Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"biztos h nem mert ha megnézed a final review rész part3 az install, de az a része a cikknek még nem készült el mivel hogy nem érhetõ el még senkinek. másik h már a bétákban is belehett kapcsolni a aurora boot logot (noguiboot)."
Gondolom én is hogy az MS nem annyira hülye, hogy így hagyja a wint-t.
LOL hogy egy boot logón társalgunk. 😄
Legalábbis a boot logó fake, ha RTM-nek állítja Thurrott.
Mert még õ sem kaphatta meg az RTM-et.
boot logó ez? 😄😄😄😄
De furcsa pont amikor megjelent a Vista 😄DD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
persze ez csak egy game, de akkor is, már van ilyen.
Tehát arra, hogy valamelyik játék nem fut el dx9-es kártyával, még 5 évet is várhatsz
DX10-esek közül felsõkategóriásra értettem.
Amúgy benne van a boot logó, inkább meg sem nézem, mert lelövi azt a kis izgalmat is, ami a véglegesre vár. 😄
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nagy az õrület.
Windows Vista has released to manufacturing
I'm excited to announce that we have completed final testing and this morning declared build 6000.16386 as Microsoft Windows Vista.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Amúgy NEM nekünk lesz letölthetõ, érdekes is lenne... abban bízhatunk, hogy egy MSDN-es felteszi "netre".
Ennek elegge felreertelmezese az, hogy ma, vagy hogy azonnal elerheto lesz. Mint mar irtam, az office is napok ota kesz van, es meg nem kaptak meg. 7 nap.The technologies announced today include the following:
<...>
The availability to MSDN® Premium subscribers of Windows Vista and the 2007 Microsoft Office system on release to manufacturing.
DjDano: rossz idozonat nezel, az MS-nel meg 2 ora van az allitolagos 8 oras bejelentesig.
Foley mentions "the public announcement that Windows Vista has been released to manufacturing is going to happen tomorrow, November 8, around 11 a.m. PST, sources close to the company are saying."
Once the RTM has been announced the build should appear on MSDN at the same time according to Microsoft's press release of yesterday."
Source: MJF
Amúgy remélem lesitek a thehotfix.net -et onnan kapjátok a legjobb Vista letöltéssel kapcsolatos infókat. 😊
/*WTF?!*/
PL. a HALO2, na ne szórakozzanak már hogy egy eredetileg 733as gf3-as szintû konzolra írt játékhoz KELLJEN a vista.. 😊