Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
ez a Magyar sokkal lassabban települt mint az Angol,és mindig indulásnál valami kurvára terheli a procit
valami ötlet?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

OFF
...tuod azt a rendszert, amiben élünk, úgy hívják hogy kapitalizmus. egyikünk sem kapott aranykeretes meghívót a microsofttól amikor megszületett, amiben azt írták volna, hogy nekünk mindig a legújabb oprendszert kell használni...sõt, az a legjobb, ha eleinte csak ácsingózol az új dolgok iránt, mert amikor majd lemegy az ára, akkor telezabálod magad vele...de addigre lesz majd megint valami, ami ÚJ és ami után csak sóvárogsz...ez van.
(mellesleg nem értem a sírást rívást, amikor ott röfög a gépeden a legújabb hun...megjelenés elõtt két héttel)
...gondolod, hogy ezt nem szándékosan hagyják, reklám célból?...szerintem ha úgy akarnák a gyártó(k), akármikor bármelyik illegális példány gazdáját azonosíthatnák és kb. annyit kellene fizetni, hogy még a nagymami háza is ugrana....
Megoldom, mert nem veszek több játékot<#mf1><#mf2>

Nekem nagy gondom nincs vele, mert 2GB ramom van.Viszont érdekes, hogy a gyári Silent Hunter 3 nem indul a starforce miatt.Kiirja, hogy oldjam meg a starforce problémámat a gyári játékkal együtt!!!!!

arra vajon van esely,hogy a magyar normalis aron legyen,mert h meg az angolt adjak 100ezerer kit erdekel,de a magyart igazan igazithatnak a magyar viszonyokhoz,elvegre ezert van itthon is mikrofos ceg
Szeretném meg kérdezni hogylehetne feloldani az irás védelmet?Ezt irjaki"szüntesd meg az írásvédettséget!" Köszönöm elöreis.
Egyetértek az elõttem szólóval, ez sokkal inkább mentalitás kérdése. "Minek vegyek meg valamit, ha meg tudom szerezni igyen is?"
Valjuk be, van azért ebben valami...
Arról már nem is szólva, hogy a KSH szerint a magyar átlag bér 160000 Ft körül van, az amerikai meg olyan 450000 felé. Szóval kicsit hibádzik az a számítás, de nem is ez a lényeg. A Vista jelenleg csúcstermék. Aki úgy érzi, hogy nem engedheti meg magának, az ne vegye meg, vagy vegye, mondjuk részletre. A MS kb így gondolkodik.

Nem csõdölnek be, mert a cégek megveszik elég nagy mennyiségben, a többi ember meg úgyis csak ~2000ft-ért veszi a tisztaszoftver programban. Még elmegy pár az új gépekkel, a dobozos szinte csak dísznek készül.

hidd el, hogy a magyarok nem vennék meg akkor se, ha csak 10 ezer forint lenne (lásd játékok).

Gondolkodtam rajta, hogy talán majd valamikor veszek egy Vista-t(egy Home Premiumra gondoltam), ha lesz egy kis pénzem.
Nézegetem az árakat:
OEM: 30 ezer
Dobozos: 90 ezer
Csodálkoztam, hogy ekkora az eltérés, úgyhogy megnéztem a részleteket, és rájöttem mit is jelent pontosan az OEM: csak 1 alaplapra telepíthetõ, másikra késõbb nem 😞

Hát akkor asszem mégse veszek mostanában.

Nem értem, hogy hogy lehet ilyen drágán adni a programokat. Néhány országban még rendben van, ahol 5x ennyit keresnek, de itt sürgõsen valami törvényt kéne hozni a software árak korlátozására(mondok példát erre késõbb), mert ha nem, akkor nem csak az illegális softwarehasználat fog még nagyobb lenni, hanem a forgalmazók is becsõdölnek hamarosan.

Szóval a példa:
Egy software maximális ára a következõk szerint korlátozódna: magyar átlagfizetés/a kiadó országának átlagfizetése, és ez átszámolva százalékba, és ezzel a százalékkal módosítva az kiadó országában kiadáskori árat jönne ki az itteni max ár.
Mondok példát:
A MS amerikai
Az amerikai átlagfizetés mondjuk 250000 forint.
A Magyar meg 70000, tehát 70000/250000=0.28, ami akkor 28%
A Vista Ultimate $500 asszem, tehát 100000 forint kb ott.
Akkor 100000*28%, tehát 100000*0.28, ami 28000 forint, tehát a Vista Ultimate-et max 28000 forintért lehetne itt árulni.
Bár az amerikai átlagfizetésben nem vagyok biztos, szóval lehet, hogy ennél lehetne drágább.

Ha hoznának egy ilyen törvényt, akkor 1-2 év múlva már majdnem mindenkinek eredeti win lenne a gépén 😊
És így mindenki jól járna: mi olcsóbban vehetnénk software-t, a Microsoft több pénzt keresne, mert sokan vennének wint, szóval olcsósága ellenére sok pénzt hozna, és az államot sem baszogatná a bsa, hogy nagy az illegális softwarehasználat mértéke.
Hali mindenki!

Felraktam a magyar vistat.
Nekem 1GB ram GF7600gs kari SB Live24 bit hangkartya stb-stb.
Mikor feltelepítettem a systematikat probaltam felrakni a drivereket.
Nvidia vista driver felment.
SB gyarit probaltam fel is rakta csak valamiben hibat talalt és az elso kékhalál be is ugrott.
Összeomlott a rendszer.
Ujrainditottam és semmi.
Aztan megint akkor feléledt.
Par szarizas utan okesan ment minden.
Felraktam a Company of Heroest ami nekem fullon ment.
Fel is ment és elindítottam.
KB 6-8 perc utan betoltott ami elötte kb 30mp-volt.
Max 1 perc.
Elég nehezen elindult a game.
Másik pedig.
Felraktam egy masik gamét a LineAge2-t.
Hostolni szerettem volna de a szerkesztés után nem engedte, hogy mentsek.
Mindig kiírta, hogy szuntessem meg az írasvédettseget.
Meg is tettem.
Azutan sem engedte hogy atirjam és mentsek.
És mi volt a megfejtés?
RESET majd F8 csökkentett mod és mar engedett is mindent.
A gamét is igy tudjatok CRACK-elni.
Ha valamit akartok és nem megy csak nyugodtan hasznaljatok a csokkentett modot ott nincs védelem.
Amugy nagyon bejon a vista csak 1GB ram nagyon karcsu neki.
Nekem 4.1 pontot adott a gépemre 3.2-es proci melett.
2040MHZ-en fut a procim gyarilag.
A LineAge2 még mindig nem muxik.
Ezt írja ki:

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2045 MHz with 1022MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7600 GS (64)

Failed to find object 'Class ALAudio.ALAudioSubsystem'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Ez mit jelent???
Nem tetszik neki a hangkarim?
De kiprobaltam a gyari integraltal is ugyanezt irja ki.
Esetleg a gamenak nem tetszik a system?
Mivel nagyon szeretek a LineAgeval nyomulni igy le fogom szedni a vitat és inkabb vissza rakom az XP-t.
Az legalább muxik rendesen.
A vistanak még kell pár honap esetleg egy év mire finomra csiszoljak.
Meg kellenek rendes Driverek is mert amik most vannak egyenlore nagy Sz*r*k.
Szoval ha valaki szeretné használni a vistat ajanlom a 2GB-ramot és sok integralt cuccot a gépban mert ezeket tamogatja egyemlore a vista.
Kérlek irjatok kinek milyen game ment eddig.
Sok sikert a Vistahoz mindenkinek.
<#falbav>
bazza
már kásõvan, szal nemtom hogy bootolás menni fog-e, de már futó gépbe bedugtam a vinyót és nyomtam egy frissítést az eszközkezelõbe és észlelte, meg telepítette is. eddig múxik 😊

a betúk viszont néhol nagyon életlenek és még mindig nem tudom miért!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

asysoft
Ugye nem raktál fel semmilyen nforce drivert?

/*WTF?!*/

Balumann
holnap valamikor megcsinálom

bazza
hát elvileg a "hányperc van még hátra" résznél nekem mindig ugyanazt a számot írja a check.exe-vel

Viszont azt mondja meg nekem vki, hogy a betûk homályosságát hol lehet szabályozni?!

grebber
Aki ezt használja: Windows.Vista.All.Versions.x86.x64.Final.Crack-CLoNY.rar irhatna tapasztalatokat mertha valóban 100%-ig müködöképes akkor mehetne FAQ-ba is!

Next PC upgrade: 2022

MazeZee
nekem volt...de akkor valami rossz crack után amiben vírus volt...én újraraktam

bazza
Volt már vkinek olyan, hogy a VISTA nem látta a satás vinyóját? Ha be van kötve akkor 5 perc alatt bootol be a PATA, aztán meg kiderül, hogy nem is látja a másik vinyót a gép. (nforce3)

grebber
"Crack.exe-t kimásoltam az asztalra a leírás szernit, lefuttattam, újraindítottam, de semmi."

Ezekszerint mégse aztcsináltad amit kell mert mellette még vagy 4 dolgot kell hogy jó legyen.

Next PC upgrade: 2022

Szóval jobb katt a program filesre és biztonság fül, és ott adjak jogot. Na azt majd holnap megnézem. Gondoltam ez túl egyszerû lenne és meg sem néztem.

Van már mibõl válogatni, van vista 32x vista 64 bites, most jelent meg a legújabb blade edition xp :-)
Én próbáltam crackelni, de nem mûködik.
Crack.exe-t kimásoltam az asztalra a leírás szernit, lefuttattam, újraindítottam, de semmi.
Valószínû mikor fel van telepítve annak kell lenni az elsõ lépésnek. Ha mégsem akkor nem értem miért írják be a leírásba hog "tuti biztos mûködik".
bon
Lehet adni kézzel jogot a progarm files mappában lévõ könyvtárakra. Egyébként nekem elég sok progarm van oda telepítve és egyik mûkõdésével sincs gond.

Ha pendrive-ot használsz virutális memóriának (már ha van olyan pendrive-od amit elfogad) akkor se fogsz érezhetõ különbséget észrevenni. Na meg a pendrive-od élettartamát is csükkented.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

most akkor tisztelt kollegák, melyik carck is a hunvistára?
a trójaival együtt csomagolt Windows.Vista.All.Versions.x86.x64.Final.Crack-CLoNY jó?
bazza
az be lehet vhol állítani, hogy a betûket ne homályosítsa így el? Marhára életlen a kép <#boxer><#violent>

Nem lehet kijátszani hogy ne védje a program files mappát? vagy csak az a megoldás marad hogy a programokat más mappába kell tenni?!
Hülyeségnek találom.

Ha usb-t használok virtuális memória tárolásra, tényleg érezhetõen gyorsabb lesz a Vista? 1 Gb-os elég lenne neki?
kopa1
15 csak a telepítéséhez kell! Átlagosan 10 körüli helyet foglal

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

bazza
srácok!
Sima PATA vinyóra felmetn a vista, viszont ha a sata be van kötve, nem hajlandó bootolni, a bootcsík után csak a fekete képernyõ van. Tudna vki segíteni? HELP!

Csá
Szerintetek 30GB elég lesz a Vistanak?
Vagy még kevesebb is elég?
15 GB kell azt tudom de majd még noni fog a mérete de meddig szerintetek?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

viso 007
Sziasztok!

Valaki használja a 32bites vistát több mint 2gb rammal? Mert feltettem tegnap a vistát, de nem lát csak 2gb-ot azt gondoltam ez a gond megszûnik az új oprendszerrel.

Semmit nem telepítek a programfiles-ba.Külön partició van a progiknak.
bertino
skacok
hol a rákba lehet kikapcsolni a készenléti üzemmódot ?
ithagyom a gépet és leállítja magát egy idõ után
amit persze egy egérmoccantással fel tudok élszteni, de hol lehetne ezt kikapcsoni ? :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
ne telepíts a program filesba mert ahhoz nem fér hozzá😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MazeZee
én is ezt kérdeztem...csak más szemszögbõl...<#buck>

Ezzel most mit akartál mondani?18 már elmúltam 20 éve.Segíteni esetleg nem tudnál?

ASUS WL-167g USB WLAN adapter

nem megy vele a net. pedig azt irja van kapcsolat?

mit tegyek?

NeoMaN
Jóvan, te is vágod a témát...
defrag

MazeZee
mert ez hülyeség

fehéry
Ashampoo burning studio 6 remekül mûxik.
A Win optimizer is<#boxer>

Szikla

NeoMaN
Õööö, a Vista telepítõjében vajon miért nincs benne szépen magyarul, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott?
😊)

Feltelepítettem egy defrag progit(vista-ra való),de nem indul.:

"Failed to save settings of the user interface
Please check whether you have full access rights to the folder and its subfolders"

Nagyjábõl értem,csak most akkor melyik mappákhoz nem fér hozzá?A telepítési mappához?Vagy az összeshez a gépen?
Valakinek lenne ötlete?
Thx!
NeoMaN
Nam, a hülyeség fáj.

gabesz752
Nah, kicsit szégyellem magam. Láma voltam...
elolvastam a FAQ-ot és úgydöntöttem feltelepítem, aztán majd meglátjuk mi lesz belõle. Valószínûleg a 32bit-es magyar verzió lesz meg.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Yaa,értem.
vki
A WinBeta féle Vista kiadás tartalmazta mind a 32-, mind a 64 bites angol RTM Vista-t, és a telepítés elõtt ki lehet választani, hogy melyik verziót akarod felrakni.

ACER Aspire 5738ZG

kopa1
Fáj az igazság?<#idiota>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

NeoMaN
!!Megvaaan!
Ez qúúúvajó!
😊))))))

bon
Legújabb nero az megy.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

NeoMaN
😄DDDDDDDDDDDDD
adasdasdasdasdadaa
😛PPPPPPPPP
Ez qúvajó, beteszem aláírásba!!!!
😄DDDDDD

TothLaci
Engem még két dolog zavar a Vistánál.
Nincs normális Nvidia driver
Nem támogatja a DirectSound hardwaret. Hiába, hogy régi a technológia, szerintem benne kellett volna hagyni.
NeBby
Melyik író progi megy vistán??Nero 7.1 nem akar menni :S Most szedem a Nero 7.7 -et ! Az jó lesz???

Starcraft2 e-mail: [email protected]

TothLaci
"Miért fogyasztja el a Windows rögtön indulás után a memória több, mint felét, holott még nem futtatok semmit?

Bármilyen meghökkentõen hangzik: gazdaságossági okokból. A Windows Vista az elsõ a családban, melynek teljesítménye skálázható a rendelkezésre álló erõforrásokhoz mérten. Ezt úgy kell érteni, hogy minél több memória van a számítógépben, annál többet fog üresjáratban is elfogyasztani belõle (természetesen az ésszerûség határain belül). Mindez azért van így, mert a Windows több teljesítménynövelõ technológiával is rendelkezik, melyek a szabad erõforrások minél hatékonyabb és minél takarékosabb felhasználásán dolgoznak."-winportal.net