40038
-
Newfronter #2130 Miért azt is ki lehet amit belinkeltem, regisztrálj az oldalon, ingyenes...
utána letöltheted a képeket. -
#2129 Olyan vista hátré nincsen amit ki is lehet rakni pl.:1280*1024 -
FLeK0 #2128 nemreg pedig az is joval kisebb volt mind 1 normal dvd. -
#2127 Az x64-hez kell, az x86 rafer egy simara is. -
FLeK0 #2126 miert kene hozza 2retegu dvd? -
#2125 Nekem már9-én megvolt. Feltettem de meg is bántam, tele van buggal és eléggé kiforratlan de az tény, hogy gyönyörű a grafikája! Szerintem várd+ a 22-i vagy 23.-i betát talán az már jobb lesz! -
#2124 Hopsz, kimaradt hogy ez az nfo és a rar-ok neve, de a lényeg hogy a csomagolt ISO a Staged verzió. Ez egyébként is jobb, meg az Unstaged tán erősen bugos.
Viszont nincs itthon kétrétegű DVD-m és venni sincs kedven csak a Vistának egyet. Ha csak daemon toolsal mountolom tényleg fel tudom rakni ahogy az NFO igéri? VAgy úgy viselkedik mint az első beta1, és csak bootolva lehet telepítni? -
#2123 Nekem kurva lassan csorog torrentről, majdhogynem kijön a következ beta2 is mire odajutok hogy frissítek is (85% 3 nap alatt seeder 8 leechertől :D), de én ezt szedem x64-esbe:
Microsoft.Windows.Vista.64Bit.Build.5381.1.DVD-WinBeta
Microsoft.Windows.Vista.32Bit.Build.5381.1.DVD-WinBeta
Szerintem te is keress rá erre mondjuk a http://janiatornetworks.com torrentoldalon (regelni kell, de ingyenes) -
#2122 Windows Vista beta 2 build 5381.1 Pr.to beta 2 -
Newfronter #2121 VistaWallpapers
Tessék. -
#2120 Valaki belinkelne egy vista háteret ? köszönöm -
FLeK0 #2119 nem unstaged valtozatot tettel fel veletlenul? mi az .iso neve? -
#2118 Remélem igazatok van és tényleg van már olyan állapotban, hogy megérje bemutatni a nagyközönség felé is! -
#2117 Aha! De cuccot nem árulok.
Meg nem is sikkasztok. Az állam nem szereti a konkurenciát. -
#2116 delintézzem neked ? -
#2115 Demo-t nem lehetne kérni 3 évre? -
#2114 #2110 - igyvan, most kb 15.000 technical tester van [update: es most 2 millioan kapjak meg], amugy egyaltalan nem korai bemutatni, nagyonis jo allapotban van.
#2111 - I agree :) -
#2113 Hát igen, a bemutató kb. olyan lesz mintha egy panel lakónak megmutatnám, hogy milyen jó a Rózsadombon élni! -
#2112 Na ez az, olyan hardverelemekkel! Te hol élsz? A legtöbb embernek olyan kisteljesítményűa gépe, hogy még az XP is cammog rajta! Nem mindenki engedheti+magának, hogy egy Vistára alkalmas gépet vegyen mert még a legolcsóbb konfig. is bőven száz rugó fölött van! -
Newfronter #2111 Miért lenne korai? Ott olyan hardverelemekkel mutatják be, amelyiken biztos nem okoz hibát. Nem is az a cél, hogy bemutassák milyen gyorsan bootol, hanem hogy mit tud az oprendszer... -
#2110 Szerintem minél többen tesztelik annál jobb mert így mindenki a saját szája íze szerint alkot véleményt és ez egy gyártónak csakis jól jöhet a fejlesztés szempontjából! Szerintem nagyon jó lesz a kicsike de bemutatóra vinni.....még korai! -
Newfronter #2109 Amúgy ez a sok TCP verzió, ami újdonságnak számít, mert régebben nem voltak elterjedve a béta verziók, meg nem volt ilyen nagy mértékű teszt.
Ennek köszönhetően már az 5 éves kisgyerek is le tudja tölteni bárhonnan és mivel nincsenek tisztában a pre-béta állapottal, így fikázzák. Ez itt a baj.
Ennyi teszter nélkül és verzió hiányában is tudott nagyon jó oprendszert csinálni a Microsoft, pl. az XP. Szóval nem kell megijedni, hogy nem lesz elég stabil, és nem fognak rajta menni a kedvenc programjaid.
Ezt csak úgy általánosságban írtam, nem szántam senkinek. -
#2108 A bootolási idő nálam is lassú de tuti, hogy még sokat fog javulni, hiszem állítólag nem rég kezdték meg a tényleges optimalizációt. -
#2107 Elvileg többek közt ez is az egyik oka, hogy 2007-ben fog kijönni a Vista, hogy a számítógép gyártóknak legyen elég ideje a gépeiket Vista kompatibilisé tenni. Mert az tény, hogy soka helyen árúsított Celeron gépek 256mb ram-al még XP futattásához is karcsú sokszor. Nem beszélve a műszaki árúházak álltal eladott számítógépnek nevezett tákolányokról. Így ha sok felhasználó érdemben használni akarja majd a Vistát kénytelen lesz fejlesztenni erősen a gépét, (gyakorlatilag teljes gépcserét végrehajtanni). Amit a többség nem fog végrehajtanni így maradnak az XP-nél pár évig (ami szerintem nem baj). néhányan meg szidják a Microsoft-ot, hogy milyen hatalmas gépigényű oprendszert fejlesztettek pedig csak az álltaluk kórábban vásárolt gép már a vásárlás napján elavult volt. -
#2106 Régi játékokkal meg már XP alatt is lehetnek gondok, nem még egy merőben különböző felépítésű beta oprendszer esetében. -
#2105 Nem a Microsoft dolga a virusírtóra odafigyelni, se egyéb programokra, hanem az adott fejlesztő cégnek. ez igaz a driverek-re is. Van és idági is volt bőven idejük a fejlesztőknek kiadni új driver-eket (ha még azok beta driverek is) meg a program fejlesztőkenk is módósítanni programjukat. Csak idáig nem foglalkoztak nagyon vele, remélem ezután váltózni fog a helyzett. -
#2104 Köszi az infót! Remélem, hogy a telepítési idő+a bootolás is gyorsabb lesz mert ez valami förtelem! -
Newfronter #2103 Mondjuk igen, mert em vistára megírt játék, de mivel nincs még játékra való driver így nem nagyon.
Nemsokára jön a beta 2, na azzal próbálkozhatsz, ugyanis a cégek akkor előjönnek a drivereikkel. -
#2102 Nem, szerinted változna valami? -
Newfronter #2101 Megpróbáltad winxp emulációt bekapcsolni?
Amúgy H5 demó az megy simán...
A másik az hogy azért nem megy, mert még nincs játékra való driver hozzá.... -
#2100 A játékokra kitérve, nos nem igazán szoktam játszani de azért egy kissé elszomorító, hogy egy 2001-ben kiadott név szerint. Monopoly Tycoon nevű igen csak nem nagy gépigényű játék sem indult el rajta! -
#2099 A Bootolás egyenesen szörnyű! Mármint ameddig tart! -
#2098 Többek között a Total Comm-ot sem jeleníti+100%-osan de ez legyen a legkisebb baj! A vírusírtókra visszatérve kipróbáltam az AVAS-t is de másnap amikor bekapcsoltam a gépet totál lefagyott+ a vinyómat dobhattam ki! Azért nem ártott volna a a vírusírtó dologra jobban odafigyelni no+ a BS-player sem igazán működik rendesen de említhetnék több lejátszó progit is. A Winamp tökéletesen megy! -
#2097 Szerintem ez is használható. Kokrétan miben akadtál meg a vírusirtón túl? (Mert arra itt a válasz 2hszáel lejjebb...) -
#2096 Köszi, de inkább megvárom a 22.-i betá-t! Talán az már használható is lesz! -
#2095 Symantec Antivirus Corporate Editon v10.0.1 már tavaly december óta támógatja a vistát, van egy külön a Vistához készült váltózata. Innét leszedhető fileconnect.symantec.com már akinek van érvényes licensze a progira. -
#2094 Külföldi forumokon nézelődtem, ott sem igazán volt semmi! Egyébként szerintem kaszálni fog a Microsoft de én úgy gondolom, hogy a bemutató még korai! Pláne, hogy az ismerőseim között lévőknek a gépe még az XP-t is alig kezeli nemhogy a Vistá-t! Szerintem ahhoz, hogy a legtöbbet "láthassa" valaki az új OP.rendszerből nagyon a pénztárcájába kell hogy nyuljon, ráadásul ebben az országban még azt sem nagyon tudják, hogy mire jó az internet-tisztelet a kivételnek-de értitek hogy mire gondolok!? -
#2093 Vírusírtó még nincs Vistához, úgy hogy azzal még felesleges próbálkozni... -
#2092 Sziasztok, tapasztalataim az új(5381.1)builddel kapcsolatban: Lassú bootolás, vírusírtó ha fel is megy rá teljesen lelassítja vagy rosszabb esetben az egész vinyót tönkre teszi!!! Egyébként szép, gyönyörű grafikával de szerintem bemutatóra vinni még felelőtlenség!!!! -
sztruhar #2091 nagyon lassan jön, de legalább a legfrissebb...