40038
-
#1570 CTRL + SHIFT + F9-el probald meg, valszeg vissza tudod kapcsolni. -
#1569 HY
Az miért van hogy lekapcsol egy pillanatra a monitor aztán a nagy szép átlátszó abalakok átváltoznak nem átlátszó ablakokká? -
suckee #1568 Emberek!
Gyertek a honlapomra a www.suckee.tvn.hu -ra. Tele van a legújabb zenével, és a fórumban van Windows és Linux téma is. Szal kellene pár nagyon okos, és pár kezdő is. Gyertek látogassátok az oldalt.
-
#1567 vagy eldönti ő ... -
#1566 Szerintem is -
#1565 Az meg nemlene gond hogy 2 vagy 4 giga csak ott a gaz amikor 10 K val jon csak xD
Valaki Nemtud adni egy FPT vagy egy Nagyon NOrmalis Torrent oldalt ? mert talaltame egy csomo torrent oldalt de 10k val jon csak xD
Seed/Peer[all]
23/60[23/2620]
Szal az a 10 k az majd 4 nap xD s nincs kedvem 4 napot varni amig lejon 2 tetves giga xD -
#1564 Azért nem mindegy mennyit kell lehúzni a netről 2 vagy 4 gigát -
#1563 Jah bocs -
#1562 De kit erdekel, hogy a DVDn mennyi adat van??? Senkit. Ha mar felraktad, akkor ugyis vagy 32 vagy 64 bitet fog felrakni, szoval az mar ugyanugy normalis meretu mint a tobbi. -
#1561 Ti Honan toltotetek le ?
-
#1560 Nem mondtam hogy nem fér el egy DVD-n.. de egybe jóval nagyobb lesz a mérte, mintha külön lennének a verziók... ez viszont biztos -
#1559 Sorry, de ez nem warez forum :]
nfo-jat nezd meg hatha segit... -
#1558 Egyaltalan nem baromsag, es nem kene masokat lealacsonyito modon beszelni, foleg ugy, hogy vegkepp nem is ertesz hozza. A 32 es 64bites verzio siman elfer a DVDn, ergo nagyon konnyu azt megoldani, hogy telepitesnel automatan valasszon, vagy te valassz... XPbol azert van kulon verzio, mert joval kesobb jelent meg a 64 bites. -
#1557 több hírben is azt olvastam, hogy külön lesznek... de majd elválik... mindenesetre a telepítő méretét megdobná jelentősen ha egybe lenne -
#1556 Hy
Letöltöttem a MS Windows Vista CTP build 5308 X64-et és van hozzá crack is de nem nagyon értem hogyan kell mit hova másolni :). Szóval valaki írja már le pls hogy hogyan csináljam meg. THX -
#1555 Miért lenne az? Jelenleg néhány linux is így települ. Pl a Suse 10-is telepítés előtt megnézi hogy 32/64 bites a rendszer és azt a verziót telepíti fel. Persze te is eldöntheted hogy esetleg mégis a 32 bites változatot akarod. (Gondolom itt is úgy lenne kompatibilitási okok miatt) -
#1554 hwsw: "A Windows Vistából nem lesz külön 64 bites változat, mivel a Starter verzió kivételével az összes Vista képes lesz a 32 bites processzorok mellett 64 bites környezeten is futni."
Hülyeség, Hwsw téved, 100% hogy lesz külön 32 és 64 bites verzió, nem is tudom hogyan írhatnak le ekkora baromságot! LOL -
#1553 Szerintem azt fogja jelentenni amire gondolsz. Ami szerintem korret lépés lenne az Ms részéről. -
FLeK0 #1552 jelenleg kulon van a 2, de biztos ra tudjak tenni 1 dvdre majd. -
ent #1551 Neeee, csak tippelt:D -
#1550 Ez eléggé hülyén hangzott... :) -
ent #1549 Más vki? -
Rolesz #1548 Gondolom azt mint az xp nél lehet 16bit esre meg 32 bitesre állitani bár lehet hogy hülyeség mert csak tipp -
ent #1547 hwsw: "A Windows Vistából nem lesz külön 64 bites változat, mivel a Starter verzió kivételével az összes Vista képes lesz a 32 bites processzorok mellett 64 bites környezeten is futni."
Ez most mit jelent? Azt jelentheti, hogy van installnál variáció miként akarom installálni? 32/64? -
#1546 Van már friss driver a legújabb beta-hoz:
Vista driver 87.15 -
#1545 Biztos hogy nem, mer rengetegen irtak, hogy 64bites windowsba rengeteg minden nem mukodik. Ha mukodne nyilvan felraktak volna 32 bites driver alapra. -
#1544 A 64 bites Vista beveszi a sima 32 bites XP-re írt drivereket? Mert ahogy néztem a 64 bites XP csak névlegesen nézi meg hogy alá van-e írva a drivernek hogy kompatibilis a 64 bites winnel. Emiatt nem ment fel a szkenner és nyomtató driver. De mivel olyan végképp nincs beleírva egyikbe se hogy Vista, így lehet hogy megenné a 32 bites XP-re írd drivereket a 64 bites Vista mint a 32 bites Vista a 32 bites XP-re írtakat? -
#1543 Ez a build beveszi az XP-s nvidia drivereket? A legelső igen, de az azt követő már nem engedte felrakni csak ami a DVD-n volt vagy az LDDM-es alphákat. -
#1542 Passz. Nekem Nvidia kártyám van az megy gond nélkül. -
#1541 Es van mart normalis ati Driver? vagy ami muxik xD -
#1540 De legalább az XP jól használható. A Vista pedig még elég sok hibát tartalmaz. A jelenlegi legfrisebb verzió: 5308 -
#1539 ok xD csak Unom a Windows XPt xD De tenleg nagyon unom :((( Pedig egy csomo Styler Feluletes Progit probaltam ki :( -
#1538 Most is az. Csak tesztelőknek való. Várd meg az rc-ket. -
#1537 Hello Sziasztok..
Ojan Kerdeseim Lene hogy
-Mi a Legulyabb Vista Version ?
-Honantom Letolteni?
-Es az ati 9200 hez kene Normalis Driver :(
Mert amikor legutobb raktam fell akkor Szarvolt :( -
beerka666 #1536 Hali
ha bootoláskor bejön a fekete képernyő akkor nem tölt?
csak érdekességképpen,mert nálam mindig ez történik ha bootolom DVDröl. -
#1535 Nálam XP alatt is megfagy IE7 beta 2.... eléggé bugos még a kicsike :) -
#1534 vard meg meg kijon, amugyis minek olyan fontos, ha meg tesztelo se vagy? Esku nem tudom megerteni, hogy normal user miert akar egy beta oprendszert hasznalni? mer gondolom control panelbe azert mesz, hogy beallitsd kesobbre is... nem pedig h egyszer megnezd milyen az op-rendszer aztan ennyi. Mertha valami ertelmes celja lenne, hogy hasznald, de ebben az allapodban meg lassabb is mint az XP es jopar program nem fut. -
baca01 #1533 de sajna ezt az explorer lefagyós dolgot nem tudom megcsinálni..:(
azoknál a menüpontoknál fagy le, amik mellett ott van az a biztonbsági jel is mint pl.: Control Panel\User Accounts\Manage another account... ezen belül akármire kattintok, lefagy az explorer...:( -
baca01 #1532 ok köszi megvan:) -
#1531 A beállítással a Recycle Bin ikonja visszakerül a Desktopra.
A beállítás megváltoztatásához a következõ mûveletekre van szükség.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a
HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / Desktop / NameSpace
nevû kulcsot.
2. Hozzuk létre a {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} nevû kulcsot.