Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nem alapkövetelménye Vista-nak a DX10-es kártya... csak DX9 az
1 giga ram meg kb 25 ezer FT
Megmondom én milyen egy minimálisan ideális egy vista konfig:
1 giga ram, ha játszol inkább 2 giga, 2 GHZ-es proci, dx9-es grafkártya Geforce 5200 már bõven elég ára 10 rongy nem több...
Ez koránsem mondható csúcsgépnek, de még középkategóriásnak sem. Tehát egy Vista konfig 60 rongyból simán megvehetõ
/*WTF?!*/
Az elsõ dx10-es kártyáról már olvashattál itt az Sg-n. A kártya ára megközelítõleg 400-700 dollár körül lesz ehhez dukál még egy legalább 700-800W-os táp(hiszen csak a kari eszik 450W-ot!) ami szintén nem két forint és akkor még jön az új oprendszer ára(ja és ahogy látom Neked 512Mb ramod van azt sem ártana 1-2Gb-nyira bõvíteni). Szóval ha számolgatsz egy picit rájössz, hogy egyáltalán nem olcsó mulatság ez az oprendszer csere..
Bazinga!
Pont azért nem lesz dx10 Xp-re, hogy Vistat vásárolj! Nem esett le eddig?😊 Márpedig ha megveszed az új oprendszert akkor már ki is szeretnéd használni, azt pedig csak akkor tudod majd ha megveszed hozzá szépen az új videokarit is.
Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztõk szép lassan átállnak majd a Vista alatti programok készítésére amíg ezzel párhuzamosan fog csökkeni az Xp-re megjelenet programok száma(érthetõ módon).
A DX10 kártyát nem a Vista miatt kell venni , hanem az ezt igénylõ játékok miatt, sõt pont az szól a Vista mellett, hogy az XP nem támogatja DX10-et
(Kiegészítve: a nagy biztonságról meg annyit, hogy csak azért hûdejó mert ahogy Te is említetted még nem térképezték fel a rendszert de ez csak átmeneti állapot, sosem fogja elérni az os/x szintjét, a tûzfalban pedig már most kapitális hibát találtak!)
de nem azonnal, hanem 7 napon belül kapják meg az msdn-esek. Még az officet sem kapták meg, pedig az már napok óta kész van.
Pro: Gyorsabb mint az XP (mindenben), az árnyékmásolásnak köszönhetõen profi backup menedzsmentel rendelkezik. Élvezhetõ vele a munka, a biztonság terén ez a legjobb választás, mert még nem ismerik a vírusírók a rendszer kerneljét, komponenseit. Profi tûzfal.
ReadyBoost - akinek van gyors pen-drive-ja.
Látványvilág meg fantasztikus. Csak kevés program nem kompatibilis vele.
Ugyanabban az idõpontban már letölthetõvé válik MSDN-rõl.
Ha nagyon kell legfeljebb veszek egy OEM verziot...
Van valakinek tömören összefoglalni a pro es kontrakat?
Erdemes egyaltalan gondolkodni rajta es ha igen, akkor miert?
According to Mary Jo Foley The day has finally come: Windows Vista is going gold.
Foley mentions "the public announcement that Windows Vista has been released to manufacturing is going to happen tomorrow, November 8, around 11 a.m. PST, sources close to the company are saying."
Once the RTM has been announced the build should appear on MSDN at the same time according to Microsoft's press release of yesterday.
neowin.net
Tehát ha minden jól megy, holnap már szedhetjük a végleges verziót 😊)
neten pedig semmi updatet nemtalálok :SS
sk8 4 fun
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
sk8 4 fun
azt hiszem ezaz 😊 szóval ehhez kéne frissités és ugye az rc1-es verziohoz 😊
elöre is köszönöm
sk8 4 fun
bocs ha volt már vagy valami,de jol jönne egy kis segítség 😊
Szóval az lenne a probléma hogy feltettem az xpre ezt az uj vistat(rc1)csak az a gáz hogy nekem nem ismeri fel a hálókártyámat.ezt hol tudom frissíteni vagy megnézni hogy milyen a kárya típusa?múgy HANI netem van (rádiós) elõre is köszi 😊
sk8 4 fun
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az hogy egy build vhogy az edonkeyra került fel elõször, csak a véletlen mûve, azóta amint látod van ott 25 különbözõ állítólagos újabb verzió, nagyon-nagy valószínûséggel nem ez lesz a forrása a végleges vistának. Meg ha nem lenne fake már ettõl harsogna az egész net, hidd el.
Bazinga!
Bazinga!
ezt sose értettem, ugyanezvolt carbonnál, még kint se volt de már egy csomo ember több gigát szedett le...ilyenkor reménykedtek hogy hátha az? 😄
Bazinga!
Nincs rtm release!