Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

átmásolod xp-bõl vagy beírod googlebe a hgiányzó file nevét.

MazeZee
hello...tudom hogy volt már ez a téma de azt szeretném kérni , hogy valaki egy hozzászólásban írja le hogy a directx9 -bõl melyik file-okat nem rakja fel, és hogy ezeket hogy tudom felrakni illetve honnan tudom leszedni...köszönöm...

janos666
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\PaintDesktopVersion

Ez a key nekem nincs is ott 😞
Imremagdi
nekem is 0, és ott a kiirás a jobb alsó sarokba

c&q driver amd x2 ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Én ezt a kodeket használom: XP Codec Pack 2.0.6.exe

Ezzel nekem minden ment eddig kifogástalanul!
XP-s de Vistára is jó.
Zsoltika 007
Ez nem leugatás volt. Csak próbáltalak észre téríteni hogy ne írkálj be minden pici kis problémát fõleg akkor ha már van rá megoldás és már 6-7 alkalommal ki lett tárgyalva. Engem csak ez zavar. Legközelebb ha valamiben elakadsz akkor elõbb használd a keresõt! Ha ott nincs semmi akkor nyugodtan kérdezz mert szivesen segít bárki.

De kérlek ne olyanokat kérdezzetek már mindíg amit már többször kitárgyaltunk!!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

TothLaci
Az RTM-ben alapból nulla
TothLaci
😊
Katt a Start Menüre, Start Search-ba írd be, hogy regedit.exe, aztán azzal állítsd át.
MazeZee
a mappák nézetét nagyon könnyû átváltani ctrl+egér görgõ görgetés... 😄

ez télleg mûködik...

Billyék bekeményítenek.
(Hoc)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tsippsy2
Bocsi, de ezt hol találom meg, keresõ nem találja...
HKEY_CURRENT_USER\
???

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

janos666
Pedig ez egyértelmû. Megpróbálsz felrakni mindent, ha nem megy fel keresel újabb verziót, ha az se települ/fut még erõlteted hátha, vagy más program után nézel. Ennyi.
Ha Rc1-es kulccsal aktiváltad ezt írja.

Eltüntetés az asztalról:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\PaintDesktopVersion értékét írd át 0-ra

http://www.winportal.net

TothLaci
Hiába tûnteted el, akkor is az marad. 😊
Tsippsy2
jajj...
vaLAki akinek sikerült eltüntetni a sarokban lévõ
Windows Vista (TM)
Evaluation copy. Build 6000
Az mondja légyszi el, hogy hova ment és mit csinált egy esetleges serialnak is örülnék...

TothLaci
<#nevetes1>
Hunnenkoenig
A Vista alatt is van start gomb, vagy maskent kell hasznalni? ;-)))

Amugy en azt kerdeznem a guruktol, hogy miert WinBeta van az autorun kepernyö sarkaban, ha ez RTM?

Ezek komoly kérdések, vagy csak az írási kényszer szüli?😊

Egyébként a Views gomb és a mellette lévõ More Options...

http://www.winportal.net

ilyenrõl még nem hallottam 😊

Tsippsy2
A Vista intézõjében nincs valami gyors gomb, amivel lehet változtatni a mappák nézetét (kicsi közepes, nagy extrra nagy méret..)?

Tsippsy2
Amúgy jó öltet lenne a FAQ-ba leírni a fontosabb programokat, amik mennek Vistán verziószámukkal együtt, és frissítgeni, hogy ne keljen állandóan minden programot megkérdezni..
Köszi a választ 😊

janos666
Megadtad a választ, WInrar, megy szinte minden verziója...
ne nevettes, az összes megy rajta

Tsippsy2
Valami kitömörítõ progit tudtok Vistához?
rar, zip stb.
Jó lenne 😊

Tsippsy2
Remélem lassan lesz driver az ATI Radeon 9200SE-hez is, mert most csak 85Hz mükszik a monitorom, 😞
XP-n 110Hz vitte a videókarival 😊
Nekem nem játékra kell a gép, úgyhogy nálam a szemeim épsége a fontos 😊
De tudom, akkor is ráférne egy új kártya a gépbe. Lehet karácsonyra meglepem magam. egy dx9 is támogatóval

janos666
Minek kell erõltetni ezt az ffdShow kodeket? Nehogymár zavarjon hogy egy xvides film lejátszása közbe 5 vagy akár 15 % a CPU használat. A képminõség meg elég fura azzal a kodekkel, alapbeállítással "lélektelen" a kép, ha meg rárákod a mellékelt, de alapból kilõtt post-process filtereket azok is inkább csak rontanak a dolgon és csak összemaszatolják.
Letöltesz egy K-lite Cocec Pack-ot, és kézileg kiválogatod hogy miket tegyen fel:
Videó kodekek közül csak a: Divx 6.4, CoreAVC, X264 kell.
Audio kodekekbõl elég az AC3 filter
A Source filterekbõl meg felmehet mind. (úgys zavar be ami nem kell, de még kellhet...)

BSPlayer 2.1 is megy, csak állítsd be hogy Overly mixert használjon: Beállítások\Egyéni beállítások\ Videó \ Videó renderelés \ Rendering mode -> Overlay mixer.
Sziasztok!
Abit IS7 alaplapom van és amikor az xp-t telepítettem mindig fel kellett tenni drivert az alaplap lemezérõl kerestem vistara de nem találtam! Jó enélkül vagy jó rá az xps? Nem videokártya meg nem is hangkártya drvier hanem egyéb, usb meg ilyenek.
MazeZee
de fut a DAEMON Tools 4.0.6 X86 -nekem teljesen jól

de ha neked nem akkor van poweriso ultraiso magiciso satöbbi...

djrobaa
Sziasztok! GTR2 magyon frankón megy Vista alatt! Igaz RC2-m van mert még nem volt idöm leszedni az RTM-et! Amugy nekem minden NFS megy! Mást nem probáltam még!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

TothLaci
MediaPlayer, vagy a WinAmp pl. mûködik 4.0-n egy MP3 lejátszásakor?
próbáld a 4.06-t

Tsippsy2
És közben valaki mondana egy olyan virtuális meghajtó kezelõt, meg iso, daa cue stb. kezelõt, ami fut Vistán?
A Deamon tools 4.0 nem fut, már próbáltam...

MazeZee
elvileg az rc1-esed kulcsát kéne beírni a szöveg lent baloldalt pedig azért van mert lecrackelted és elvileg jó.....

bon
Próbálkoz más serial-al.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tsippsy2
Jó, ezt most oldottam meg 😊
2 hagszóró volt beállítva a 4 helyett 😊

Amúgy erre valaki adjon már légyszi ötletet:
"Hát tegnap megpróbáltam crackelni a Vista-át, már magában ez is nagy dolog, de csak annyit értem el, hogy allul megjelent ilyen hülye szöveg, ami eddig nem volt...
Windows Vista (TM)

Most mit rontottam el a crackelésnél, ja és a végén amikor újra normaly modban kell indítani, nekem rögtön bejelenkezés elõtt kért jelszót, amire valami invaild serialt írt ki pedig 3 fajtát is kipróbáltam... "

Tsippsy2
Valaki please segitsen
CMI8738/C3DX PCI Audio Device
Ez van a géphez hangkártya 5.1-es
és driver is van de nem ad hangot!!!!!!!!!!!

na ez engem is érdekelne, de én még nem láttam vista kompatibilist

Imremagdi
vista alá kell az AMD procikhoz C&Q driver ? mert a bios-ba be van kapcsolva

Imremagdi
hogy lehet eltüntettni ez a szöveget?

Tsippsy2
Kedves Mr Bond, ennyi erõvel te is leírhatnád... Ha már leugatni letudtál.

Zsoltika 007
Ha visszaolvasol rá fogsz jönni. Önállóság rulz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tsippsy2
Hát tegnap megpróbáltam crackelni a Vista-át, már magában ez is nagy dolog, de csak annyit értem el, hogy allul megjelent ilyen hülye szöveg, ami eddig nem volt...
Windows Vista (TM)

Most mit rontottam el a crackelésnél, ja és a végén amikor újra normaly modban kell indítani, nekem rögtön bejelenkezés elõtt kért jelszót, amire valami invaild serialt írt ki pedig 3 fajtát is kipróbáltam...

mikor béállítom, hogy ne legyen system restore, és klikk az okra, akkor mindig hibát ir ki, ugyértem akkor is, ha csak megnyitom azta fület, és oké-t nyomok 😄DD

grebber
Én nemkurtam el semmit tuti.Biztos valami kezdi bemondani unalmast csak aztnemtudom mi.

Next PC upgrade: 2022

kirol
Akkor valamit elkúrhattál, nem kicsit, hanem nagyon, mert nekem még az eddigi 5 (vagy kitudja hány éves az XP) év alatt sose volt kék halál.
Csak a régi szép millenniumos idõkben volt ez.

Ha egy friss rendszernél is ezt csinálja, akkor hardverhibára gyanakszom. Vagy összeférhetetlenségre.
grebber
Nem kell az én gépemhez semmiféle driver állandóan kékhalálozik ,csak tudnám mi a retkes faszért 😞 (XP-m van)

Hát amíg nincs Vistára videókari driver addig nem jó a helyzet. XP-s driverrel viszont jobban mennek a játékok, mint XP-n, de senki sem garantálja, hogy kék halál nélkül fel tudod tenni az XP-s drivert.
grebber
Van itt olyan aki rettenntõ sokat játszik?
Mert az leirhatná amikkel tolja melyik gamenél mit tapasztal lasabb vagy gyorsabb mint XP-n volt!