Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Tényleg a Vistából van X verzió.
De valójában x*2 van? Vagy hogy van itt az, hogy 32 vagy 64 bites?

és honnan szedted le?
Maxtreme
Én nodot használok, + a wines firewall-t (sajna nem találtam még oylat ami szeretné a vistát)

1ébként ha valakit érdekel van új Creative Au driver. (ez már nem jár le.. legalábbis rohadtul renélem)

bazza
Aki Vistát használ az rábízza magát a microsoft védelmére, vagy használ külsõ vírusírtót, tûzfalat, stb. ??

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ezt a prgoramot próbálta már vki?

http://www.windowsxlive.net/?p=361

nekem reboot után hiba üzenetek jönnek be, meg nem változtatott meg mindet
scs17
én utorrent 1.6-t használok és mûködik

128bit
Melyik torent kliens muxik vistán?
Vagy be kell állitani valamit?

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

Maxtreme
Prószáltam délelõtt, sajna nem jó. :/

FLeK0: a creative "szorgalmát" ismerve, én erre nem vennék mérget 😄D

Dark Angel 666
A dátum visszaállítását próbáltad már ?De BIOSból állítsd

lesz új a vista megjelenéséig.

Maxtreme
Sorry ha már volt róla szó, de erre nincs valami megoldás?

Azért bazi "vicces" lenne ha hangkártya driver nélkül maradnék..
Már kipróbáltam az NGO ill a PAX változatot, az eredmény változatlan sajna. Mind2 ugyanígy lejár.

dotkom
probald ki a ChrisTV -t. igaz nekem egy kicsit nyogve nyelosen ment.

http://atwwebmaker.tx.hu/

me and a monkey
Bocsánat, rosszul linkeltem. (Az elõzõt nyugodtan lehet törölni)

Vista kompatibilis programok

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

kopa1
Van egy Pinnacle PCTV Pro tunerkártyám! Hogyan bírnám valahogy mûködésbe hozni a Media Centerrel vagy valamilyen más programmal, mert a kártyához adott PCTV Vision nem mûködik vele!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

scs17
én se kaptam

kirol
Hát mert én se.

kopa1
Én még nem, pedig szerintem már bõven letelt a 2 hét!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kirol
Amit írtatok hogy ha ott regel valaki, akkor 2 héten belül kap kódot.
Kapott valaki?

Engem is idegesít, de nekem volt még egy audigy driverem ami nem jár le, igaz elég kezdetleges, de jól mûködik.
Zsoltika 007
Amennyit itt szenvedsz 😊
Küldd el vhogy ha nem megy akkor max buktál 1 sms-t na pff.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mr Manson
csak ugye ez 9x6 számjegy

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

hello

itt van egy modded creative driver amire azt mondják hogy jó a Live!- okhoz! Kipróbálta már vki? Vagy ki tudná próbálni, mert mivel nem volt jó a hang leszedtem!?

http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=20
Zsoltika 007
Szerintem igen. Ahogyan a serialos címkén is van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mr Manson
elvileg igen kiirja, csak nem tom kötõjellel kell e a kódot küldeni

Zsoltika 007
Lehet sms-ben is?

Mr Manson
aktivált már valaki SMSben vagy telefonon VISTA-t?

Szerintem nem is nagyon lesz visszajelzõ levél, a Microsoft már a regisztrációs oldalt is leszedte.

me and a monkey
Eddig semmi.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Egyébként nem a win hibája tudom de nagyon feligesitett, hogy egy nyomorult drivert nem találok az audigy-mhez. Eddig volt beta-ás, de ma lejárt és leszedette magát, az xps lefagy telepitésnél. ezt a betát meg leszedték még az oldalrol is. ujat persze nem raknak ki..

igen, akkor is ugyanez. csak akkor azt irja régi driver visszaállitása, és utánna fagy le. Esetleg az lehet még hogy leállitom kézzel task managerben az automatikus installálást, márha lessz rá idöm.

bon
Driver eltávolítása, kártya kivesz új helyre berak, driver telepítése. Ezt próbáltad már?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok!

Ma egy kis problem akadt a szuper intelligens windowssal..
Ki kellett szednem a hangkártyámat, és 3 slottal lejjebb kellett raknom, melegedés ,meg egy uj kártya miatt. Meg is tettem, inditom wint, erre az elején már kikapcsolt a monitor, és mire bejött csak a szép kék képernyöt láttam. Safe modban meg elkezdi magátol keresni a kártyát, és a drivereit inditás után és szépen kifagy ottis, még mielött tudnék nyomni egy task managert... Ugy tudtam megoldani csak hogy visszaraktam a régi helyére, +az ujat alá, igy jol melegszik a gép, mert felettük van a vid kari pont. MI lenne ha új alaplap vagy más uj hardver is lenne? 😊 xpben az ilyenek nemvoltak sose gondok.

kopa1
Én próbáltam, de még nem kaptam visszaigazoló mailt!

Pár hete néhányan emlegettek egy 2 hónapos Technet trial lehetõséget, amivel lehet szerezni Vista kulcsot (elvileg). Van valaki, aki próbálta? Vagy valaki kapott már visszajelzõ e-mailt?

laci 700
tiltakozom😄
én is 10en éves vagyok és ki fogom használni a vistát😄
ok tényleg elég sok 10en éves lesz akinek azért kell mert új...
de lesznek akik kifogják mint én is...
(az is lehet hogy sokan majd megveszik és gyenge a gépük és használni sem tudják...)

Omega888
Tudja valaki hogy hogyan kell használni a windows dreamscene-t?
persze ha már elérhetõ

soulhunter
bocsi,ez az én hibám,nem akartam szoba hozni XP-t,ezt vállalom
csak vásárloi véleményeket hoztam szoba,amihez az XP-s kérdõives tapasztalataim vettem alapul...
de azért minden kérdõivbõl kiderül,h aki windows-t vesz,annak nem elsõsorban az a célja,hogy...
csak tetszik neki(k) - a vásárloknak -, és inkább azt veszik meg,ami ujabb... mert a köztudatban az van,h "a legujabb a jobb"
a probléma ott van,h nem mindig a legujabb a legjobb...

majd meglátjuk,h mikor adnak ki vistához normális drivereket...
mert ugye a soft-driver támogatás határozza meg leginkább 1 OPrendszer használhatoságát a közférának,akinek csak tetszik 1 winfos, de nem használja ki 😊
(megj: a közféra nem igazán néz utána,h mit és miért,csak azzal foglalkoznak,hogy minél ujabb legyen - lásd: 10en évesek,akik kinyavajogják maguknak majd a vistát,merh az a legujabb,megh milyen szép, stb stb...)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

windowblinds 5.1-et töltsd le.Elég jó kis témák vannak hozzá. 😊

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

bon
www.google.hu és beirod mondjuk, hogy aero for xp.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

És XP-re ilyen "ál" aerot hol lehetne találni?

bon
Sõt sima User a Vista-t fogja kapni vásárlás során alapból elõbb utóbb elõretelepítve. Itt értem a legális és nem legális elõretelepített megoldást is. Tehát lesz bõven aki használni fogja (szerintem).

"de ugye nem gondolod komolyan,h 1 sima vista felhasználo nemcsak a csicsás felület miatt fogja megvenni???"
Nem gondolom. 😊
Tudom hogy egy sima user csak azért veszi meg. Neki hiába is magyaráznál .NET-rõl, stb...
urbijoe
nekem az xp is igy néz ki

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

soulhunter
emulált,ah én láttam,használtam annobb... konkrétan nem adja vissza azt,de legalább hasonlit...
ismétlem: HASONLIT,DE NEM AZ!!!

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

urbijoe
hol van xp-re aero?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

kirol
Bár végülis csak ez nincs benne, ugye:

~ Media Center (HDTV/cablecard támogatás)
~ Windows Movie Maker (HD támogatással)
~ Windows DVD Maker
~ Ultimate Extrák (ami nem tudom, hogy mi)

soulhunter
1: igen, programozo tanonc vok még 1 évig 😊 de nem konkrétan csak és kizárolag ezért lett vna hasznos... (már amiket eddig olvastam a WinFS-tervezetekrõl - mármint h bele akarták rakni)
2: a férfiak többsége a külsõt nézi,akárcsak a nõk. de ugye nem gondolod komolyan,h 1 sima vista felhasználo nemcsak a csicsás felület miatt fogja megvenni???

megj:
tapasztalat (dolgoztam számtekboltban,ahol csináltattam 1 kérdõivet minden XP-t vásárloval):
XP-t vásárlok véleménye:
- áttekinthetõbb
- stabilabb,mint a korábbi verziok
- szebb, jobb az összhang a géppel,nem kell annyi drivert külön telepiteni
- kevesebb ujrainditás
- sokkal tetszetõsebb,mint akár a ME,akár a 2003... (nemtom mi a francér probálták ki) - ergo szebb 😊
- mostmár elég olcso ahhoz,h megvegyék, kb. annyit is ér,mint manapság (ez 2006, juniusi vélemények - az árak változok városonként,mindenki keressen utána a 2006 juniusi áraknak,nekem sincs meg)

vista kérdés a tanfolyami csoporthoz dec.-ben:
miért alkalmaznának vistát? (Rc2-es verzio kiadva mindenkinek)

válaszok:
- nagyon jol néz ki
- tetszenek az ujitások (indoklás elmaradt természetesen,h mikre is gondol)
- jobb memoriakezelés (kicsit mélyebben is jártas személytõl)
- stabil, nem igényel sok ujrainditást,mintha minden automatán müködne
- "stabil, nem fagy ki minden szarér" (szo szerinti idézet)
- mindent megtalált,felismert, csak progikat kellett rá telepieni (sulinetes gépre telepitett vista-rol van szo,azért ez fontos,h sulinet - mily meglepö)

az én véleményem:
várok 1 évet,addigra az ára is leesik,akkor TALÁN megéri... addig még 1x telepitek vistát, de ha akkor is kiakasztom,akkor XP marad...
a driverek és kompatibilitási problémákrol nem is beszélve...
és én használom a winfost, nemcsak játékfuttatásra használom... sztem ez elárul mindent 😊

kirol
Francba. 😞

bon
Szerintem Windows Vista Enterprise váltózat lesz elérhetõ Campusban.

Itt olvastam (már ha jól értelemezem az oldalt)

link

"emulált "aero felület XPre" is van"
Attól nem vagyok elájulva....

"a winFS kellett vna bele,de nagyon!!"
Ha programozó vagy megértem. Amúgy semmi különbséget nem vennél észre....

Amúgy a Vista ugyanakkora lépés mint régen az XP, bárki bármit is mond, csak egy kicsit nézze át a helyzetet. Egyik legnagyobb lépés a .NET integrálása kernel szinten, és ez miért jó? Mert majd a legtöbb program .NET-es lesz.
Na és a Vista nem szõke nõ... "A belsejét nézzed ne amit a külsõ takar!"