40038
-
#2170 OLvasd el az első sort is, ne csak az utólsót, ott van hogy ha nem akarod kitölteni cancelolsz és kész.
Kösz a linket! -
twargrey #2169 ...
-
What is your primary role in your company or organization?
Ere a kérsére mit válaszojak ? -
FLeK0 #2167 Itt kell jelentkezni. -
#2166 Azért ha lesz egy regelős oldal a weblapjukon és eszedbejut majd linkeld már ide is, vagy privizz már rám. -
#2165 :D:D gyanitom sehol :( :) szerintem valszeg azok kerulnek be, akik Microsoftos rendezvenyen feliratkoztak mint pl.: MIX, WinHEC stb... alt ez szokott lenni, nem lepne meg, ha most is. -
#2164 Akkor ha 2milliós userlimites lesz majd ne felejts el szólni az itteni emberkéknek (vagy legalább nekem :D), hogy hol kell felpaszírozni magunkat a listára. -
FLeK0 #2163 van topicja 25 linkkel -
#2162 Fogg sincs, hogy hol vannak ezert jo parasztos modszerrel csinaltam egy print screen-t es vagdosd ki egyszeruen amelyik kell :D
itt van a printscreen.
New: Akinek kell Media Player 11 XP-re privizzen, es kuldom a linket. (szerintem mar mindenkinek megvan, de lehet h megse :)) -
moha #2161 Hi
Valaki megtenné hogy elküldi nekem mail-ben, a Vista-nak a felhasználó fiókokhoz társítható kis képeit? Nem emlékszem hogy melyik mappában voltak, de nem nehéz megtalálni.
[email protected]
Előre is köszönöm. -
#2160 [URL=http://www.sg.hu/cikkek/44349/gartner_tovabb_csuszhat_a_vista_megjelenese]A "tovább csúszhat a Vista megjelenése" c. cikk[/URL] :
A CPP keretében körülbelül kétmillió szerencsés felhasználó előzetesen tesztelheti majd a Vista korai változatát.
Gyulolom ezt a Gartner-nek magat nevezo ceget/embert aki ossze vissza mindenfele f_szsagot mond, szerintem egy hatalmas barom, de ezt a 2 milio emberes tesztet tobbfelol is hallottam, par szerintem jobblenne public. [Gartnerrol szolo velemenyem egyeni :) nyugodtan bele lehet kotni :)] -
FLeK0 #2159 Az szerintem egy becsles a jelentkezok szamara. -
#2158 Igyvan, de ha jol tudom, 2 heten belul ki lessz dobva a beta2, annyit csak tudtok varni :)
Csak abban nem vagy biztos, hogy public lesz, mert ha jol emlekszem nem ugy volt, hogy "csak" 2 milioan kapjak meg? -
Newfronter #2157 Még májusban lesz publikus béta 2, szerintem ne szedd. A béta 2 úgy is stabilabb lesz tőle, és az a pár nap nem számít... -
#2156 #2123 , de nem tudom ma érdemes-e már elkezdened szedni, vagy várni 1-2 hetet az MS oldaláról lehúzható nyilvános betára. Bár nem tudom az x86-osat hogy seedelik, de az x64-esnél ma már csak 1 seeder áll 10 leecherhez és jön 4,4Kb/s-el, én meg 87%-on állok :) -
#2155 Gondolom abban választható témának lesz benne... -
Newfronter #2154 Igen ez egy jó összehasonlítás. Gondolom az Ultimate Edition-ben is benne lesz. -
FLeK0 #2153 gondolom csak egy szebb/jobb theme, ahogy a mostani xp mediacenterben is van ha minden igaz. -
#2152 Na megkerdeztem, hogy pontosan mi is az, ill, hogy valakinek is van-e rola screenshot-ja (sajn nemhiszem h lenne :S). -
#2151 "Hú ez igen érdekes" - az :) en meg megkerdem NG-be, hatha valaki tud valami bovebbet rola.
"azóta a Microsoft ki is vehette" - meg bele se tette, epp ezert szolt tegnap valaki NG-be, hogy mi ertelme a tesztelok elott elrejteni dolgokat. Mindenesetre nagyon kivancsi leszek ra. -
Newfronter #2150 Hú ez igen érdekes. Remélem ez az írás nem egy régebbi infó, azóta a Microsoft ki is vehette, de megkérdezem valahol, hátha ők tudnak valamit róla. -
#2149 Elnezest a hulye kerdesert, tenyleg nem volt sok kedvem utanna olvasni, bar wikipedia talalt ra valamit, szoval az lenne a kerdesem, hogy mi is az az "Aero Diamond"? Mert ha jol tudom most meg nincs beepitve, es a newsgroupokban lattam egy postot rola, gondoltam utanajarok / felvetem nektek a temat, szoval a Wikipedia ezt talalta:
"A graphics mode customized for the Vista Media Center Edition, and will not be made available in the other editions. Not much information is currently available, but it appears that it will be the most advanced level of graphics in Vista, requiring hardware at the same level or greater than the Aero Glass visual style."
Ezek szerint a Media Centerben lesz valami uj grafikai mod, de idaig egy printscreen-t sem lattam rola :(
Any comment? :) -
#2148 #1245 - nem neked irtam :)
#2146 - telj. egyetertek
#2147 - "lécives", "cimem"... ilyen csak a meseben van... -
#2147 sztruhar az msn cimem [email protected] vegyél fel lécives kösz -
FLeK0 #2146 neki meg valaszolni sem erdemes, fogyatekos es csak 25 ujabb kerdessel jon majd vissza. -
sztruhar #2145 Én nem adtam neki! Csak azt mondtam meg neki merre fele kutakodjon... -
#2144 Ertsd mar meg, hogy ez NEM warez forum, senki nemfog neked linket adni! (ha meg igen, nagy valoszinuseggel buntit kap vmelyik modtol...) -
sztruhar #2143 a demonoid.com-on rá tudsz keresni -
sztruhar #2142 torrent, a linket kersem, de innen qrva lassan jön... -
#2141 Oldal-rol töltöd ? mi a link je ? -
#2140 Szerintem nem érdemes! Várjatok a hónap végéig mert akkor már megjelenik az első nyilvános béta! Talán azt már használni is lehet! -
sztruhar #2139 Töltöm még, (demonoid-ról szedtem) 54%-nál tartok, csak azért kérdeztem érdemes-e killódani vele? -
#2138 kösz és regizni kell hogy letölcsem ?
Honan szerezted meg sztruhar ? -
sztruhar #2137 Helló! Ez a verzió jó?
Microsoft.Windows.Vista.32Bit.Build.5381.1.DVD-WinBeta
Érdemes telepíteni?
Előre is kösz. -
#2136 http://www.joejoe.biz/joejoe/ -
#2135 OK akkor le irom hogy mit szeretnék értelemesen
1. egy 1280*1024-es Vista háteret
2.Valamilyen skin-t amitöl ugy néz ki a xp mint ha vista lene !
-
#2134 OFF
-----
Jaj hát ez a GERIKEEEEE :D:D:D (A felfele kerekitve 10 eves kisbaratunk :))
Szeretnem kifejezni oromunket, hogy ujbol visszatertel, es a hulye kerdeseidet nekunkszegeszed anelkul, hogy egy percet is utanaolvasol.
"De nem elég nagyok tul nagy a monitorom"
"betölt az xp é ojan" - anyááám... helyesírni ki tanitott? Bar latszik, hogy az aláírásod idézet, mivel nincs benne hiba... előzőbe HÁROM volt
----
ON -
#2133 Nézd meg az adatlapját... -
Newfronter #2132 húúú ezt most mond el értelmesen is légyszi! (csak nem meghúztad az üveget? ) -
#2131 De nem elég nagyok tul nagy a monitorom
sajna :(
:D
Egyép kén tojan van amikor betölt az xp é ojan kép van amikor tölt ugy tölt mint a vista ? olyan van ? és hol?