40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • ILLNeo
    Szerintem hagyjuk ezt...
  • ILLNeo
    ISO fájl írását ha elrontod megtapsollak.
  • Zsoltika 007
    "Mert a hálózati beállításoknál leáll a telepítés egy híba miatt..."
    Ezt írta XP64 topikban. Gondolom képfile-ból akarta telepíteni vagy csak rosszul írta ki.
  • jakewyler
    miért lenne hibás?
  • Paranoia
    ja hát nállamis,azért kéárdeztem.
    Merhogy ugye fájerfoxot használok xp-n,és ott lejesen hozzá vagyok szokva.Pedig már kezdtem barátkozni explolerer:)
  • Daveee
    ha nyitsz egy uj fület nálam :
    about:blank ot ir ki
  • Daveee
    ezt nemfogod sehol tudni beálitani
  • Paranoia
    szép napot
    Explorerben ha nyitok 1 új fület nemtom beállítani,h ne üres oldal legyen hanem ami a kezdő oldalam,mondjuk?turkálgattam már az internet optionsba ,de nemigazán láttam ilyesmire utaló beállitás.
  • Zsoltika 007
    Ha nem bírsz kiírni normálisan egy cd képfile-t akkor arról nem az ms tehet.
  • Daveee
    aztmondtad nicns kész.... és hoann veszed hogy hibás? nekem nincs fent de itt sztem az emberek 70% nál fennvan és nemirják hogy fu de hibás fos az egész..........
    láma, méghogy dobozos verzio :P még doboz sincs :P csak doboz tervek
  • ILLNeo
    Nem azt mondtam hogy nincs kész, hanem azt hogy híbás. Örülnék ha figyelnél...
  • Zsoltika 007
    Nézzetek már át IDE! Csávó nem hiszi el hogy kész a vista :DDD
  • Balumann
    ja akkor azt nem tudom. Vszínűleg nem tartalmazza a magyar szótárat :S
    Nekem az Microsoft Word (2003) meg ezek nem is mennek Vista-n... ://
  • Ivicom
    A billentyűzettel nincs baj, az magyar. Csak a helyesírás-ellenőrzővel.
  • jakewyler
    van a winbeta verzió is
  • peteragoston
    Es mi a helyzet az Aero felulettel? szepen mukodik? Kivancsi vagyok milyen lehet. Meg egyenlore Xp van fent, most keszulok gepet venni, amin majd szepen fut a vista...
  • Balumann
    keresd meg ott a nyelvbeálításnál, hogy hol lehte beállítani a default vagyis alapméretezett nyelvet, mert ott van. De jobban kellett volna figyelned a vista telepítésekor mindjárt kérdezte a nyelvet (ezt angolra), és a billentyűzet nyelvét meg a helyet (ott kelett volna mind2 helyen beállítani a magyart!)
  • Ivicom
    Sziasztok!

Kéne egy kis help. Feltoltam a VIstát,s nagyon tetszik. Van benne egy csomó olyan funkció, amire már régóta szükség volt, s ráadásul még jól is néz ki. De van két problémám:
    1. A nyelv. Hiába állítom be a Reginal and Language options-nál mindenhol a a Magyart, meg a Hungariant, az alap beállítás mindig az angol a helyesírás tekintetében. Tehát levélírásnál, a magyar Office 2003-ban is, mindig az angol helyesírást nézi, s aláhúzza nekem pirossal az egész magyar szöveget. Mindent próbáltam, de visszaáll angolra.
    2. Újraindítás. Még csak két napos a cucc, de ha ShutDownt, vagy Restartot kérek, azt sosem csinálja meg. Mindig lezár minden ablakot, kiírja a képernyőre, hogy Windows Shutting Down, de itt megállnuk.

Ötlet?
    Előre is köszi,
  • bon
    Meg a Winbeta is. Mindkettő jó váltózat.
  • L2Goku
    Meg mindig a 32 bites BillGace Final versio van ?
  • sztechnika
    Igaz,bocsi all!
  • ColdFire
    na tenksz a helpet!
    Vistarol irok!
  • bon
    A leírásnak megfellően használd. Ha jól tudom progi elindít, megadod neki a patch helyét majd az iso helyét és futtatod, átír benne valamit és kész.
  • jakewyler
    ment pü,amúgy fel mindet
  • FLeK0
    nem véletlenül van ott a privát üzenet gomb minden ember neve mellett.
  • sztechnika
    Még vmi:D
    Lapodra irtad,hogy lehet kérni,hogy mit tölts fel:)
    Ezeket feltudod?
    Mafia
    Colin McRae Rally 2005
    GTA-Vice City
    Half-Life 2
    Battlefield 2
    Battlefield 2142
    Fontossági sorrendbe irtam nemcsak nekem kellene ez mind hanem haveromnak és nekem:)
    Köszi előre!
  • sztechnika
    Pls,a honlapodon az nfo fájlban található szöveget bemásolnád?
    Köszi!
  • ColdFire
    ez az 50 kbos? ezzel mit csinaljak?:)
  • bon
    Előfordulhat, hogy a bios-on be kell állítani a boot-olás sorrendjét az eszközök között. Ha nem kell vagy már bevan akkor figyeled a boot-olás folyamatát és kérni fogja, hogy nyomj meg egy gombot, hogy lemezről boot-oljon.
  • jakewyler
    elvileg igen,de valamikor bekell állítani
  • MazeZee
    nekem egyik se bootolt...ugyhogy nem biztos hogy bootol az msdn patch 20 perc - ...de te tudod...
  • ColdFire
    azért kösz
  • ColdFire
    már irom ki CDre, csak ezt a bootot kell megtudni:)
  • MazeZee
    www.isohunt.com-->search-->msdn patch-->második....torrent
  • ColdFire
    ha ujrainditom, és benne van a meghajtoba a lemez automatan bootol vagy hogy van ez? :\
  • MazeZee
    nekem nem bootolt egyik se....legkisebb sebességgel írtam..de mindegy....msdn patchel megy mountolva is nem kell kiírni...kábé összesen húsz percet spórolsz meg az msdn patchel.....
  • bon
    Én 2x és 4x sebességel is kiirtam és nem volt gond telepítésnél.
  • ColdFire
    ejj de hogy kell bootolni? :D
  • ColdFire
    és azt hol lehet leszedni? google ebbe nem barátom :\
  • jakewyler
    dvd-re kiírod legkisebb sebeséggel,utána meg bebootolod indításkor és telepít is:)