Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
beleírtam értelem szerûen h mit indítson, és azt írta h a Windows nem indítható, vagy hibás...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Azt szeretném kérdezni hogy a vistából van már végleges verzió vagy olyan ami jól fut, és a vezeték nélküli hálozatot könnyen lehet beállítani?
nincs benne ebben vki mélyebben?
Bazinga!
Megoldható lenne valami programmal hogy többmenetesen írjak meg egy bootos DVD-t?
vista boot pro ezt írja az OS re...:
There is currently 0 OS(s) installed in the boot manager.
Current timeout before default boots: 0
Default OS:
The boot configuration data store could not be opened.
A rendszer nem tallja a megadott fjlt.
pedig fenn van a baszott vista és az xp
xp Cn vista En
Inkább megvárom a rendes vista nvidia drivert.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Windows.Vista.RTM. Activation.Crack-i ND
Microsoft.Windows. Vista.RTM.PROPER.A ctivation.Crack-Re eBSaW
de hol van az nfo-ba a key?mert én nem látom benne
.Unpack. |^| | |
| | | .Burn to dvd or mount with an emulator |¯| | |
| | | .Install, key is: (check.nfo.for.key) (Universal Key) |_| | |
| | | OR Leave the cd-key field blank and install | | | |
| | | without a key.
Van már ilyen is.
Méghogy jó-e? 😄
Nálam 3.5
A megoldás hülyén hangzik! Leírom a folyamatot!
1.Boot után lefagyott a telepítõ! Dvd át ide kábelre ugyani satán volt!
2.Telepítõ közben nem telepítette egyik partícióra sem! Le összes vinyó 1 kivételével!
És olvastam olyat is külföldi fórumon hogy valakinek ilyen hibát észlelt azért mert húzva volt a procija és több feszt kaptak a memók és a proci! Próbáljátok meg nem-e az OC miatt fagy ki! Xp-bõl nem próbáltam telepíteni! Lényeg hogy megy! Sok sikert!
ha te azt tudnád...^^
100%-osan mûködik.leteszteltem.
http://rapidshare.com/files/2936258/Windows.Vista.FINAL.Crack.raVen.rar
A lényeg:
Mind a két fájlnál ugyanazt kell csinálni hogy jobb klikk > properties >
Security > a group or username-nél > User(a saját neved) > Edit > és a full control mellett az allow-ra egy pipa és innentõl már felül tudod írni mind a két fájlt.
Arra figyelj hogy ha a tokens.dat-ot irod felül akkor a services.msc-ben állitsd le a "Software Licensing" nevû szolgátatást mert csak akkor engedi.
Útána restart és mielött bejönne az asztal azt kéri hogy üsd be a licens kulcsot és innentõl kezdve bármelyik RC1 vagy RC2 kulcsot elfogadja.
Úgy durván ennyi 😊
Maximális meg vagyok vele elégedve.Eléggé pofás lett.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
tök üres a bcd m és nem tudok újat csinálni
Cn van az xp En a vista vki help plz...
ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p
DX9-es kártyákkal is menni fognak a játékok, csak nem fogod kihasználni a DX10-es lehetõségeket (dx10-es játékban). Én most azt csinálom, hogy várok egy középkategóriájú kártyára, pl GF 8600GT-re, ami remélhetõleg elfogadható árban lesz a nagyközösség számára.
ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p