40038
-
#1890 Legalabbis NG-okba valami ilyesmit irnak :] mind1, en nem ellenkeznék egy uj buildtol... -
#1889 Nagyon jó lenne -
#1888 Ezt kapjuk meg ma elvileg :) de koszi a kepeket, mert idaig nem lattam rola :] -
#1887 Windows Vista Build 5361 Képek -
moha #1886 Kössz, utánna nézek -
#1885 VAlami Anti-WPA féleség a crack neve ha jól emlékszem. -
moha #1884 Még egy kérdés :)
Mi kell ahoz hogy aktiválni tudjam a Vistát? "Hivatalos Béta teszternek" kell lennem, vagy van valami más megoldás is? A jelenlegi széria számra azt írja hogy használatban van (ezen persze nem csodálkozom :) ). -
#1883 Nekem gond nélkül lehet képfrissítést váltanni. A Vista álltal felrakot monitor drivert használom. A videókártya driverrem meg egy beta nvidia. De a Vista-ban lévő driverrel is jó volt a frekvencia állítás -
moha #1882 Másnak is van olyan problémája, hogy nem tud képernyő frissítési frekvenciát váltani? Csak a 60Hz szerepel a listában. Próbáltam már XP-s driverrel is. -
moha #1881 Hi
Ezen a gépen szerintem elég korrektül elfut: P4 3Ghz, 2gb Ram, Gef. 6600GT
Ha nagyon belegondolok az XP sem megy lényegesen jobban. -
#1880 én csináltam ott a fűtést
ehh -
#1879 Hogy mi a drága az nézőpont kérdése... lehet hogy egy konzol csak 100 rugó egy izmos PC meg 2-3x több de pl a konzolos játékok darabja 15-20 ezer Ft...
-
#1878 Én voltam már 1x-2x kár lenne érte. Inklább beköltöznék. De azt télen kifűteni bazze.
Na jó ne offoljunk. -
#1877 Nem ugrik be hogy jártam-e már a gödöllői kastélyban, de most már kedvem lenne ott paintballozni egyet. -
#1876 Jóvan na nem én írtam csak megtetszett és idéztem! -
FLeK0 #1875 de jatekra sincs mas lehetoseg. -
#1874 De lapvetően a pc tényleg nem arra van kitalálva. -
#1873 De vitatható hogy egy játékcélokra eladott (pl. Radeon vagy Geforce) VGA kártáyval (jövőben lassan fizikai gyorsítóval is...), vagy hasonlóan játékosoknak ajánlott Athlon 64 FX processzrorral ellátott gép (és még sorolhatnánk ugye...) mennyire is készül játékra... -
#1872 off
tetszik az aláírásod!!! -
#1871 Majd ha megjelent, megmondjuk. Addig ezzel a tákolmánnyal nem érdemes foglalkozni felhasználói szinten. Csak tesztelni. -
#1870 sziasztok! a Vista-hoz mekkora gép kell?Én most szeretném kipróbálni a tivéleményetek szerint Jó?
-
#1869 Jó, hogy azt nem tetted hozzá, hogy van rá 10 percetek aztná megint elkezdek ugatni, meg követelőzni. -
hederb #1868 Haverom is bajlódik. Neki ott van problémája amikor ki kell választani a drivert és ott nem akar neki semmit elfogadni az alaplapról.
Az alaplapja: Matsonic-MS9317E+(USB), procija: intel
Ha tudnátok segíteni jó lenne.
Előre is köszi! -
#1867 Az még Beta1 volt
A 64 bites XP meg katasztrófális... -
#1866 Újra kell már regelnem a VIP-et, mert nem lehet szerkeszt gomb nélkül élni, most is kimaradt a mondtaból hogy 1 hanapig ment és nem lett baja, azért töröltem mert meguntam, hogy a scanner és nyomtató miatt XP-t kellett mellette tartani (mint a 64-es XP mellett is). -
#1865 Nyáron egy hónapig ment a gép az első buildes Vista beta2-vel, most a 64 bites XP 3 hét után kezd magábazuhanni. Sorra álnak le a szolgáltatások, halnak meg a progik, stb. -
#1864 lol mi a f*szt kepzelsz magadrol? :D orulj neki, ha ezek utan valaki is megmozditja a valagat, hogy segitsen... amugyis ha ekkora lama vagy, hogy 3-4x nem tudsz nextre nyomni akkor minek akarsz beta rendszert hasznalni? Hogy felvagj vele vagy mi? -
hederb #1863 Nagyon Köszi!!!
-
FLeK0 #1862 Kimasolod egy floppyra a fileokat, es berakod az install elejen. -
hederb #1861 Hogyan kell használni ezt a progit? -
FLeK0 #1860 A google szerint ez kell neked. -
hederb #1859 Asrock p4vt8+, intel celeron D 2.6 Ghz, geforce 6600 Gt -
#1858 Milyen alaplapod van milyen merevlemez vezérlővel? Gondolom nem inteles, mert nekem gond nélkül kilehet választanni bármelyik winyom bármelyik particióját. Én a helyedben próbálkozni az alaplapodhoz adott floppy vagy egyéb adathordozon lévő alaplapi vezérlő driverével. -
#1857 Bazze ne légy már ekkora bunkó!! Örülj ha segítenek nem hogy még itt pattogsz! Én nem tudok segíteni mert nem vágom a témát de amilyen hozzáállásod neked van nem is nagyon válaszolnék... -
hederb #1856 Máskor meg zeng tőletek a fórum!!!!
Most mutassátok meg a tudományotokat. Mostmár nem nagyon érek rá úgyhogy jólenne ha sietnétek!
-
hederb #1855 ennyit tudtok!!!!!!!!!???????????????? -
hederb #1854 Már a kódot is beírtam! Amikor a partíciót akartam kiválasztani hogy hova telepítse ezt írja ki: No device drivers where found. Make sure that the installation media contains the correct driver, and then click retry.
-
FLeK0 #1853 2x a nextre kell nyomni, meg beirni a cdkulcsot. -
hederb #1852 Valaki nem tudná nekem gyorsan leírni hogyan lehet telepíteni a Windows vistat?
Nagyon fontos lenne!!!!!!! Előre is köszi!
-
ent #1851