40038
-
#10973 Szerintem hagyjuk ezt... -
#10972 ISO fájl írását ha elrontod megtapsollak. -
#10971 "Mert a hálózati beállításoknál leáll a telepítés egy híba miatt..."
Ezt írta XP64 topikban. Gondolom képfile-ból akarta telepíteni vagy csak rosszul írta ki. -
#10970 miért lenne hibás? -
Paranoia #10969 ja hát nállamis,azért kéárdeztem.
Merhogy ugye fájerfoxot használok xp-n,és ott lejesen hozzá vagyok szokva.Pedig már kezdtem barátkozni explolerer:) -
Daveee #10968 ha nyitsz egy uj fület nálam :
about:blank ot ir ki -
Daveee #10967 ezt nemfogod sehol tudni beálitani -
Paranoia #10966 szép napot
Explorerben ha nyitok 1 új fület nemtom beállítani,h ne üres oldal legyen hanem ami a kezdő oldalam,mondjuk?turkálgattam már az internet optionsba ,de nemigazán láttam ilyesmire utaló beállitás.
-
#10965 Ha nem bírsz kiírni normálisan egy cd képfile-t akkor arról nem az ms tehet. -
Daveee #10964 aztmondtad nicns kész.... és hoann veszed hogy hibás? nekem nincs fent de itt sztem az emberek 70% nál fennvan és nemirják hogy fu de hibás fos az egész..........
láma, méghogy dobozos verzio :P még doboz sincs :P csak doboz tervek -
#10963 Nem azt mondtam hogy nincs kész, hanem azt hogy híbás. Örülnék ha figyelnél... -
#10962 Nézzetek már át IDE! Csávó nem hiszi el hogy kész a vista :DDD -
#10961 ja akkor azt nem tudom. Vszínűleg nem tartalmazza a magyar szótárat :S
Nekem az Microsoft Word (2003) meg ezek nem is mennek Vista-n... :// -
Ivicom #10960 A billentyűzettel nincs baj, az magyar. Csak a helyesírás-ellenőrzővel. -
#10959 van a winbeta verzió is -
#10958 Es mi a helyzet az Aero felulettel? szepen mukodik? Kivancsi vagyok milyen lehet. Meg egyenlore Xp van fent, most keszulok gepet venni, amin majd szepen fut a vista... -
#10957 keresd meg ott a nyelvbeálításnál, hogy hol lehte beállítani a default vagyis alapméretezett nyelvet, mert ott van. De jobban kellett volna figyelned a vista telepítésekor mindjárt kérdezte a nyelvet (ezt angolra), és a billentyűzet nyelvét meg a helyet (ott kelett volna mind2 helyen beállítani a magyart!) -
Ivicom #10956 Sziasztok!
Kéne egy kis help. Feltoltam a VIstát,s nagyon tetszik. Van benne egy csomó olyan funkció, amire már régóta szükség volt, s ráadásul még jól is néz ki. De van két problémám:
1. A nyelv. Hiába állítom be a Reginal and Language options-nál mindenhol a a Magyart, meg a Hungariant, az alap beállítás mindig az angol a helyesírás tekintetében. Tehát levélírásnál, a magyar Office 2003-ban is, mindig az angol helyesírást nézi, s aláhúzza nekem pirossal az egész magyar szöveget. Mindent próbáltam, de visszaáll angolra.
2. Újraindítás. Még csak két napos a cucc, de ha ShutDownt, vagy Restartot kérek, azt sosem csinálja meg. Mindig lezár minden ablakot, kiírja a képernyőre, hogy Windows Shutting Down, de itt megállnuk.
Ötlet?
Előre is köszi, -
#10955 Meg a Winbeta is. Mindkettő jó váltózat. -
#10954 Meg mindig a 32 bites BillGace Final versio van ? -
#10953 Igaz,bocsi all! -
#10952 na tenksz a helpet!
Vistarol irok! -
#10951 A leírásnak megfellően használd. Ha jól tudom progi elindít, megadod neki a patch helyét majd az iso helyét és futtatod, átír benne valamit és kész. -
#10950 ment pü,amúgy fel mindet -
FLeK0 #10949 nem véletlenül van ott a privát üzenet gomb minden ember neve mellett. -
#10948 Még vmi:D
Lapodra irtad,hogy lehet kérni,hogy mit tölts fel:)
Ezeket feltudod?
Mafia
Colin McRae Rally 2005
GTA-Vice City
Half-Life 2
Battlefield 2
Battlefield 2142
Fontossági sorrendbe irtam nemcsak nekem kellene ez mind hanem haveromnak és nekem:)
Köszi előre! -
#10947 Pls,a honlapodon az nfo fájlban található szöveget bemásolnád?
Köszi! -
#10946 ez az 50 kbos? ezzel mit csinaljak?:) -
#10945 Előfordulhat, hogy a bios-on be kell állítani a boot-olás sorrendjét az eszközök között. Ha nem kell vagy már bevan akkor figyeled a boot-olás folyamatát és kérni fogja, hogy nyomj meg egy gombot, hogy lemezről boot-oljon. -
#10944 elvileg igen,de valamikor bekell állítani -
#10943 nekem egyik se bootolt...ugyhogy nem biztos hogy bootol az msdn patch 20 perc - ...de te tudod... -
#10942 azért kösz -
#10941 már irom ki CDre, csak ezt a bootot kell megtudni:) -
#10940 www.isohunt.com-->search-->msdn patch-->második....torrent -
#10939 ha ujrainditom, és benne van a meghajtoba a lemez automatan bootol vagy hogy van ez? :\ -
#10938 nekem nem bootolt egyik se....legkisebb sebességgel írtam..de mindegy....msdn patchel megy mountolva is nem kell kiírni...kábé összesen húsz percet spórolsz meg az msdn patchel..... -
#10937 Én 2x és 4x sebességel is kiirtam és nem volt gond telepítésnél. -
#10936 ejj de hogy kell bootolni? :D -
#10935 és azt hol lehet leszedni? google ebbe nem barátom :\ -
#10934 dvd-re kiírod legkisebb sebeséggel,utána meg bebootolod indításkor és telepít is:)