Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Noh, akkor mégegyszer... Ugye ha simán a start menü / network-re nyomok, akkor az adott hálózatra kapcsolt gépeket mutatja. Csak épp nem mindegyiket. Van amikor csak egyet mutat, van amikor huszat (koliban vagyok, sok a hálózatra kötött gép).

Nekem egy specifikus gép kéne, aminek tudom a nevét. XP-n erre a névre rá tudtam keresni, és rögtön kiadta a nekem kellõ gépet, nem kellett végigvárnom, míg végignézi, hogy milyen gépek vannak a hálón (arról ugye nem is beszélve, hogy nem mindet mutatja).

Ennek ellenére köszi szépen a segítési szándékot!
Tobi

az 5.1es problémát még senki sem tudta megoldani?
MazeZee
Control Panel\Network and Sharing Center

Mármint hogy helyi hálón más gépet keresni. Régen lehetett a search menüben valami "Computers & people" -t, vagy mit választani, de itt csupán fájlokat tudok keresni.

MazeZee
nekem se adott akármit csináltam...szar az xp.....

MazeZee
valószínûleg te vakultál meg😊))))

megnyitod a pl a sajátgépet és nézz a jobb fölsõ sarokba... az X alatt ott hogy search...vagy startmenü és lent start shearch...ha erre gondolsz....

TrIp
valaki segítene hogy hogyan csináljam dual-bootra?? vista volt fönn elõbb aztán tettem fel egy másik vinyóra az xp-t, de nem ad választási lehetõséget induláskor :S

Helo

Csak én nem találom sehol a Search Computert? Vagy csak eldugták valahova? Olvastam valahol, hogy ha csak simán beírjuk a cumót a start menüben, akkor a default a search computer, de ez nálam nem igazán így van. Ezen kívül a search-nél sem találom, ahol ugye xp-nél volt... Én szúrtam el valamit, esetleg megvakultam, vagy sem? (simán a network-nél nem mindig írja ki az összes hálózatra kötött gépet, ezért szeretnék computerspecifikusan keresni)

Köszi
Tobi

A hiba ott lehet, hogy nem Admin módban indítod, vagy rakd át a kompatibilitást XP-re, win2000-re, vagy 98-ra, és úgy nézd meg!
exony
18 Wheels of Steel Pedal to the Metal ez a játé mért nem fut vistán????????
NEM LEHET VELE VALAMIT CSINÁLNI HOGY FUSON RAJTA????????????????,

Volvo FH16

Jobb ha nem írsz be kódot és úgy használod, majd néha reseteled.
urbijoe
erre valaki?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

bon
Szerintem még mindig az xp vista páros a nyerõ megoldás.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

akkor lesz értelme ha lesznek igazán jó videókártyadriverek, ez még pár hét/hónap.

Van már értelme csak Vistat használni,vagy még mindig várjon vele az ember és maradjon az Xp/Vista verzionál ?

Semmivel nem tud többet, ugyanolyan mint az ultimate csak nincsenek benne a home premiumból a media centeres meg egyéb multimédiás cuccok.

jakewyler
semmivel,ne írj be kódot

urbijoe
ha most ujra felrakom ,mi a jobb ha patch-elem vagy ha a beirt koddal hosszabbitom a 30 napos idölimitet?

urbijoe
de már letöröltem,ugyhogy elöröl kell kezdenem
és multkor mikor felraktam 30 napot irt ,utána crack-eltem és aktiválltam RC2-es mkulcsal
de most friss telepitésnél megint 30 napos lesz

urbijoe
hát akkor mivel telepitsem?

Hát hogy ne kelljen aktiválni, ha már aktiváltad az RC kulcsal, akkor nem fog lejárni, ha meg 30 napos kulcs nélkülit használsz, akkor meg reseteli az idõt.
jakewyler
nem mûködik a kód

urbijoe
akkor mire van a patch?

Ott valami baj van, mert telepítés után beírtam a konzolba azt a parancsot kicsit vártam és elõjött egy ablak hogy completed, bezártam és újraindítottam a gépet, ennyi.
Nem windows telepítésre gondol.
urbijoe
erre a 30 napos verziora nem szállnak rá annyira,mint az RC2-es kulcsal valo crack-elésre?
mert nekem meg volt csinállva RC2-es kulcsal,de letöröltem mert jött az update és fostam hogy a microsoft kiszurja.
amugy mi az a patch-elésnél ,hogy ne "inditsd ujra" ?
alapbol telepitésnél 2x ujraindul

daxan
na itt van

Ne vegyétek reklámnak! Csak a letöltés megkönnyítéséért tettem fel!

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

MazeZee
oké kössz
mikor?

daxan
A cracket leszedem és felteszem a saját oldalamra és ingyenesen le lehet majd szedni gyorsan!

daxan
õõõ Windows telepítés után ne indítsam újra?

igen ezt már kb azóta tudjuk mitóa kinn van a billgates verzió mivel az is az

jakewyler
jaja láttam,kiváncsi vagyok mivel tud többet a mostaninál,lassan teszem fel ftp-re is akinek kell.(link aláírásomba)

TrIp
amúgy kinn van a 32bit-es enterprise vista! ha ez nem hivatalos akkor semmi 😊
igaz nem tudom mit tud, csak annyit hogy ez az amit cégeknek csináltak... ha valaki tud valami bõvebbet akkor ossza meg velünk!

jakewyler
telepítés
ne indítsam újra
futtassam a cmd (parancssor) adminként. írjam be slmgr -realms és várj amíg azt mondja befelyezõdött sikeresen.
újra indít
Azt írja, hogy ha neked nem a beta kulcsal van aktiválva, hanem 30 napig használható, akkor mielõtt lejár a 30 nap, írd be megint ezt a parancsot a konzolba és újra 30 nap lesz a hátralévõ idõ. A konzolt is admin módban kell elindítani.

csak visszakellet volna olvasnod

Unlimited ReArm Patch na valaki leírhatná szép magyar nyelven h ezt h kell megcsinálni, elõre is köszi
uff nem jó a link :/, töltsétek ati.com ról fennt van a 'beta' linken. nem az, az elõzõ display only 100mb körül volt, ez meg 38😊

jakewyler
nekem nem jön be

Ez ugyanez nem? csak átnevezve.
jakewyler
ezzel énis ígyvagyok,csak lehet nem lessz jó nyárig ,bármikor kiütheti a kódokat a ms.

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/catalyst_8-31-100_vista32_rtm.exe
ezt láttátok már kedves ATIs barátaim?😊, az ati a dátumot az oldalon nem változtatta meg, de a linket az rc2 driverrõl áttette rtm re😛

soma22
szerintem én nyárig, amig le nem jár nem szarakodok vele.addigra meg többre jutnak szerintem

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Elvileg azt is eltávolította, tehát a hátralévõ idõ soha nem jár le, kiszedte a windows-ból a srác. Nézzétek a fórumot ott írja!
soma22
de akkor ha van beta kucsldo felesleges nem?

Balumann
jaa ok.

De ez az eddigi leghasználhatóbb...
Igaz ha jön valami a windows update-en akkor elronthatja a cracket, de írták, hogy kijavítják és közzéteszik a javítottat. Az a lényeg, hogy a hotfixet nézzétek, ott van elõször info az ilyen vistás dolgokról.

Volt már ilyen time reset crack, de az csak 3x mûködött, ez meg akármeddig. 😊 Vagy meg lehet oldani azt, hogy berakjátok egy batch fájlba autorun-ba és akkor minden indításnál elvégzi feladatát.

Más: Vista biztonsági szolgáltatásai.
jakewyler
hát akkor ez megint nem valami nagy hack😄

jakewyler
uccsó sort,nem értem én se

Azt írja, hogy ha neked nem a beta kulcsal van aktiválva, hanem 30 napig használható, akkor mielõtt lejár a 30 nap, írd be megint ezt a parancsot a konzolba és újra 30 nap lesz a hátralévõ idõ. A konzolt is admin módban kell elindítani.
soma22
np

viszont ha valaki le tudná forditani az angol söveget hálás lennék

jakewyler
ok,ráteszem ingyen letölthetõre azt töltsétek<#smile>

autoszimulator
bocs ma összvissz kattogok <#wow3>

.: mobilize.hu :.