Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki help h tom belõni a vista boot pro val h választani lehessen h mit bootoljon :S (régebbiekkbe windows vista, older windows....) a Cn van az xp En pedig a vista, help meeee!!!!

kezd elviselhetetlen lenni ez a topik, elkellne már egy házigazda. már kb 2hónapja is jelentkeztem, továbbra is fenntartom!

Barney Tech
Akkor ezek szerint felesleges leszedni?
Amugy 40km-re vagyok tõlled 😊)

precision
😊
Te is okos lehetsz 😊 Amugy a legtöbbünknek egybõl felmászott, képzeld. Nekem is hamar felszaladt, azóta is az megy. Ráérünk amúgy. De hogy te mit keresel itt azt nemtudom. Bye.

Bazinga!

Bootlemeznek, vagy milyen kiterjesztésben?És a második lemezt telepítés közben kérni fogja?

A köv progi formátuma: POWERISO

cenobite
Nem hiszem el, hogy minden idióta egybõl fel akarja zúzni a vistát, aztán csodálkozik, ha beszar az egész kóceráj.

Nem ráértek?

Gyökerek!

(Anyu jól van, thx!)

gamertag: kenobita

Extraboy
Ha jol tudom azt alcoholba ki tudod irni ugyanugy mint az iso-kat.

Sziasztok!
Tudom nem idevágó, de tudna valaki segíteni, hogy a windows media center 2cd-s változatát hogyan kell feltelepíten? daa fájlkiterjesztesû.

jogos.. nem is az xp teljesítményét várom , de ne 120 fps em legyen a 450 helyet.. ^^

ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p

ismerem, plz leírnád h h tom megcssinálni h tudjak boot ot választani,

vki
Van egy olyan program, hogy VistaBoot. Azzal faszán be lehet lõni, csak vigyázni kell, mert nagyon el lehet fele toszni a dolgokat.

ACER Aspire 5738ZG

grebber
Kiváncsi leszek mikorra fognak nomrális VGa drivereket csinálni Vistához hogy hozza az xp-s teljesítményt!

Next PC upgrade: 2022

Hi..Melyik nvidia drivert használjam, hogy normális legyen az fps-em??

ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p

eddig minden verziónál megkérdezte h melyikrõl bootolok, de most 1xûen nem...

de szeretném 1xe a 2t használni omg...

jakewyler
legyen 1 partíciód és úgy tedd fel

vki helpppppp

akkor nem talat😄
1 vinyón van 2 partíción :S

2 vinyodvan? es ket kulonbozo windows mind2on? mert akkor arrol bootolj ameikre raktad vistat, biosba lodd be..
sry ha nem ez a gond nem lamanak nezlek :> csak irtad hogy 2 vinyod van..
Hi... Ti melyik Nvidia Drivert használjátok ??
Én az 96.85-et...
Sajnos ezzel a játékokban egy laggszerû érzés alakul ki.. Az fps is leesett mint az állat...
Pls tipp...

bootosan sikerült feltennem, de nemtom bebootolni a vistát bakker :S automat elkezdi az xpt valaki HELP!!!

TothLaci
Szerintem töltsd le újból, ahonnan régebben elõször letölthetõvé vált az utolsó build. (Demo****) És ott keresd meg a B6701A87-el kezdõdõ hasselt fájlt, elvileg annak tökéletesnek kell lenni.
cenobite
LOL már ez a tápig! 😄

gamertag: kenobita

Kösz...ami szembeötlõ azt nem veszi észre az ember😊)
Pedig legalább 20x néztem ott az információt😊

jakewyler
próbáld meg alcohollal feltenni

HIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBAHIBA! egyszerûen nem hiszem el, torrentspy ról megcsináltam a hash elés cuccot, kiírtam 4x esen és 1xûen ugyan az, hihetetlen! nem igaz!!!!

Barney Tech
Csoki!
Valaki egy warez honlapot privátban!
Nagyon megköszönném!

ÁLLÍTÓLAG EZEK FAKEKEK, DE KI TUDJA..

– Vista Final Cracked –

…raVen…

Step1
Take Ownership And Full Control Of File:
C:Windows\System32\Licensingpkeyconfigpkeyconfig.xrm-ms
Replace the file:
c:Windows\System32\Licensingpkeyconfigpkeyconfig.xrm-ms
With RC2 One

Step2

Stop The Service ‘Software Licensing’
Take Ownership And Full Control Of File:
C:/Windows/ServiceProfiles/NetworkService/AppData/Roaming/Microsoft/SoftwareLicensing/tokens.dat
Replace The File:
C:/Windows/ServiceProfiles/NetworkService/AppData/Roaming/Microsoft/SoftwareLicensing/tokens.dat
With RC2 One

-REBOOT Computer

-Click Start And Type In The Search Bar ôslui.exeö (without quotes) And Press Enter.
This will Take You Straight To The Activation Window Where You Can Type Your RC1 Or RC2 Key To Activate It!

All Files Need Located In Crack Folder…
raVen Brings U Things U Thought Werent Possible…

Crack Link
http://rapidshare.com/files/2905959/WVFC_LsC_.rar

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

sg pro?

jakewyler
"Adaptec Adaptec Serial ATA HostRAID vezetõ
Ez az eszköz nem fog mûködni Windows Vistával. Több információért látogassad meg az eszközgyártó honlapját. "

grebber
Ez mi amúgy (nemértek hozzá)?

Next PC upgrade: 2022

Adaptec Serial ATA HostRAID driver Adaptec
This device will not work with Windows Vista. For more information, visit the device manufacturer's website.

Hát ennyit a vistáról...

Ami a lol amúgy, hogy simán a képembe tolja, hogy installáljam fel, mert a gépem húdealkalmas rá. Ezt is csak egy mellékes fülön írta ki...
Aztán valszeg az elsõ reboot után várt volna a nagy semmi, mert fel sem ismeri a raid tömbömet...
Microsoft Office 2007 Enterprise-WiNK tölthetõ

CP/system-ben cserélheted a serialt aktiválás elõtt.

Lehet láma kérdés, de ha most felrakom a vistát a most közkézen forgó szériaszámmal, akkor ha a cégem hivatalosan is kap lemezt, és kulcsot, akkor lesz lehetõségem mint pl. az xp esetén 1 sysrep szerû dologhoz, hogy ezzel tegyem úgymond hivatalossá?

nálam ellenõrizve 100% lett, és elindult a seed is
végtelenrõl töltöttem le...

MEGJELENT!

Microsoft.Office.2007.Enterprise-WiNK

Wink brings it 😉

Microsoft.Office.2007.Enterprise-WiNK

install with key

Enjoy, keep the scene alive,
greets to friends you know who you are!
janos666
Dejó hogy elõbb kérdezek aztán olvasok. Kész a release, nemsoká dobják ki netre az Office 2007-et.
janos666
Tényleg, lehet többmenetesen írni úgy a Vistát hogy bootoljon is. (XP-nél nem próbáltam, de itthoni SP2 hegesztés után lenne tippem rá hogy csináljam)
thx kipróbálom

janos666
Igen, a weblapjukról lehúzod az XP-hez való legújabbat, aztán CD-rõl feltolod a THX konzolt, tökéletesen fut 5.1-ben.
janos666
Hol van már az az Office 2007? A Japánoké már rég tölthetõ, az angol meg sehol. (egy DVD-re akarom kiírni, mert akkor kényelmesebb rendszert telepíteni és amúgy is van némi hely a 2,6Gb-os Vista mellett)
valakinek sikerült feltenni drivert creative hangkarihoz??

ertem, kosz az nfot
janos666
Áh, elvették a szerkesztés gombom, na ez lemaradt:

XP-s driverrel jól futnak a játékok de nincs Aero glass
RC2-es driver meg csak az nvidia control panel miatt kellhet, mert alapból is rak fel a Vista olyat ami ér annyit (ha nem többet) mint az RC2-es (csak contol panel nélkül).
atira tudsz vmit mondani h melyikkel jó? :S vagy ezzel az RTM el?

janos666
Ha felteszed az RC2-es drivert akkor mûködni fog az Aero glass (akárcsak a Vista DVD-rõl instalált alap driverrel is), ha meg felrakod a 81.97-es XP-s drivert (nem véletlenül mondom ezt, ez a legutólsó jó nvidia driver amitõl nem hal meg a Vista bootolás után) akkor kellemesen magas (több mint XP-vel) FPS-es lesz játékok alatt. (RC2-es driverrel feleannyi FPS és bugos).
jakewyler
majd írd má meg,hogy több lett-e az fps-ed,ez engem is érdekelne,még nem nagyon merem megcsinálni azt,hogy xp-t letörlöm és csak vista legyen😄