Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaziJoe
Na ezt egy kicsit bövebben??

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

ha letöltöd az új buildet, frissítheted rá az RC1-et.

rc1-128!!😄

BaziJoe
És ezt akkor a frissitésekkel is ellehet érni??

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

bon
Hibajavítások.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

BaziJoe
Az Rc1-5600 és az Rc1-5728 között mi a külömbség?

LeonSilver
A VirtualCloneDrive teljesen jól mûködik.Ezt még nempróbáltam de mindjárt megteszem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezt vki használta már? Vélemény? Mennyire helyettesíthet egy DT-t?

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem azzal van baj, hogy mindenki tesz fel hülye kérdéseket hanem azzal, hogy az emberek zöme lusta használni a keresõt.
Az utóbb feltett kérdések 99%-a már szerepelt és meg is lett válaszolva.
Vegyük példának azt a qrva nyelvi fájl telepítést.Kb. 2 oldallal ezelõtt még kép is lett belinkelve, hogy hogyan kell.Ennek ellenére lassan minden második kérdés az, hogy hogyan kell megcsinálni.Ezért mondta Fleko kolléga, hogy kezd unalmas lenni és teljesen igaza van.És mégvalami.
Nemkell hozzá se diploma se éreccccsssségi, hogy az ember magától megtalálja és megcsinálja.

hiall!

Jelentem alásan a Matrix Path of Neo és a Devil May Cry 3 gyönyörûen muzsikál rc1 alatt, sõt, ixpé mehet a csudába😊 Természetesen a beta ati vista driverrel azon kívül, hogy semmi extrát nem tud, tökéletesen megfelel...

Egyszerübb ha a tapasztalatok megmaradnak nekem, és mindenki kitapasztal magának mindent!
BYE ALL

Hiszek neked, viszon ahogy már írtam, nekem 8 van, és nemtettem fel DX8-at.
Különben az SLI is illene, és ahogy szintén írtam, az olyan driver, amibe van SLI, annak ellenére képtelen kezelni a rendszer, és az X2-is, pedig illene már kezelni, ha XP képes!
De mindegy!

bon
Ha neked dx8-van benne akkor gondolom feltelepítetted valamilyen játékkal. De dx10 benne van és volt is már egy ideje. Illene is mikor már csak bugjavítások folynak és hamarosan kész lesz a windows. Ha kitehetnék képeket akkor kitenném, de ez nem egedélyezett, de más majd hátha kiteszi a bizonyítékot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

NeoMaN
DXDiag de nemérdekes.

3D mark, és Properties DX8
De legyem igazad!

bon
Ird be a futtatás-ba, hogy dxdiag és meglepõdsz. Direct X 10-et ir ki. Amúgy meg a directx 10 és az, hogy nincs directx10-es kártya nem zárja ki egymást.

Ja és jelenleg még kártya sincs, ami 10-es!
/legalábbis EU-ba/

Még nincs benne a DX10 VAZZ!!!!!!!!
És nekem igenis DX8-at jelez.
Van pár funkció, amivel megtudod nézni, hogy milyen DX megy!
TEDD MEG!!!!!!!!!!!!!!

NeoMaN
DX10 van benne vazzz........
DX8 😊))))))))))))))))))))))))

Nálam simán megy 75-be. /csak annyit tud a monitorom😞/

Ja már értem, én is használtam XP-s drivert, de mivel nem tudtam 60Hz-nél fentebb venni, így letöröltem.(megfájdult a fejem tõle)
A másik viszont az, hogy van jópár progra, és játék amit lehet hastználni RC1 alatt úgy, hogy XP alatt telepíted, utána pedig az RC1 alatt indítod.
Ha esetleg valakinek van kedve szórakozni!
Viszont amin meglepõdtem, hogy 3DMark 2005-el RC1 alatt 100 pontal többet keptam, mint XP alatt😊

Pont ezért írtam, hogy a driver amit használok XP-s!!!

A driver miatt nincs SLI, ezért is beta driver ami Vista alá van, feleannyit sem tud, mint az XP-s.
Jut eszembe:

Hétvégén volt idõm szórakozni, és gondoltam megnézem ezt az SLI témát.
Az RC1 legalábbis nálam Dx 8-al rendelkezik, a 9-et nemis engedi feltenni.
Sima XP VGA drivert használok, és rohattul nemtudja az SLI-t. Annyira nemismeri, hogy driver telepítésnél csak az egyik kártyát szeretné feltenni, és utána csak a másodlagos slotban találhatót kezeli.
Tehát nem a driverrel van fõleg gond, hanem valami még hiányzik a Vistabol.
És érdeklõdtem az X2 után, és aztsem szereti a rendszer, mert kb 50-60%-on ketyeg a cucc nála normális driverrel.
Tehát még lehet várni a végleges verzióra, és reménykedni, hogy a kiadásnál már megoldják ezeket az alapvetõ gondokat!

Egy tartalmas FAQ viszont jóljönne.
De azzalsem lehet minden kérdést kiküszöbölni!

Szerintem mindenki tesz fel hülye kérdést, viszont aki felteszi annak akkor az a legfontosabb kérdés.
Legyetek egy kicsit humánusabbak!

Extraboy
En vallalom siman, ha ez megelozi a sok hulye kerdest :]

végignéztem a hsz-eket és amit találtam mindent kipróbáltam de nem megy:S nem tehetek róla sry

valaki vállalkozhatna egy FAQ írásra, ez kezd nagyon unalmas lenni :|

Segítsetek plz. vista rc1 5600 x64-en milyen virtuális meghajtó progi mûködik?
daemon, alcohol, virtual clone drive, magicdisc nem mûködik sajna 😞

Evogordon
Milyen registry tisztító progit érdemes szerintetek használni?

az indexelést hol tudjuk kikapcsolni? tök idegesítõ hogy lassítja a rendszert.

Tudjátok? Köszi.
Extraboy
Azert nem erdemes, mert legutobbi probanal kekhalalt okozott (legalabbis nalam).

Evogordon
Akkor maradok a poweriso-nál..pedig azzal is vannak sztem még gondok.

Ne próbálkozz.
bon
Tudtommal nem fut

Evogordon
Alcohol szerintetek fut rajta? Vagy ne is próbálkozzak ha már a daemon se indúl el?

Evogordon
Nem csak egy képet kerestem neten és ezt találtam.

Én kiirtam az iso-t 1 cd-re, kb. 2 oldallal hártébb van egy kép a nyelvi beállitásokat mutatja ott simán hozzáadás és kijelölöd a cd-t.Ennyi simán hozzátelepiti a HUN nyelvi részt

Akinek fennt van a HUN pack és mûködik légyszives írja le,hogy tudta megcsinálni!Nekem nem jön össze sajna.

★ 汤姆 李

nem találom mert az asztalt sehogy nem tudom át allakitani a fekete asztalt

pontosan leírta, kettõt csak tudsz még klikkelni.

pontosan please

De mûxik😞...

picit régi vistával bajlódsz 😊

Evogordon
Ja megvan már 😊

Evogordon
hHogy lehet a sajátgépbe ilyenre visszaállítani dolgokat hogy a c meghajtónál egy csík jelölje hogy mennyi hely van mg stb...mert én átállítottam icon-ra és eltünt.
kép

Myth - "Disabling QoS will free up the 20% bandwidth reserved by QoS"

Reality - "As in Windows 2000, programs can take advantage of QoS through the QoS APIs in Windows XP. 100% of the network bandwidth is available to be shared by all programs unless a program specifically requests priority bandwidth. This "reserved" bandwidth is still available to other programs unless the requesting program is sending data. By default, programs can reserve up to an aggregate bandwidth of 20% of the underlying link speed on each interface on an end computer. If the program that reserved the bandwidth is not sending sufficient data to use it, the unused part of the reserved bandwidth is available for other data flows on the same host."