40038
-
#1490 En egyaltalan mas gadgetet fel se tudok rakni (fogg sincs hogy kell), ezert ha valaki tudja, kerem irja le!! Koszi szepen :] -
#1489 Nekem pont h gyors, sot sokkal gyorsabb mint az 5270es build. -
#1488 Amikor felrakod, ha kivalasztod, hogy magyarorszag, egybol felrakja, amugy meg: control panel / change keyboadrds or other input method / settings -
baca01 #1487 jó ez a vista sztem elég stabil is ahhoz képest hogy béta csak kisit lassan áll fel indulásnál....
-
#1486 Sziasztok! Nincs Media Player gadgets ebben a verzióban sem? Láttam pedig már Vistás videókon,hogy lesz! Üdv -
FLeK0 #1485 at lehet, ertelemszeruen a nyelvi beallitasoknal. -
baca01 #1484 sziasztok!
felraktam a vistat de az a gondom hogy csak amerikai billentyuyetkiosztas van benne...
at lehet ezt allitani magyarra mert ez igy nagyon zavaro?
plz help -
#1483 Akkor holnap jönnek a kommandósok! -
#1482 még nem annyira -
ent #1481 Megkérdezted az MS-t, hogy kiteheted e?:D
Egyébként biztos hogy bele egyezik, mert ez nekik csak reklám... -
#1480 a jó operációs rendszer legfőbb ismérve :D:D -
#1479 jó a sakk. -
#1478 Nagyon frankó ;) -
#1477 Nyomok egy pár képecskét sokak kérésére :)
-
Gyuszko #1476 Sziasztok srácok!
Tudnátok nekem egy olyan oldalt mondani (akár fizetős ftp-t, stb.), ahonnan a Vistát le tudnám tölteni. Fájlcserélős móka nem az igazi.
Előre is köcce.
Üdv, Gyuszko -
chuck #1475 Sziihello
Feltettem vistat, es msot szeretnem letorolni. A problemam, hogy nincs jogosultsagom azokat a fajlokat xp alatt letorolni, miket vista alatt tettem fel. valoszinuleg azmiatt, mivel ezeknek a fajloknak mas a tulajdonosa, nem egyezik azzal a userrel, akivel xp alol beleptem.
Tudnatok tippet adni, hogyan tudok megszabadulni ettol a par megatol ?
koszi
-
jasper123 #1474 Igen .. kiirtam dvd-re -
FLeK0 #1473 dvdrol bootolva kezdted a telepitest ? -
jasper123 #1472 Nah ez az amit mondtam...
F8 at nyomom betesz egy menűbe ott lehetne választani mit akarok csinálni.
De semmilyen bill re nem reagál. Se enter se F8 se esc.
Ettől féltem , hogy ezt fogjátok mondani és ugyan ott leszek mint tegnap este.
:(
-
#1471 jaj akkor most mi lesz? ;)
azért valaki ide azért berakhatna pár képet meg infót ;)
most néztem hogy van új verzió, lehet majd megnézem. -
Newfronter #1470 F8-at nyomkodd amikor indítod a számítógépet és rájössz. :) -
jasper123 #1469 Ennyire? hülyeséget kérdeztem , hogy már nem is válaszoltok? -
jasper123 #1468 VGa módot , hogy érem el?
De láma vagyok mi? :( -
Newfronter #1467 Szerintem az a problémád, mint nálam.
Megoldás: indításnál kiválasztod a VGA módot és abban indítod el, ezután átállítod a felbontást. (csökkentett móddal is lehet próbálkozni, de inkább ezt ajánlom neked, ez a célravezetőbb) -
jasper123 #1466 Köszi... adok neki 16 percet :)
Csak ha ez sem segít akkor mihez nyulok azt nem tudom....
Pedig jó lett volna látni :(
-
#1465 Nekem azért annnyi nem volt. De lehet, hogy gép föggő. -
jasper123 #1464 Akár 15 perc fekete képernyő is lehet szerinted? -
#1463 Nem lehet az MS engedélye nélkül közzétenni képet. -
#1462 Várj türelemmel. Sajnos lassú az indulása. Nekem is így volt az első indítással. -
jasper123 #1461 OPS LEMARADT...
Szóval próbáltam újraindításnál csökkentett modot ,de ott nem tudtam változtatni semmit mintha nem lett volna billentyűzetem csak okos gomb segített és megint a fekete képernyőig jutottam. :(
Valakinek nincs ötlete? -
jasper123 #1460 Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem?
Ezt a verziót próbáltam telepíteni Windows Vista 32Bit Build 5308 El is kezdi telepíteni, de ha jól gondolom telepítés után az első újraindulásnál fekete képernyőm lesz és nme történik semmi.
Próbáltam
-
ent #1459 Néha 1-1 képet azért nyomhatnátok, mondjuk az újításokról pl. vagy vmi érdekesebb bugról stb. -
#1458 Ezek szerint nagyon jól halad a tesztelés/bugmentesítés :) -
FLeK0 #1457 Nem igazan ertem, hogyan lehetseges az, hogy egy teljesen kulon particiora installalt vista tonkreteszi a winxp monitorkezeleset, de megtortent -
Newfronter #1456 Erős Pista? -
#1455 Ugy legyen! -
#1454 Van egy fogadásom hogy a népek 95 %-ának high-end lesz a gépén. :-) -
Newfronter #1453 Október elején érkezik a Windows Vista
[2006. március 01. @ 18:37 - Mantis]
A Microsoft egy igen hosszas sajtótájékoztatóban megformált bejelentéssorozatot tett. Haladjunk is szépen sorjában.
A napokban megjelent a Vista operációs rendszer februári bétája. A következő két tesztverzió RC0 és RC1 névre hallgat, és április 10-én, valamint június 26-án válnak publikussá.
Október első heteiben pedig már maga a végleges Windows Vista kerül forgalomba, amelynek nem mellesleg hatféle kiadása lesz. Kettő hazai felhasználók számára, kettő üzleti partnerek részére, egy "start" csomagban kiadott lebutított verzió; valamint egy high-end csomag, amely a létező összes technikai újdonságot és miegyebet tartalmazza.
Ezzel egyidejűleg szintén októberben érkezik a DirectX9L (korábban Windows Graphics Framework 1.0), a DirectX10 (Windows Graphics Framework 2.0), valamint a Windows Vista Media Center változata. DirectX frissítés (10.1) valamikor 2007 végén várható.
Gamestar -
baca01 #1452 Sajátgép jobb klikk--->tulajdonságok--->speciális--->indítás és helyreállításban tudod buherálni ha xp-t használsz a többit nem vágom -
dusais #1451 A bootokat hogy lehet kiloni mert nekem 3-om Microst Windows-om van es kurvara idegesit