40038
-
#2210 bocsi az xp fel tom simán telepiteni egyépként nekem 8 patriciom van
Lehet hogy nem nézitek ki belölem de fel tom teliteni csak le kel töltenem
-
#2209 Kár, mindenesetre érdekes lesz. Szerintem Beta2-ben van esély rá, hogy bennelegyen :) -
Newfronter #2208 Nem válaszoltak sajnos nekem se, pedig feltettem a kérdést. -
LesliePower #2207 na van még egy nem teljesen normális egyén, aki meg átesett a bizonyos ló túlsó felére... -
#2206 anyaaam ezt a szoveget :D:D:D:DDD -
#2205 És Novell Netware? Qnx? Nem is vagy szakember! -
#2204 nincs
-
Cat 02 #2203 van Solarisod ? -
#2202 -
#2201 Én azt tudom, nekem itthon 9 particiom van. De akiről beszélünk... a 6. osztályos tanulóra gondolok. -
LesliePower #2200 A tapasztalt rókák ezért nyomulnak több partícióval, több rendszerrel... -
#2199 Mik menek már itt emberek? Olyan mint egy szórakoztató műsor ahogy a problémát kezelitek. -
#2198 Belőlem ez már kikívánkozott az utobbi pár napban szó nélkül olvastam a hozzászolásokat de mára már meguntam. -
Cat 02 #2197 ne legyetek már ennyire bunkok :D x[ -
Cat 02 #2196 nekem asszem 400 as vhol :D 6 mega le és 1 giga fel xD -
#2195 Én azért reménykedek. Hátha betartja az igéretét. Mondjuk az eddigiből itélve kétlem, hogy eljutna a bejelentkezésig. Max abba reménykede, hogy a sikertelen vista telepítéssel esetleg kinxirj az xp-t és nem birja felrakni és ezért nem bir netezni és nincs máshol internet kapcsolattal rendelkező gép a közelben. -
LesliePower #2194 A Vistához minimum angol nyelvtudás szükségeltetik! Nem is alapfokú sztem. Nekem most is EN Media Centerem van... De aki még magyarul se tud... -
LesliePower #2193 Többet töltöttem föl, mint le. 1.3-as arányom van! -
#2192 :D:D:D:D de szerintem nem nyugtunk lesz, hanem megtobbet fog kerdezni :D mer egy rohadt install guide-ot se kepes elolvasni :D vagy azer mer velunk fordittatja le, vagy szimplan nem tud olvasni, v lusta... -
LesliePower #2191 Jövöget, néha föl megy 25-re is, 1-2 nap és meg lessz, szerda este telepítek. Kiváncsi vagyok rá. -
LesliePower #2190 Minek ennek Vista? Ha még egy linket sem tud megtalálni! -
#2189 Én is. -
#2188 Küldtem Privit. Nagyon remélem ha sikerül leszedned (amit kétlek az eddigiek alapján) Lesz néhány nap nyugtunkaz "értelmes" kérdéseidtől. Nagy szerencséd, hogy nem én vagyok a moderátor... -
Cat 02 #2187 én 6. koromban nem baxtam el a Winfost -> nem kellet telepítenem :D -
#2186 teljesen uyganez nekem :) csak en win98-al :) -
#2185 Nekem ekkor már megvolt az első gépem és magamtól telepítettem a 3.1-es Windows-t és a DOS-t meg minden egyébb programot. Megkérdezni senkit se tudtam magamtól próbálkoztam (párszor rá is fáztam de így tanul az ember). Ez a kulcsszó a számítástehnikában, próbálkozni kell. -
#2184 6. vagyok de probléma ? -
#2183 Hanyadikos vagy? -
Cat 02 #2182 hali
nem tudjátok hogy mien lesz a hibaüzenet és hogy lesz-e újj ? :D -
#2181 oké de ezek a linkek nem érnek semit ahogy elnézem egy használhato linket lécives -
#2180 Tessek ittvan 3 link kapasbol:
link1 - itt barmelyikbe bejelentkezhetsz
link2 - itt eleg annyit mondanod, hogy "ki tud adni egy linket a Vista-hoz?"
link3 - Ide viszont be kell iratkoznod, de cserebe 8 ev utan helyesen irni is megtanulsz ;) -
#2179 Ok mond meg hogy honan tölcsem le és felrakom ugy hogy nem kérdek semit ! -
#2178 -
#2177 OFF
Akkor nezd vissza a sajat commenteidet... vagy inkabb had ne rakjam publicra az msn naplofajlt amit veled beszeltem meg a legelejen... annyi idiota hulye kerdest raktal fel, hogy olyan a meseben sincs. Annyit szarakodtal WLM-el is, hogy hihetetlen, aztan a vegere csakfelraktad, kivancsi leszek Vistat hany ev mire felrakod :) De lehet, hogy velunk fogod lefordittatni azt, hogy "accept" meg "product key"...
OFF -
#2176 Bocsi de a WLM sikeresen telepitetem "EGYÉPKÉNT KÖSZÖNÖM A NAGY SEGITSÉGETEKET" -
#2175 Egy rohadt MSN-t nem tudsz normalisan felrakni, ott nyavajogtal egy evig a WLM topicban, szerinted majd pont te felraksz vistat? lol... elore elvezem, hogy itt fogsz minket csesztetni.
#2171 - CTP-re nem fogadnak jelentkezoket :) es nem is fognak mar tobbe, erre elvileg lehet regisztralni hasonlo korulmenyekkel mint anno server 2003 RC akarhanyra, hogy hasznalhatod 180 napig. (bar nemhiszem h akarki megkapna, mer tuti az ilyen rendezvenyeken feliratkozott majmok elsobsegben vannak...alap) Utana meg torrent :) -
#2174 Ja hogy akkoriban nem vettem a fáradtságot, hogy megcsináljam az E-mail veryficationt? Lehet, de a lényeg hogy most már megtettem ezt is. (már eleve a régebben begépelt nevemmel fogadott a kérdőív, de akkorban skippeltem az E-mailes cuccot ) -
FLeK0 #2173 tanulj meg angolul bazdmeg -
#2172 de szeretnék de nem tom értelmezni mi akkar leni aza mondat ? -
#2171 Kár hogy ezt a kérdőívet már kitöltöttem egyszer mikor a mostani TCP-ket akartam megkapni tőlük, de nem írtak vissza semmit. :)