Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
★ 汤姆 李
és lesz tokens.dat fájlod 😊
másik: nem tudom aktiválni, mert az egész gépemen nincs tokens.dat fájl...
pls help me
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
.: mobilize.hu :.
Az Nvidia.com-on vannak driverek vistara, de akkor hogy hogy nem jó senkinek? Itt írta vki hogy driverre vár!? A drivers.hu- n láttam drivert a SB hangkártyákhoz is! Az sem jó?
Csak azért mondom mert most akarom feltenni a vistát és körülnéztem hogy a konfogomhoz vannak e driverek és láttam ahhoz amihez kell! Akkor ezek szerint mégsem jók ezek?
Jah azért az komolyság,hogy kipróbáltam Telefonom Bluetooth-át Notebook-ommal és semmi,ugyanúgy semmi mint elõtte xp-n nem látta notim a telefonomat DE rá 3-4 percre csináltam Win-update-t teljesen véletlenül nem ez miatt és mi történt?Leszedett 3 frissítést a Bluetooth-oz és megjelent lent a jobb sarokban a kék bluetooth jel és vígan kommunikálok telcsimmel!!!Amit eddig sosem tudtam összehozni Xp-vel.Hát ez a királyság.
★ 汤姆 李
Microsoft.Windows.Vista.Final.BillGates.Fix.To.Legit.MSDN.PATCH-iND
http://atwwebmaker.tx.hu/
Tehát nálad a hiba. Tegyél fel rtm-et! <#nezze>#nezze>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Most per pillanat ennyi jutott eszembe.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Szerintem felesleges szenvedni még vele.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Bazinga!
meg crack-eltem a file-okat és most inditásnál kéri a hogy aktiválljam,de az RC1-es kulcs amit küldött a microsoft az nem jo neki
HELP!!!
és most már nem is jön be mindig a kulcsot kéri
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Én is találkoztam pár hibával sajna de egy zsír uj OP rendszerhez képest nagyon jól szuperál minden!
Jól futnak a játékok,programok, feltudtam tenni a k-lite kodek packot ez relatíve mindent visz!
viszont ami nem megy!
Kitömörítésnél pl acess denied felirat ugrik fel de kicsomagolja a fájlt?!?!
És sajna bluesoleil-es Bluetooth adapterem van és ha felteszem a legujabb szoftvert be is kékhalálozik indulásnál a gép!
A régit meg nem engedi feltenni gondolom nem vista kompatibilis!
Esetleg ötlet bluetooth adapterre?
Eöre is köszi a válaszokat!
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
1. futtatás (RUN), beírod: msconfig
2. TOOLS fül, ott a Disable UAC-ra katt, majd launch
3. felugro ablakot ha végzett bezárhatod, restart, és kész!