugokat talaltam. Az egyetlen nagyobb az a .NET runtime error. -
#1356 1nap alapján nem kéne kijelenteni ... de amugy tényleg nagyon jónak tünik.
Alapból ment nekem is minden... -
#1355 Newsgroupokba direkt kerdezte is valaki, hogy blogjara engedelyezett-e h rakjon kepeket, es azt mondtak igen, bar meg1x megnezem mielott teszek valamit :] nekem 1 ora telepites es mindent felismert, kiv a laptopon a hangot, de azt is megcsinaltam. -
#1354 Csak egy jó tanács, nem szabad felrakni képeket az Ms engedélye nélkül. Legalábbis a hivatalos tesztelőknek nem engedélyezett.
Nekem is kb 1 órát települt. Hangkártya és radi vezéárlőt meg még valmait nem ismert fel. Hangkártyát még nem sikerült felraknom a raid vezérlő meg nem létszükséglet, megvan nélküle is. Az első indításnál voltak gondjaim feket képernyő látszólag nem csinált semmit. A symnatec antivirus adaatbázis frissítését nem birtam feltenni. Sok idpm még nem volt vele foglalkzonom, majd holnap meg a hétvégén jobban nekifekszem mert sok váltózás van benne az elöző bulidhez képest. Egyenlőre nem tűnik annyira rosznak ez a bulid. Vannak progra kiakadási bajai de bezárja magától és folytatható a munka. -
#1353 aprilis -
Rasti #1352 Beta2 mikor várható ? -
#1351 Várjuk szeretettel -
#1350 igy igaz, ha lesz egy 20 percem, irok egy tomor beszamolot es felarkok par kepet. -
#1349 7.5Gb -
#1348 A gadgeteket avval lehet hozzaadni (pl ora, rss).
Idaig a legjobb build, laptopon mar main OS-nek hasznalom SULIBA is, annyira megbizhatonak talaltam. Bugokbol idaig 6ot talaltam, azis kis locsocsnyi, nagy hiba meg nem volt, gyorsulas teren meg kb dupla olyan gyors a telepites es maga a rendszer is joval gyorsabb. -
#1347 Amugy ha már ugyis azok közé tartozol akik telepítették, berakhatnál képeket, illetve megoszthatnál egy két tapasztalatot az új Build-al kapcsolatban, telepítési sebesség, stablilitás... stb gondolom sokakat érdekelne és több értelme van mint a vitázásnak. -
#1346 Ok de mennyiiségre gondoltam és nem időre??? -
#1345 nekem 1 ora volt a gepemen es a laptopon is. -
#1344 Igy van! Amugy bocsanat, ha kisse elfogult voltam, csak 20 masik forumba minden masodik post errol szol, es nem magarol a topicrol. -
#1343 Inkább annyit mondj,hogy mennyit telepít?? -
#1342 ok de te nem vagy moderátor, ne döntsd el mit tilos és mit nem... majd ha egy modnak nem tetszik kiszedi.... téma lezárva -
#1341 Nem mondtam hogy linkelj én se ugy gondoltam de tippet,hogy honnan vagy hogy nem tudod mert te legálisan szeded, ezt egy rendes válasszal elintézhetted vólna. -
Newfronter #1340 A Sidebar-on a jobb alsó sarokban az a + jel mi?
Amúgy mi a véleményed erről a buildról? El lehet viselni? :)
Sebességben hol találtál gyorsulást és mi az ami nagyon bugos még benne? -
Renesans #1339 De ott csak tesztelőknek lehet. -
#1338 Ugy, hogy en legalabb ha 16 eves vagyok, de csinalok is valamit, es ezert kaptam meghivot pl vistara is, tehat nem hiszem, hogy a jo embert oltogatnad, mert tobb mint fele tesztelo csak haver altal kerul be... en legalabb csinalok is valamit! Amugy pedig nem azert szoltam le, mert en le tudom tolteni legalisan, vagy hasonlo, hanem mert ez nem warez oldal, es ha elolvasnad a szabalyzatot, tilos warez linkeket betenni... -
#1337 de igen, MS oldalarol. -
#1336 Nem sajna :S
Itt egy kep -
Renesans #1335 Nem tudja valaki, hogy az 5308 honnan tölthető le NEM TORRENTRŐL. -
#1334 Köszi a megálapítást énis pont erre gondoltam!!!! -
Newfronter #1333 Habár még nem töltöttem le, de a képen láttam egy csíkot, ami valszeg ezt a halványítást mutatta. Nem látod a menüjében? -
#1332 Azért arra kiváncsi lennék hogy te 16 évesen hogy tartozol a "hivatalos tesztelők" közé, szerintem se kéne leugatni senkit sem, csak azért mert te le tudod tölteni legálisan... -
#1331 illetve mininova.org-ról :)