40038
-
baca01 #1530 így sem működött de sikerült kiraknom egy parancsikont :P
azé thx -
#1529 Ez lehet kell egy újraindítás. -
baca01 #1528 valahogy sikerült leradíroznom az asztalról a lomtárat:P
hogyan tudom visszaállítani?? :D -
baca01 #1527 min1 én azé kipróbálom a vistás drivert:P -
FLeK0 #1526 elvezhetoen jatszani ugyse nagyon fogsz tudni vele, megnezni hogy mukodik meg jo ami van benne alapbol. -
baca01 #1525 vidkártya drivernek(9600pro) jó az ami a 5270es buildhez készült(5308 van fenn) vagy xp-set tegyek fel? -
baca01 #1524 hmm....sejtem mi lehet a gáz... -
#1523 Semmit, mert nem tudtam reprozni, valamit szimplan elb*sztal. -
baca01 #1522 :P -
FLeK0 #1521 bugreportot irni ms-nek. -
baca01 #1520 plz help. mit lehet csinálni akkor, ha új felhasználói fiókot aarok létrehozni, de amint rámegyek hogy create new user account lefagy az explorer és újraindul??? -
beerka666 #1519 amugy megvan:D
mikor ki kell választani a particiót akkor nem vettem figyelembe azt hogy nem
mindegyikre teszi föl.Mert én kijelöltem egy meghajtótés telepít. Nah de alapból a C:re teszi ugye,erre most jöttem rá mikor az XP van a C:n,nah tulterhel volt
és oda akarta rakni.Ez volt a bajom:) én lami -
#1518 szerintem hagyd a fenébe... az RC verzióig várj, az már majdnem komplett oprendszer, mármint a kiforottság szempontjából :) -
beerka666 #1517 nah senki sem tud segíteni? -
beerka666 #1516 mert ha elinditom a bootot a dvdröl akor megy egy olyan h Windows Loading files
és utána bejön még vmi folyamatjelző és utána fekete kép -
beerka666 #1515 de ha bootolom dvdröl akkor meg megy egy szürke folyamatjelző szerü,de késöbb az is eltünik és a lejjebb említett eset történik :(
-
FLeK0 #1514 ne windowsbol telepitsd. -
beerka666 #1513 hali
Windowsos telepítésről eljutottam vele az első ujraindításig,és utána kész fekete képernyő.Mi lehet a baj?
(Vista 53.08)
-
#1512 bootolj DVDrol es meg van oldva. -
baca01 #1511 de atrra figyelj hogy legalább 12,5gigás partíció kell neki! :( -
baca01 #1510 legyalultam a vinyót és úgy raktam fel tisztán -
#1509 XP-ről telepítetted? -
baca01 #1508 nekem is az van fenn...
format c:
-
#1507 Windows Vista 64 bit 5308 Build verzióját miért nem lehet 32 bites XP-ről felrakni? Azt írja ki, hogy nem Win32 alkalmazás. Ennek így kell lennie? -
#1506 adminkent nemlehet, nincs ott a log on as other user, max csokkentett modban -
#1505 Így látatlanba azt mondanám hogy adj magadnak jogot hogy hozzáférhess a mappához írássi joggal ahova mentenél. Vagy egyszerűbb ha adminként lépsz be. -
baca01 #1504 ja és még vmi, hol lehet kikapcsolni azt a szart, hogy amikor vmit le akarok tölteni vagy másolok akkor ne baszogasson, hogy nincs rá felhatalmazása hogy ide töltse le meg ienek, ja a letöltésnél meg nemis engedi, hogy oda töltsem ahová én akarom, tök fos
plz help -
baca01 #1503 azzal mit lehet csinálni hogy szeretnék létrehozni másik felhasználói fiókot, de ott állandóan befagy az explorer és újraindul??
-
#1502 A lassú boot-olás nem az 512mb ram-od miatt van, hanem bug. Nekem 2gb van és mégis lassú a boot-olás. Virusírtó nekem is van fent egy Vista kompatibilis syamntec Antivirus corp. ed. -
FLeK0 #1501 Jelold be hogy van sajat virusirtod es abbahagyja. -
baca01 #1500 :Daz is igaz...csak állandóan ugat hogy veszélyben vagyok meg mittomén:D
-
Rain1 #1499 Ehhez még nem kell vírusírtó :)
-
baca01 #1498 ja igen. mien vírusirtót használtok mert én felraktam az f-securet de az nem nagyon akart működni? -
baca01 #1497 egyébként lehet hogy azért bootol be lassan mert csak 512ram van benne? sztem tuti az lehet a gáz na mind1 ugyis nemsokára veszek bele.... amúgy faxa oprendszer nekem naon bejön -
#1496 Oksa megpróbálom!Köszi -
FLeK0 #1495 Szerezz friss drivereket, nekem az abit honlaprol szedett legfrissebb xp-hez valoval felismerte. -
#1494 Hali!Lenne egy kis problémám!Miért nem ismeri fel a SATA winyót a vista?Próbálom DOS-ból feltenni de nem látja a partíciókat ha berakom a SATA DRIVE flopy-t akkor sem mert nem találja a drivert mit tegyek?Ha pedig win xp alól akarom feldobni akkor telepít egy kicsit utánna ujraindul és ammikor elkezd tölteni hogy majd folytatná a telepítést elszáll kékhalállal!(de az xp telpítésénél meg nem)? HELP! -
#1493 Igy van sajnos, ez nem warez forum. -
#1492 A legujabb bulid nem 5270. Ha hivatalos tesztelő vagy akkor tudnod kell hogy honnét szed le. Ha meg nem vagy hivatalos abban nem segíthetünk a beszerzésében. -
beerka666 #1491 Hali
Még uj vagyok.
Már biztos sokan feltették ezt a kérdést amit most én is szeretnék.
Honnan tudnám letölteni a Vistát?
Tudtommal a legujabb build az a 52.70
Kérlek ne szidjatok :)
Elöre is köszi