Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy specifikus gép kéne, aminek tudom a nevét. XP-n erre a névre rá tudtam keresni, és rögtön kiadta a nekem kellõ gépet, nem kellett végigvárnom, míg végignézi, hogy milyen gépek vannak a hálón (arról ugye nem is beszélve, hogy nem mindet mutatja).
Ennek ellenére köszi szépen a segítési szándékot!
Tobi
megnyitod a pl a sajátgépet és nézz a jobb fölsõ sarokba... az X alatt ott hogy search...vagy startmenü és lent start shearch...ha erre gondolsz....
Csak én nem találom sehol a Search Computert? Vagy csak eldugták valahova? Olvastam valahol, hogy ha csak simán beírjuk a cumót a start menüben, akkor a default a search computer, de ez nálam nem igazán így van. Ezen kívül a search-nél sem találom, ahol ugye xp-nél volt... Én szúrtam el valamit, esetleg megvakultam, vagy sem? (simán a network-nél nem mindig írja ki az összes hálózatra kötött gépet, ezért szeretnék computerspecifikusan keresni)
Köszi
Tobi
NEM LEHET VELE VALAMIT CSINÁLNI HOGY FUSON RAJTA????????????????,
Volvo FH16
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
és multkor mikor felraktam 30 napot irt ,utána crack-eltem és aktiválltam RC2-es mkulcsal
de most friss telepitésnél megint 30 napos lesz
Nem windows telepítésre gondol.
mert nekem meg volt csinállva RC2-es kulcsal,de letöröltem mert jött az update és fostam hogy a microsoft kiszurja.
amugy mi az a patch-elésnél ,hogy ne "inditsd ujra" ?
alapbol telepitésnél 2x ujraindul
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
igaz nem tudom mit tud, csak annyit hogy ez az amit cégeknek csináltak... ha valaki tud valami bõvebbet akkor ossza meg velünk!
ne indítsam újra
futtassam a cmd (parancssor) adminként. írjam be slmgr -realms és várj amíg azt mondja befelyezõdött sikeresen.
újra indít
Azt írja, hogy ha neked nem a beta kulcsal van aktiválva, hanem 30 napig használható, akkor mielõtt lejár a 30 nap, írd be megint ezt a parancsot a konzolba és újra 30 nap lesz a hátralévõ idõ. A konzolt is admin módban kell elindítani.
csak visszakellet volna olvasnod
ezt láttátok már kedves ATIs barátaim?😊, az ati a dátumot az oldalon nem változtatta meg, de a linket az rc2 driverrõl áttette rtm re😛
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Igaz ha jön valami a windows update-en akkor elronthatja a cracket, de írták, hogy kijavítják és közzéteszik a javítottat. Az a lényeg, hogy a hotfixet nézzétek, ott van elõször info az ilyen vistás dolgokról.
Volt már ilyen time reset crack, de az csak 3x mûködött, ez meg akármeddig. 😊 Vagy meg lehet oldani azt, hogy berakjátok egy batch fájlba autorun-ba és akkor minden indításnál elvégzi feladatát.
Más: Vista biztonsági szolgáltatásai.
viszont ha valaki le tudná forditani az angol söveget hálás lennék
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...