40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • LesliePower
    OK
  • LesliePower
    Nem az hogy nem tud írni, az csak mellékes hanem eszméletlenül értetlen.
  • vki
    Köszönöm a válaszokat, és bocsánat a lámáskodásért.
  • Cat 02 #2247
    azt hogy leugatzs másokat hogy nem tud írni ? :D:D:D na mind1 sztem hagyjuk abba :D
    (nem tökfejt akartam írni de a másiakt kimoderálták volna ^^)
  • Newfronter
    Nem, csak annyi kell a telepítéshez.
    A partíciók rendezéséhez használd a Partition Magic 8.0 -át! Azzal könnyedén lehet partícionálni.
  • LesliePower
    Nem vok tökfej. Ez a munkám, ebből élek, minden nap ezt csinálom.
  • LesliePower
    Nem kövezünk meg, csak folyamatosan ismételgetünk... Alulról kellett volna kezdeni az olvasást!
  • vki
    LOL. Alapból 12 GB-t foglal? Akkor fasza. Még egy kérdés: hogy tudok két partícióból (D,E) kivágni egy-egy részt, és azt egyesíteni?
  • Cat 02 #2242
    én se veled mert beképzelt tökfej ;)
  • LesliePower
    Nem igen alap, mer minden létező reklámot, grafikát, kiadványokat, könyveket ezekkel a progikkal készítik-készítjük. Nem tudom milyen össze-vissza letöltésről beszélsz?? Nálunk minden jogtiszta, és Mac-en dolgozunk, ami nem Xp, nem Vista!! Szerintem, ha nem értesz a dolgokhoz, ne pofázz bele. Amúgy ez nem az a topik, ahol ezekről kellene beszélnünk, bár én veled sehol nem vitatkoznék, mer sík hülye vagy. Már bocs.
  • Newfronter
    1. 5381
    2. Ha XP-d van akkor, kell neki egy másik partíció, és minimum 12GB, de 15GB-ot ajánlok, ha akarsz még 1-2 progit feltenni mellé...
  • vki
    Cső!

Lenne két kérdésem (ha marhaság, akkor kövezzetek meg):
    1, Melyik a legutóbbi Build?
    2, Teljesen új partíció kell neki, és ha igen, akkor hány mega?
  • Cat 02 #2238
    Word-ot max suliban használtam amikor azt tanultuk :D és hülye leszek letölteni mindne xart :D PhotoShop meg Corel az pedig alap :D (igaz Corel csak hallotam de sok jót :D)
  • FLeK0
    rapidshare-rol jo lehet letolteni 3gb-t :D
  • bon
    Az oldalona mit üldtem régebbi volt de a rapidshare-s linken ha jól emlékszem 5381 volt.
  • Newfronter
    Build 5381-est?
  • bon
    Lehet, hogy végül geri777-nek sikerült elkezdeniel a letöltést arról a linkről vagy oldalról amit küldtem? Mondjuk jött egy privát üzenet tölle amiből az volt leszürhető, hogy nem boldogult. De hátha mégis. Vagy lehet, hogy már a Vista-t telepíti?
  • arsene
    a particio? az valami ókori római nemes, vagy mi..........
  • Extraboy
    Mi is az a particio? Es milyen fajlrendszerben tudod oket XP alatt hasznalni? :D
  • LesliePower
    Bár elhiszem hogy te wordben nyomulsz. Ami azé valjuk be elég gagyi, bár amire hivatott arra maximálisan megfelel.
  • LesliePower
    Nem, iMacen nyomjuk. Quark, Adobe Indesign, Illustrator, Photoshop, néha Corel. Nem tudom ezek jelentenek-e számodra bármit is?
  • Cat 02 #2229
    Wordel csinálod ?
  • LesliePower
    jah, mivel szakmámat tekintve tördelő, kiadványszerkesztő vok.
  • Cat 02 #2227
    van :D
  • Newfronter
    Van 512MB memcsid? mert az már jó. De várd meg a béta2-őt minimum.
  • Cat 02 #2225
    na mind1 :D köszi
    de úgyse menne a gépemen x]
  • Newfronter
    Nem...
    Az oprendszert az instabil driverek tehetik tönkre, ami kék halállal végződik, a Vista már ezt sem engedi, ugyanis nem lehet rá telepíteni idegen drivereket.
    A másik fő probléma a programok, amiket lehet rosszul is megírni, ami tönkre teheti a rendszert... ez a másik probléma.

Még önmagában oprendszert nem láttam tönkremenni, kivéve a nem teljes állapotban lévő oprendszerek.
  • Cat 02 #2223
    az XP se fagy ki soha ^^
  • Cat 02 #2222
    az XP se fagy ki soha ^^
  • Newfronter
    Nem fagy ki...
  • Cat 02 #2220
    és ha a Vista fagy ki ? :D
  • Newfronter
    Most azt kérdezed, hogy hogyan néz ki a Vistánál egy úgymond "a program szabálytalan műveletet hajtott végre és leállt" hibaüzenet? :D
    Hát figy itt ha egy program lefagy akkor a Vista szépen kilövi a progit, egy futó csíkot látsz és után a close gombra nyomsz. :)))
    De nemtom hogy ez miért érdekel anyira...
  • Cat 02 #2218
    ilyen Piros körben fehér X és csak OK ra lehet kattolni
  • FLeK0
    milyen hibauzenet?
  • Cat 02 #2216
    hmm te gondolom mindig hibátlanul írsz ^^
  • Cat 02 #2215
    vki ? :D
  • ent
    Gazdagok a lelki szegények. Vagy, hogy is van?:D
  • LesliePower
    Az a baj hogy még írni se tudsz!