Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Aki ilyeneket ír a topikba mint a #5966 az agyilag zokni úgyhogy inkább ne legyen házigazda...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tudom... ez a boot.ini t nyitja meg tök mind1...
beleírtam értelem szerûen h mit indítson, és azt írta h a Windows nem indítható, vagy hibás...

Moderator@sg-hu-ra írsz könyörgõ levelet(amiben megjelölöd hivatkozással a topikot és megindoklod, hogy miért lennél alkalmas a feladatra), talán szerencséd lesz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ja, ráadásul a fél brigád egy kukkot sem ért angolul aztán tátiznak ha nem úgy mennek a dolgok mint ahogy elképzelték<#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

trogerzsiger
hello!

Azt szeretném kérdezni hogy a vistából van már végleges verzió vagy olyan ami jól fut, és a vezeték nélküli hálozatot könnyen lehet beállítani?

janos666
Hagyd azt a bootpro-t, megkeresed az XP-bõl ismert boot config abalkot a control panel / advanced system settings / startup and recovery alatt. Itt szépen felveszel egy új tételt XP néven (az ott lévõ sorból következtetve kitalálod hogy tényleg patition0-e a C ha az E mondjuk partition2, meg hogy milyen formában kéri az elérési utat...)
de vmi fos van a bcd mmel
nincs benne ebben vki mélyebben?

precision
Miért nem csinálod azt, hogy csinálsz egy ghost vagy acronis mentést a jelenlegi xpdrõl, felteszed a vista -t, és ha nem válik be visszaállítod az xp -t? Úgynézki nem szereti ha van mellette más oprendszer. De mondjuk nem értem, mert beta -nal asszem müködött ez a dolog, szal xp mellé felrakták, és bootnál lehetett választani. Szóval nemtom mi lehet nálad. Próbáld meg az xpmentés - format c: - vista install c -re dolgot. Hátha.

Bazinga!

janos666
Csak féligmeddig vág a témába, de:
Megoldható lenne valami programmal hogy többmenetesen írjak meg egy bootos DVD-t?
janos666
Pontosan hanyas drivert tettél fel? Ha már 81.97-el is fagy akkor próbálkozz 77.77-el, végsõ esetben 66.66-al. (írd be az inf-be a kártyádat ha kell)
vkinek nincs 5lete h tom megcsinálni a boot ot?
vista boot pro ezt írja az OS re...:

There is currently 0 OS(s) installed in the boot manager.
Current timeout before default boots: 0
Default OS:

The boot configuration data store could not be opened.
A rendszer nem tallja a megadott fjlt.

pedig fenn van a baszott vista és az xp
xp Cn vista En

Zsoltika 007
Nekem kékhalál lett vele mikor 3d-s alkalmazást indítottam. <#wow3>
Inkább megvárom a rendes vista nvidia drivert.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hi emberek ha valaki tudna nekem szerezni egy felesleges RC2kódott megköszönném!Privibe is küldhetitek ha kell nyomok cserébe mondjuk gmail meghivót.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

jakewyler
ezeket próbálta valaki?:
Windows.Vista.RTM. Activation.Crack-i ND
Microsoft.Windows. Vista.RTM.PROPER.A ctivation.Crack-Re eBSaW

jakewyler
ez a billgates verzióhoz való kód,de az újnak is ez a kódja??

pedestrian
ezzel a kulccsal telepítettem én is. csak 30 nap múlva aktíválni kell.

jakewyler
most akkor töltsem le ezt a verziót is?<#wilting>

Tessék: YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8
jakewyler
amúgy ez a verzió 4750mb de csak azért mert benne van a 32 és a 64 bit is.
de hol van az nfo-ba a key?mert én nem látom benne

Nem. Vagyis most utólag nem fogadta el.
jakewyler
és ehez ami van kód,az jó a billgates verzióhoz?

Zsoltika 007
Jó. Nekem is annyi lenne ha a vinyók miatt nem pontozná le.

Microsoft Windows Vista RTM 32Bit and 64Bit AIO DVD READ NFO WinBeta

.Unpack. |^| | |
| | | .Burn to dvd or mount with an emulator |¯| | |
| | | .Install, key is: (check.nfo.for.key) (Universal Key) |_| | |
| | | OR Leave the cd-key field blank and install | | | |
| | | without a key.

Van már ilyen is.
<#ijedt>
Méghogy jó-e? 😄
Nálam 3.5
Casseus
5.0 pont a szg-re jó pontszám?

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Immáron vista alól!
A megoldás hülyén hangzik! Leírom a folyamatot!
1.Boot után lefagyott a telepítõ! Dvd át ide kábelre ugyani satán volt!
2.Telepítõ közben nem telepítette egyik partícióra sem! Le összes vinyó 1 kivételével!

És olvastam olyat is külföldi fórumon hogy valakinek ilyen hibát észlelt azért mert húzva volt a procija és több feszt kaptak a memók és a proci! Próbáljátok meg nem-e az OC miatt fagy ki! Xp-bõl nem próbáltam telepíteni! Lényeg hogy megy! Sok sikert!

ha te azt tudnád...^^

Omega888
Beaktiváltam a végleges vistát egy rc2-es kulcsal.
100%-osan mûködik.leteszteltem.

http://rapidshare.com/files/2936258/Windows.Vista.FINAL.Crack.raVen.rar

A lényeg:

Mind a két fájlnál ugyanazt kell csinálni hogy jobb klikk > properties >
Security > a group or username-nél > User(a saját neved) > Edit > és a full control mellett az allow-ra egy pipa és innentõl már felül tudod írni mind a két fájlt.
Arra figyelj hogy ha a tokens.dat-ot irod felül akkor a services.msc-ben állitsd le a "Software Licensing" nevû szolgátatást mert csak akkor engedi.
Útána restart és mielött bejönne az asztal azt kéri hogy üsd be a licens kulcsot és innentõl kezdve bármelyik RC1 vagy RC2 kulcsot elfogadja.
Úgy durván ennyi 😊

DjDano
Sõt XP alól nem is lehet telepíteni, legalábbis jópár embernek nem sikerült (nekem se) és DVD-rõl bootolva telepítettem és utána simán lehet választani XP és Vista között 😊

DjDano
na az lenne csak szép ha egy óra használat után már hibákat jelezne 😊

Omega888
Én kb. 1órával ezelött telepítettem fel és semmi gondom vele egyetlen-egy hibát sem irt ki.
Maximális meg vagyok vele elégedve.Eléggé pofás lett.

bazza
meg a pixel és vertex shadereket együtt kezeli. (ha jól tom)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

rage
Azt szeretném megkérdezni, hogyha a DVD-rõl bootolva teszem fel egy második vinyóra, akkor magától megcsinálja a rendszert multibootosra, s indításkor simán választhatok a C-n lévõ XP meg mondjuk az E-n lévõ Vista között ? Nem szükséges XP alól indítani a telepítést?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

mi a fakk ez?
tök üres a bcd m és nem tudok újat csinálni
Cn van az xp En a vista vki help plz...

biztos van max még nem szivárgott ki 😛

Evogordon
Van már x64 final?

Balumann
DirectX 10 az szerintem nem csak az hogy több effekt. Úgy tudom az lesz a legfõbb újítása a shader model 4 mellett, hogy jobban tudja irányítani a fizikai hatásokat. Pl. falevelek mozgása, víz mozgása széltõl, meg ilyesmik. Úgytudom ezek lesznek a dx10 lehetõségei, a grafika meg az effektek az a shadermodel 10-es :/ De lehet hogy hülyeséget mondok persze. (meg ehhez videokártya is kell)

Rage47
áh köszi
TothLaci
DirectX 10 egyik elõnye, hogy gyorsabb lesz a játék, mivel teljesen újból építették a rendszert, kevesebbet "eszik" másodszor ha valami probléma jelentkezik a D3D-s alkalmazásban, akkor nem viszi magával az egész Windowst, és mivel gyorsabb, ezért több effektet/látnivalót tudnak egy játékba beleépíteni.
vki
privit megkaptad?

ACER Aspire 5738ZG

Rage47
én is igy tervezek 😊
nemtod mik azok a dx10-es lehetöségek?
1 vinyón 2 partíción van a cucc

Nem, dx 7ben ... Dx9 ben nem tom.. Pls egy nvidiás írja le hogy milyen drivert érdemes használni...

ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p

vki plz help h h kell belõni a vistát úgy h lehessen választani h xpt vagy vistát bootoljak... mert alapból rögtön az xp kezd el tölteni

dx9 modban nezed? nekem abban jobban ment a cod2 mint xp-n, atival.

TothLaci
Ez így van, bár én nem ajánlom a drágább kártyát, csak ha pénzed van rá😊
DX9-es kártyákkal is menni fognak a játékok, csak nem fogod kihasználni a DX10-es lehetõségeket (dx10-es játékban). Én most azt csinálom, hogy várok egy középkategóriájú kártyára, pl GF 8600GT-re, ami remélhetõleg elfogadható árban lesz a nagyközösség számára.
egyik sem jön ki nyár elõtt.-

Rage47
amihez kell 200e HUF-os vid kari 😊
ezek el fognak futni dx9-el is igaz?
Laci, te milyen drivert használsz? Egyáltalán miyleln kártyád van ? Mert én nvdia 96.85 õs drivert használok, és sajna cod 2 ben az átéag 400 ról leesett sajna 85 re....:S

ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p

DjDano
<#kuss><#kuss><#kuss><#ejnye1>

TothLaci
Már nagyon frankó a Vista, és nem esik össze a rendszer sem. Stabil, biztonságos, megéri. Jah, és néhány PC-s játék több FPS-t produkál, mint XP alatt. Szóval szerintem már megéri felrakni, és hamarosan meg is jöhetnek az elsõ DX10-es játékok, amiknek a grafikájuk mindenhez képest lenyûgözõ lesz, pl. Crysis, vagy az UT2007.