Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarúl hogy ne, lehet futtatni ezen az operációs rendszeren...
Van még más ilyen progi? 😄😄
Elindítottam SAFE MOD-ba aztán kérdezte hogy bekapcsolok e valamit, rányomtam hogy ja... Elindítottam rendesen aktiválni akart, rányomtam hogy máskor és tökéletes... 3.1 re oszályozta a gépem, de a processzor terheltsége 50-100% között ingadozik.. és ha másolok 1-2 napot ír ki, de viszonylag gyorsan áttmegy Xp-n 40mb/s el másoltam Vistán meg 20mb/s, ez lehet azért mert nincs driver... még egy kérdés, hol találok Nforce 2-höz Vistás driver..
a segítséget ismét elõre is köszönöm.
Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core
Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Feltettem, megcsináltam a felhasználót, letesztelte a gépemet, be akar jelentkezné és akkor kiir vlami hibaüzenetet (a liszenszet emlegeti) elõ tudok hívni valami sugót, amibe azt írja hogy hívjam a microsoftot vagy ha a close-ra nyomok kijelentkezik... mit tegyek???
A segítséget elõre is köszönöm!!!
Felettem a legújabb vistát a 5472-es x64-eset és lenne egy problémám. Felteszem a java támogatást az x86-osat és az x64-eset is de nem ismeri fel a vista... Tud valaki ebben segíteni?
THX
mert most töltöm és tudni akarom h "használható-e"?
elõre is köszi
na mind1 activation reset már van remélem fog mûködni😛
jól elcsesztem...
aki tud vmit plz segítsen! thx
RC1 Availability Update
OK, so I've been getting RC1-related questions a lot, both via blog comments and directly over email: Will Microsoft open testing sign-ups again when RC1 is released?
Yes.
Will the Customer Preview Program be available for those who missed out on Beta 2 to sign up and get RC1?
Yes.
If I participated in Beta 2 by downloading a PID and the build, will I be able to participate in RC1 automatically?
Yes.
I know you're excited. So am I -- and I'm using a newer build (5505) ! More news when it's available.
hogy lehet kérni?😛
gyorsult is tényleg szval eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ez csak egy hír, hogy kijött már az újabb.
Vista_5492.0.060802-1900_winmain_x64fre_client-LR1CxFRE_EN_DVD.iso, 3,659.91 MB
Megint csak TAP verzió, azt mondják. 😊
Én is arra gondoltam.
Start -> Run... -> msconfig -> Services -> ki kell venni a piát az Offline Files elõl -> Apply
köszi szépen.😊
utoljára még a beta 2-t próbáltam de annak percek kellettek mire felállt az os, utána már viszonylag nem volt vele gond de marha idegesítõ volt amikor benyomtam a gépet és még eltelt vagy 3-4 perc mire tudtam használni😛