Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol

scs17
Na ati driver megbukott az NFS:Carbonban 😞 3-as alá 😞

Hát nem tudom, idézem Csiky hsz-ét HWSW-rõl:
"biztos h nem mert ha megnézed a final review rész part3 az install, de az a része a cikknek még nem készült el mivel hogy nem érhetõ el még senkinek. másik h már a bétákban is belehett kapcsolni a aurora boot logot (noguiboot)."

Gondolom én is hogy az MS nem annyira hülye, hogy így hagyja a wint-t.
LOL hogy egy boot logón társalgunk. 😄
ha egy hetes a build (6000-es az), akkor megkaphatta, csak nem közölhetett róla semmit eddig.

Most mondják hogy ez nem az RTM. 😄 lol
Legalábbis a boot logó fake, ha RTM-nek állítja Thurrott.
Mert még õ sem kaphatta meg az RTM-et.
miva??? nemááá 😛

énis ezen csodálkoztam😛 ne vicceljenek már ez olyan kiábrándítóan snassz

Bizony, most olvasom, hogy megérkezett a gf8800 cirka 500-600usd közötti áron 😊
De furcsa pont amikor megjelent a Vista 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bazza
ha nem tetszik akkor nem veszek semmit. a konzol is egy baromság. 😛P

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
hát ahogy a piac húzza az embereket, ennek a folyamatnak az idõtartama dx10 esetében felezõdik. szvsz 😊

ez mindig is igy volt, ha nem tetszik konzolozz 😊

bazza
én tudom, hogy az lenne a megfelelõ "befektetés", de csupán a játék kedvéért, és valjuk be VGA-nál csak errõl lehet szó, nem fogok több tízezret költeni. Ráadásul az egész PC ipar egy nagy pénzsüllyesztõ, dx10 után majd jön a dx10b, amire megint költeni kéne fél millát. Nah ezért hagyom én a francaba az egészet úgy ahogy van.

A francba, nem baj, bármikor feltehetik. 😄
Az új splinter cell már most nem fut a régebbi dx9-es kártyákkal.
persze ez csak egy game, de akkor is, már van ilyen.

DjDano
tévedés, annak ellenére, hogy ma már mindegyik játékhoz odaírják a dx9 támogatás igényel, nálam eddig minden létezõ játék elfutott a dx 8.1-es karimmal, az persze más kérdés, hogy nem teljes pompájában

Tehát arra, hogy valamelyik játék nem fut el dx9-es kártyával, még 5 évet is várhatsz

Omega888
Háát az biztos hogy nem lesz fenn a neten 1-2 óra múlva.

http://www.winportal.net/?id=606

Na ez igaz, viszont ha veszel mondjuk jövõ nyáron karit, akkor nem kell 1 év múlva venned az jó lesz közel 3 évig.
DX10-esek közül felsõkategóriásra értettem.
bazza
dx10es karira bõven ráérsz váltani fél év múlva is. Nem beszélve arról, hogy majd csak akkorra lesznek megfizethetõ árú példányok. Játékokról meg annyit, hogy 1 év múlva lesz esetleg olyan gém, ami már CSAK dx10es karin hajlandó elindulni...

Ilyen gyorsan megszerezte az ürge? 😄

Amúgy benne van a boot logó, inkább meg sem nézem, mert lelövi azt a kis izgalmat is, ami a véglegesre vár. 😄
Mr Manson
azom nincs 😞 ... csak con.-ra

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nem connect, hanem MSDN, onnan lesz letölthetõ, persze aki csak "megérdemli"... de a hotfixet már nem érem el. 😞
Nagy az õrület.
Omega888
oké és 1-2 óra múlva mit csináljak? Nézem meg mind az egy millió warez sitot hogy fenn van-e vagy edonkey-t?

Mr Manson
connect? 😄

reméljük 😊

Nem biztos... lehet csak 1-2 órát...
Omega888
Hurrá most lehet várni egy hetet míg kikerül a netre

Windows Vista has released to manufacturing

I'm excited to announce that we have completed final testing and this morning declared build 6000.16386 as Microsoft Windows Vista.

Mr Manson
connect mocorog , néztétek?

Nem, mert Pacific Time!
Amúgy NEM nekünk lesz letölthetõ, érdekes is lenne... abban bízhatunk, hogy egy MSDN-es felteszi "netre".
ha redmondban 11kor teszik elérhetõvé az itt 6óra plussz tehát már elvileg 5órától le lehetne szedni...

erre a 2 nappal ezelotti bejelentesre hivatkoznak a legtobb oldalon:

The technologies announced today include the following:
<...>
The availability to MSDN® Premium subscribers of Windows Vista and the 2007 Microsoft Office system on release to manufacturing.

Ennek elegge felreertelmezese az, hogy ma, vagy hogy azonnal elerheto lesz. Mint mar irtam, az office is napok ota kesz van, es meg nem kaptak meg. 7 nap.

DjDano: rossz idozonat nezel, az MS-nel meg 2 ora van az allitolagos 8 oras bejelentesig.

"According to Mary Jo Foley The day has finally come: Windows Vista is going gold.

Foley mentions "the public announcement that Windows Vista has been released to manufacturing is going to happen tomorrow, November 8, around 11 a.m. PST, sources close to the company are saying."

Once the RTM has been announced the build should appear on MSDN at the same time according to Microsoft's press release of yesterday."

Source: MJF

Amúgy remélem lesitek a thehotfix.net -et onnan kapjátok a legjobb Vista letöltéssel kapcsolatos infókat. 😊
nemadok neki max két napot és mindenki tölteni fogja 😄

DjDano
nem valószinüleg hanem biztosan, de azt is biztosra veheted, hogy torrenten is kint lesz secperc alatt

Omega888
Valószínüleg az MSDN elõfizetõknek lehet letölteni

DjDano
amerikában most múlt 11 óra, tehát bármelyik percben elérhetõvé válhat Vista! 😊)

hol?

Omega888
😊 😊 😊 az jó

Pedig ma este lesz letölthetõ a Vista, ezt az MS mondta.
naja amikor bejött az xp az elején mindenki ezt mondta mint most... óóó miii nem fogok csak az xp kedvéért 1ghz-es gépet venni! most meg mi van? 2-3ghz-es procik az alapok

Hunnenkoenig
A mai atomerümevek a holnap irodagepei.

(csak egy kis filozofia szeljegyzetkent)

:-)))

Pontosan ez az! De egyesek nem értik meg hiába jártatom az ujjaim 😊

asysoft
Ergo a teljesítmény nem a Vistának, hanem a játékoknak kell-ezt azért ne hozd fel Vista ellen érvként😊 Egyébként van egy jó hírem: Crysis XP-n is fog futni (igaz, DX9 módban, de megy).

/*WTF?!*/

Vazz a kettõ erõsen öszefügg egymással nem látod?! Azért gyártanak Vista alá játékot, hogy megvedd a Vista alatt futó Dx10-es videokarikat stb. Ennél érthetõbben már képtelen vagyok kifejezni magam.

Nem is a crysissel van a gond, hanem azzal hogy lesz pár más játék, ami vista only lesz, mégsincs köze a dx10 világához.
PL. a HALO2, na ne szórakozzanak már hogy egy eredetileg 733as gf3-as szintû konzolra írt játékhoz KELLJEN a vista.. 😊

najó most nem fogok veled itt vitatkozni mer úgyse fogod fel mint látom amiket írunk... nem a vistához kell fasza gép hanem a játékokhoz ami ugyanúgy xp alatt is igaz...

Pontosan ezt mondom én is: a nagy többség nem csak felhasználói programokkal ügyködik hanem játszik is. A többit már alább is kifejtettem.

Persze, egy átlag usernek meg elég a PIII is, hogy az irodában cseteljen win98 alatt ami kijön 25-bõl monitorral együtt 😄 De a történet nem errõl szól, hanem arról, hogy elõbb vagy utóbb kénytelen leszel cuccokat vásárolni különben nem fogod tudni a géped használni. Erre jó példa a következõ játék ami bizony már csak vista alatt fog muzsikálni ráadásul atomerõmû is kell hozzá.. Szóval hagyjuk ezt a nem kell semmi a vistához mert szuperjó szöveget.