40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Newfronter
    Hát hogy ne kelljen aktiválni, ha már aktiváltad az RC kulcsal, akkor nem fog lejárni, ha meg 30 napos kulcs nélkülit használsz, akkor meg reseteli az időt.
  • jakewyler
    nem működik a kód
  • urbijoe
    akkor mire van a patch?
  • Newfronter
    Ott valami baj van, mert telepítés után beírtam a konzolba azt a parancsot kicsit vártam és előjött egy ablak hogy completed, bezártam és újraindítottam a gépet, ennyi.
    Nem windows telepítésre gondol.
  • urbijoe
    erre a 30 napos verziora nem szállnak rá annyira,mint az RC2-es kulcsal valo crack-elésre?
    mert nekem meg volt csinállva RC2-es kulcsal,de letöröltem mert jött az update és fostam hogy a microsoft kiszurja.
    amugy mi az a patch-elésnél ,hogy ne "inditsd ujra" ?
    alapbol telepitésnél 2x ujraindul
  • daxan
    na itt van

Ne vegyétek reklámnak! Csak a letöltés megkönnyítéséért tettem fel!
  • MazeZee
    oké kössz
    mikor?
  • daxan
    A cracket leszedem és felteszem a saját oldalamra és ingyenesen le lehet majd szedni gyorsan!
  • daxan
    őőő Windows telepítés után ne indítsam újra?
  • baca01
    igen ezt már kb azóta tudjuk mitóa kinn van a billgates verzió mivel az is az
  • jakewyler
    jaja láttam,kiváncsi vagyok mivel tud többet a mostaninál,lassan teszem fel ftp-re is akinek kell.(link aláírásomba)
  • TrIp
    amúgy kinn van a 32bit-es enterprise vista! ha ez nem hivatalos akkor semmi :)
    igaz nem tudom mit tud, csak annyit hogy ez az amit cégeknek csináltak... ha valaki tud valami bővebbet akkor ossza meg velünk!
  • jakewyler
    telepítés
    ne indítsam újra
    futtassam a cmd (parancssor) adminként. írjam be slmgr -realms és várj amíg azt mondja befelyeződött sikeresen.
    újra indít
    Azt írja, hogy ha neked nem a beta kulcsal van aktiválva, hanem 30 napig használható, akkor mielőtt lejár a 30 nap, írd be megint ezt a parancsot a konzolba és újra 30 nap lesz a hátralévő idő. A konzolt is admin módban kell elindítani.

csak visszakellet volna olvasnod
  • fischadiadi
    Unlimited ReArm Patch na valaki leírhatná szép magyar nyelven h ezt h kell megcsinálni, előre is köszi
  • shiftáj
    uff nem jó a link :/, töltsétek ati.com ról fennt van a 'beta' linken. nem az, az előző display only 100mb körül volt, ez meg 38:)
  • jakewyler
    nekem nem jön be
  • Newfronter
    Ez ugyanez nem? csak átnevezve.
  • jakewyler
    ezzel énis ígyvagyok,csak lehet nem lessz jó nyárig ,bármikor kiütheti a kódokat a ms.
  • shiftáj
    https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/catalyst_8-31-100_vista32_rtm.exe
    ezt láttátok már kedves ATIs barátaim?:), az ati a dátumot az oldalon nem változtatta meg, de a linket az rc2 driverről áttette rtm re:P
  • soma22
    szerintem én nyárig, amig le nem jár nem szarakodok vele.addigra meg többre jutnak szerintem
  • Newfronter
    Elvileg azt is eltávolította, tehát a hátralévő idő soha nem jár le, kiszedte a windows-ból a srác. Nézzétek a fórumot ott írja!
  • soma22
    de akkor ha van beta kucsldo felesleges nem?
  • Balumann
    jaa ok.
  • Newfronter
    De ez az eddigi leghasználhatóbb...
    Igaz ha jön valami a windows update-en akkor elronthatja a cracket, de írták, hogy kijavítják és közzéteszik a javítottat. Az a lényeg, hogy a hotfixet nézzétek, ott van először info az ilyen vistás dolgokról.

Volt már ilyen time reset crack, de az csak 3x működött, ez meg akármeddig. :) Vagy meg lehet oldani azt, hogy berakjátok egy batch fájlba autorun-ba és akkor minden indításnál elvégzi feladatát.

Más: Vista biztonsági szolgáltatásai.
  • jakewyler
    hát akkor ez megint nem valami nagy hack:D
  • jakewyler
    uccsó sort,nem értem én se
  • Newfronter
    Azt írja, hogy ha neked nem a beta kulcsal van aktiválva, hanem 30 napig használható, akkor mielőtt lejár a 30 nap, írd be megint ezt a parancsot a konzolba és újra 30 nap lesz a hátralévő idő. A konzolt is admin módban kell elindítani.
  • soma22
    np

viszont ha valaki le tudná forditani az angol söveget hálás lennék
  • jakewyler
    ok,ráteszem ingyen letölthetőre azt töltsétek
  • autoszimulator
    bocs ma összvissz kattogok
  • soma22
    rossz helyre ment de egyetértek.
    3 mp alatt lejött a 3. probálkozásra.
  • autoszimulator
    enyhén szánalmas hogy ingyenes cuccokat osztasz meg pénzért...
  • Balumann
    magyarul:
    telepítés
    ne indítsam újra
    futtassam a cmd (parancssor) adminként. írjam be slmgr -realms és várj amíg azt mondja befelyeződött sikeresen.
    újra indít
    -a végét meg nem igazán értem :S
  • soma22
    köszi rendkivül nagylelkü az "adomány"
    jol rejtegeted a reklámot...
  • jakewyler
    0,2kb-al nagy nehezem leszedtem...
    Esetleg ha valaki leakarja szedni innen letudja:
    Katt ide
  • Newfronter
    Van már végleges crack...
    Unlimited ReArm Patch
    Crack
    Regisztráljatok a TheHotfix fórumára, hogy hozzáférjetek a fórum ezen részéhez!
    letöltés
    Unlimited ReArm Patch
    Automatic patch for Vista RTM. "Currently under testing, As Of now MS Has blocked the new patch, stay tuned for a new patch being released soon."

How to:
    Install
    DO NOT reboot yet
    Run CMD in administrative mode. Type slmgr -rearm, wait till the confirmation says completed successfully.
    Reboot
    Now whenever you need to reinstate the 30 day trial. goto CMD w/ admin privalages. and type slmgr -rearm

--vistatester
  • jakewyler
  • ILLNeo
    Nem így történt. Mindenki magából indul ki.
    Nem ma kezdtem. Ilyen amatörségeket csak amatörök feltételezhetnek.
  • Zsoltika 007
    Pedig el lehet. Vagy ócska lemezre írtad vagy túl gyorsan vagy nem jelölted be Nero esetén a Finalize disc mellett a jelölő boxot stb. Képzeld ezekkel el lehet rontani.

Vagy csak beraktad alcohol vagy daemon tools virt meghajtóba és onnan telepítetted.
  • Daveee
    akkor neked taps jár!
    sztem ezwinxpn belűl elinditotta az ISO-t és ugy telepitette rá az xp particiora :P okos megoldás :P