Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 mp alatt lejött a 3. probálkozásra.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
telepítés
ne indítsam újra
futtassam a cmd (parancssor) adminként. írjam be slmgr -realms és várj amíg azt mondja befelyezõdött sikeresen.
újra indít
-a végét meg nem igazán értem :S
jol rejtegeted a reklámot...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Unlimited ReArm Patch
Crack
Regisztráljatok a TheHotfix fórumára, hogy hozzáférjetek a fórum ezen részéhez!
letöltés
Unlimited ReArm Patch
Automatic patch for Vista RTM. "Currently under testing, As Of now MS Has blocked the new patch, stay tuned for a new patch being released soon."
How to:
Install
DO NOT reboot yet
Run CMD in administrative mode. Type slmgr -rearm, wait till the confirmation says completed successfully.
Reboot
Now whenever you need to reinstate the 30 day trial. goto CMD w/ admin privalages. and type slmgr -rearm
--vistatester
Nem ma kezdtem. Ilyen amatörségeket csak amatörök feltételezhetnek.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Vagy csak beraktad alcohol vagy daemon tools virt meghajtóba és onnan telepítetted.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
sztem ezwinxpn belûl elinditotta az ISO-t és ugy telepitette rá az xp particiora 😛 okos megoldás 😛
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Ezt írta XP64 topikban. Gondolom képfile-ból akarta telepíteni vagy csak rosszul írta ki.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Merhogy ugye fájerfoxot használok xp-n,és ott lejesen hozzá vagyok szokva.Pedig már kezdtem barátkozni explolerer😊
about:blank ot ir ki
Explorerben ha nyitok 1 új fület nemtom beállítani,h ne üres oldal legyen hanem ami a kezdõ oldalam,mondjuk?turkálgattam már az internet optionsba ,de nemigazán láttam ilyesmire utaló beállitás.
láma, méghogy dobozos verzio 😛 még doboz sincs 😛 csak doboz tervek
Nekem az Microsoft Word (2003) meg ezek nem is mennek Vista-n... ://
Kéne egy kis help. Feltoltam a VIstát,s nagyon tetszik. Van benne egy csomó olyan funkció, amire már régóta szükség volt, s ráadásul még jól is néz ki. De van két problémám:
1. A nyelv. Hiába állítom be a Reginal and Language options-nál mindenhol a a Magyart, meg a Hungariant, az alap beállítás mindig az angol a helyesírás tekintetében. Tehát levélírásnál, a magyar Office 2003-ban is, mindig az angol helyesírást nézi, s aláhúzza nekem pirossal az egész magyar szöveget. Mindent próbáltam, de visszaáll angolra.
2. Újraindítás. Még csak két napos a cucc, de ha ShutDownt, vagy Restartot kérek, azt sosem csinálja meg. Mindig lezár minden ablakot, kiírja a képernyõre, hogy Windows Shutting Down, de itt megállnuk.
Ötlet?
Elõre is köszi,
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Vistarol irok!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lapodra irtad,hogy lehet kérni,hogy mit tölts fel😊
Ezeket feltudod?
Mafia
Colin McRae Rally 2005
GTA-Vice City
Half-Life 2
Battlefield 2
Battlefield 2142
Fontossági sorrendbe irtam nemcsak nekem kellene ez mind hanem haveromnak és nekem😊
Köszi elõre!<#worship>#worship>
Köszi!<#worship>#worship><#hamm>#hamm>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.