40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • 128bit
    3. keruletben lakok fent a hegyen és 23 at találok ebböl 4 van lekodolva!Sok hulye !Na nemtudtok 64 es wifit?
  • FLeK0
    a 5840 nem rtm, hanem egy regi beta.
    a videolejatszas gep/player/driver fuggo, ha minden jo akkor megy xp-s szinten.
  • Alblink
    Hi,regeben olvastam a faq-ot,es az volt benne hogy a hd vidok szagatnak,de az uj faq-ba mar az van hogy nem....ez igaz?Mert akkor felteszem,az rtm 5840-nel van mar ujabb amit erdemesebb feltenni?elore is kosz.
  • Newfronter
    A cikkíró azt se tudja mi az a Longhorn Server, örül ha be tudja kapcsolni a gépét és elolvasni a boot képernyőt. :)
  • bon
    Én jót röhögtem a végén. A tesztnek már vége van (esetleg a Longhorn Server tesztre gondolhatott de én kétlem). Régen elkészült a végleges változat, már javában gyártják.
  • Newfronter
    Le van maradva a cikkíró kissé...
  • Zsoltika 007
    Nézz körbe! Kik vannak itt szerinted? Sok public tester.
  • FLeK0
    "Jelenleg a Microsoft Vista nyilvános tesztelése zajlik."

wtf?
  • Newfronter
    Ez is csak egy program....
  • Microcosmos
    Szerintem csak egy jelszót kellene tenni.
  • TothLaci
    Én a szomszéd helyébe valami vírust raknák a hálózatra... :D

SZERK: Bár szerintem nincs olyan szomszédom, akinek lenne Wifi-s hálózata, de biztos, ami biztos, 15 karakteres titkosítással láttam el a hálózatom :)
  • Microcosmos
    Én is a szomszédokét használom :-) Ráadásul 3 közül tudok válogatni :-)
  • janos666 #12062
    Egyszer meg kéne számolni hanyan lopják a netet a szomszédtól wifin, van még 1-2 ilyen ismerősöm aki néha emiatt szakadozik mikor MSN-en beszélünk. :)
  • 128bit
    Tudtok olyan wifis kártyát amihez van 64bites driver? bármilyen jo csak muködjön a 64 bites vistámon!Ugyanis wifivel szedem a szomszédtol a netem!
  • janos666 #12060
    Tényleg sokminden van benne, de ahogy végigmentem a dolgokon semmit nem állítottam át vele, csak hogy sűrűbben szinkronizálja az órát (ezt elfelejtettem hol van a registryben).
  • bon
    Ez is hasznos progi: Tweak VI
  • Mr. Perfect
    Nekem az volt az első, hogy kikapcsoltam. Néha lefuttatom, hogy nézze meg van-e valami aztán majd én eldöntöm, hogy akarom-e telepíteni vagy nem.
  • janos666 #12057
    JV16 power tools
  • scs17
    ezt sztem a FAQ-ba is belehetne tenni mert jól karban lehet tartani a vistát vele
  • scs17
    ez kifejezetten vistára van és a registryn kívül sok más okosságot is tud
    Vista Manager 1.03
  • Evogordon
    THX
  • urbijoe
    ccleaner
  • Evogordon
    Vistához van valami registry tisztító program?
  • DjDano
    tök király nekem automatikusan felrakta a validation frissítést és most elcssződött a vitsa, újból számolja a 30 napot, aeronak is kaputt... aki nem akar hasonlóképpen járni, kapcsolja ki a frissítést
  • knor
    na, a re-arm patch alkalmazásával helyreállt a dolog... remélem egy jó ideig....
  • endiboy
    van valakinek kingsun ks-959 usb-s infra adaptere, fel tudta telepiteni?
  • knor
    Na, 2 napig azt írta ki, hogy 30 nap van az aktiválásig, de most, hogy néztem megint, már csak 29... Mindent a leírás szerint csináltam, és mondom, 2 napig ok volt minden. aztán egy program telepítése elcseszhetett valamit a rendszerben, mert nem indult a vista, javasolta, hogy tegyem be a telepítőlemezt és csináljak javítást. megtettem, és közvetlen a hiba előtt felrakott progijaim leszedte (mintha a rendszervisszaállítással tettem volna helyre a dolgokat), de újra indult és működött a vista. most viszont harmadnap kiírta, hogy 29 napom maradt az aktiválásig.... jó lenne egy normális törés végre, amit nem billentenek ki az ilyen dolgok....
  • dotkom
    LoL :D
  • Daveee
    ja bocs :d csak futolag olvasom, de ki az a hülye aki szereti a virusokat?
  • Thanatos
    te msot tényleg szellemi fogyatékos vagy vagy csak olvasni nem tudsz?
  • Zsoltika 007
    Tanulj meg szöveget értelmezni! ;)
  • Daveee
    te annyire hülye vagy már bocsi, carbon topikba is hülyeséget beszélsz, meg itt is.
    a Windows Update, virust nem terjeszthet, mert az MS ről jön le, és ha MS küldözgetne virusokat asszem sok ppénzébe kerülne az. szval ugy kel csinálni amit balumann ir, mindent leszehet, csak a validation update-t ne!
  • Balumann
    validation update -n kívül minden frissítést telepíthetsz
  • FLeK0
    ha szereted a vírusokat és ha ellopják a jelszavaidat, akkor ne.
  • kopa1
    Ma kaptam 2 új frissétést a Vistához. Feltelepítsem?
  • Zsoltika 007
    Pedig valahol ez lenne a minimum.
    Na mind1 majd januárban.
  • bon
    Egyértelműen a megfelelő driver hiánya miatt van gond 5.1-el. Én már annak örülők, hogy legalább megy az Audigy 2-öm Vista alatt.
  • Balumann
    A Vista egyenlőre nagyon rosszul kezeli az 5.1 -et, ez tény. Bár ez lehet hogy még csak a hangkártyák kezdeti driverétől, vvagy azért mert még egyáltalán nincs vista-s driver.

Egyébként én azt ajánlom, hogy ne szoftveresen halkítsd le a hangot ha lehet, hanem a hangfalon. Ugyanis minél kisebb jelet kell a hangfalnak felerősíteni, annál rosszabb lesz a hangminőség. Inkább küldje a legerősebben/legjobban a hangkártya a tiszta jelet, és a hangfalon állítsd a hangerőt, hogy mennyire hangosítsa fel, melyik hangszórót.
  • greenw
    Nagyon köszi!!!
  • saitek
    Control Panel - System and Maintenance - System