40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • [Jakuza]
    Ne gyertek mar ezzel a flamefest szoveggel.
    Nem vagyok kivancsi egy Vista vs Linux flamere.
    Irtam nezzetek meg. Nem azt hogy hasonlitsatok ossze a Vistaval.
  • [Jakuza]
    Szerintem kisebb a HW igenye mint a Vistanak.
    OGL gyorsitassal mukodik, igy nagy terhet levesz a CPU vallarol ez a megoldas.
  • BuzzFuzz
    A Vista-t fikázták a sok "3dcsicsa" miatt, na ebben tényleg sok csicsa van és még
    fölösleges is nagy részük...
  • FLeK0
    Akinek nincs pénze két monitorra annak nyilván olyan gépre se lesz amin ez jól futna.
  • [Jakuza]
    EZT nezzetek meg nem akarmi ez az OP.Igaz nem Vista de erdemes megnezni mindenkeppen, mert olyanok vannak benne, hogy kikerekedtek a szemeim.
  • nixxx
    Hali

Kérdésem lenne. Tegnap lejött torrentről a 5308 (asszem), és próbálom telepíteni, de amikor eljut oda hogy válasszam ki melyik particióra mennyen, akkor azt írja, hogy nemtudja megállapítani a forrás image fájl méretét, ellenőrizzem hogy hova lett vagy mi van.

Járt már vki. így???

Mercy
  • SaintSavin
    Biztos majd ebből is az lesz, mint pl. a 3D Mark tesztprogrammal történt. Aminél ugye utólag kiderült, hogy a két nagy konkurens is manipulálta a tesztprogramot.
    Csak üzlet, az egész, hogy számszerűsítség a dolgokat és meghülyítsék az embereket. Hajts az 1pontos hardwerre!
  • Newfronter
    A Vista megmondja mit kell venni a gépbe. :)

1-2 év és már lassan nem fog ajánlani semmit, mert elég erős hardverek lesznek.
    Nekünk ez feleslege, mert mi tudjuk, hogy mit kell a gépbe venni, de sokaknak ez nagy segítség lehet.

Habár észrevettem, hogy ha felrakom a Vistát, akkor alapból kapok egy 1-es osztályozást, de ha utána futtatom, akkor már 3-ast. Megcsinálhatnák azt, hogy akkor futtassa le a tesztet, ha minden lényeges driver telepítve van, vagy nincs ismeretlen eszköz. Így elkerülhető, hogy a tájékozatlan felhasználó úgy vesz hardvert, hogy nem telepíti a driver-eket és az ezen alapuló osztályozást veszi figyelembe.
  • TothLaci
    WPA-ellenes FAQ-t? :)
  • Extraboy
    5308, egy FAQ-ot meg lassan erdemes lenne csinalni, nektek mi a velemenyetek?
  • Extraboy
    visszaszivtam, nagyon jol teljesit a driver, es mar van telepitoje is vegre :]
  • fishBNS
    Hali!

Valaki elmondja melyik verziot erdemes feltenni? =] Nincs kedvem 30oldalt visszaolvasni,faq meg nincs... koszi! =]
  • Extraboy
    Hajjajj :D ettol feltem, multkorit is feltettem, es csak rontott :D de azer kiprobalom, talan megse olyan rossz :)
  • BuzzFuzz
    új vista Ati driver:

ATI Catalyst Drivers for Windows Vista Build 5308 Beta
  • Extraboy
    Ezeknek a datumoknak aztan lehet hinni... csakugy mint idaig mindig milyen pontosak voltak :]
  • FLeK0
    RC0 on April 10 and RC1 on June 26. This is followed by a release to manufacturing (RTM) scheduled for 14th August.
  • L2Goku
    Amugy az RC az mikor jon ki kb ?
  • FLeK0
    ugy kell telepiteni, te rontottal el vmit ha nem megy (vagy szart toltottel le.).
  • L2Goku
    Namost Ugy Szopom a Branert ahogy lehet !xD
    Kajak nagy nehezen talaltam egy linket ahonan letoltotem a Vista 5308 at es DVD re irtam es Bootolni Luxus xD de a rosz bene hogy a DVD olvasom beleis halt ! :( es az 1 Forintos kerdes ! = Hogy lehet telepiteni ugy hogy Nem Boot CD rol akkarom telepiteni ?xD (Microsoft.Windows.Vista.32Bit.Build.5308.DVD.iNTERNAL-WinBeta)
  • Extraboy
    Ohh, nagyszeru (azert koszi)
  • FLeK0
    csrss - csrss.exe - Process Information
    Process File: csrss or csrss.exe
    Process Name: Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem

Description:
    csrss.exe is the main executable for the Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem. This process manages most graphical commands in Windows. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.
  • Extraboy
    Hali, valaki tudja mi az a csrss.exe? Mert hihetetlen nagy CPU hasznalata van (2 gepen is neztem), de ha kilovom, megfagy a windows :S
    Elore is koszi a valaszokat.
  • bon
    Valaki próbáltam már 5308.60-as bulidet?
  • Evogordon
    kössz megnézem.
  • FLeK0
    A 3.02-est tedd fel, az megy minden gond nelkul (a 32 bitesen). Amig csak beta van nem fognak vistahoz ujat csinalni.
  • Evogordon
    De nekem még felrkni se hadja. Telepítem és kírja hogy újból kell indítani a gépet után meg amikor újbólindítottam fojtatodik a telepítés de megint kiírja hogy indítsam újra a gépet és mindig így megy. Te hogy oldottad meg?
  • L2Goku
    Persze ebben tokeletesen igazad van!!
    De en nem azt akkarom hogy 24/7 be hasznalni !.!
    En csak leakarom tolteni fellakarom rakni es kiprobalgatni hogy megis kb mire szamitsak! ugyis ujrakell raknom a rendszert. xD
  • Extraboy
    nem erdemes felrakni, multkor teljesen elcseszte az egesz vistat. valamiert nem szereti a CD emulalast.
  • BuzzFuzz
    Ne szenvedj már , nem éri meg... majd ha már XP-t lehet frissíteni vele, akkor érdemes telepíteni...
  • L2Goku
    Meg 88:88:88 es Lentvan a Windows : Vista 5308
    xD
  • Evogordon
    De különben neked se megy fel 1 cd emuláló program sem? A daemon 4.03 meg a legújabb alkohol se megy fel.
  • Evogordon
    Fú nagyon szép :)
  • Extraboy
    min 2 ablaknak kell felnyitva lennie, mivel ez egy ablakvalto funkcio, es nem 3d csicsa :)
    Amugy egyszerre nyomd, es tartsd is nyomva (majd rajossz siman:) )
  • Evogordon
    Bemegyek a sajátgépbe és megnyomom a win gombot utána a tab-ot és nem történik semmi. Valamit nemjól csinálok?
  • Extraboy
    Win gomb es TAB
  • Evogordon
    Egyébként hogyan lehet 3d-sé tenni az ablakokat?
  • Evogordon
    Nem mert most elindítottam egy programot és megint előjött ez és akárhogy nyomom a ctrl+shift+F9-et nem áll vissza.
  • Extraboy
    Fogg sincs. Mindig reprodukalhato ez a hiba?
  • Evogordon
    Kössz megvan :)
    Ez különben miért szokott lenni?
  • Extraboy
    NEM LETOLTJUK, hanem megvesszuk :D:D::DD:D:DD
    tehat mind1 :D:D:D:D