40038
-
#2050 Nekem is ilyen, mikor felraktam az XP64-es VGA drivert annak a control paneljében fel tudtam tenni 100Hz-re a monitort ahogy szoktam. -
sztruhar #2049 Akkor most mi lessz? Valaki öntsön tiszta vizet a pohárba! Plízz, sztem mást is érdekelne... -
#2048 Nem tudom, nekem azt mondta egy teszter hogy már nehézkes. Lehet megint átbasztak ezzel az MS dologgal. Kitöltöm már akkor én is.... :) -
stormnet #2047 ok, mer regisztrátam minden beta experiencebe meg ilyen szarokba mindenhol ígérik demég letolteni seholse tuttam :D -
FLeK0 #2046 Nehez is volt az a 20-25 masodperc amig kitoltottem a kerdoivuket :P -
#2045 Túl sok faszt kell azért leszopni hogy teszter legyél. Jobban jársz ha ma lehúzol egy buildet torrentről, nemsoká meg letölthetsz ingyen is egy Beta2-t az MS lapjáról ha minden jól megy. -
stormnet #2044 hi, hogy lehet Vista tesztelové válni ?
microsoft connecten nekem nincs a listán :(
thx -
#2043 Kiprobaltam, nekem semmi bajom vele, talan picit jobb a glass teren mint az 5365, de amugy nem vettem eszre semmi valtozast, kiv, hogy a gadgetek kozul levettek a weather-t ami nagyon idegel, mert jol nezett ki az asztalra kirakva. -
#2042 igen és igen -
FLeK0 #2041 biztos az lesz -
#2040 Szerintetek a Windows Vista BETA2-t kell majd aktiválni? És ha nem, akkor lehet, hogy időkorlátos lesz? -
#2039 Akkor ez valami bug lesz. -
FLeK0 #2038
vkinek van otlete, hogy ez miert szurke? igy nem tudom 70hz fole allitani. A nonameszar monitoromhoz nincs driver, de akarmi masra allitom igy marad. -
FLeK0 #2037 na felment a staged build, ez mar mukodik rendesen mint a korabbiak. -
FLeK0 #2036 xp lecserelesere jelenleg nem jobb, a beta 2-t majd esetleg meg lehet probalni, ha mindenki kidobja ra a drivereit. -
sztruhar #2035 Én is szeretnék már egy jobb oprendszert, mint az Xp.
-
sztruhar #2034 Akkor most valaki foglalja össze: érdemes-e most bármilyen verziót letölteni, vagy majd később, vagy csak a teljes végleges verziót majd? -
FLeK0 #2033 eddig mindig jo volt, remelem mar ez a frissebb valtozat rendben lesz, biztos nem veletlenul tuntettek el a tegnapit. -
#2032 Nem lehet, hogy a SATA miatt? Korabban is voltak vele gondok, de ma kiprobalom IDE-s vinyommal :) de sajna csak este tudom :( -
#2031 Azért Required vagy 128, de inkáb 256Mb csak az installhoz? Nézze meg mennyi van és cselekedjen aszerint... -
#2030 Ez hülyeség, bocs. :D Nehéz napjaim vannak. -
#2029 Mert nem biztos hogy mindenkinek van elég ramja hozzá. -
#2028 Lehet gyorsabban települ fel mert nem unpackolja fél órán át az előzőleg másolt fileokat. Ez úgy tetszett, miért nem lehet DVD-ről olvasni RAM-ba és csomagolni kifele egyszerre? -
#2027 Mi különbség van az Unstaged és Staged váltózat között? Az 1gb-os méret különbséget nem számítva? Mert tegnap elszedtem az unstaged váltóazt ma meg ránéztem a connect-re és látom van egy Staged váltózat ami sokkal nagyobb -
#2026 még 2 hetük van, hogy rendberakják a bemutatóra -
FLeK0 #2025 egyebkent ritka szar lett ez a build, majdnem 2 oras install, 2x fagyott szarra (egyszer sata driver installnal, majd registry error 1. bootolasnal..), es vegtelenul lassu is az elozoekhez kepest, nem is probalgatom, ez szornyu allapotban van. -
FLeK0 #2024 esszel plz -
#2023 Jaj de imadom ezt a gartnert... hogy b_szna el egy vonat. -
#2022 Úton a Vista Beta 2
A múlt héten olyan pletykák kezdtek terjedni, miszerint a Microsoft ismét elhalasztja a Vista megjelentetését, mert a fennmaradó időben már nem tudják befejezni a fejlesztést. Nos a Gartner piackutató cég elemzése úgy tűnik tévesnek bizonyult, a hírek szerint ugyanis a Microsoft a május 23-25-ig megrendezésre kerülő Windows Hardware Engineering Conference, azaz a WinHEC 2006 konferencia keretein belül fogja nyilvánosságra hozni az új Windows második bétaváltozatát.
A források szerint a redmondi fejlesztőcég már az 5381-es build véglegesítésén és a bemutatóra való felkészítésén fáradozik, ugyanis a Vista Beta 2-es verzióját - az eddigi gyakorlattól eltérően - nem csak a tesztelők, hanem a teljes felhasználótábor szabadon kipróbálhatja majd. A Microsoft a WinHEC 2006-on résztvevő közönségnek DVD-n fogja elérhetővé tenni a következő generációs Windows bétáját, a szélesebb körű nyilvánosság pedig egy úgynevezett Community Preview Program-on (CPP) keresztül juthat majd a szoftverhez.
A CPP páratlan lehetőséget nyújt majd az otthoni kísérletező kedvű felhasználóknak, hogy közelebbről is megismerkedjenek az új Windows-zal, valamint felkészítsék számítógépüket - és önmagukat is - az új rendszerre.
Forrás: WindowsITPro -
#2021 Ez még csak pre beta2. -
FLeK0 #2020 attol meg az nem az -
#2019 jaaa , bocs. Most latom hogy SAS mar hamarabb beujsagolta.. -
#2018 KIJOTT a Microsoft CONNECT -en a 5381 build. -
#2017 Már rég az van írva az asztal jobb alsó sarkába hogy Beta2. -
#2016 Na! Asszem ezután lesz a BETA2. -
#2015 Abban javult a helyzet az adatvégrehalytás megakadályozását illetően? Állandóan villan a képernyő, és még arra is rákérdez hogy engedem-e ha a megbízhatatlannak ítélt File access manager vagy hasonló Windowsos cucc elindul... -
#2014 Bocs, nem 57.egynehanyas hanem 87.egynehanyas...
Arra lettem volna kíváncsi hogy nem-e 1-2 pontal többet dob a 3DMark ha már dátumra újabbak a DirektX fileok (főként ugye a d3d9.dll amit használok is, nem ezek a d3d9_egynehány nemtudommik amik ma semmire nem jók, legfeljebb a 64-bites HL2 használja...) Vistában mint a legújabb (2006április_redist) XP-hez kiadott SDK-s verzióban. -
#2013 Kozbe uj build van... 5381 -
#2012 Próbáltam én, főleg hogy a 6600GT-hez már most natív támogatása van a Vistának. Valami 57.4x egynehanyas WDDM driver települt fel eleve a kártyához és első induláskor eleve ment is az AeroGlass. De ebben nincs nvidia control panel, vagy bármiféle optimizáció, elindult vele minden, de a 3DMark05 bugos is volt meg akadt is úgyhogy ki is nyomtam, a CS:S VST pedig szintén kemény 3 FPS-el kajtatott. A Vitás beták még csak a Vista garafikus motorját szolgálják ki, hogy menjen a szép ablakkezelés meg az IE7, semmi egyéb grafikus programot nme lehet még tolni velük. Ezért erőltettem fel XP-s driver ami régebbi buildben még működött. (igaz akkor 34-bites CPU-m volt) -
FLeK0 #2011 A 64 bites vista drivert veletlenul sem probaltad?