40038
-
#1610 Ne gyertek mar ezzel a flamefest szoveggel.
Nem vagyok kivancsi egy Vista vs Linux flamere.
Irtam nezzetek meg. Nem azt hogy hasonlitsatok ossze a Vistaval. -
#1609 Szerintem kisebb a HW igenye mint a Vistanak.
OGL gyorsitassal mukodik, igy nagy terhet levesz a CPU vallarol ez a megoldas. -
#1608 A Vista-t fikázták a sok "3dcsicsa" miatt, na ebben tényleg sok csicsa van és még
fölösleges is nagy részük... -
FLeK0 #1607 Akinek nincs pénze két monitorra annak nyilván olyan gépre se lesz amin ez jól futna. -
#1606 EZT nezzetek meg nem akarmi ez az OP.Igaz nem Vista de erdemes megnezni mindenkeppen, mert olyanok vannak benne, hogy kikerekedtek a szemeim. -
nixxx #1605 Hali
Kérdésem lenne. Tegnap lejött torrentről a 5308 (asszem), és próbálom telepíteni, de amikor eljut oda hogy válasszam ki melyik particióra mennyen, akkor azt írja, hogy nemtudja megállapítani a forrás image fájl méretét, ellenőrizzem hogy hova lett vagy mi van.
Járt már vki. így???
Mercy -
#1604 Biztos majd ebből is az lesz, mint pl. a 3D Mark tesztprogrammal történt. Aminél ugye utólag kiderült, hogy a két nagy konkurens is manipulálta a tesztprogramot.
Csak üzlet, az egész, hogy számszerűsítség a dolgokat és meghülyítsék az embereket. Hajts az 1pontos hardwerre! -
Newfronter #1603 A Vista megmondja mit kell venni a gépbe. :)
1-2 év és már lassan nem fog ajánlani semmit, mert elég erős hardverek lesznek.
Nekünk ez feleslege, mert mi tudjuk, hogy mit kell a gépbe venni, de sokaknak ez nagy segítség lehet.
Habár észrevettem, hogy ha felrakom a Vistát, akkor alapból kapok egy 1-es osztályozást, de ha utána futtatom, akkor már 3-ast. Megcsinálhatnák azt, hogy akkor futtassa le a tesztet, ha minden lényeges driver telepítve van, vagy nincs ismeretlen eszköz. Így elkerülhető, hogy a tájékozatlan felhasználó úgy vesz hardvert, hogy nem telepíti a driver-eket és az ezen alapuló osztályozást veszi figyelembe. -
#1602 WPA-ellenes FAQ-t? :) -
#1601 5308, egy FAQ-ot meg lassan erdemes lenne csinalni, nektek mi a velemenyetek? -
#1600 visszaszivtam, nagyon jol teljesit a driver, es mar van telepitoje is vegre :] -
#1599 Hali!
Valaki elmondja melyik verziot erdemes feltenni? =] Nincs kedvem 30oldalt visszaolvasni,faq meg nincs... koszi! =] -
#1598 Hajjajj :D ettol feltem, multkorit is feltettem, es csak rontott :D de azer kiprobalom, talan megse olyan rossz :) -
#1597 új vista Ati driver:
ATI Catalyst Drivers for Windows Vista Build 5308 Beta -
#1596 Ezeknek a datumoknak aztan lehet hinni... csakugy mint idaig mindig milyen pontosak voltak :] -
FLeK0 #1595 RC0 on April 10 and RC1 on June 26. This is followed by a release to manufacturing (RTM) scheduled for 14th August. -
#1594 Amugy az RC az mikor jon ki kb ? -
FLeK0 #1593 ugy kell telepiteni, te rontottal el vmit ha nem megy (vagy szart toltottel le.). -
#1592 Namost Ugy Szopom a Branert ahogy lehet !xD
Kajak nagy nehezen talaltam egy linket ahonan letoltotem a Vista 5308 at es DVD re irtam es Bootolni Luxus xD de a rosz bene hogy a DVD olvasom beleis halt ! :( es az 1 Forintos kerdes ! = Hogy lehet telepiteni ugy hogy Nem Boot CD rol akkarom telepiteni ?xD (Microsoft.Windows.Vista.32Bit.Build.5308.DVD.iNTERNAL-WinBeta) -
#1591 Ohh, nagyszeru (azert koszi) -
FLeK0 #1590 csrss - csrss.exe - Process Information
Process File: csrss or csrss.exe
Process Name: Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem
Description:
csrss.exe is the main executable for the Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem. This process manages most graphical commands in Windows. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated. -
#1589 Hali, valaki tudja mi az a csrss.exe? Mert hihetetlen nagy CPU hasznalata van (2 gepen is neztem), de ha kilovom, megfagy a windows :S
Elore is koszi a valaszokat. -
#1588 Valaki próbáltam már 5308.60-as bulidet? -
#1587 kössz megnézem. -
FLeK0 #1586 A 3.02-est tedd fel, az megy minden gond nelkul (a 32 bitesen). Amig csak beta van nem fognak vistahoz ujat csinalni. -
#1585 De nekem még felrkni se hadja. Telepítem és kírja hogy újból kell indítani a gépet után meg amikor újbólindítottam fojtatodik a telepítés de megint kiírja hogy indítsam újra a gépet és mindig így megy. Te hogy oldottad meg? -
#1584 Persze ebben tokeletesen igazad van!!
De en nem azt akkarom hogy 24/7 be hasznalni !.!
En csak leakarom tolteni fellakarom rakni es kiprobalgatni hogy megis kb mire szamitsak! ugyis ujrakell raknom a rendszert. xD -
#1583 nem erdemes felrakni, multkor teljesen elcseszte az egesz vistat. valamiert nem szereti a CD emulalast. -
#1582 Ne szenvedj már , nem éri meg... majd ha már XP-t lehet frissíteni vele, akkor érdemes telepíteni... -
#1581 Meg 88:88:88 es Lentvan a Windows : Vista 5308
xD -
#1580 De különben neked se megy fel 1 cd emuláló program sem? A daemon 4.03 meg a legújabb alkohol se megy fel. -
#1579 Fú nagyon szép :) -
#1578 min 2 ablaknak kell felnyitva lennie, mivel ez egy ablakvalto funkcio, es nem 3d csicsa :)
Amugy egyszerre nyomd, es tartsd is nyomva (majd rajossz siman:) ) -
#1577 Bemegyek a sajátgépbe és megnyomom a win gombot utána a tab-ot és nem történik semmi. Valamit nemjól csinálok? -
#1576 Win gomb es TAB -
#1575 Egyébként hogyan lehet 3d-sé tenni az ablakokat? -
#1574 Nem mert most elindítottam egy programot és megint előjött ez és akárhogy nyomom a ctrl+shift+F9-et nem áll vissza. -
#1573 Fogg sincs. Mindig reprodukalhato ez a hiba? -
#1572 Kössz megvan :)
Ez különben miért szokott lenni? -
#1571 NEM LETOLTJUK, hanem megvesszuk :D:D::DD:D:DD
tehat mind1 :D:D:D:D