Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jahhh, és hol lehet kikapcsolni a hibernálási részt? mert zavar az a 2GB amit lefoglal😊
és mi a különbség a tényleges admin és az én felhasználási profilom között? Mert én is adminként vagyok megadva...
Amiket leírtál, kipróbáltam, tényleg jók, a nagy része viszont alapból le van tiltva az utolsó build-ben😊
Amiket leírtál, kipróbáltam, tényleg jók, a nagy része viszont alapból le van tiltva az utolsó build-ben😊
Külömben azt nem értem miért van benne a registryben alapból a DisablePagingExecutive 0-val, ha hiába állítom 1-re mint XP-ben jó szokás, a taskmanager szerint ugyanúgy kilapozza néha a kernelt is a lapozófileba.
Nah látod, kösz. Nekem csak RC2-es build fut még és itt nincs is ilyen Windows feature (én is internet explorerrel netezek mióta az eszemet tudom), hozzáírjuk...
én már belinkeltem a linket, ahonnan én szedtem le, majd 1 privát torrent oldalon osztottam meg, ahol már 33 letöltötték😊
sajnos a webcamerának neten sem találja a drivert (asus vga-hoz kaptam anno)
a belinkelt oldalon található 5letek jók, kösz janos666 😄
sajnos a webcamerának neten sem találja a drivert (asus vga-hoz kaptam anno)
a belinkelt oldalon található 5letek jók, kösz janos666 😄
Jó volt ez!
Egyetlen hiba a Turn Windows Features on or off-nál volt hogy nem irtad oda hogy az internet explorer accest sem szabad kikapcsolni ha ie-t használasz. Én nekem is ez volt a gond de feltettem ujra.
Amugy jó az oldal és koszi
Egyetlen hiba a Turn Windows Features on or off-nál volt hogy nem irtad oda hogy az internet explorer accest sem szabad kikapcsolni ha ie-t használasz. Én nekem is ez volt a gond de feltettem ujra.
Amugy jó az oldal és koszi
Toshiba L300-2C5
Ha végigcsináltad amit írtam írnál pár szavas visszajelzést mit lehetne finomítani rajta (mi volt kevéssé érthetõ), mert tényleg 10 perc alatt vertem be a billentyûket.
Azt áruljátok el honnan tudtátok leszedni a vista 5840 -es buildot!!
Ahány linket kipróbáltam mind 240-300 óra aatt szedte volna le..
én ojan 10 20 órát tudnák erre szánni !!
nincs valakinek egy ilyen link-je?
Ahány linket kipróbáltam mind 240-300 óra aatt szedte volna le..
Nah akkor:
Ugy mint irtam gyorsasága megfelel. Windows Live Messenger fennvan gond nélkül NOD32 úgyszintén #7120-as hozzászólásban levõ linkben levõket megcsináltam mostmár netezés közben is csak 300MB-t eszik el a memóriából.
Egyszóval egyelõre Elégedett vagyok vele alapból minden alkatrészemet felismerte.
Jó lesz ez!
Ugy mint irtam gyorsasága megfelel. Windows Live Messenger fennvan gond nélkül NOD32 úgyszintén #7120-as hozzászólásban levõ linkben levõket megcsináltam mostmár netezés közben is csak 300MB-t eszik el a memóriából.
Egyszóval egyelõre Elégedett vagyok vele alapból minden alkatrészemet felismerte.
Jó lesz ez!
Toshiba L300-2C5
kikapcsolasnal jo lett, viszont indulasnal meg mindig nem 😞
Nah, elõzetes verzió: Vistatweaks
(a normális állapotban letiltandó szolgáltatásokat szerintem már maradéktalanul összeszedtem, legfeljebb érthetõbben lehetne átfogalmazni hogy kell admin accot csinálni, meg még adni pár tippet ami nem jutott eszembe)
(a normális állapotban letiltandó szolgáltatásokat szerintem már maradéktalanul összeszedtem, legfeljebb érthetõbben lehetne átfogalmazni hogy kell admin accot csinálni, meg még adni pár tippet ami nem jutott eszembe)
Kapcsold ki a Start/Control Panel/Administrative Tools/Services-nél a Windows Search szolgáltatást.Jobb katt a szolgáltatáson,Properties/Startup type disabled,majd apply/ok.
akadt egy kis gondom, illetve annyira nem is gond csak zavaro korulmeny:
miutan beindul a vista, betölt mindent(nod, daemon...stb), a vinyo meg 1-2 percig folyamatosan reszel...hasonlo a helyzet kikapcsolasnal is, ranyomok hogy shutdown, es ott is legalabb 15-20 masodpercig tolt folyamatosan, nem tudja valaki mi lehet az oka?
sorry, nincs ekezet
miutan beindul a vista, betölt mindent(nod, daemon...stb), a vinyo meg 1-2 percig folyamatosan reszel...hasonlo a helyzet kikapcsolasnal is, ranyomok hogy shutdown, es ott is legalabb 15-20 masodpercig tolt folyamatosan, nem tudja valaki mi lehet az oka?
sorry, nincs ekezet
Azt áruljátok el honnan tudtátok leszedni a vista 5840 -es buildot!!
Ahány linket kipróbáltam mind 240 300 óra aatt szedte volna le..
Ahány linket kipróbáltam mind 240 300 óra aatt szedte volna le..
Ezek a lépések, klikkelések:
- http://www.torrentz.com/torrent_1074498.html
- mininova.org Windows Vista Pre-RTM Build 5840 (32-bit)
- Download: Windows Vista Pre-RTM Build 5840.torrent (Azureus magnet link)
Remélem sikerül.
- http://www.torrentz.com/torrent_1074498.html
- mininova.org Windows Vista Pre-RTM Build 5840 (32-bit)
- Download: Windows Vista Pre-RTM Build 5840.torrent (Azureus magnet link)
Remélem sikerül.
Én CS:S-ezni szoktam de nem vettem, észre lassulást...
A dark messiah is rc2 alatt nagyon jól fut..
A dark messiah is rc2 alatt nagyon jól fut..
A webcamerát úgy próbáld hogy saját maga keresse meg a neten és jó lesz. Nálam 3 kártya is így ment fel tökéletesen.
Felraktam az 5840-es build-et...
A tapasztalataim:
23 perc alatt települt fel ( az XP 21 perc volt)
nem ismerte fel a webcamerát, és az Audigy hangkártyát
Creativtól letöltttem a vista beta driver-t, nálam csak stereoban szól😞
a kamerához nem találtam😞
Nero hibaüzenettel felmegy, és szépen mûxik
Office2003 szépen felment
torrent megy, nincs netszakadásom sem (valaki írta, hogy nála néha beállt)
letöltöttem az nvidia-tól a 96.85-ös drivert, szépen felment, tv kimenetet be lehetett állítani...
viszont eddig 2 játékot raktam fel:
Rush for Berlin... 1x elindult azóta cd kulcsot kér (hiába állítok bármit) 😞
NHL 07 a játékosok nem látszanak😞
Megpróbálok majd másik driver-t felrakni...
Ezek ellenére, minden másban nagyon tetszik, 1x sikerült annyira lefagyasztani, hogy ki kellett jelentkezni, majd vissza...
Ez úgy történt, hogy nem volt fenn még codec, és megnyitottam 1 filmet a media player-el, a hang elindult, a kép nem, és mikor be akartam zárni szépen megadta magát😊
Hibajegyzéket elküldtem a központnak😊
Aki már régebben használja, az írhatna 1-2 5letet, hogy mit kell kikapcsolni, a felesleges funkciókból (valaki írt valami file védelmet)...
Jó lenne 1 kis összefoglaló, hogy ne kelljen visszaolvasni a fél fórumot...
Majd még jelentkezem...
A tapasztalataim:
23 perc alatt települt fel ( az XP 21 perc volt)
nem ismerte fel a webcamerát, és az Audigy hangkártyát
Creativtól letöltttem a vista beta driver-t, nálam csak stereoban szól😞
a kamerához nem találtam😞
Nero hibaüzenettel felmegy, és szépen mûxik
Office2003 szépen felment
torrent megy, nincs netszakadásom sem (valaki írta, hogy nála néha beállt)
letöltöttem az nvidia-tól a 96.85-ös drivert, szépen felment, tv kimenetet be lehetett állítani...
viszont eddig 2 játékot raktam fel:
Rush for Berlin... 1x elindult azóta cd kulcsot kér (hiába állítok bármit) 😞
NHL 07 a játékosok nem látszanak😞
Megpróbálok majd másik driver-t felrakni...
Ezek ellenére, minden másban nagyon tetszik, 1x sikerült annyira lefagyasztani, hogy ki kellett jelentkezni, majd vissza...
Ez úgy történt, hogy nem volt fenn még codec, és megnyitottam 1 filmet a media player-el, a hang elindult, a kép nem, és mikor be akartam zárni szépen megadta magát😊
Hibajegyzéket elküldtem a központnak😊
Aki már régebben használja, az írhatna 1-2 5letet, hogy mit kell kikapcsolni, a felesleges funkciókból (valaki írt valami file védelmet)...
Jó lenne 1 kis összefoglaló, hogy ne kelljen visszaolvasni a fél fórumot...
Majd még jelentkezem...
www.thepiratebay.org
tud magyarul is😊
tud magyarul is😊
Nah feltettem!
Elsõ benyomások : Gyors ( amin kicsit meglepõdtem 512 rammal )
Kinézete jó
A többit majd délután irom.
Mindenkinek thx a segitségeket.
Elsõ benyomások : Gyors ( amin kicsit meglepõdtem 512 rammal )
Kinézete jó
A többit majd délután irom.
Mindenkinek thx a segitségeket.
Toshiba L300-2C5
eh....
azt értem, de lécci azt mond el, hogy HONNAN tom leszedni a torrentet, mert ami ott van link ott van jópár hivatkozás, és nemtok qangolul....
bocs.
azt értem, de lécci azt mond el, hogy HONNAN tom leszedni a torrentet, mert ami ott van link ott van jópár hivatkozás, és nemtok qangolul....
bocs.
endiboy: Köszi.
Ha van kedved akkor még írhatnál róla hogy mi tetszik benne és mi nem, köszi.
Ha van kedved akkor még írhatnál róla hogy mi tetszik benne és mi nem, köszi.
5840-es
Nah végre egy napos szenvedés után Partition Magic-cel 2-é osztottam a vinyót Úgyhogy holnap Vista install a 2.-odlagos particiora😄
Toshiba L300-2C5
Nem, valahogy késik a kép. Alacsony a ping, jó az FPS (így XP-s driverrel amivel nincs Aero glassom, de jól fut minden más...) és mégis hiába lövök a semmibe, olyan mintha 120-150-es pinggel játszanék. Megyek egy ablak felé CS:S-ben, rálövök és elteleik egy pici (de érezhetõ) idõ mire betörik...
ha lenne hozzá egy rendes driver amivel játszhattam volna fps gamekkel, megtettem volna .P
online wow-ot játszottam rajta egyedül, ha netes lagra gondolsz azt nem tapasztaltam.
online wow-ot játszottam rajta egyedül, ha netes lagra gondolsz azt nem tapasztaltam.
Letöltöd a torrentet és egy kiszolgáló szoftverrel letöltöd az ISO-t.
Én is a véglegest javaslom, pár nap és meglesz...
heh....
bocsi hogy ennyit értetlenkedek, de itt hol kell letölteni?
(rem le7 h én vok csak hülye...)
bocsi hogy ennyit értetlenkedek, de itt hol kell letölteni?
(rem le7 h én vok csak hülye...)
Én is ezt mondom: Hmm. Míg megkerestem a linket frissíthettem volna itt is hogy már írták elõttem... (az enyém legalább fix-el együtt van)
Mellesleg játszott már valaki RC2 alatt ATI VGA-s gépen valami online akció-FPS-t? Nem lagolt neki baszottul?
Mellesleg játszott már valaki RC2 alatt ATI VGA-s gépen valami online akció-FPS-t? Nem lagolt neki baszottul?
Azt megnemmondom, de egy mininova.org-on így fest:
Windows Vista 5840 (pre-RTM) - FIXED: Mountable, Upgardable, All types of Keys aloud
Windows Vista 5840 (pre-RTM) - FIXED: Mountable, Upgardable, All types of Keys aloud
hmm
o.k, köszi! lécci mondd meg hogy bdwtorrentrõl milyen kulcsszóval kerrem , mert nagyon kéne!
elõre is kössz:
FRC#0032
elõre is kössz:
FRC#0032
Ebben bennevan valami ami visszaáálítja a 30 napos lejáratát annak a verziónak amit nemhivatalos kulccsal, vagy kulcs nélkül tettek fel.
Mûködõ vistát kaphatsz bármelyik torrent oldalról (keress 5840-est), de már nem javaslom, nemsoká lesz végleges verzió is.
Mûködõ vistát kaphatsz bármelyik torrent oldalról (keress 5840-est), de már nem javaslom, nemsoká lesz végleges verzió is.
Az alapján amit ír gondolom 5744 vagy 5840-es lehet.
Mellesleg ma feltettem 1-2 játékot is és hát még mindíg akad itt probléma. A FEAR, NFS:MW, CS:S, Sims2 szépen futnak, az FPS-re nincs panasz (néhol tübb mint XP-vel; megjegyzem hugom szimsz2-je sokkal kevésbé akad mikor néha nagyot spawnol neki az a bughalmaz nagy családokkal).
Viszont az online játékokban elviselhetetlen késés még ezzel a 66.93-as XP-s driverrel is fennáll, a Counter-Strike: Source kibaszottul lagolt míg próbáltam volna lövöldözni egyet neten.
Mellesleg ma feltettem 1-2 játékot is és hát még mindíg akad itt probléma. A FEAR, NFS:MW, CS:S, Sims2 szépen futnak, az FPS-re nincs panasz (néhol tübb mint XP-vel; megjegyzem hugom szimsz2-je sokkal kevésbé akad mikor néha nagyot spawnol neki az a bughalmaz nagy családokkal).
Viszont az online játékokban elviselhetetlen késés még ezzel a 66.93-as XP-s driverrel is fennáll, a Counter-Strike: Source kibaszottul lagolt míg próbáltam volna lövöldözni egyet neten.
ez mi?
ebbe benne van 1 bat file. és nem éppen akkor méretû mint 1 op rencer 😊
ebbe benne van 1 bat file. és nem éppen akkor méretû mint 1 op rencer 😊
JUST IN FROM Paul Thurrott: the current internal build of Windows Vista is now 6.0.5920.16384. Whenever Microsoft does finalize Vista--and I'm told it will be on or before November 8--they will artificially increment the build number to 6000, as in "6.0," which is Vista's version number (aka Windows 6.0).
Sorcy
endiboy: milyen verzió számú vista amirõl írsz?
Oksi, hát legyen 😊
No 30 days limit: http://www.thevista.ru/datas/users/37038-slc_reset.rar
No 30 days limit: http://www.thevista.ru/datas/users/37038-slc_reset.rar
valaki nem tud tanácsot adni, hogy hogy tudom letölteni a longhorn TELJES, IDÕKÖRLÁT NÉLKÜLI verzióját?
Hahó engem is!Sose lehet tudni.<#mf1>#mf1>
azt kell mondjam tetszik az oprendszer...szep, gyors, programok nagytobbsege amit hasznalok mukodik, megy rajta a gtr2, cs 1.6-is 😊
idaig meg vagyok vele elegedve
idaig meg vagyok vele elegedve