40038
-
Newfronter #1970 Dede úgy működne...
#1968: Az a probléma, hogy nem engedted hogy hozzáférjen az XP védett fájljaihoz...
Amúgy inkább töröld le, mert csak bajt okoz! (Vista Transformation Pack) -
sztruhar #1969 És ha készítek még egy plussz partíciót, úgy nem működne, plussz oprendszerként a Vista? Az xp mellett. -
sztruhar #1968 nem igazából azt írta ki a windows hogy megakadályozta az adatvégrehajtást, és egy csomó plussz háttérképen+képernyőkímélőn kívül csak oldalt egy sidebart kaptam, akkor most ez mi? -
Newfronter #1967 Hát nem. :)
Igaz én régebivel próbálkoztam, de abba is voltak hibák....
Amúgy tényleg csak skin csere az egész...de arra vannak jobb programok. -
sztruhar #1966 Vista Transformation Pack 3.0 - ez nem igazán működik jól -
Newfronter #1965 Tudod az a forgó kocka ami benne szokott lenni a DirectX -nél.
Tudom hogy még olyan kártya sincs ami hardveresen kezelné... -
FLeK0 #1964 mivel akarsz dx10et tesztelni? :) -
Newfronter #1963 Kíváncsi leszek rá... most pl. az a bajom, hogy a képernyő vízszintesen villog, de ha felteszem az ATI driverét, akkor már ne csinálja, viszont újraindítás után megint ez a probléma...
A májusi változattól már elvárom, hogy gyors indulás legyen, és pl a fájlműveletek is gyorsuljanak, mert a mostani verzióknál egy "mentés másként" ablakot igen nehezen hoz elő.
Reménykedem, hogy nem vesznek ki belőle semmilyen más dolgot, és maradnak a szolgáltatások...
A másik amit reménykedve várok, az az amikor egy program nem indul és winxp emulávióval elinduljon, mert elméletileg minden program fog futni, ami xp alatt fut.
Valaki arról nem tud infót, hogy a DirectX 10 milyen szinten lesz benne a beta 2-ben? Mert a mostaniban is benne van, csak pl. nem tudok teszteket végrehajtani, mint a 9-esnél...
-
#1962 Én a május végi változattól várok majd el "csodákat"... -
FLeK0 #1961 Ha ez a gond, akkor tegyel fel egy windowblinds-ot vagy a lent emlitett xp-to-vista pakkot, de a vistaval nem erdemes foglalkozni, mert a szebb kinezeten kivul meg nem tud tobbet nyujtani az alap szolgaltatasok teren sem sok esetben. -
sztruhar #1960 elhiszem -
sztruhar #1959 Nem tudom, mi a grafikában, kiadványszerkesztésben Mac-et használunk, mikor hazajövök olyan mintha visszamennék az időben, mikor benyomom a pc-t, rajta az Xp-vel! -
Newfronter #1958 Még a filmnézésnél is vannak vele problémák.... szal, várjál még vele, de tőlem kipróbálhatod, de lesz 1-2 idegesítő bug, ami miatt elmegy a kedved az egésztől.. -
sztruhar #1957 de nem vagyok nagy játékos -
sztruhar #1956 Grafikus vagyok, a munkahelyem dolgozom eleget, itthon semmit. -
sztruhar #1955 én nem játszok: netezek, filmet nézek, zenét hallgatok. -
Newfronter #1954 Majd jó lesz a Vista, DE! ez csak egy teszt verzió, ez még nagyon döcögős és csak tesztelésre ajánlott. Hidd el nekem, nem fog annyira tetszeni...
Majd az év vége felé nézz ide vissza, és akkor már lesz olyan verzió, ami használható... -
sztruhar #1953 Én a demonoid.com-ról töltöttem le a torrent filet. -
FLeK0 #1952 majd jo lesz, de ha csak jatszogatni akarsz akkor ne tegyel fel ilyen korai verziot. -
sztruhar #1951 most látom kb egyforma gépünk van , bár neked jobb a videókarid. -
sztruhar #1950 Az nekem is futna? Elmáletileg ilye s939-es tokozású 64bites procim van. -
#1949 Én most annak töltöm a 64-bites változatát: Microsoft.Windows.Vista.64Bit.Build.5365.DVD Le van írva az nfo-ba hogy adnak hozzá aktiváló cracket, és hogy az eredeti ISO van mellette a rarokban, működk... -
sztruhar #1948 Állítólag az a Vista sokkal jobb, mint az Xp, mer hát azért ez mégiscsaj egy 2001-es oprendszer, amit persze mindig foltoznak -több, kevesebb- sikerrel. Viszont a Vista sokkal jobban kiaknázná a lóerőt, ha már ilyen sokat költök-költünk, pc-re. -
sztruhar #1947 Az jó, de attól még az csak xp marad, nem? -
sztruhar #1946 - Windows Vista Version 5365 - Bittorrenten ez a legfrisebb fellelhető verzió ami 3.3Giga és rengetegen töltik. Ez aktiválható, vagy használható? Érdemes belefogni egy ekkora letöltésbe? Meg fog futni? Aki ért hozzá légyszi válaszojon! (Esetleg, ha számít,a knfigom: Asus A8N-E,AMD64 +3200, 2x512Mb Kingston DDR400, SATA-150/Maxtor 250Gb, Ati SAPPHIRE X550 256Mb, Creative Audigy Zs2 Platinum.) -
Newfronter #1945 :)
Ez az XP kinézetét alakítja át a Vista kinézetére, úgy ahogy... -
sztruhar #1944 Most töltök valami Vista Transformation Pack 3.0 (Extreme 5270) akármit. Ez mi a fenére jó?
Amúgy valaki tisztába tudná tenni hogy most hol is tart ez a longhorn project?
-
#1943 Ez a LOPOTT duma azért kicsit nevetséges...
Az rendben van, hogy te valamilyen oknál fogva tesztelő vagy, maximum van ismerősöd aki meghívott tesztelni, de azért nem kell lefikázni mindenkit, aki esetleg ki akarja próbálni, ráadásul olyan nagyképűen mintha te szartad volna a spanyol viaszt... -
ricsimaster #1942 Nem hiszem el fel raktam simán fut a szar új tools-szával -t is simán nyomja(5342-öm van) és másod jára mikor indítani akarom a sima xp-t indítja a jó édes anyát mi lehet a gond? -
Newfronter #1941 :) Nem volt, sajnos lassult a boot time, de ezt javítják.
Az 5308-hoz szánt ATI driver jó volt ehhez is, megszűntette a vízszintes villogást... -
#1940 Igyvan, egy picit gondolkodni kell, nekem peldaul soha eszembe nem jutna regi winemet FELULIRNI, hanem helyette max egy uj, szuz particio, es ha azt letorolnem, semmi nem tortenik... max ujrarakom. -
#1939 100gb-os particiód van egyben? Célszerű lenne darabolni és akkor max azt a particiót kéne törölni. -
#1938 Én is CD-ről bootoltam BartPE-vel, és Total Commanderrel meg még pár filekezelővel akartam törölni, de nem ment. Scandiskeltem is de úgyse... -
#1937 Simán törölhető a Vista a winyorol. Én egy cd-ről futtatható windows segítségével és az ERD Commander programmal szoktam eltávolítanni. -
#1936 Sokaknak, olvass vissza kb. 5 Hsz-t hogy rájöjj hogy kerüld el. -
#1935 Megjelent a 5365. Volt-e azon valakinek kékhalál, vagy gyors elkábulás? :) -
#1934 Letöltöttem, felraktam (nem tudtam hogy új file védelme van és formáznom kell ha nincs külön uninstall progim), játszogattam vele mint ti.
Meguntam, törölni akartam, de nem bírtam hagyományos progikkal (BartPE, stb se...). Kérdezgettem itt oda-vissza hogy tud-e valaki tippet hogy töröljem le. Válasz: "Nem tudjuk, mi mindíg formázunk." stb.
Mellesleg azért hogy fasznak nézel amiért megsértettelek ne nézz már olyan ügyetlennek hogy nem birok beírni egy ID-t egy szövegmezőbe és kattintgatni.
Szó szerint idéztem a szöveget, nézd meg hogy ez van kint ott is... (persze a beta teszterek, és nem az MS alkalmazottak lapján járkálok) -
#1933 Beszarok, te mekkora egy vadparaszt vagy :D ellopod a buildet es utana van pofad itt ugatni :D Mar ne is haragudj, de:
"Na, nagy hivatalos teszterek akik ide járnak! Most durcás lettem" - ki a f*szt erdekel ez szerinted?
"Erre ma beástam magam a teszterek lapjára a Microsoft oldalán" - ketlem, hogy oda beengednenek teged :D
"Kösz hogy eltitkoltáok" - nagyon szivesen, tudod elobb kell olvasni, aztan pofazni
"kiírhattam egy hengernyi DVD-t" - ha olyan hulye vagy, hogy hasznalsz egy lopott BETA allapotban levo rendszert, 0 szakertelemmel, es meg b*szol elolvasni barmit is, akkor a te bajod. Nehogymar fel legyel haborodva mert egy LOPOTT program kib*szott veled... -
Newfronter #1932 Köszi hogy rábukkantál! Nem vagyok hivatalos teszter... :) -
#1931 Na, nagy hivatalos teszterek akik ide járnak! Most durcás lettem. Hetekig kédezgettem mielőtt a telenyomott 100Gb-os particióm DVD-kre mentése és formázása előtt egy Vista fileokat törölni képes programról érdeklődtem. Néha még privátba is egyikőtöknél. Erre ma beástam magam a teszterek lapjára a Microsoft oldalán, és ezt találtam:
If you have installed previous betas or CTPs, you must uninstall these using the instructions found on the using the Pre-released WinFX Runtime Components Uninstall Tool page.For migrating previously generated Windows Presentation Foundation XAML to the February CTP format, you can use this tool.
Kösz hogy eltitkoltáok (aki hivatalos teszter nehogy ne olvassa el nekem a fontos tudnivalók lapot a letöltésnél...) és kiírhattam egy hengernyi DVD-t.