40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • fischadiadi
    beépített 5.1es hangkártya fent van a driver be is van állítva winamp és media player mégsem 5.1ben szól, mi lehet a hiba?
  • baca01
    nekem is újraindul sajna...
  • jozsfm
    Én szinte a megjelenés napjaitól használom a vistát, a drivergondokat leszámítva tetszik, de két gondom van vele:
    1 a media center tökjó, tetszik, de avi filmeknél kifagy. Nektek is?
    2 ez a hibrid sleep vagy mi kikapcsolja a gépet de egyböl ujra is indul. Nektek is?
    Köszi a választ!
  • ColdFire
    thx ^^
  • baca01
    pont az... 32 az 32bites, 64 meg 64bites...
    32bitest fel tudod rakni akkor is ha 64bites a procid, 64-et csak akkor ha 64bites procid van... 64bites több helyet foglal, de viszont elvileg gyorsabban megy.
  • ColdFire
    mi a kül. a 32 és a 64 bites között? ^^
  • bon
    Elvileg amig érvényes az rc1 vagy rc2 kód amivel aktiválni kell, legkésőbb 2007 nyarig. De szerintem hamarabb kerülnke tiltásra.
  • ColdFire
    és utánna hány napig fog menni a vista? én vmi 90et hallottam, vagy végtelen ideig jó lezs? :\
  • bon
    Kell a crack nincs benne
  • Balumann
    Ja, a WinXP -vel úgy lehet, hogy leformázod avinyót, és aztán létrehozod a parciót, úgy hogy megadod a méretét, és úgy tudsz 2 particiót is létrehozni. Viszont Partition Magic-el, vagy Partition Manager -el megtudod, hogy a meglévő particiót átméretezed, lecsippentesz belőle, és abból létrehozhatsz még 1 particiót, tehát így meglehet úszni egy formatálást.
  • ColdFire
    Final-Bill Gatesben benne van a crack?
    vagy ez kell hozzá?: Windows.Vista.FINAL.Crack.raVen
  • ColdFire
    köszönöm!
  • sztechnika
    De nálam XP elött ketté osztottam,de a progival lehet xp reinstall nélkül oszani
  • sztechnika
    Meglehet osztani,asszem a progi neve Partition Magic.....
    C--->C,D merevlemez lesz vagy még több:)C-re XP,D re Vista,aztán a boot menünél válaszhatsz a 2 közül....
  • Newfronter
    Bezárod azt a progit ami kikapcsolta és visszakapcsol magától.
  • ColdFire
    #10868 thx
  • jakewyler
    fenn lessz még ma szerintem,csak v1 behalt éppen
  • bon
    Természetesen ram-ot. A pen drive-ot amúgy se ajánlák folyamatos használatra.
  • fischadiadi
    mi van akkor ha kikapcsol vmi miatt az aero és nem tudom visszakapcsolni?:)
  • sztechnika
    RAM:)
  • Sunyisanyi
    Megyek holnap vásárolni ramot vegyek a vistához vagy mondják a pendrájvot h azzal gyorsul !Melyiket vegyek?
  • Sunyisanyi
    Jake a v1 es oldalra azért ragd fel mindenkép mert kitudja....
    Neked is köszönom nagyon
  • Sunyisanyi
    [quote]TrIp
    ma 10:43 | privát | válasz erre | #10860
    najóvan kiskancsó... nem akarok senkinek reklámot csinálni (nem az én oldalam): http://letoltes.zsaminet.hu/
    1.gondolkodik
    2.regisztrál (ingyé)
    3.gondolkodik
    4.igazat ad
    5.örül a vistának[quote]Köszönöm neked!reméllem ez jo lesz!
  • janos666 #10870
    Tűzfalból régen Keriot toltam, de Vistára nem ment fel így egyenlőre a Windows tűzfallal élek. Antispywaret kapsz alapból (windows defender), vagy felrakhatod a Spybot Search and destroy-t (működik rendesen ha adminként indítod)
  • moonman
    Vírusírtó:Nod32
    Tűzfal:Vista tűzfala
    Antispyware:Windows Defender (Vista-ban bene van)
  • ColdFire
    meg lehet azt csinálni, hogy két részre osztom a winyom? vagyis ugy hogy ha bejelentkezek, lehet valasztani, hogy vista, vagy XP...
    ezt újratelepítés nékül.
    előre is thx!
  • fischadiadi
    a telepítések lesznek nálam lasabbak... és milyewn tűzfalat és antyspyware-t használsz?
  • baca01
    nod egyáltalán nem lassít... az lassít legkevésbé
    nekem 512rammal semmi lassulás nem tapasztalható
  • fischadiadi
    Szeretnék kérni egy két tippet vírusírtóra, tűzfalra és antyspyware-re
    Nod az nagyon lassít...
    jah és ha esetleg használja valéaki a dfx8 at azt tudta e regisztrálni...
  • jakewyler
    igen sms-el kell ergelni,kinnt lessz főoldalon ha fenn van,egyenlőre nem tudok feltölteni mert valami hiba van a v1-nél,de szerintem hamarosan megjavul
  • TrIp
    najó, még a végén megsajnálom azt a szegényebert a 100mb seedjével...
  • janos666 #10862
    Ja, csak van aki jobb szeret szerverről tölteni mint filecserélő programról. De nem biztos hogy neki ingyen van, lehet hogy beleszáll havi párezerrel az FTP fenntartásába amiről áttölti a cuccokat a warezoldalra. (és az SMS-ből is jó ha párforintot lát, az javarászt a tárhelyszolgáltató nyeresége) (nameg torrentre se a semmiből kerül fel a cucc, ahhoz előbb le kell húznia valakinek egy FTP-ről és megosztani ; éppúgy az se biztos hogy aki üzemeltet egy SMSwarezt nem torrentezik is mellette néha 100Mb seeddel...)
  • TrIp
    jah "érdemi segítséget nyújtottam napi 0 forintért"... ez a nem semmi! látod így is lehet. esetleg van 4 meghívóm torrentleechre, amiket szintén tökingyen elküldök bárkinek aki privátban elküldi az emailcímét... úgyis kapok hetente 4 újabbat! helószia
  • TrIp
    najóvan kiskancsó... nem akarok senkinek reklámot csinálni (nem az én oldalam): http://letoltes.zsaminet.hu/
    1.gondolkodik
    2.regisztrál (ingyé)
    3.gondolkodik
    4.igazat ad
    5.örül a vistának
  • panther112
    Nem vagy normális, ahelyett, hogy megköszönnéd, hogy érdemi segítséget nyújt napi 80 forintért!, elmondod minden köcsögnek... Szégyellhetnéd magad.
  • TrIp
    ne itt hirdesd magad, az undorító smswebeddel!!!! megszerzel valamit teljesen ingyen (gyk. te is lopod), aztán pénzért árulod

egy sms-t nem küldök soha ilyen szemeteknek!! amit torrentről, soulseekről, emuleról, meg dcről nem tudok leszedni, az nem létezik!!!
  • LeonSilver
    Ezzel csak arra akartam rávilágítani kedves barátom, hogy ahogy a Linixban sem úgy már a vistában sem lehet bármit megtenni sima felhasználóként.Vili?
  • gergobaby
    És Melyik kategóriában lesz, Kell SMS-ben regelni?
  • gergobaby
    Szia Én is nagyon megköszönném ha feltennéd oda!
  • jakewyler
    Szia
    Ide felrakom neked délre ha gondolod:katt ideitt 1gigabit a szávszélesség