40038
-
sztruhar #2010 Emlékszel ajánlottad nekem is ez e 64 bites verziót, de én mégis inkább a 32 bites verziót töltöm, pont ezek miatt a hibák miatt. -
#2009 Felttetem a legújabb 64-bites XP-re szánt nvidia drivert: 84.56_x64_WHQL és be is vette a Vista. Mármint elszált az Aero és megjelent az nvida conrol panel. Viszont ha el akarok indítani valami játékot vagy 3DMark-ot hogy futtassak egy benchmarkot akkor szó nélkül rebbotol a gép. Pedig egy régebbi buildnek megfeletek az XP-s driverek. -
#2008 Hát mi más lenne, ha ez a WoW64? Nem oldották meg hogy fusson a 32-bites EXE a 64-bites oprendzseren, csak ilyen emulátorral. Biztos sok idelyükbe volt nekik megcsinálni már XP-hez is és nincs is rá jobb megoldásuk... -
#2007 Na akkor ha ez megegyezik a 64 bites xp-be építettel akkor az ms mehet a p*csába. -
#2006 Hmm... Start Menü nekem nem igazán jön be. -
#2005 Na, a 64-bites Vista még nem mondja telepítés előtt hogy ez csak 32-bites driver és meg se próbálja, elkezdi másolni a fileokat és utánna kitalálja hogy error, nem jó neki. Pedig pl. a scanner drivere össze-vissz 10 sor egy rövid fileben, ami megmondja a nevét, meg hogy mi legyen az azonosítója, stb. Mi a faszér kell ezt is másként kódoltatni 64-bites Windowshoz? Hogy ne legyen jó a régi driver...
Vagyis ugyanazok a hibák mind jelen vannak Vistában mint a 64-bits XP-ben is. (alábbi kép a WOW64-ről, a 2 féle internet explorerről amire nem lehet telepíteni a dima explorerhez szánt bővitményeket, mint pl. a MacromediaFlashPlayer ; a 32-bites driverek használhatatlanséga...) -
#2004 Akkor ennek a kepnek most orulni fogsz ahogy en is:
-
ent #2003 Raid0-ra tette már fel vki a vistát? -
#2002 Szerintem. -
Newfronter #2001 Szerinted vagy olvastad is megbízható helyen? -
#2000 Hát akkor régen rossz nekünk :D -
#1999 Szerintem a Vistában is a WoW64 (Windows on Windows64 bit) felel a 32 bites alkalmazásokkal való kompatibilitásért... -
#1998 Most hogy csomagolom ki a torrentről nagynehezen lecsorgatott 5365-ös x64-es Vitát jt eszembe rákérdezni, hogy ez ugye "normálisan" kezeli a 32-bites EXE-ket is, nem úgy mint az XP-64bit, hogy ilyen NEM_WoldOfWArcraft64-es okosság van benne amitől lasaban a 32 bites alkalmazások a 64 bites oprendszeren mint a 32 bitesen? -
#1997 Fizess csak :P Fotozzam le, vagy veszed a faradtsagot, es 5 perc mire utananezel, hogy letezik ilyen valoban? :P -
sztruhar #1996 Na erre befizetnék! Nem hiszem hogy ilyet lehet! Ha valaki képben van a transformation pakban, lécci irjon, ikonok már vista, amikor indításnál jelszót kér az is, képernyőkímélő, és a hátterek is. A leglátványosabb dolgok nem: a téma! Meg a vista efektek sem. -
#1995 Nekem is :) (ver 10.4.6) -
#1994 Valakivel egyszerre írtál és kiütötted őt. Az ő írása helyett is a tiéd jelent meg. -
#1993 Fel hát! Az van fent most is nekem. -
sztruhar #1992 ok -
FLeK0 #1991 12 -
sztruhar #1990 mennyi kell neki? egy 10-es elég? -
FLeK0 #1989 akarmi melle felrakhatod, csak masik particiora tedd. -
sztruhar #1988 Nem baj, jobb mintha 1x -se!!! -
sztruhar #1987 Aha, és mondjuk a rendszer indító ketyerék nem tudnak összegabajodni, illetve mejik oprendszer legyen föl előbb, és milyen particiós sorrendben, illetve még azt mond meg lécci, hogy media center 2005- mellé is rakható ugye? Elméletileg az is csak Xp. -
#1986 Na ez, hogy a femébe ment el 2x. Amikor csak egyet katinottam rá? -
#1985 Semmi extra: Ha fent van az alap oprendszer mondjuk XP akkor beteszed a meghajtóba a Vista dvd-t bebootolsz rolla és amikor megkérdezi a telepítő, hogy hová tegye a Vistat akkor más particiót adsz meg neki nem az XP-jét -
#1984 Semmi extra: Ha fent van az alap oprendszer mondjuk XP akkor beteszed a meghajtóba a Vista dvd-t bebootolsz rolla és amikor megkérdezi a telepítő, hogy hová tegye a Vistat akkor más particiót adsz meg neki nem az XP-jét -
sztruhar #1983 Inkább azt meséljétek el hogy megy ez a két oprendszeres téma! -
sztruhar #1982 ááá, mér mondod, ez nem igaz!!!
-
#1981 En azt is hasznalom, de inkabb nezegetem, minthogy valamit csinaljak vele :) Otthonra szerintem hasznalhatatlan, viszont aki 3d-zik, kiadvanyokat szerkeszt stb... annak jo. -
sztruhar #1980 De maradva a Vistánál. Honnét lehet ezt a 64bites új verziót letölteni? Gondolom torrentről. -
sztruhar #1979 amikor hozta a főnök, kicsomagoltuk, rádugtuk a tuti fehér kis egeret, meg a billentyűt. Bedogtuk az áramba és dolgoztunk. Pontosabban fölraktuk az Adobe-nak a CS-kolekcióját amibe van photoshop, illustrator, kiadványszerkesztő stb.
Ez tavaly volt. Ilyet hogy telepíten újra.ÁÁÁ, soha! -
sztruhar #1978 biztonsági chippel vannak ellátva, v mi a fene -
sztruhar #1977 nemtom, de az hasítana! -
#1976 Valahogy fel lehet varázsolni a Mac OS-t is PC-re, nem? -
sztruhar #1975 pedig nekünk még "csak" iMac G5 - van, IBM-es procival, nem ez az új inteles bigyó, csak arra lennék kiváncsi ki az a nemnormális aki mac os x mellé akar egy xp-t???!!! -
sztruhar #1974 Nem kell gyors, van lóerőm. Legegyszerűbben úgy tudom leírni a problémám, hogy munkába Mac-en dolgozom, az rohadt gyors, stabil, és talán a vista távolról közelítgeti a grafikai küllemét, és nagyon szar hogy mikor haza jövök, van egy kb teljesítménybe dupla gyorsabb pc-m, egy ocsmány, instabill, lassú oprendszerrel. Egy érv zól csak mellette hogy "olcsó". -
Newfronter #1973 Megkérdezi....
Amúgy van egy szép leírás mellette hogy kell felrakni...
Javaslom tedd fel a TinyXP-t! Ki van belőle minden lényegtelen dolog szedve, és atomgyors, 10 perc alatt feltelepül a gépre, nagyon kevés RAM-ot eszik...
Több infó a topikjában. -
sztruhar #1972 mármit kisérletezgethetek, nem számít -
sztruhar #1971 és hogy tudom engedni?
amúgy is most akartam fölrakni a media center 2005-öt, úgyhogy most mindeggy