Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jól mûkszik az IE alapú Avant Browser is.
http://www.winportal.net
csak az install utáni elsö inditás megy

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
És válasdzolna rá?
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Más:használ valaki valamiféle internet limiter progit?Gondolok pl:cfosspeed,net limiter.
★ 汤姆 李
mindig irja hogy rakjam ujra
és ha ujrarakom , elindul de ha bezárom és megint elinditom ugyan az a hiba
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
★ 汤姆 李
Most hogy állítom be a teljes administratort?
Segítsetek légyszi.
ÉS a bénázásomról veletek is konzultálhatnék!
Szóval, valaki nem tudna egy olyan kéept csinálni, amin az az ablakvan, ahol az IP, maszkok elérési utakat lehet tölteni? (persze a saját adatait kitörölve 😊
Please!!!
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
★ 汤姆 李
am bedöglött az uw azér nem jön le a .reg
raktam már dx9 oct-cuccot még mindig szar
ha te azt tudnád...^^
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Tudtátok,hogy lehet a pendriver-ot használni ramként vista alatt?
Így kell beállítani:meghajtóján jobb gomb-propertires-ready boost
.256mb a minimum.(nekem is mondták,szal még nem teszteltem)
mer én emiatt tettem ujra ultimate-re a vistát -.-
.: mobilize.hu :.
=============================================
Nem az en szerzemenyem, itt a forumban talaltam 1 joember leirasat mentettem el, de ugylatom sok embernek jol jon.
---------------------------------------------
Most mindenekelõtt (mielõtt testre szabnánk a felhasználói beállításokat) cseréljük a gyerekded módon korlátozott accountunkat igazi admin accountra (ez nagyban segíti az XP-re írt programok kompatibilitását és megnyugtatóbb érzés ha adminok lehetünk a saját gépünkön...)
Lefuttatod {ezt a registry bejegyzést}, majd a Start menü / accessoires / run-ba beírod:
control userpasswords2
Innentõl pedig kattintgatsz:
Advanced -> (Advanced User management) Advanced
Itt "Users", majd duplát klikkelsz az Administratora aztán leveszed a pipát arról hogy "Account is disabled".
Ezután a Control panelban megkeresed az "User accounts"-ot, a baloldali fülön rákattintasz a "Configure advanced user profile properties"-re, és törölsz minden felhasználót az administratoron kívül. A startmenüben kijelentkezel és belépsz administratorként. Ezután visszatérsz a Control Pnael / User accounts ablakba, rákattintasz a "Turn User Accounts Control on or off"-ra nyomsz és leveszed a pipát arról hogy "User Account Control...", nyomsz egy OK-ot.
Ha minden igaz most már kérdés nélkül igazi adminnak jelentkezik be a gép újraindítás után.
Symantec AntiVirus Corporate 10.2.224
meg van már új nod is elvileg.
Trükköket akarok !!!!
★ 汤姆 李