40038
-
FLeK0 #1410 Ez csak egy atameneti build, nem eri el egy beta minoseget sem, es angol. -
twargrey #1409 az nforcon láttam, hogy kijött a vista.
ezen lehet magyar nyelv?
és ez nem beta?
http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=102953 -
#1408 Sajnos így sem sikerült :/
De azért köszi a tippet... -
Newfronter #1407 hmmm :( PRóbálj meg akkor először csökkentett módban utána VGA módban elindítani. És próbáld meg mondjuk az 1024*768-as felbontást safe modban apply-ni és úgy VGA.
Na ezt jó megmondtam. :) -
#1406 Enable VGA mode után sem történt semmi :/ -
Newfronter #1405 Igen ez a bajod. Nálam is az volt, de VGA módban indítsd el inkább, mert hiába állítod át csökkentett módban a felbontást, restart után nem veszi semmibe. -
#1404 "Csökkentett módban indítottam el, és akkor döbbentem rá, hogy a telepítésnek már rég vége van. :)))
VGA módban be tudtam állítani a felbontást és nem volt gond ezután.
"
Mindjárt meg is nézem -
#1403 Monitorom állandóan kikapcsol, amikor töltené be a rendszert.
A Boot "logo" bejön, utána feketeség, és aztán kikapcsol a monitor... -
#1402 Elméletileg meglehet, de mivel nem legális, ezért nem válaszolhatnak rá. Jótanács mindenkinek: 1.78 MB-os "Windows Activation Crack zip" egy vírus. -
#1401 Igen, de azt a 7.5gigat el kell juttatni a DVD olvasotol a vinyoig :) -
#1400 Csak kibontva 7,5GB, amugy ilyen allapotaban az XP is majd 2GB. -
#1399 Az szep, de az XP egy egy CD (csak 700mb), a vista meg 7.5 Giga, de amugy gyonyoru teljesitmeny, nekem 25-30 perc (alairasomba ott a configom)
Amugy valakinek gadgetekbol sikerult feltenni ujat? Mer newsgroupokba ahogy olvastam, ott is bajlodnak vele. -
#1398 semmi, megvan ... láma voltam -
#1397 az megvan, csak a "Select.."-nél nem eged változtatni -
Newfronter #1396 Mármint a forrást kérdezed, mert azt igen. #1384
Lelkesen kattints a legördülő listánál a nyílon és le fog gördülni. :D -
#1395 SideBaron az RSS-t sikerült lecserélnie valakinek? -
#1394 nem -
#1393 Az aktiválást kilehet benne valahogy iktatni???? -
Newfronter #1392 Mot egy úgynevezett People near me szolgáltatás van benne, nem tom hogy erre gondoltál-e. (beállítom a nicknevemet és elméletileg láthatnak mások ezen keresztűl, de az IP címem rejtve marad.) -
#1391 Végre már kezembe foghatom a legújabb build-ot, este lesz az az időpont, hogy megpróbálom feltelepíteni a gépemre. Először még valahogy kéne csinálni egy partíciót, majd kitalálom hogy lesz.
Egy kérdés. Benne van még az operációs rendszerbe a p2p? Ha igen, ki lehet valahogy kapcsolni? Eddig még csak a Beta1-et használtam, ott még nagyon "szellőzött" volt a gép a világháló felé. -
#1390 2GB -
#1389 Megnezheted.
2700 MHz-re huzott AMD, 2MB memoriaval 12 perc, alatt felment az XP. -
Spirit #1388 Én is szívesen kipróbálnám már ezt a build-et, úgyis romokban a jelenlegi xp-m, és ez talán már használható is lehet.Ez lenne az első találkozásom a Vistával. A kérdésem az lenne,hogy van-e értelme a 64 bit-es verziót feltenni? A 64 bites XP is használhatatlan fél évvel a megjelenés után, nem hiszem,hogy egy béta1,5 kompatibilisebb lenne a progikkal, driverekkel:) -
#1387 Ahh, 1000 koszi... utolso dolog amire gondoltam volna... :D -
#1386 :D:D Jah, bazz, nagyon kiraly op rendszer de az kicsit idegesito, hogy az ember fel orat taktikazik rajta, hogy hogy nyisson le egy menut :D:D de ezt mar nem is bugolom, mert kb 200an bugoltak mar, szoval nem csinalok duplicatet. -
Newfronter #1385 Húú megszenvedtem vele, hát nemsemmi. :D -
#1384 asszem a kis nyilra min 3szor kell rakattintani, hogy lenyiljon a menu, hogy melyik rss-t akarod :D:D enis egy ora volt meg rajottem, mert ha 2t kattintasz az nem eleg neki :D:D -
Newfronter #1383 Az RSS Feed-et hogy kell használni? Mert semmilyen módon nem tudtam rávenni, hogy betegye oda az RSS-t. IE-ben működik, mármint a felvétel. -
Newfronter #1382 Megvan az a halványítás amire gondoltál!
Sidebar Options-ban: Keep the Sidebar..... checkbox mellől szedd ki a pipát.
-
#1381 Vagyis akkor stabilabb a Vista. Ezért megéri egész éjszaka menni a gépnek? :) -
Newfronter #1380 Végigfuttatam a pontozást és most 3-ast kaptam. :D -
#1379 végülis igaz :) -
#1378 Na azt azert megnezem :D annyi ido alatt be se olvassa a DVD teljes tartalmat :S vagy csak en vagyok ilyen luzerke? :D
#1376 : nem monitorra, hanem a performance centerre, ahol egy kamu osztalyzas szerint lepontozza a geped a vista. -
#1377 Engemet nem igazán érdekel a telepítés... A betöltés legyen gyors, stabil, és biztonságos :) -
#1376 A monitorra érted?
És a legújabb Nvidia driver feltelepítése után eddig volt ilyen probléma? -
#1375 nálam az XP 15-20 perc alatt felmegy, de MS azt ígérte, hogy Vista még ennél is gyorsabban települ majd.... meglátjuk -
#1374 nekem tegnap 2. volt ma mar 1. :D:D:DD: pedig laptopba hiddel semmit nem valtoztattam... :D network centeres bugodat nem tudom reprozni, de meg ellenorzom egyszer. -
Newfronter #1373 Nemrég sikerült felraknom a legújabb buildet.
Tapasztalatok elsőnek:
A telepítés sokkal gyorsabb lett, kb 40 perc alatt felment.
A bejelentkezéskor nem vettem észre, hogy fut az operációs rendszer, azt hittem hogy még telepít, mert a monitor csak villogott, mármint a lámpája :)
Úgyhogy vártam, de nem történt semmi sajnos.
Csökkentett módban indítottam el, és akkor döbbentem rá, hogy a telepítésnek már rég vége van. :)))
VGA módban be tudtam állítani a felbontást és nem volt gond ezután.
Az oprendszer meglepően gyorsan bootol és gyorsan feláll, igaz van egy néhány másodperc amíg nem csinál semmit, de utána megy minden ami kell (indítás).
Sajnos van egy olyan problémám hogy sűrűn villog a monitor, mintha állítgatná a windows a driver-t, de nem ezt teszi, ez valami videókártya driver probléma.
A nagy meglepetés az, hogy olyan szépen lehet mozgatni az ablakokat, megynitni újakat, hogy egyáltalán nem lassul be az operációs rendszer. Akár már ezzel elégedett lennék a végleges változatban. Igaz hogy nincs sok program fennt, úgyhogy utána jönne a puding próbája.
A Network Center-nél egy cancel gomb megnyomására újraindult az explorer, szóval ez egy jelentősebb bug.
Sajnos a Gadget-ek netről való letöltésénél akadtak gondjaim, mert oda kattintok a weblapon, hogy install és erre nem történik semmi, nem jelenik meg a gadget a letöltött elemeknél.
Az IE7 is elég szépen muzsikál... :)
Persze ez még nem a teljes vélemény, csak így első nekifutásra, de a meglepő az hogy ez messze legstabilabb build, és ha azt nézzük, hogy több mint 1 félév van a megjelenésig, így még ennél is sokkal gyorsabbra tudják optimalizálni a rendszert, és ebben biztos vagyok, hogy meg is teszik.
Gratula Microsoft!
A Windows System Performance rating-nél 1. helyezésem van! :DDD
UI: Eddig még nem jöttem rá a Sidebar Opacity képességére. :)
(Vagy lehet, hogy komolyabb videókártya kell neki ami most van nekem?) -
#1372 Jah, ertem, probald meg ugy futtatni, hogy XPt emulalsz, nekem sound drivernel ugyanez volt!! Vista alatt futtatom akkor error, aztan atraktam az exet XP SP2es emulalasra es lass csodat... :D :) Egy probat meger, bar dontsd el te. -
#1371 Az Nvidia új grafikus drivert-t adott ki a Vista-hoz:
Vista Beta 87.15 Drivers