Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az utóbb feltett kérdések 99%-a már szerepelt és meg is lett válaszolva.
Vegyük példának azt a qrva nyelvi fájl telepítést.Kb. 2 oldallal ezelõtt még kép is lett belinkelve, hogy hogyan kell.Ennek ellenére lassan minden második kérdés az, hogy hogyan kell megcsinálni.Ezért mondta Fleko kolléga, hogy kezd unalmas lenni és teljesen igaza van.És mégvalami.
Nemkell hozzá se diploma se éreccccsssségi, hogy az ember magától megtalálja és megcsinálja.
Jelentem alásan a Matrix Path of Neo és a Devil May Cry 3 gyönyörûen muzsikál rc1 alatt, sõt, ixpé mehet a csudába😊 Természetesen a beta ati vista driverrel azon kívül, hogy semmi extrát nem tud, tökéletesen megfelel...
BYE ALL
Különben az SLI is illene, és ahogy szintén írtam, az olyan driver, amibe van SLI, annak ellenére képtelen kezelni a rendszer, és az X2-is, pedig illene már kezelni, ha XP képes!
De mindegy!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
De legyem igazad!
/legalábbis EU-ba/
És nekem igenis DX8-at jelez.
Van pár funkció, amivel megtudod nézni, hogy milyen DX megy!
TEDD MEG!!!!!!!!!!!!!!
Ha esetleg valakinek van kedve szórakozni!
Viszont amin meglepõdtem, hogy 3DMark 2005-el RC1 alatt 100 pontal többet keptam, mint XP alatt😊
Hétvégén volt idõm szórakozni, és gondoltam megnézem ezt az SLI témát.
Az RC1 legalábbis nálam Dx 8-al rendelkezik, a 9-et nemis engedi feltenni.
Sima XP VGA drivert használok, és rohattul nemtudja az SLI-t. Annyira nemismeri, hogy driver telepítésnél csak az egyik kártyát szeretné feltenni, és utána csak a másodlagos slotban találhatót kezeli.
Tehát nem a driverrel van fõleg gond, hanem valami még hiányzik a Vistabol.
És érdeklõdtem az X2 után, és aztsem szereti a rendszer, mert kb 50-60%-on ketyeg a cucc nála normális driverrel.
Tehát még lehet várni a végleges verzióra, és reménykedni, hogy a kiadásnál már megoldják ezeket az alapvetõ gondokat!
De azzalsem lehet minden kérdést kiküszöbölni!
Legyetek egy kicsit humánusabbak!
daemon, alcohol, virtual clone drive, magicdisc nem mûködik sajna 😞
Tudjátok? Köszi.
★ 汤姆 李
kép
Myth - "Disabling QoS will free up the 20% bandwidth reserved by QoS"
Reality - "As in Windows 2000, programs can take advantage of QoS through the QoS APIs in Windows XP. 100% of the network bandwidth is available to be shared by all programs unless a program specifically requests priority bandwidth. This "reserved" bandwidth is still available to other programs unless the requesting program is sending data. By default, programs can reserve up to an aggregate bandwidth of 20% of the underlying link speed on each interface on an end computer. If the program that reserved the bandwidth is not sending sufficient data to use it, the unused part of the reserved bandwidth is available for other data flows on the same host."