40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • janos666 #1930
    Régen raktam fel Vista buildet, de úgy emlékeztem hogy abban még ki lehetett lőni a kötetek tulajdonságainál, mint XP-ben.
    Ezt az áprilisit is fel akartam tenni, de 52%-nál meghat a 64-bites verzió letöltése. 0 sedder, 32 leecher...
  • Extraboy
    Allitsd at US-re, es hagyd is ott.
  • Newfronter
    És ezt a searchindexer-t hogy lehet megcsinálni? Állítsam át US-re és vissza megint Hungary-re? :S
  • Extraboy
    Control Panel / Regions - a te "location"-odat (vagy inkabb MINDENT) allits at United States-re, mert ha telepiteskor Hungary-t, v mast adsz meg akkor a SearchIndexer.exe crashel. Miutan atallitod jo lesz.
  • Newfronter
    öö ha jól tudom itt le sem lehet tiltani, egy alapszolgáltatás, vagy tévedek?
    Ha jól tudom itt fontos szerepe lesz, úgymondva elengedhetetlen eszköz..
  • janos666 #1925
    Azt én le szoktam tiltani XP-ben is.
  • DrFantastikus
    Igy van az eddigi Buildok-ban nem ment, most viszont siman megy, viszont nagy gaz van az Indexing Service -vel, ez ugyanis allandoan kressel...
  • botcat
    Megint csúszik a Vista? már tényleg májusra igérik, vagy ez csak rémhír?
  • janos666 #1922
    Én úgy veszem ki hogy ebben nincs semmi láthatóan vagy érezhetően új, a korábbi buildoban egyszerűen nem ment neki, ebbe jó.
  • ent
    Ebben a felállásban mi az újdonság amit a mappamegosztásban hozott a vista? Ha semmi, akkor ne spammelj...pf Ha igen, akkor arra értettem az ÚJDONSÁGOK-at.
  • DrFantastikus
    Magyar-ra leforditva: Folder=Mappa(dosszie) a Sharing=megosztas,megosztani,. Ha tehat egy Mappa't be akarsz allitani ugy hogy masok is lathassak a tartalmat a halozaton , akkor kipipalod hogy Share this Folder on Network.
  • ent
    Pl ilyeneket írhatnátok naponta legalább egyet, hogy milyen újdonságokat haszánltok a vistában. Pl itt ez a foldersharing, ez mi?
  • Extraboy
    Sajnalom, de ez nem warez forum :] kerlek ilyen kerdeseket ne postolj.
  • DrFantastikus
    NA, VEGRE MEGY a FolderSharing is. Azt hiszem ezt mar hasznalhatom alaprendszernek !!!
  • bon
    Nem
  • Gazsi007
    Tud valaki mondani Microsoft.Windows.Vista-hoz cd kulcsot?
  • Extraboy
    Igyvan, szedem le (kar, hogy idaig aludtam [11:00] :D) mar akar meg is lehetne :D :)
  • bon
    Úgy látom kijött az új bulid, száma 5365 a 32bit-es mérete 3,097.9 MB a 64bit-es váltózaté 4,039.84 MB
  • FLeK0
    nem jott
  • janos666 #1911
    Jött ki a napokban új build vagy álhív féleség volt?
  • Extraboy
    Mi hogyan van?? Ennyire ne legyel mar hulye... ha ennyire nem tudod mit tartalmaz a Vista, akkor inkabb ne ide irogass, mert rohadt idegesito, hogy egy felfele kerekitve 10 eves kislanynak tobb esze van, mint neked. OLVASS UTANA es ne mast ugraltass minden rohadt percben, ne szemeteld tele a topicot ilyen kamu "wlm net messenger"-rel + tanulj meg helyesen irni!! Addig lehetoleg vissza se gyere.
  • bon
    Ebben mi a különös? Ennek a továbbfejlesztett váltózata van a mostani build-ben is.
  • geri777
    ez most hogyan van ??? http://archer.oregontel.com/brandon/vista/5219/3d.png
  • geri777
    aha ok de miér ?? Azé mert van pár barom jó poén !
  • Newfronter
    Hehe, beírtam kamucímeket :D

Amúgy ez nem valami fare... ezért kaphat is az oldal készítője....
  • geri777
    áááá kár volt ide beirnom kb. 5 ember felépet Sok barom
  • geri777
    Bocsi de kinézem belöled !
  • Extraboy
    Uristen, ezt nem gondolod komolyan, hogy be fogom irni a cimem a jelszavammal?:D TE luzer :D
  • geri777
    Bocsi nem akkarlak lehangolni de mükszik a wlm

Probáld ki
  • agyhalál
    Rég nevettem ilyen jót:D
  • Extraboy

Inkabb meg se szolalok :D:D:D Ez rohadtjo 5let volt FLeKO, valszeg tobbre megy vele, mint a Vistaval, amikor a WLM-et se tudta felrakni :D
  • FLeK0
    tessék
  • geri777
    Aha valki tud adni egy olyn oldalt ahonan ilegálisan letölthetem ?
  • bon
    Warezzal ne foglalkozzunk itt, publikusan elérhető váltózata meg nincs. trial verzió meg ha elkészül akkor talán lesz.
  • geri777
    A Vista trial verzioja mikor lesz ha van akkor honan tölcsem le ??
  • baca01
    én megvárom a végleges magyar verziót mert sajna nem csak én hazsnálom a gépet és rajtam kívül senki nem tud angolul:P
  • TothLaci
    Reménykedek, hogy a május végi verzió az jó lesz.
  • baca01
    mindennapi használatra inkább maradj az xp-nél mert a vista alatt még nem igazán futnak el a programok főleg a daemon tools és hasonlók a játékokról nem is beszélve. az explorer még sokszor befagyogat és tele van buggal szóval még egy ideig maradj az xp-nél. ez tapasztalat.... :P
  • matyi08
    biztos volt már sokszor ez a kérdés, de sok program fut beta vista alatt? értem itt a játékokat, progikat(daemon, nero, winamp, stb.) meg hasonló dolgokat, amit használni szokott az ember a számítógépén.
  • janos666 #1891
    Azóta dobtak már ki valami programot amivel törölni lehet a winyóról a Vista védett filejait? Mert akkor felnyomnám ennek az x64 verzióját, de nincs olyan partícióm amit formázgatni akarok.
    Igaz eddig eszembe se jutott megnézni van-e kézi repair kozolja a telepítőjének és az enged-e del-t nyomni a Vista mappáira. Valaki próbálta már?