Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor megragadott a kinezete es az ujdonsaga. :-))
Azota lecsillapodtam es rajöttem :-)))
Vessetek ram az elsö követ :-))
Vaaah!!!
Felraktam a vistat es kibafott joooo!
Nekem nagyon bejön. Eddig semmi gondom nem volt vele. Majd meg az aktivalast kell megbuheralnom, de ma mar nem szenvedek vele.
Vegre az elsö windows, ami ugy jo ahogy van. Legalabbis elsö ranezesre. A gadgetek nagyon tetszenek. Eddig külön progit kellett telepiteni hozza.
Ezt írtad 3 nappal ezelõtt, hogy is van, "minden csoda 3 napig tart!" 😄DD
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Amugy meg ami meg szamomra szar, hogy nem tudok alatta ekezeteket irni meg ALTGR+´-vel sem, pedig nemetre van allitva a nyelv es a billentyüzet es XP alatt siman megy.
Ja es meg azt elfelejtettem mondani, hogy nekem neha kirakja motivalatlanul a "my documents" mappat a desktopra, utana meg eltünteti.
Egy save as vagy copy funkcionak olyan körülmenyes megadni a nyomsavot, hogy az rettenetes...
Az ujitott feature-ök, amiket eddig lattam tulajdonkeppen akar ne is lennenek.
Outlook expressbe beepitett spamfilter peldaul szep es jo, de peldaul meg mindig nem voltak egy olyan gombot hozzaadni, amivel spam-kent jelölhetem az inboxba erkezö leveleket.
A masik ami idegesit, hogy igaz arrol leszoktak, hogy megkerdezzek, valoban akarom e törölni, amit törölni akarok, most viszont atestek a lo masik oldalara es most azt kerdezik, valoban el akarom e inditani, valoban telepiteni akarom, valoban masolni akaom e azt amit eppen akarok.
Es az nem eleg, hogy egyszer megkerdezik (azt mar azert megszoktam valamennyire, hogy sokmindenre visszakerdez a windows barmelyik verzioja), hanem hogy ahhoz, hogy egy szar mmorpg-t elinditsak 3x kell engedelyeztetnem minden fele szarral...
"Hu vaze elindult egy progi, akarod valoban?"
"Hu vaze ez a progi a netre akar lepni, belephet valoban?"
"Hu vaze azt mondat hogy mehet, de ezt azert a tüzfalnak is mondd meg."
"Hu vaze ez most rament a netre es leszedett valamit, valoban leszedheti?"
"Hu vaze, leszedett valamit es el is akarja inditani, elindithatja?"
"Hu vaze elindult a progi, akarod valoban?"
Es ez igy megy folyamatosan.
Viszont ha van olyan opcio, hogy "Többet ne kerdezd" (peldaul az auto password fill in formulaknal) es azt hasznalod mondjuk az "allow" opcioval, azt hiszed akkor ezekutan mindig minden passwordot megjegyez es majd kitölti.
Haha, csak azt hiszed! Azt az egyet megjegyezte, aztan mivel azt mondtad neki, hogy többet ne kerdezze, baszik a többire ra...
Arrol nem is beszelve, hogy - mint mar mondtam - semmi nincs ott, ahol az az XP-ben volt. Mindenhez 20 kattintassal jutsz el es szet vannak csoportositva teljesen logikatlanul...
Az internet explorerben a favoritokat keptelenseg kirakni egy fejlecre...
Programok szo nelkül becsukjak magukat. Nalam pl az msn csinalja ezt naponta 5x. es az meg hagyjan, de ez meg meg is kerdezi, hogy becsukhatja-e...
Tulajdonkeppen nem tud semmit, amit az XP ne tudott volna 3rd party szoftverekkel.
Semmivel sem gyorsabb, mint az XP. En legalabbis nem vettem eszre, de a munka a secure center miatt lenyegesen lelassult...
A driverekröl nem is beszelek...
Na mindegy, szoval en leszedem es majd SP1 utan talan visszanezek.
DX10-et lehet majd XP alatt is hasznalni. Ha meg olyasmi jön ki, amit csak vistaval lehet, akkor azt kihagyom addig az eletemböl...
Az XP-re en is atalltam azonnal, de ezt majd akkor, ha 4 giga dual channel-t tudok annyi penzert belerakni, amennyibe most 1 giga kerül...
persze majd sokadik sp után lehet jobb lessz. 😊 Xpt meg persze hogy nem fejlesztik, sp se hiszem lessz rá mostanában hisz az az érdekük hogy az elavuljon. Pénz beszél. Vegyél uj ramot, uj dx10-es kártyát, 4core procit stb. 😊
Egyenlöre hagyom ezt a gépen.
Nekem a melóm miatt átlagban 1-1,5 GB ramot használ nagyon rugalmasan. Észre sem veszem hogy ennyit használ. AZ XP már 800MB-nál beszart, és nem ment rendesen. Eddig a Vista a nyerõ nálam...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elõlre is 1000 köszönet!
Az XP szerintem sokkal nagyobb elõrelépés volt anno a Win98-hoz képest mint ez az XP-hez képest.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Ja és többen fognak átállni mint anno XP-re. Amúgy amikor megjelent az XP rögtön átálltam. 😊
A Vistában sok minden változott, szinte majdnem minden megváltozott. 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Engem amúgy egy valami nagyon idegesít a vistában. Tök gyorsan elindul, de miután megjelent a desktop és lehet is használni, pl. lehet bármit indítani, elkezdi a winyót kerregtetni perceken keresztül. Egyszerûen nem tudok rájönni, hogy mi a francot csinál ilyenkor? A search és indexing service ki van kapcsolva, a task schedulerbõl a defrag, sõt minden cucc ki van kapcsolva és még is csinálja.
Amúgy szerintem ez a vista nem igazán lesz olyan sikeres az emberek körében mint anno az XP volt. Ahhoz képest, hogy öt évig csinálták, nem egy nagy szám. A user interface elsõre pofás, de másodikra inkább idegesítõ. Gondolok itt az eldõlõ és lapozható ablakokra illetve az átlátszó ablakkeretekre. Viszont ott van az 500MB memóri afoglalás ami szerintem brutális, és érthetetlen is. Nekem mondjuk 2Giga van a gépemben de szerintem sokkal elterjedtebb az 1 Giga RAM aminek kapásból a felét az op. rendszer foglalja el, szóval ez nagyon gáz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Köszönöm.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Sikeressen feltettem a Vistát és a Crack-et is megcsínáltam viszont amikor kódot kér nemtudom mit írjak.Tudtok adni egy kódot???
Köszi!
"Service not available."
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
★ 汤姆 李
A béta driverek-tõl meg kivagyok már😞
Tehát minél többet használom annál rosszabb lesz.
Sok a hibaüzenet pitiáner dolgokért amit kellene azért szépen kezelnie.
Egyik kedvenc játékomat nem tudom futtatni driver hiba miatt😞(
Kedvenc filmemet nem tudom nézni 5.1-es hangzással😞(
Ezért nem erõltetem tovább a dolgokat visszarakom az XP-t.
★ 汤姆 李
igaz h van már magyarítás a teljes vistához?
mert az egyik barátom azt mondja h van ez igaz?
köszi
Ha a játék elindul, akár egy memóriaigényesebb, akkor a Vista szépen legyalulja azt az 500MB-ot, de lehet hogy nem így mûködik, habár még régen azt mondták így fog. Azt is tudjuk, hogy nem csak a memóriamérettõl függ egy játék jó futtatása, hanem az oprendszertõl is(meg még sok mástól is). 😊
jah és 1GB Ramom van, amibõl 420-at használ most jelenleg a rendszer, úgy hogy fut a firefox, uTorrent, tcm, és folyamatos vírusvédelem.