40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Extraboy
    Legalabbis NG-okba valami ilyesmit irnak :] mind1, en nem ellenkeznék egy uj buildtol...
  • bon
    Nagyon jó lenne
  • Extraboy
    Ezt kapjuk meg ma elvileg :) de koszi a kepeket, mert idaig nem lattam rola :]
  • dester
    Windows Vista Build 5361 Képek
  • moha
    Kössz, utánna nézek
  • janos666 #1885
    VAlami Anti-WPA féleség a crack neve ha jól emlékszem.
  • moha
    Még egy kérdés :)

Mi kell ahoz hogy aktiválni tudjam a Vistát? "Hivatalos Béta teszternek" kell lennem, vagy van valami más megoldás is? A jelenlegi széria számra azt írja hogy használatban van (ezen persze nem csodálkozom :) ).
  • bon
    Nekem gond nélkül lehet képfrissítést váltanni. A Vista álltal felrakot monitor drivert használom. A videókártya driverrem meg egy beta nvidia. De a Vista-ban lévő driverrel is jó volt a frekvencia állítás
  • moha
    Másnak is van olyan problémája, hogy nem tud képernyő frissítési frekvenciát váltani? Csak a 60Hz szerepel a listában. Próbáltam már XP-s driverrel is.
  • moha
    Hi

Ezen a gépen szerintem elég korrektül elfut: P4 3Ghz, 2gb Ram, Gef. 6600GT

Ha nagyon belegondolok az XP sem megy lényegesen jobban.
  • desigo
    én csináltam ott a fűtést
    ehh
  • DjDano
    Hogy mi a drága az nézőpont kérdése... lehet hogy egy konzol csak 100 rugó egy izmos PC meg 2-3x több de pl a konzolos játékok darabja 15-20 ezer Ft...

• Zsoltika 007
    Én voltam már 1x-2x kár lenne érte. Inklább beköltöznék. De azt télen kifűteni bazze.
    Na jó ne offoljunk.
  • janos666 #1877
    Nem ugrik be hogy jártam-e már a gödöllői kastélyban, de most már kedvem lenne ott paintballozni egyet.
  • Zsoltika 007
    Jóvan na nem én írtam csak megtetszett és idéztem!
  • FLeK0
    de jatekra sincs mas lehetoseg.
  • Zsoltika 007
    De lapvetően a pc tényleg nem arra van kitalálva.
  • janos666 #1873
    De vitatható hogy egy játékcélokra eladott (pl. Radeon vagy Geforce) VGA kártáyval (jövőben lassan fizikai gyorsítóval is...), vagy hasonlóan játékosoknak ajánlott Athlon 64 FX processzrorral ellátott gép (és még sorolhatnánk ugye...) mennyire is készül játékra...
  • desigo
    off

tetszik az aláírásod!!!
  • Zsoltika 007
    Majd ha megjelent, megmondjuk. Addig ezzel a tákolmánnyal nem érdemes foglalkozni felhasználói szinten. Csak tesztelni.
  • peti193
    sziasztok! a Vista-hoz mekkora gép kell?Én most szeretném kipróbálni a tivéleményetek szerint Jó?
  • agyhalál
    Jó, hogy azt nem tetted hozzá, hogy van rá 10 percetek aztná megint elkezdek ugatni, meg követelőzni.
  • hederb
    Haverom is bajlódik. Neki ott van problémája amikor ki kell választani a drivert és ott nem akar neki semmit elfogadni az alaplapról.
    Az alaplapja: Matsonic-MS9317E+(USB), procija: intel
    Ha tudnátok segíteni jó lenne.
    Előre is köszi!
  • TothLaci
    Az még Beta1 volt
    A 64 bites XP meg katasztrófális...
  • janos666 #1866
    Újra kell már regelnem a VIP-et, mert nem lehet szerkeszt gomb nélkül élni, most is kimaradt a mondtaból hogy 1 hanapig ment és nem lett baja, azért töröltem mert meguntam, hogy a scanner és nyomtató miatt XP-t kellett mellette tartani (mint a 64-es XP mellett is).
  • janos666 #1865
    Nyáron egy hónapig ment a gép az első buildes Vista beta2-vel, most a 64 bites XP 3 hét után kezd magábazuhanni. Sorra álnak le a szolgáltatások, halnak meg a progik, stb.
  • Extraboy
    lol mi a f*szt kepzelsz magadrol? :D orulj neki, ha ezek utan valaki is megmozditja a valagat, hogy segitsen... amugyis ha ekkora lama vagy, hogy 3-4x nem tudsz nextre nyomni akkor minek akarsz beta rendszert hasznalni? Hogy felvagj vele vagy mi?
  • hederb
    Nagyon Köszi!!!
  • FLeK0
    Kimasolod egy floppyra a fileokat, es berakod az install elejen.
  • hederb
    Hogyan kell használni ezt a progit?
  • FLeK0
    A google szerint ez kell neked.
  • hederb
    Asrock p4vt8+, intel celeron D 2.6 Ghz, geforce 6600 Gt
  • bon
    Milyen alaplapod van milyen merevlemez vezérlővel? Gondolom nem inteles, mert nekem gond nélkül kilehet választanni bármelyik winyom bármelyik particióját. Én a helyedben próbálkozni az alaplapodhoz adott floppy vagy egyéb adathordozon lévő alaplapi vezérlő driverével.
  • Zsoltika 007
    Bazze ne légy már ekkora bunkó!! Örülj ha segítenek nem hogy még itt pattogsz! Én nem tudok segíteni mert nem vágom a témát de amilyen hozzáállásod neked van nem is nagyon válaszolnék...
  • hederb
    Máskor meg zeng tőletek a fórum!!!!
    Most mutassátok meg a tudományotokat. Mostmár nem nagyon érek rá úgyhogy jólenne ha sietnétek!
  • hederb
    ennyit tudtok!!!!!!!!!????????????????
  • hederb
    Már a kódot is beírtam! Amikor a partíciót akartam kiválasztani hogy hova telepítse ezt írja ki: No device drivers where found. Make sure that the installation media contains the correct driver, and then click retry.
  • FLeK0
    2x a nextre kell nyomni, meg beirni a cdkulcsot.
  • hederb
    Valaki nem tudná nekem gyorsan leírni hogyan lehet telepíteni a Windows vistat?
    Nagyon fontos lenne!!!!!!! Előre is köszi!
  • ent