40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • baca01
    így sem működött de sikerült kiraknom egy parancsikont :P
    azé thx
  • Tomicsek
    Ez lehet kell egy újraindítás.
  • baca01
    valahogy sikerült leradíroznom az asztalról a lomtárat:P
    hogyan tudom visszaállítani?? :D
  • baca01
    min1 én azé kipróbálom a vistás drivert:P
  • FLeK0
    elvezhetoen jatszani ugyse nagyon fogsz tudni vele, megnezni hogy mukodik meg jo ami van benne alapbol.
  • baca01
    vidkártya drivernek(9600pro) jó az ami a 5270es buildhez készült(5308 van fenn) vagy xp-set tegyek fel?
  • baca01
    hmm....sejtem mi lehet a gáz...
  • Extraboy
    Semmit, mert nem tudtam reprozni, valamit szimplan elb*sztal.
  • baca01
    :P
  • FLeK0
    bugreportot irni ms-nek.
  • baca01
    plz help. mit lehet csinálni akkor, ha új felhasználói fiókot aarok létrehozni, de amint rámegyek hogy create new user account lefagy az explorer és újraindul???
  • beerka666 #1519
    amugy megvan:D
    mikor ki kell választani a particiót akkor nem vettem figyelembe azt hogy nem
    mindegyikre teszi föl.Mert én kijelöltem egy meghajtótés telepít. Nah de alapból a C:re teszi ugye,erre most jöttem rá mikor az XP van a C:n,nah tulterhel volt
    és oda akarta rakni.Ez volt a bajom:) én lami
  • BuzzFuzz
    szerintem hagyd a fenébe... az RC verzióig várj, az már majdnem komplett oprendszer, mármint a kiforottság szempontjából :)
  • beerka666 #1517
    nah senki sem tud segíteni?
  • beerka666 #1516
    mert ha elinditom a bootot a dvdröl akor megy egy olyan h Windows Loading files
    és utána bejön még vmi folyamatjelző és utána fekete kép
  • beerka666 #1515
    de ha bootolom dvdröl akkor meg megy egy szürke folyamatjelző szerü,de késöbb az is eltünik és a lejjebb említett eset történik :(
  • FLeK0
    ne windowsbol telepitsd.
  • beerka666 #1513
    hali
    Windowsos telepítésről eljutottam vele az első ujraindításig,és utána kész fekete képernyő.Mi lehet a baj?
    (Vista 53.08)

• Extraboy
    bootolj DVDrol es meg van oldva.
  • baca01
    de atrra figyelj hogy legalább 12,5gigás partíció kell neki! :(
  • baca01
    legyalultam a vinyót és úgy raktam fel tisztán
  • TothLaci
    XP-ről telepítetted?
  • baca01
    nekem is az van fenn...
    format c:
  • TothLaci
    Windows Vista 64 bit 5308 Build verzióját miért nem lehet 32 bites XP-ről felrakni? Azt írja ki, hogy nem Win32 alkalmazás. Ennek így kell lennie?
  • Extraboy
    adminkent nemlehet, nincs ott a log on as other user, max csokkentett modban
  • Zsoltika 007
    Így látatlanba azt mondanám hogy adj magadnak jogot hogy hozzáférhess a mappához írássi joggal ahova mentenél. Vagy egyszerűbb ha adminként lépsz be.
  • baca01
    ja és még vmi, hol lehet kikapcsolni azt a szart, hogy amikor vmit le akarok tölteni vagy másolok akkor ne baszogasson, hogy nincs rá felhatalmazása hogy ide töltse le meg ienek, ja a letöltésnél meg nemis engedi, hogy oda töltsem ahová én akarom, tök fos
    plz help
  • baca01
    azzal mit lehet csinálni hogy szeretnék létrehozni másik felhasználói fiókot, de ott állandóan befagy az explorer és újraindul??
  • bon
    A lassú boot-olás nem az 512mb ram-od miatt van, hanem bug. Nekem 2gb van és mégis lassú a boot-olás. Virusírtó nekem is van fent egy Vista kompatibilis syamntec Antivirus corp. ed.
  • FLeK0
    Jelold be hogy van sajat virusirtod es abbahagyja.
  • baca01
    :Daz is igaz...csak állandóan ugat hogy veszélyben vagyok meg mittomén:D
  • Rain1
    Ehhez még nem kell vírusírtó :)
  • baca01
    ja igen. mien vírusirtót használtok mert én felraktam az f-securet de az nem nagyon akart működni?
  • baca01
    egyébként lehet hogy azért bootol be lassan mert csak 512ram van benne? sztem tuti az lehet a gáz na mind1 ugyis nemsokára veszek bele.... amúgy faxa oprendszer nekem naon bejön
  • AMDFan2
    Oksa megpróbálom!Köszi
  • FLeK0
    Szerezz friss drivereket, nekem az abit honlaprol szedett legfrissebb xp-hez valoval felismerte.
  • AMDFan2
    Hali!Lenne egy kis problémám!Miért nem ismeri fel a SATA winyót a vista?Próbálom DOS-ból feltenni de nem látja a partíciókat ha berakom a SATA DRIVE flopy-t akkor sem mert nem találja a drivert mit tegyek?Ha pedig win xp alól akarom feldobni akkor telepít egy kicsit utánna ujraindul és ammikor elkezd tölteni hogy majd folytatná a telepítést elszáll kékhalállal!(de az xp telpítésénél meg nem)? HELP!
  • Extraboy
    Igy van sajnos, ez nem warez forum.
  • bon
    A legujabb bulid nem 5270. Ha hivatalos tesztelő vagy akkor tudnod kell hogy honnét szed le. Ha meg nem vagy hivatalos abban nem segíthetünk a beszerzésében.
  • beerka666 #1491
    Hali
    Még uj vagyok.
    Már biztos sokan feltették ezt a kérdést amit most én is szeretnék.
    Honnan tudnám letölteni a Vistát?
    Tudtommal a legujabb build az a 52.70
    Kérlek ne szidjatok :)
    Elöre is köszi