40038
-
Newfronter #11014 Hát hogy ne kelljen aktiválni, ha már aktiváltad az RC kulcsal, akkor nem fog lejárni, ha meg 30 napos kulcs nélkülit használsz, akkor meg reseteli az időt. -
#11013 nem működik a kód -
#11011 akkor mire van a patch? -
Newfronter #11010 Ott valami baj van, mert telepítés után beírtam a konzolba azt a parancsot kicsit vártam és előjött egy ablak hogy completed, bezártam és újraindítottam a gépet, ennyi.
Nem windows telepítésre gondol. -
#11009 erre a 30 napos verziora nem szállnak rá annyira,mint az RC2-es kulcsal valo crack-elésre?
mert nekem meg volt csinállva RC2-es kulcsal,de letöröltem mert jött az update és fostam hogy a microsoft kiszurja.
amugy mi az a patch-elésnél ,hogy ne "inditsd ujra" ?
alapbol telepitésnél 2x ujraindul -
#11008 na itt van
Ne vegyétek reklámnak! Csak a letöltés megkönnyítéséért tettem fel! -
#11007 oké kössz
mikor? -
#11006 A cracket leszedem és felteszem a saját oldalamra és ingyenesen le lehet majd szedni gyorsan! -
#11005 őőő Windows telepítés után ne indítsam újra? -
baca01 #11004 igen ezt már kb azóta tudjuk mitóa kinn van a billgates verzió mivel az is az -
#11003 jaja láttam,kiváncsi vagyok mivel tud többet a mostaninál,lassan teszem fel ftp-re is akinek kell.(link aláírásomba) -
#11002 amúgy kinn van a 32bit-es enterprise vista! ha ez nem hivatalos akkor semmi :)
igaz nem tudom mit tud, csak annyit hogy ez az amit cégeknek csináltak... ha valaki tud valami bővebbet akkor ossza meg velünk! -
#11001 telepítés
ne indítsam újra
futtassam a cmd (parancssor) adminként. írjam be slmgr -realms és várj amíg azt mondja befelyeződött sikeresen.
újra indít
Azt írja, hogy ha neked nem a beta kulcsal van aktiválva, hanem 30 napig használható, akkor mielőtt lejár a 30 nap, írd be megint ezt a parancsot a konzolba és újra 30 nap lesz a hátralévő idő. A konzolt is admin módban kell elindítani.
csak visszakellet volna olvasnod -
fischadiadi #11000 Unlimited ReArm Patch na valaki leírhatná szép magyar nyelven h ezt h kell megcsinálni, előre is köszi -
shiftáj #10999 uff nem jó a link :/, töltsétek ati.com ról fennt van a 'beta' linken. nem az, az előző display only 100mb körül volt, ez meg 38:) -
#10998 nekem nem jön be -
Newfronter #10997 Ez ugyanez nem? csak átnevezve. -
#10996 ezzel énis ígyvagyok,csak lehet nem lessz jó nyárig ,bármikor kiütheti a kódokat a ms. -
shiftáj #10995 https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/catalyst_8-31-100_vista32_rtm.exe
ezt láttátok már kedves ATIs barátaim?:), az ati a dátumot az oldalon nem változtatta meg, de a linket az rc2 driverről áttette rtm re:P -
#10994 szerintem én nyárig, amig le nem jár nem szarakodok vele.addigra meg többre jutnak szerintem -
Newfronter #10993 Elvileg azt is eltávolította, tehát a hátralévő idő soha nem jár le, kiszedte a windows-ból a srác. Nézzétek a fórumot ott írja! -
#10992 de akkor ha van beta kucsldo felesleges nem? -
#10991 jaa ok. -
Newfronter #10990 De ez az eddigi leghasználhatóbb...
Igaz ha jön valami a windows update-en akkor elronthatja a cracket, de írták, hogy kijavítják és közzéteszik a javítottat. Az a lényeg, hogy a hotfixet nézzétek, ott van először info az ilyen vistás dolgokról.
Volt már ilyen time reset crack, de az csak 3x működött, ez meg akármeddig. :) Vagy meg lehet oldani azt, hogy berakjátok egy batch fájlba autorun-ba és akkor minden indításnál elvégzi feladatát.
Más: Vista biztonsági szolgáltatásai. -
#10989 hát akkor ez megint nem valami nagy hack:D -
#10988 uccsó sort,nem értem én se -
Newfronter #10987 Azt írja, hogy ha neked nem a beta kulcsal van aktiválva, hanem 30 napig használható, akkor mielőtt lejár a 30 nap, írd be megint ezt a parancsot a konzolba és újra 30 nap lesz a hátralévő idő. A konzolt is admin módban kell elindítani. -
#10986 np
viszont ha valaki le tudná forditani az angol söveget hálás lennék -
#10985 ok,ráteszem ingyen letölthetőre azt töltsétek -
#10984 bocs ma összvissz kattogok -
#10983 rossz helyre ment de egyetértek.
3 mp alatt lejött a 3. probálkozásra. -
#10982 enyhén szánalmas hogy ingyenes cuccokat osztasz meg pénzért... -
#10981 magyarul:
telepítés
ne indítsam újra
futtassam a cmd (parancssor) adminként. írjam be slmgr -realms és várj amíg azt mondja befelyeződött sikeresen.
újra indít
-a végét meg nem igazán értem :S -
#10980 köszi rendkivül nagylelkü az "adomány"
jol rejtegeted a reklámot... -
#10979 0,2kb-al nagy nehezem leszedtem...
Esetleg ha valaki leakarja szedni innen letudja:
Katt ide -
Newfronter #10978 Van már végleges crack...
Unlimited ReArm Patch
Crack
Regisztráljatok a TheHotfix fórumára, hogy hozzáférjetek a fórum ezen részéhez!
letöltés
Unlimited ReArm Patch
Automatic patch for Vista RTM. "Currently under testing, As Of now MS Has blocked the new patch, stay tuned for a new patch being released soon."
How to:
Install
DO NOT reboot yet
Run CMD in administrative mode. Type slmgr -rearm, wait till the confirmation says completed successfully.
Reboot
Now whenever you need to reinstate the 30 day trial. goto CMD w/ admin privalages. and type slmgr -rearm
--vistatester -
#10977 -
#10976 Nem így történt. Mindenki magából indul ki.
Nem ma kezdtem. Ilyen amatörségeket csak amatörök feltételezhetnek. -
#10975 Pedig el lehet. Vagy ócska lemezre írtad vagy túl gyorsan vagy nem jelölted be Nero esetén a Finalize disc mellett a jelölő boxot stb. Képzeld ezekkel el lehet rontani.
Vagy csak beraktad alcohol vagy daemon tools virt meghajtóba és onnan telepítetted. -
Daveee #10974 akkor neked taps jár!
sztem ezwinxpn belűl elinditotta az ISO-t és ugy telepitette rá az xp particiora :P okos megoldás :P