Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De valójában x*2 van? Vagy hogy van itt az, hogy 32 vagy 64 bites?
1ébként ha valakit érdekel van új Creative Au driver. (ez már nem jár le.. legalábbis rohadtul renélem)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
http://www.windowsxlive.net/?p=361
nekem reboot után hiba üzenetek jönnek be, meg nem változtatott meg mindet
Vagy be kell állitani valamit?
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
FLeK0: a creative "szorgalmát" ismerve, én erre nem vennék mérget 😄D
Azért bazi "vicces" lenne ha hangkártya driver nélkül maradnék..
Már kipróbáltam az NGO ill a PAX változatot, az eredmény változatlan sajna. Mind2 ugyanígy lejár.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Küldd el vhogy ha nem megy akkor max buktál 1 sms-t na pff.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
itt van egy modded creative driver amire azt mondják hogy jó a Live!- okhoz! Kipróbálta már vki? Vagy ki tudná próbálni, mert mivel nem volt jó a hang leszedtem!?
http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=20
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ma egy kis problem akadt a szuper intelligens windowssal..
Ki kellett szednem a hangkártyámat, és 3 slottal lejjebb kellett raknom, melegedés ,meg egy uj kártya miatt. Meg is tettem, inditom wint, erre az elején már kikapcsolt a monitor, és mire bejött csak a szép kék képernyöt láttam. Safe modban meg elkezdi magátol keresni a kártyát, és a drivereit inditás után és szépen kifagy ottis, még mielött tudnék nyomni egy task managert... Ugy tudtam megoldani csak hogy visszaraktam a régi helyére, +az ujat alá, igy jol melegszik a gép, mert felettük van a vid kari pont. MI lenne ha új alaplap vagy más uj hardver is lenne? 😊 xpben az ilyenek nemvoltak sose gondok.
én is 10en éves vagyok és ki fogom használni a vistát😄
ok tényleg elég sok 10en éves lesz akinek azért kell mert új...
de lesznek akik kifogják mint én is...
(az is lehet hogy sokan majd megveszik és gyenge a gépük és használni sem tudják...)
csak vásárloi véleményeket hoztam szoba,amihez az XP-s kérdõives tapasztalataim vettem alapul...
de azért minden kérdõivbõl kiderül,h aki windows-t vesz,annak nem elsõsorban az a célja,hogy...
csak tetszik neki(k) - a vásárloknak -, és inkább azt veszik meg,ami ujabb... mert a köztudatban az van,h "a legujabb a jobb"
a probléma ott van,h nem mindig a legujabb a legjobb...
majd meglátjuk,h mikor adnak ki vistához normális drivereket...
mert ugye a soft-driver támogatás határozza meg leginkább 1 OPrendszer használhatoságát a közférának,akinek csak tetszik 1 winfos, de nem használja ki 😊
(megj: a közféra nem igazán néz utána,h mit és miért,csak azzal foglalkoznak,hogy minél ujabb legyen - lásd: 10en évesek,akik kinyavajogják maguknak majd a vistát,merh az a legujabb,megh milyen szép, stb stb...)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nem gondolom. 😊
Tudom hogy egy sima user csak azért veszi meg. Neki hiába is magyaráznál .NET-rõl, stb...
ismétlem: HASONLIT,DE NEM AZ!!!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
~ Media Center (HDTV/cablecard támogatás)
~ Windows Movie Maker (HD támogatással)
~ Windows DVD Maker
~ Ultimate Extrák (ami nem tudom, hogy mi)
2: a férfiak többsége a külsõt nézi,akárcsak a nõk. de ugye nem gondolod komolyan,h 1 sima vista felhasználo nemcsak a csicsás felület miatt fogja megvenni???
megj:
tapasztalat (dolgoztam számtekboltban,ahol csináltattam 1 kérdõivet minden XP-t vásárloval):
XP-t vásárlok véleménye:
- áttekinthetõbb
- stabilabb,mint a korábbi verziok
- szebb, jobb az összhang a géppel,nem kell annyi drivert külön telepiteni
- kevesebb ujrainditás
- sokkal tetszetõsebb,mint akár a ME,akár a 2003... (nemtom mi a francér probálták ki) - ergo szebb 😊
- mostmár elég olcso ahhoz,h megvegyék, kb. annyit is ér,mint manapság (ez 2006, juniusi vélemények - az árak változok városonként,mindenki keressen utána a 2006 juniusi áraknak,nekem sincs meg)
vista kérdés a tanfolyami csoporthoz dec.-ben:
miért alkalmaznának vistát? (Rc2-es verzio kiadva mindenkinek)
válaszok:
- nagyon jol néz ki
- tetszenek az ujitások (indoklás elmaradt természetesen,h mikre is gondol)
- jobb memoriakezelés (kicsit mélyebben is jártas személytõl)
- stabil, nem igényel sok ujrainditást,mintha minden automatán müködne
- "stabil, nem fagy ki minden szarér" (szo szerinti idézet)
- mindent megtalált,felismert, csak progikat kellett rá telepieni (sulinetes gépre telepitett vista-rol van szo,azért ez fontos,h sulinet - mily meglepö)
az én véleményem:
várok 1 évet,addigra az ára is leesik,akkor TALÁN megéri... addig még 1x telepitek vistát, de ha akkor is kiakasztom,akkor XP marad...
a driverek és kompatibilitási problémákrol nem is beszélve...
és én használom a winfost, nemcsak játékfuttatásra használom... sztem ez elárul mindent 😊
Itt olvastam (már ha jól értelemezem az oldalt)
link
Attól nem vagyok elájulva....
"a winFS kellett vna bele,de nagyon!!"
Ha programozó vagy megértem. Amúgy semmi különbséget nem vennél észre....
Amúgy a Vista ugyanakkora lépés mint régen az XP, bárki bármit is mond, csak egy kicsit nézze át a helyzetet. Egyik legnagyobb lépés a .NET integrálása kernel szinten, és ez miért jó? Mert majd a legtöbb program .NET-es lesz.
Na és a Vista nem szõke nõ... "A belsejét nézzed ne amit a külsõ takar!"