40038
-
#1650 De Tudom hogy nemvagyok egy varosi tag , nemvagyok ho helyes iro meg stb stb ... De leszarom egy bekepzelt anyu kedvence plz nekem neszoljon be Koszonom!... ja es csak tud baratom igen en meg suta vagyok a Vistahoz akkor mivan azert van a Forum hogy tapasztalatott szerezek, nem azert hogy ojan kis bekepzelt pocs mint te mindenkinek beszolsz es azthiszed tevagy a jani es majd te minket letolsz :/ -
#1649 Figyeld a Jatekot nemkell tesztelni ?xDDDD erted hiaba csinal a Windows egy oprendszert ha nemfut rajta egy jatek... ha mart betaba nemkell testelni a jatekot.. ugye ez a te velemenyed ? Minek Jatek az emberek 70-80% a Jatekra hasznalja a gepet... de vegulis , minek jatekot tesztelni ?xD -
#1648 Egyaltalan nem volt hulye kerdes... nem kene mast hulyezni, ha egy beta rendszert hasznalsz jatszasra :P Amugy egy bekes kerdes volt, nem vitatkozni akartam, de nehogymar pont te hulyezz le... -
#1647 Miert hasznalsz Vistat a Netezeshez ?
Ugyanojan hulye kerdes xD
Altalaba az emberek azert hasznalnak valamit mert kivancsiak , vagy unnak mar a regit.. Ez ennyire 1xru -
#1646 En csak azt nem tudom megerteni, hogy miert hasznalsz vistat warcraftra? -
#1645 Fiuk 9200se hez nincs driver?xD -
#1644 Zsuga !! megvan csak vak voltam xD -
#1643 Kene egy csop Help nekem xDDDD
Nemengedi hogy irjak a D meghajtora :(
http://cs-goku.uw.hu/help.JPG -
#1642 az mellékes :D -
FLeK0 #1641 igazabol 1 cdt sem tud jol megirni, folosleges lenne megcsinalniuk :) -
#1640 fullra van updatelve..
azért thx -
#1639 lehet :) ezt nem neztem, de szerintem vistaba mar van DVD is, vagy az is lehet, h service pack 2-vel mar XPbe is van :) -
#1638 igen ez müködik tökéletesen.De csak cdt lehet írni szerintem.. -
#1637 ha jol emlekszem, egyszeruen beraksz egy ures CD/DVD-t, sajatgepbol ramesz (ures lesz ugyebar), aztan belehuzkodod a fajlokat es vhol oldalt van egy olyan h iras. -
#1636 hol is? -
FLeK0 #1635 lesz olyan valtozata. -
#1634 XPbe is van. -
#1633 A Vistában lesz dvd író? -
#1632 sok szerencset, ultimatet telepits, mert a tobbibe nincs media center. -
#1631 ok , koszi az infot meg1x na akkor start setup :) -
FLeK0 #1630 Nekem 45 perc volt egy nem tul jo gepen. -
#1629 jajjj meg azt akartam hogy mennyi ido a setup ?xD -
#1628 ok koffike xD -
#1627 ottvan alatta a támogatás, hogy melyikre jó, amúgy érdemes felrakni, nekem rengeteget javított. -
#1626 Az minden atira jo ? a 9200 re is ? -
FLeK0 #1625 ati.com -
#1624 Amugy melyik driver jo a mostani vistrahoz ? ati driver! -
#1623 Mennyetek ki az utcara rendezetek le , de ne a forumon a Monitor Mogot Flameljetek egymast koszi.. -
FLeK0 #1622 En is csak ennyit kernek. -
#1621 OFF
Orülnék Geri, ha:
- megmozdítanád a valagad mielőtt kérdezel
- növelnéd az IQd 100 fölé
- nem kérdeznél hülyeségeket (amire mellesleg már 20x válaszoltunk)
- megtanulnál helyesen írni
- befognád a pofád
ON -
#1620 Örülnék ha SaS nem szolnál bele midnen be ez nem telefon -
#1619 nem hiszem el, hogy ide is bejott ez az IQ betyár. Nezd meg, hogy a WLM topicba miket irogatott... -
Newfronter #1618 Demo :DDDD
Ugye ezt csak viccként írtad? -
#1617 Windows-ból szerintem nem is volt soha demo váltózat. Csak triál az meg nem demo. -
FLeK0 #1616 Nincs demo valtozata. -
#1615 A vistának demo változatt honan lehet letölteni ? Vagy egyáltalán lehet ? -
#1614 Ez igaz.
De ez egy subsystem, annyi kell hozza, hogy fentlegyen egy linux gnome-al a gepeden. -
FLeK0 #1613 Megneztem most mukodes kozben, a kozepes gepemen tenyleg siman ment (q3 mondjuk nem volt keznel, csak ablakokat huzogattam), de semmi extrat nem latok ebben azon kivul, hogy 4 'asztal' van, az hogy milyen egyedi animaciok meg effektek vannak teljesen lenyegtelen.. -
#1612 igyvan, csak el ne kezdjuk lecci a linux vs win vitat :) mindenki dontse el maga... -
#1611 A Vista meg DirectX gyórsítással mükődik így szintén sok terhet levesz a proci válláról. A gépigénye se olyan vészes.