Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az rc2 is jön.. 😊
BitSpirit szerintem jobb mint a bitcomet,es az muxik.
Jimi Hendrix
bitcomet is bad
Viszont a Bitcomet 0.70es kliensem állíndóan passzív módba van, pedig kiengedtem a tûzfalon is. nem értem Egyébként 32bites 5472es buildet nyúzom.
Az jo,akkor en is megnezem hatha muxik.
Jimi Hendrix
Nekem megy a Nero 7 <#vigyor2>#vigyor2> Telepítés végén a Windows Installer elszállt, de a nero mûködik tökéletesen.
Latom jol elbeszelgettetek jatekokrol 😊 Amugy cs source-t probaltam, az egesz elvezhetoen ment nekem. Most 3 napig away leszek (van 3, az en beleszolasomtol mentes napotok 😄), egyszoval nektek is jo idotoltest, majd csutortokon jovok vissza 😊
Udv.
sAs
Udv.
sAs
"Ohh én is meglepõdtem mert felment a dark messiah és teljesen full grafón 6XAA és 16Xanizo szûrésen ment de már nagyobb jkeleneteknél kicsit szaggatott. Ez szerintem xp-n nem tötént volna meg."
Nem a Vist-t védem, de olvass bele a játék topicjába. Sokkal magasabb a gépigénye a HL2-nél, és nagyobb nyilt területeken randán beszaggat, még brutál konfiggal is! Meg némelyik látványosabb effektnél, varázslatnál is.
Szóval a hiba a programban és nem az OS-ben van.
Nem a Vist-t védem, de olvass bele a játék topicjába. Sokkal magasabb a gépigénye a HL2-nél, és nagyobb nyilt területeken randán beszaggat, még brutál konfiggal is! Meg némelyik látványosabb effektnél, varázslatnál is.
Szóval a hiba a programban és nem az OS-ben van.
eredetileg torrentre gondoltam😊
ki tud egy olyan honlapot ahonnan le lehet tölteni a b 5472-t és van hozza patch is?
Na, akkor kipróbáltad? Mennyi az fps min?
a vista nem futtat rossz jáékokat.
cod2 t vki próbálta már?
Csak be kell másolni egy pár .dll fájlt a system32 mappába, és máris megoldódik ez a probléma. 😊
Ohh én is meglepõdtem mert felment a dark messiah és teljesen full grafón 6XAA és 16Xanizo szûrésen ment de már nagyobb jkeleneteknél kicsit szaggatott. Ez szerintem xp-n nem tötént volna meg.
Én a Serius Sam 2-t nagy megelpõdésemre elindult... Hát XP-n normál grafikán ment (alapbeálítás), de Vistán vissza kellett vennem.
A CrashDay el se indult, õ a DX-re panaszkodott
A CrashDay el se indult, õ a DX-re panaszkodott
Koszi.
Jimi Hendrix
Kösz!Ez nekem is eszembe juthatott volna.
Ja idõkorlátos, 1 évig használhatod kb, de ha neked jobb a 14 nap, akkor pfff.
#3748, #3749
Ja vagy az nem is kell,gondolm ugyanugy idokorlatos lesz.
Jimi Hendrix
Thx az iro progikat.
Tok jo,lehet ujra se teszem addig inkabb megvarom,rgeleni hol tudok hozza key-t?es ha regelek biztos hogy kapni fogok?
Tok jo,lehet ujra se teszem addig inkabb megvarom,rgeleni hol tudok hozza key-t?es ha regelek biztos hogy kapni fogok?
Jimi Hendrix
Berakni a Vista DVD-t, bootolni róla, system recovery options, boot recovery. (vagy hasonló, de megtalálod...) Lefut egy csík és indul is.
Helló!A gépen fent van a Vista és az XP.Na most az Xp-t ujra kellett telepiteni,és igy a Vista-t nem tudom elinditani.Ugyanis mobilracken van és a telepitéskor kivolt szedve a gépbõl.Mi a teendõ?
Imgburn link
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
hasonlítsd össze xp-vel.
Ebként nekem van 2 giga ramom és azt írja hogy 35%-ot használ átlagosan. Az jó vagy rossz és eszi mint az állat?
jo😄
Jimi Hendrix
A Nero-n kivul tudtok ajanlani o dvd iro progit?
Jimi Hendrix
😄
Jimi Hendrix
hittem
Bazz azt hidtem a 7 uj komment valami jo tema lesz, erre megnezem es itt nyelvtanoztok 😄 beszarok.
ATI meg igyekezhet végre, hogy ne csak FireGL-hez legyen normális OGL drivere.
OpenGL Now Natively Supported in Windows Vista
Nnnnaa, csak kisírták a HW gyártók, a W98 óta nem tudja kiírtani az MS 😄
Azért ahogy olvasom, igyekeztek bonyolítani.
Nnnnaa, csak kisírták a HW gyártók, a W98 óta nem tudja kiírtani az MS 😄
Azért ahogy olvasom, igyekeztek bonyolítani.
es a "hogy" elott van a vesszo 😄
Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core
Ott az írásjel. Szeritem. 😄
Magyarul + 😄 + .
Magyarul + 😄 + .
Az írásjelet se hadjuk le ha nagybetûvel kezdtük a mondatot. De ez talán még felkiáltó mondat is lehetne ha mondatként nézzük.
Magyarul. vagy Magyarul!
Magyarul. vagy Magyarul!
Magyarul😄.
Jimi Hendrix
magyarul