Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
http://rapidshare.com/files/15280482/dreamscene_extras.rar.html
az NFSCarbon meg mindig azt irja h hibát észlelt és leáll...
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
oldalon azt írják hogy 23.-ára meglesz.
Meg nem engedi telepíteni az alaplapi drivert sem!
...
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Meg nem engedi telepíteni az alaplapi drivert sem!
...
Siessetek
CUKI CuKI VIK
Next PC upgrade: 2022
Felszeretném rakni fater laptopjára a Vista-t (van rajta egy Vista Ready, vagy mi a tököm címke), és azt szeretném megkérdezni, hogy mivel tudnám a mostani állapotot teljes mértékben lementeni, ha mégsem jönne össze valami. Lehetõleg olyan progi kéne, ami nem igényli a floppytámogatást, mert az kimaradt belõle.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Kellene egy kis segítség. Újratelepítettem a Vistát a c-re. A d-n maradt a régi TinyXP4. Boot-olásnál nem jön be az XP. VistaBoot-al megcsináltam a menüt,viszont az Xp inditásakor hibát ír.Nincs winload.exe.Hogy tudnám mûködésre bírni az XP-t?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
1. A végfelhasználó legálisan megveheti a bontatlan OEM Windows változatot hardver nélkül is, erre a licencszerzõdés feljogosítja. Ekkor õ maga válik "rendszerépítõvé", és így a saját számítógépére feltelepítheti az OEM Windowst.
2. A feltelepített OEM Windows a számítógép (pontosabban az alaplap) részévé válik, másik számítógépre késõbb nem telepíthetõ. Korlátozva van az automatikus internetes aktiválás: figyelik, hogy hányszor kerül aktiválásra a termék, és azt is, hogy milyen idõközönként. Természetesen megfelelõ indokkal a Windows telefonon keresztül továbbra is aktiválható marad.
3. Az alaplapcsere után a konfiguráció új számítógépnek számít, minden más hardverelem szabadon cserélhetõ. Meghibásodás esetén a garancia idején belül természetesen az OEM Windows is legális marad, és telefonon keresztül aktiválható.
4. Az OEM Windowshoz a Microsoft nem nyújt technikai támogatást.
Alaplap a fontos tudom de ha másik lapm lesz akkor mivan új alaplapra hányszor lehet feltenni?
Warez verzióval is ugyanez a helyzet?
Next PC upgrade: 2022
INSTRUCTIONS:
1. Extract RAR
2. Right click on vistatalk.exe and select run as administrator
3. READ ALL THE INFO ON THE SCREEN!!
4. Run the desired operation, first time crack will want the first option
5. Crack will finish, reboot the computer
6. DONE!!
én a Commander vagyok én
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Vista.Activation.Crack.V2.By.Vistatalk.on.EFnet-VISTATALK"
Bár,ahogy nézegettem a laírását,ez is a "timestopper elven"mûködik.
Siessetek
CUKI CuKI VIK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360