Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy giga RAm-bol 500-at leszed maganak alapbol es igy egy jatek sem indul nalam.
36 szolgaltatas fut a hatterben, pedig mar lelöttem azokat, amiket ismertem es tudtam, hogy nem kell.
CPU folyamatasona 30%-on van.
Semmi nincs a helyen. Nagyon megkomplikaltak szerintem.
64 es 32 bites szoftwereket kell kevernem, amit nem akarok.
Tulajdonkeppen rajöttem, hogy a kinezeten es a gadgeteken kivül semmi jo nincs benne.
Szoval minimum SP1-ig szerintem marad az XP. Annak legalabb nem kell 10 giga vinyo...
Mindennek meg van a maga miértje, semmi sincs véletlenül! Mindennek eljön a maga ideje, Türelem!!!
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
★ 汤姆 李
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Lehet hogy azért van mert részben xp-s programokat használok de azért már non-szensz hogy nem tudok egyetlenegy mappát sem létrehozni és átnevezni. 😞 😞
minden megy szépen
Catalyst Beta Software Suite (32 bit) 37.6MB 8.31.100
Catalyst Beta(!) Software Suite (32 and 64 bit) 103MB 8.31.100
rendes, tehát nem beta ati drivert én még sehol nem látok... (ezt már próbáltam, de semmi nem megy 20 fps fölé amit próbáltam). DNA Ati driverrel (XP-s) már 25 fps-t is láttam CS Source-ba :-/ Érdekes egyébként hogy ezzel is megy a Vistanak az aero felülete.
★ 汤姆 李
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
★ 汤姆 李
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
valaki segitsen pls!!!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
érdekelne, hogy a vista is problémázik a nagyobb winchesterekkel? Gondolok itt pl XPnél 200gigás winyóból csak 130at ismer fel a telepítõ telepítés után úgy kell aktiválni a maradék partíciót.
Illene neki 😊
köszi, üdv
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Amugy valoban lehet serial nelkül telepiteni. Ez teljesen legalis. 30 nap utan ugyis aktivalni kell. En is ugy telepitettem.
tevékenységet, szerzõi jogsértést hajtottak végre. Nah lol most törülhetem le.. csak engem vesznek észre itt ? lehet nemkellet volna frissitenem is.. :S
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Vista tûzfal ???? Vagy van értelmes(ebb) (Outpost pl.) már alá??
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Kapásból fölrakta 😊
Ajánlom mindenkienk
e-mailban adok linket akinek kell a progi 😊
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Akinek nem megy...
Meg az MSDN-es DT alól is telepíthetõ.
de a billgécc verzióhoz van egy patch ami msdn-essé alakítja