40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • geri777
    bocsi az xp fel tom simán telepiteni egyépként nekem 8 patriciom van
    Lehet hogy nem nézitek ki belölem de fel tom teliteni csak le kel töltenem

• Extraboy
    Kár, mindenesetre érdekes lesz. Szerintem Beta2-ben van esély rá, hogy bennelegyen :)
  • Newfronter
    Nem válaszoltak sajnos nekem se, pedig feltettem a kérdést.
  • LesliePower
    na van még egy nem teljesen normális egyén, aki meg átesett a bizonyos ló túlsó felére...
  • Extraboy
    anyaaam ezt a szoveget :D:D:D:DDD
  • Zsoltika 007
    És Novell Netware? Qnx? Nem is vagy szakember!
  • bon
    nincs
  • Cat 02 #2203
    van Solarisod ?
  • arsene
  • bon
    Én azt tudom, nekem itthon 9 particiom van. De akiről beszélünk... a 6. osztályos tanulóra gondolok.
  • LesliePower
    A tapasztalt rókák ezért nyomulnak több partícióval, több rendszerrel...
  • janos666 #2199
    Mik menek már itt emberek? Olyan mint egy szórakoztató műsor ahogy a problémát kezelitek.
  • bon
    Belőlem ez már kikívánkozott az utobbi pár napban szó nélkül olvastam a hozzászolásokat de mára már meguntam.
  • Cat 02 #2197
    ne legyetek már ennyire bunkok :D x[
  • Cat 02 #2196
    nekem asszem 400 as vhol :D 6 mega le és 1 giga fel xD
  • bon
    Én azért reménykedek. Hátha betartja az igéretét. Mondjuk az eddigiből itélve kétlem, hogy eljutna a bejelentkezésig. Max abba reménykede, hogy a sikertelen vista telepítéssel esetleg kinxirj az xp-t és nem birja felrakni és ezért nem bir netezni és nincs máshol internet kapcsolattal rendelkező gép a közelben.
  • LesliePower
    A Vistához minimum angol nyelvtudás szükségeltetik! Nem is alapfokú sztem. Nekem most is EN Media Centerem van... De aki még magyarul se tud...
  • LesliePower
    Többet töltöttem föl, mint le. 1.3-as arányom van!
  • Extraboy
    :D:D:D:D de szerintem nem nyugtunk lesz, hanem megtobbet fog kerdezni :D mer egy rohadt install guide-ot se kepes elolvasni :D vagy azer mer velunk fordittatja le, vagy szimplan nem tud olvasni, v lusta...
  • LesliePower
    Jövöget, néha föl megy 25-re is, 1-2 nap és meg lessz, szerda este telepítek. Kiváncsi vagyok rá.
  • LesliePower
    Minek ennek Vista? Ha még egy linket sem tud megtalálni!
  • Zsoltika 007
    Én is.
  • bon
    Küldtem Privit. Nagyon remélem ha sikerül leszedned (amit kétlek az eddigiek alapján) Lesz néhány nap nyugtunkaz "értelmes" kérdéseidtől. Nagy szerencséd, hogy nem én vagyok a moderátor...
  • Cat 02 #2187
    én 6. koromban nem baxtam el a Winfost -> nem kellet telepítenem :D
  • Extraboy
    teljesen uyganez nekem :) csak en win98-al :)
  • bon
    Nekem ekkor már megvolt az első gépem és magamtól telepítettem a 3.1-es Windows-t és a DOS-t meg minden egyébb programot. Megkérdezni senkit se tudtam magamtól próbálkoztam (párszor rá is fáztam de így tanul az ember). Ez a kulcsszó a számítástehnikában, próbálkozni kell.
  • geri777
    6. vagyok de probléma ?
  • takraj
    Hanyadikos vagy?
  • Cat 02 #2182
    hali
    nem tudjátok hogy mien lesz a hibaüzenet és hogy lesz-e újj ? :D
  • geri777
    oké de ezek a linkek nem érnek semit ahogy elnézem egy használhato linket lécives
  • Extraboy
    Tessek ittvan 3 link kapasbol:

link1 - itt barmelyikbe bejelentkezhetsz

link2 - itt eleg annyit mondanod, hogy "ki tud adni egy linket a Vista-hoz?"

link3 - Ide viszont be kell iratkoznod, de cserebe 8 ev utan helyesen irni is megtanulsz ;)
  • geri777
    Ok mond meg hogy honan tölcsem le és felrakom ugy hogy nem kérdek semit !
  • Mr Manson
  • Extraboy
    OFF

Akkor nezd vissza a sajat commenteidet... vagy inkabb had ne rakjam publicra az msn naplofajlt amit veled beszeltem meg a legelejen... annyi idiota hulye kerdest raktal fel, hogy olyan a meseben sincs. Annyit szarakodtal WLM-el is, hogy hihetetlen, aztan a vegere csakfelraktad, kivancsi leszek Vistat hany ev mire felrakod :) De lehet, hogy velunk fogod lefordittatni azt, hogy "accept" meg "product key"...

OFF
  • geri777
    Bocsi de a WLM sikeresen telepitetem "EGYÉPKÉNT KÖSZÖNÖM A NAGY SEGITSÉGETEKET"
  • Extraboy
    Egy rohadt MSN-t nem tudsz normalisan felrakni, ott nyavajogtal egy evig a WLM topicban, szerinted majd pont te felraksz vistat? lol... elore elvezem, hogy itt fogsz minket csesztetni.

#2171 - CTP-re nem fogadnak jelentkezoket :) es nem is fognak mar tobbe, erre elvileg lehet regisztralni hasonlo korulmenyekkel mint anno server 2003 RC akarhanyra, hogy hasznalhatod 180 napig. (bar nemhiszem h akarki megkapna, mer tuti az ilyen rendezvenyeken feliratkozott majmok elsobsegben vannak...alap) Utana meg torrent :)
  • janos666 #2174
    Ja hogy akkoriban nem vettem a fáradtságot, hogy megcsináljam az E-mail veryficationt? Lehet, de a lényeg hogy most már megtettem ezt is. (már eleve a régebben begépelt nevemmel fogadott a kérdőív, de akkorban skippeltem az E-mailes cuccot )
  • FLeK0
    tanulj meg angolul bazdmeg
  • geri777
    de szeretnék de nem tom értelmezni mi akkar leni aza mondat ?
  • janos666 #2171
    Kár hogy ezt a kérdőívet már kitöltöttem egyszer mikor a mostani TCP-ket akartam megkapni tőlük, de nem írtak vissza semmit. :)