Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jahhh, és hol lehet kikapcsolni a hibernálási részt? mert zavar az a 2GB amit lefoglal😊

és mi a különbség a tényleges admin és az én felhasználási profilom között? Mert én is adminként vagyok megadva...
Amiket leírtál, kipróbáltam, tényleg jók, a nagy része viszont alapból le van tiltva az utolsó build-ben😊

janos666
Külömben azt nem értem miért van benne a registryben alapból a DisablePagingExecutive 0-val, ha hiába állítom 1-re mint XP-ben jó szokás, a taskmanager szerint ugyanúgy kilapozza néha a kernelt is a lapozófileba.
janos666
Nah látod, kösz. Nekem csak RC2-es build fut még és itt nincs is ilyen Windows feature (én is internet explorerrel netezek mióta az eszemet tudom), hozzáírjuk...
én már belinkeltem a linket, ahonnan én szedtem le, majd 1 privát torrent oldalon osztottam meg, ahol már 33 letöltötték😊

sajnos a webcamerának neten sem találja a drivert (asus vga-hoz kaptam anno)

a belinkelt oldalon található 5letek jók, kösz janos666 😄

gergobaby
Jó volt ez!

Egyetlen hiba a Turn Windows Features on or off-nál volt hogy nem irtad oda hogy az internet explorer accest sem szabad kikapcsolni ha ie-t használasz. Én nekem is ez volt a gond de feltettem ujra.

Amugy jó az oldal és koszi

Toshiba L300-2C5

janos666
Ha végigcsináltad amit írtam írnál pár szavas visszajelzést mit lehetne finomítani rajta (mi volt kevéssé érthetõ), mert tényleg 10 perc alatt vertem be a billentyûket.
Azt áruljátok el honnan tudtátok leszedni a vista 5840 -es buildot!!
Ahány linket kipróbáltam mind 240-300 óra aatt szedte volna le..
én ojan 10 20 órát tudnák erre szánni !!
nincs valakinek egy ilyen link-je?
gergobaby
Nah akkor:

Ugy mint irtam gyorsasága megfelel. Windows Live Messenger fennvan gond nélkül NOD32 úgyszintén #7120-as hozzászólásban levõ linkben levõket megcsináltam mostmár netezés közben is csak 300MB-t eszik el a memóriából.
Egyszóval egyelõre Elégedett vagyok vele alapból minden alkatrészemet felismerte.
Jó lesz ez!

Toshiba L300-2C5

kikapcsolasnal jo lett, viszont indulasnal meg mindig nem 😞

janos666
Nah, elõzetes verzió: Vistatweaks
(a normális állapotban letiltandó szolgáltatásokat szerintem már maradéktalanul összeszedtem, legfeljebb érthetõbben lehetne átfogalmazni hogy kell admin accot csinálni, meg még adni pár tippet ami nem jutott eszembe)
Kapcsold ki a Start/Control Panel/Administrative Tools/Services-nél a Windows Search szolgáltatást.Jobb katt a szolgáltatáson,Properties/Startup type disabled,majd apply/ok.

akadt egy kis gondom, illetve annyira nem is gond csak zavaro korulmeny:
miutan beindul a vista, betölt mindent(nod, daemon...stb), a vinyo meg 1-2 percig folyamatosan reszel...hasonlo a helyzet kikapcsolasnal is, ranyomok hogy shutdown, es ott is legalabb 15-20 masodpercig tolt folyamatosan, nem tudja valaki mi lehet az oka?

sorry, nincs ekezet

Azt áruljátok el honnan tudtátok leszedni a vista 5840 -es buildot!!
Ahány linket kipróbáltam mind 240 300 óra aatt szedte volna le..
én ojan 10 20 órát tudnák erre szánni !!
nincs valakinek egy ilyen link-je?
janos666
Nos, én összedobhatok egy rövidke leírást, ha belinkelik a FAQ-ba.
Ezek a lépések, klikkelések:
- http://www.torrentz.com/torrent_1074498.html
- mininova.org Windows Vista Pre-RTM Build 5840 (32-bit)
- Download: Windows Vista Pre-RTM Build 5840.torrent (Azureus magnet link)

Remélem sikerül.
Evogordon
Én CS:S-ezni szoktam de nem vettem, észre lassulást...
A dark messiah is rc2 alatt nagyon jól fut..

A webcamerát úgy próbáld hogy saját maga keresse meg a neten és jó lesz. Nálam 3 kártya is így ment fel tökéletesen.
Felraktam az 5840-es build-et...
A tapasztalataim:
23 perc alatt települt fel ( az XP 21 perc volt)
nem ismerte fel a webcamerát, és az Audigy hangkártyát
Creativtól letöltttem a vista beta driver-t, nálam csak stereoban szól😞
a kamerához nem találtam😞
Nero hibaüzenettel felmegy, és szépen mûxik
Office2003 szépen felment
torrent megy, nincs netszakadásom sem (valaki írta, hogy nála néha beállt)
letöltöttem az nvidia-tól a 96.85-ös drivert, szépen felment, tv kimenetet be lehetett állítani...

viszont eddig 2 játékot raktam fel:
Rush for Berlin... 1x elindult azóta cd kulcsot kér (hiába állítok bármit) 😞
NHL 07 a játékosok nem látszanak😞

Megpróbálok majd másik driver-t felrakni...

Ezek ellenére, minden másban nagyon tetszik, 1x sikerült annyira lefagyasztani, hogy ki kellett jelentkezni, majd vissza...

Ez úgy történt, hogy nem volt fenn még codec, és megnyitottam 1 filmet a media player-el, a hang elindult, a kép nem, és mikor be akartam zárni szépen megadta magát😊
Hibajegyzéket elküldtem a központnak😊

Aki már régebben használja, az írhatna 1-2 5letet, hogy mit kell kikapcsolni, a felesleges funkciókból (valaki írt valami file védelmet)...

Jó lenne 1 kis összefoglaló, hogy ne kelljen visszaolvasni a fél fórumot...

Majd még jelentkezem...

www.thepiratebay.org

tud magyarul is😊

gergobaby
Nah feltettem!

Elsõ benyomások : Gyors ( amin kicsit meglepõdtem 512 rammal )
Kinézete jó

A többit majd délután irom.

Mindenkinek thx a segitségeket.

Toshiba L300-2C5

eh....
azt értem, de lécci azt mond el, hogy HONNAN tom leszedni a torrentet, mert ami ott van link ott van jópár hivatkozás, és nemtok qangolul....
bocs.

endiboy: Köszi.
Ha van kedved akkor még írhatnál róla hogy mi tetszik benne és mi nem, köszi.
5840-es

gergobaby
Nah végre egy napos szenvedés után Partition Magic-cel 2-é osztottam a vinyót Úgyhogy holnap Vista install a 2.-odlagos particiora😄

Toshiba L300-2C5

janos666
Nem, valahogy késik a kép. Alacsony a ping, jó az FPS (így XP-s driverrel amivel nincs Aero glassom, de jól fut minden más...) és mégis hiába lövök a semmibe, olyan mintha 120-150-es pinggel játszanék. Megyek egy ablak felé CS:S-ben, rálövök és elteleik egy pici (de érezhetõ) idõ mire betörik...
ha lenne hozzá egy rendes driver amivel játszhattam volna fps gamekkel, megtettem volna .P
online wow-ot játszottam rajta egyedül, ha netes lagra gondolsz azt nem tapasztaltam.

Letöltöd a torrentet és egy kiszolgáló szoftverrel letöltöd az ISO-t.
Én is a véglegest javaslom, pár nap és meglesz...
heh....
bocsi hogy ennyit értetlenkedek, de itt hol kell letölteni?
(rem le7 h én vok csak hülye...)
janos666
Én is ezt mondom: Hmm. Míg megkerestem a linket frissíthettem volna itt is hogy már írták elõttem... (az enyém legalább fix-el együtt van)

Mellesleg játszott már valaki RC2 alatt ATI VGA-s gépen valami online akció-FPS-t? Nem lagolt neki baszottul?
janos666
hmm

o.k, köszi! lécci mondd meg hogy bdwtorrentrõl milyen kulcsszóval kerrem , mert nagyon kéne!
elõre is kössz:
FRC#0032
janos666
Ebben bennevan valami ami visszaáálítja a 30 napos lejáratát annak a verziónak amit nemhivatalos kulccsal, vagy kulcs nélkül tettek fel.

Mûködõ vistát kaphatsz bármelyik torrent oldalról (keress 5840-est), de már nem javaslom, nemsoká lesz végleges verzió is.
janos666
Az alapján amit ír gondolom 5744 vagy 5840-es lehet.

Mellesleg ma feltettem 1-2 játékot is és hát még mindíg akad itt probléma. A FEAR, NFS:MW, CS:S, Sims2 szépen futnak, az FPS-re nincs panasz (néhol tübb mint XP-vel; megjegyzem hugom szimsz2-je sokkal kevésbé akad mikor néha nagyot spawnol neki az a bughalmaz nagy családokkal).
Viszont az online játékokban elviselhetetlen késés még ezzel a 66.93-as XP-s driverrel is fennáll, a Counter-Strike: Source kibaszottul lagolt míg próbáltam volna lövöldözni egyet neten.
ez mi?
ebbe benne van 1 bat file. és nem éppen akkor méretû mint 1 op rencer 😊
Sorcy
JUST IN FROM Paul Thurrott: the current internal build of Windows Vista is now 6.0.5920.16384. Whenever Microsoft does finalize Vista--and I'm told it will be on or before November 8--they will artificially increment the build number to 6000, as in "6.0," which is Vista's version number (aka Windows 6.0).

Sorcy

endiboy: milyen verzió számú vista amirõl írsz?
Oksi, hát legyen 😊
No 30 days limit: http://www.thevista.ru/datas/users/37038-slc_reset.rar
valaki nem tud tanácsot adni, hogy hogy tudom letölteni a longhorn TELJES, IDÕKÖRLÁT NÉLKÜLI verzióját?
Hahó engem is!Sose lehet tudni.<#mf1>
scs17
expander engem érdekelne az a kis progi 😊 a biztonság kedvéért

azt kell mondjam tetszik az oprendszer...szep, gyors, programok nagytobbsege amit hasznalok mukodik, megy rajta a gtr2, cs 1.6-is 😊

idaig meg vagyok vele elegedve

scs17
tnx

dester
scs17
ja és elfelejtettem 😄 a NOD 32 2.70.9 Beta-t hol tom letölteni?

DjCooll
ez mire jó nem kell mindig leszedni vagy mi??😊

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!