Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
A NOD32 2.70.9-es Beta-ja már telepíthetõ Vista alá, sõt a NOD FIX is... tehát akármeddig frissíthetõ <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Bocsi a bénázásért de egymás mellé nem tettem még 2 oprendszert...
Toshiba L300-2C5
Toshiba L300-2C5
Szerintetek nem fog osszeomolni az XP ha felteszem egy kulon particiora a Vistat?
Toshiba L300-2C5
Felraktam a Béta1 verziót amelynek a telepítés végeztével kér egy Administrator belépõ password-öt. Oda mit kellene beírnom.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
van esetleg valami ötlet, hogy mit lehet kezdeni?
Egyébként engem személy szerint nem fenyeget a közeljövõben 10 komplett hardvercsere 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Vista telepítés: dobozból 10-szer
Korábban körbejárta a világot a hír, hogy a Windows Vista dobozos verzióit csak egyszer lehet újabb gépen aktiválni. A Microsoft licencelési osztályának szóvivõje most cáfol, igaz, még nem hivatalosan.
A bit-tech nevû internetes híroldalnak adott interjújában a Microsoft licencelési osztályának szóvivõje elmondta, hogy újabb gép vásárlásakor tíz esetben lehet majd aktiválni a dobozos Vistát. Egy-egy újratelepítést nem igénylõ hardverelem – merevlemez, videokártya stb. – cseréjekor továbbra sem kell újból aktiválni, viszont ha egyszerre több fõ alkatrészt is cserélünk, akkor – akárcsak a Windows XP esetében – ez új telepítésnek fog minõsülni, azaz ismételt aktiválás szükséges. Az alaplap csere, mivel többnyire újratelepítést igényel, beleszámít a lehetséges tíz aktiválásba.
forrás: PCWorld
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Most pl. csak 83MB-ot eszik, nemrég kezdtem el böngészni, de növekedni fog ez szépen.